Ansiktsbehandling+shopping

Skrivet den i Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag har varit på ansiktsbehanlding och shoppat lite. Mamma hade fixa en tid åt mig hos en tjej som heter Nina. Hon var jätteduktig. Det klart det gjorde lite ont också men vill man vara fin får man lida pin. thats it! Tog även en sväng till Helens hus. Hon hade rea på det sista vinter grejerna och jag hitta några favoriter. Så mamma ska kolla i morgon vad hon tyckte. Mysig eftermiddag med lite "ta hand om mig själv"- aktiviteter. Man behöver det ibland.

Bilden säger det mesta

Skrivet den i Allmänt


Känslan som uppstår när måndagen kommer

Skrivet den i Allmänt
"jag orkar inte en vecka till". Ungefär så börjar mitt huvud på morgonen. Men det brukar ju ändå gå hyfsat bra sen ändå. Så idag kände jag för att vara extra positiv. Jag kanske inte har den lättste och bästa tiden i mitt liv just nu men jag kämpar på. Allt flyter inte på som jag vill men det är la bara att göra sitt bästa. Mer kan man ju inte göra. Så idag ansträngde jag mig. Och det gick bra. I eftermiddag har jag gjort minsta möjliga typ. Pluggat, ätit, tv, dator, mobil. Typ så jag lever nu. Ska också träna nu. Ska försöka att sätta en forehand. Hoppas det går bättre än vad det gjorde igår. XoXo!
jag kan inte va annat än mig själv!

Lång dag!

Skrivet den i Allmänt
I morses var det jag som vakna först i hela stan känndes det som. Man såg inte en kotte och jag förstår alla som sov. men jag hade inget val utan det var upp och börja tagga. Match gick sådär. Blev sjukt nervös men jag vet inte riktigt varför. fick typ en blackout och spela helt annorlunda mot igår. Kunde inte slå en forehand ens. Inte bra men det handlade nog också om mitt huvud. Hade tankarna någon annanstans på någon annan vilket gjorde att det blev som det blev. Så är det. Är inte så mentalt stark just nu. Men hoppas på bättre tider. Kom hem och drog till backen direkt. Det var Fannie och Evelina som skulle ut så då hängde jag på. Så var jag där till fem. Riktigt härligt är det att ha på skidorna igen. Träffade även mina kusiner. För roliga är dom att mula mig  med snö i hela facet. Måste ge igen någon gång :)
Perfekt dag för skider!
Tog ett dopp i plurret med.

Vinst!

Skrivet den i Allmänt
Det blev en vinst idag då. Hade riktig gummi i början och slog ut nästan allt på uppvärmningen. Så dåligt. Men tog mig i kragen och fokuserade. Så det gav ju resultat. Det blev 6-2, 6-1 så det är ju bra siffror med.  I morgon får jag dock gå upp klockan 06:00. Inte så roligt men aja, det är bara att le och köra! Så ska nog ta och sova nu. God natt!
Old summer pic.

Dålig uppdatering...

Skrivet den i Allmänt
Ber om ursäkt för riktigt dålig bloggning senaste tiden. Men det känns just nu som att jag har lite annat som är viktigare. Jag måste kunna sköta mig själv och vardagen före bloggen. Jag kommer absolut inte sluta blogga nu men måste ta ett break. Får se om det  blir på några timmar eller någon dag. Nu taggar jag för match och måste verkligen ha tankarna på rätt ställe. Nu kör vi!
Vill tacka för alla fina kommentarer jag har fått. Ni är så gulliga!
Fanny du ville veta hur man fick två bilder bredvid varandra. Då måste du ändra storleken från 400 till 300. Då får de plats:)

Ingen tandställning än, gött!

Skrivet den i Allmänt
Som sagt ingen tandställning för min del än. Kanske kommer senare men ändå skönt att slippa det nu. Dagen har väl annars varit hyfsat bra. Inte bästa dagen i mitt liv men jag får stå ut. Hade ju hål som vanligt och nästan inga lektioner så jag lallade runt i skolan. Hela eftermiddagen har bestått av typ tv. Har inget mer att säga.

Long time

Skrivet den i Allmänt
En dag som den brukar. Inget dirket roligt. Bara samma. Man går dag ut och dag in everyday. Lite trist. Det enda som var annorlunda var att idrotten var typ för första gången jobbig. Vi körde "mjölksyre" övningar. Säger bara att jag känner mig som en 80-årig gammal tant i benen men hoppas att det ger något. Har vart och hälsat på min farmor idag på lassarettet alltid lika roligt att träffa henne och jag hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Nu ska jag ta ett dopp i poolen och bara götta mig. ha det bra!
Dagens:

Kofta/ Berkley    Linne/Spanien?  Jeans/ Abercrombie & Fitch  Smycken/Thomas Sabo
Bjuder på lite halv fula bilder

Prov, läxförhör osv...

Skrivet den i Allmänt
Mycket sånt nu asså. Därför blir det mindre tid åt allt annat vilket är riktigt dåligt enligt mig. Så då förstår ni varför jag är kass på att uppdatera. Idag hade vi bilogi prov och matte läxförhör. Jag tror att det gick bra. Hoppas det i alla fall. Så mer kan jag inte göra. I eftermiddags var jag med Wilma. Vi badade i typ en och en halv timme och det var riktigt girltalk kan man säga. Men det är alltid mysigt så en great eftermiddag. Jag har också tränat tennis. Det är ju nämligen så att jag har match i helgen i borås. Klockan fem i borås tennishall, Be there!! Taggar redan. Men nu blir det till att titta på gårdagens mammor och minimodeller. Morsning<3
Stefans nya lya. Han är alltså nu U-hamn bo.

Monday morning is back again

Skrivet den i Allmänt
Tillbaka som vanligt. roligt.. Svar nej. Pallar inte. Förlåt men vill ha lov nu direkt. Idag gjorde vi ju spagetti torn ich mitt lag failade totalt så ja det var lika med misslyckat. Resten av dagen har varit seg. Började bra men blev allt sämre. Inga fler kommentarer på det. Nu är jag med Elin och säga bara tur jag har henne. Jag är stark men inte så stark att jag skulle klara mig utan vänner och Wille. That´s it. Nobody can change on that. Fin engelska osv. Blir träning och pluggning ikväll. Härligt...! jaja, nu måste jag vara social. Byebye!
Ja ni ser ju...
Färg glada byxor idag igen :)
I just keep Smile!

Sista dagen på helgen går för fort...

Skrivet den i Allmänt
Då är börjar den här dagen gå mot sitt slut. Gillar verkligen inte den känslan när man vet att man måste hoppa upp ur sängen i morgon innan tuppen ens har vaknat. Så ska man orka med en hel skoldag. Inte alltid det lättaste men kan ju inte göra något åt det så ingen ide att klaga. Idag har jag i alla fall börjat dagen med att åka ut till Marbäck och gick en promenad i en timme med familjen+mormor och Allan. vi gick ut i skogen någonstans så det var mycket snö. När vi sen kom tillbaka skjutsa pappa in mig till stan för jag lovade att kolla på när Ida och dom spela. Och dom vann så det var ju roligt. I eftermiddags har jag varit med Evelina. Vi åkte till golfbanan och åkte pulka och sen var det spel maraton. Igen:) Fannie hade Tilde här så vi var med dom med. Nu har jag pluggat en stund och känner mig förberedd för veckan. Hoppas på massa roliga saker nu. Det är det jag orkar. Puss<3

Sov gott

Skrivet den i Allmänt

Saturday

Skrivet den i Allmänt

Ledig=glad Molly! Var ju på handboll idag. Wille spelade. De förlorade tyvärr men jag tyckte det var roligt att titta och jag tyckte han var duktig. Jag var där med Ida och Vilma och även Evelina (Willes syster) var där så det var toppen. Hela eftermiddagen har jag varit med Ida. Hon är helt sjuk. På ett positivt sätt. Så kom även Vilma en stund. Sen bowlade min familj+grannarna+Ida. Det gick jättebra för mig. Jag vann:) Så är det när man är skicklig. Så har vi målat naglarna och ätit. Nu är det gladiatorerna som gäller med Fannie och Tilde med. Senare blir det Ligretto maraton. Ha en trevlig lördagskväll. Puss<3

Handboll

Skrivet den i Allmänt

Drar upp till sim och sporthallen och kollar lite handboll! Puss<3



Bokat och klart, Österrike CHEK!

Skrivet den i Allmänt
Nu är allt fixat och bokat. Den 11 februari bär det av mot Österrike och orten Fisserhof. Så blir det först lite mässa i München och sedan tar vi bilen ner i Europa. Blir nog typ två timmars bilresa mellan de olika ställerna. Sen blir det tre speckade dagar med skid åkning och spa. Perfekt ju! Så tar vi bilen hem. Helt perfekt. Så har inte ens hela lovet gott. tagga!
Tummen upp till detta ställe!

Weekend=lovely

Skrivet den i Allmänt
Säger som förra veckan. ÄNTLIGEN. Att man kan få samma känsla varje fredag är ganska bra. Man är trött och vill bara gå från skolbänken. Så när man sitter där sista lektionen och bara vill att klockan tickar är det drygt. Men man får stå ut de sista minuterna och sen är det typ två dygns ledighet. Det ska man ta till vara på. Verkligen. Skoldagen var som vanligt. Inga direkta supriser så. I eftermiddags var jag med William. Riktigt roligt att se honom igen. Det är mycket nu för båda men då ska man finnas där för den andra och puscha den. Så kämpar man tillsammans. Man får träffas när det finns tid och då är det bara tummen upp liksom. Så det går bra nu kan man säga. Ikväll är hela familjen hemma så det är fredagsmys som står på kvällens schema. pusss<3
Sociala kompisar :)
Summer pix

Wild ones!

Skrivet den i Allmänt
Måste erkänna att ha två timmars hål mitt på dagen är jätteskönt. Hade ju hällre slutat men ändå. Bättre att var aledig än att ha lektioner. Vi hade ju såklart klassråd, syslöjd och data med men det räknas ju nästan inte. Men syslöjd är ju faktiskt ganska roligt. Vi tovade idag. Haha, jag kan inte påstå att jag är bra på det men det blev något i alla fall. Så hade jag tennis idag med. Var riktigt roligt och gick toppen bra. Spela hur säkret som helst blev typ förvånad själv. Jag ska nämligen tävla nu inom typ 2 veckor och eftersom att jag inte är så van vid det så ser jag fram emot det jättemycket. Då är det bara till att göra sitt bästa och ha roligt. I eftermiddags har jag gjort kräftsoppa för första gången i mitt liv. Blev faktiskt gott. Så jag har imponerat på mig själv idag. Så nu ska jag iväg och träna igen. puss<3
Iphones nördar!  Och fråga mig inte vad det är till vänster för det vet jag inte själv :)
Deras grejer blev i alla fall någonting...
Någon fastnade.
Och jag fortsätter att le som tur är!

Tillbaka

Skrivet den i Allmänt
Så nu får jag sluta med det här. Nu ska jag börja blogga som vanligt. Inte vara så tråkig som igår. Ber om ursäkt för det. jag förstår mig inte riktigt på mig själv just nu det är mest det. Så vi behöver inte gå in på det mer men vi kan säga så här har haft bättre dagar i mitt liv. Så är det. Idag har jag vart i skolan som vanligt. Inget speciellt direkt. Så i eftermiddags var Evelina här. Jättemysigt. Vi spela spel, bada och plugga typ. En del riktigt goa skratt. Kan man aldrig få för mycket av. Så titta jag på film hos Elin med. Men nu är jag jättetrött och lägger mig tidigt ikväll. God natt!
Blandade bilder från gårdagen och idag :)
Elin=Rosa Molly=Blå Ida=söt
Egenforskning...
Hanbollsmatch. Bra jobbat Sverige!
Är Evelina sur? Nejdå, hon spelar :)

no words...

Skrivet den i Allmänt
Det blir ett kort inlägg idag. Kan inte blogga just idag. Har inte lust. Måste fixa lite osv. Gör det i morgon. Puss kära läsare!
kommer istället bilder från bästa sommaren i mitt liv. Sommaren 2011!


Träning

Skrivet den i Allmänt
Nu kör jag järnet. En timmes hård träning. Fokus nu Molly....!!!

Back again!

Skrivet den i Allmänt
I morses var det bara till att gå upp tidigt igen och göra sig i ordning för en ny skolvecka. Jag har inte riktigt kommit in i det än men det går hyfsat bra ändå. Startade morgonen med min första tekniklektion på Stenbock. Läraren pratade mest men ändå. Kommer nog bli roligt. Annars har dagen varit som vanligt. Det har inte börjat så jobbigt i många ämnen vilket jag är väldigt glad över men förmodligen kommer det. Så i eftermiddags har jag legat och kollat på gamla Svenska Hollywoodfruar avsnitt. Jag diggar verkligen den programet. Dom är så sköna och lever verkligen ett roligt och händelserikt liv. Man blir bara väldigt glad över att se det. Så kom Stefan med fika. Jag var ju själv så jag behövde lite sällskap. Och snart ska jag iväg och träna. Kan ju inte klaga. Puss<3
Instagram Teenager posts:

Älskade syster!

Skrivet den i Allmänt

New gånger 2!

Skrivet den i Allmänt
Det är ju så att nya Thomas Sabo Sterling silver kollektionen har kommit. Man blir helt chockad över hur man kan komma på så mycket bra och snygga grejer. Det är lite mer elegant nu eller vad man ska säga. Så man blir väldigt fin om man bär det. Så idag fick jag turen och pappa hade med sig kollektionen hem. När man satt där kände man sig som ett litet barn på julafton. Man ville verkligen ha ALLT. Men det klart jag inte kan få det men jag fick två riktigt fina grejer som jag blev jätteglad över. Det var en ring och ett hänge. Passade mig perfekt. Kommer använda det mycket!

Vad tycks? Kommentera gärna!

I´m so happy that you are here

Skrivet den i Allmänt
Har vart i Borås och hälsat på min stackars farmor. Hon ligger nämligen på lasarettet  där:( Det var inte roligt att se henne så sliten men roligt att se henne med ett leende på läpparna nör vi åkte. Så hon uppskattade nog att vi kom. Vi gjorde också en storhandling hela familjen på coop. Där kan man verkligen köpa hur mycket som helst. Så idag blir det nog kyckling och potatis till middag. Mums...! Har också städat och gjort sånt där tråkigt fast nödvändigt.
Dagens:
Abercrombie & Fitch- byxor och tröja

Livet leker!

Skrivet den i Allmänt
Åååå vad jag är lycklig. jag har allt jag någonsin kunnat önska mig. En fantastisk familj, underbar pojkvän, grymma kompisar och sköna människor runt mig. Mycket bättre kan det inte bli. Vill be om ursäkt för dålig uppdatering men har inte riktigt orkat. Kom hem vid typ ett idag från William och var sedan ute och gick med hela familjen. Vi gick sträckås. Att jag ens orka är jag förvånad över. Vilma kom och vi pratade lite girltalk och titta på lite roliga program. Mysigt varje gång.

On my way!

Skrivet den i Allmänt
Drar mig ut i stormen och går till William. Ha en bra Fredagkväll allihopa!

Sista skoldagen för veckan var efterlängtad!

Skrivet den i Allmänt
Så skönt att det äntligen är slut på skolveckan. Det har varit en rätt skön start men ändå. Nu är det skönt att ha ledigt i alla fall. Dagen har gått bra. Vi har typ haft idrott tittat på film och haft läxförhör. It´s not harder than that. Så har det såklart vart roligt. Med tanke på mina galningar till kompisar. Men dom är otroligt bra att ha. Så love you girls! puss<3
Dom blir så glada när jag tar fram kameran...
Dubbelt Vilma!
Dubbelt Wilma igen
En Molly

Wilma is back in town!

Skrivet den i Allmänt
Wilma Fritzson har ju varit i Miami. Men nu är hon hemma också. Brun och fin. Hon var här idag efter skolan. Vi tittade lite Hollywood fruar och tog lite kort. Lika mysigt varje gång. Skönt att ha henne hemma igen. Så nu kommer lite bilder.

humor på låg nivå!

Skrivet den i Allmänt
Vi har verkligen kommit in i ett stim med skratt. Typ hela dagen har vart sjuk. Vi började med lite klassråd och sen var det första gången för oss att ha slöjd. Vi hade syslöjd och tovade med sopa och vatten. Lite lätt klabbigt och speciellt när man blir typ helt nerhäld med vatten. Kul gjort av min klasskompisar. Efter det hade vi typ besutls ångest. Det var så kallt och regnigt så vi visste inte om vi skulle orka gå hem till någon eller om vi skulle vara kvar på skolan i två timmar. Vi valde att vara bekväma och var kvar på skolan. Men det var faktiskt ganska roligt så vi klagade verkligen inte. Men som ni förstår så var vi väldigt löjliga. Men det är sköna för man kan verkligen vara sig själv med min kompisar. För dom förstår en liksom. Så det här var en toppen dag. Det var data sista lektion sen var det elevensval men blev inget för mig. Stefan var i Gbg med sin brorson som har cancer :( så synd om honom! Så jag var hemma typ ett. Skönt!
Dagens:
Fint förklädde
hello beautiful!
Camwow!

Vilma

Skrivet den i Allmänt
Fick lite presenter av sötungen Vilma. Som jag blev jätteglad över. det var en fotlänk och ett iphone skal. Sånt som man aldrig kan få för mycket av. Tack vilma! puss<3

Vi jobbar på det...

Skrivet den i Allmänt
Kan bara sätta en stor :) på denna dagen. Har haft sjukt roligt. Okej, om man bortser från vissa lektioner som går i snigeltakt så kan jag bara säga att det här börjar bra. Det är flams och skratt på högsta nivå. Men vi lever ju bara en gång så varför inte bara köra. haha! Man ska bjuda på sig själv annars har man inte roligt. Så det är det vi gör. Som tur är så är jag inte ensam om det. Utan mina älskade kompisar är det med. Vi kastar skor, rivs, skrattar och vem vet allt vad vi gör. Men men jag klagar verkligen inte på det. Så skolan har vart bra. Vissa lektioner bra vissa inte. Så är det. Vilma Efra kom hem inatt från Thailand så jag och Ida gick till henne direkt efter skolan och var där typ hela eftermiddagen. Mycket roligt att träffa henne igen. Alltid lika go och glad. Jag och Ida tog följe hem och var nog så oseriös man kan vara. Så ja ni fattar vart nivån ligger. Nu ska jag plugga lite eftersom att vi har redan fått läxor. drygt! Så nu kommer den seriösa delen av dagen kan man säga. puss<3
Var så nöjd med flätan som gick jag ut då blåste den ut direkt..
idrotten kom
Glassparty
11:11
Välkommen hem du!
Fin osv...

First day in school... again...

Skrivet den i Allmänt
Då har första dagen gått. Det gick inte med glans men jag klarade ändå av det och hade väldigt roligt. Man får göra det bra. Vi ska ju ändå spendera ett antal timmar till där så varför se det negativ när vi inte ens kan göra något åt det? Så nu är det bara att köra. Vi fixar detta på något sätt. Varför skulle andra kunna göra det och inte jag? Så nu fixar vi detta tillsammans allihopa, right?  Har haft en hel del goa skratt idag. Både i skolan och efter. Kanske har jag varit över trött eller bara otroligt glad och på bra humör. Mycket bättre och vara glad än ledsen. Spenderade tid med Ida, fikade på stan med Emilia och Stefan+ tennisträning. Tummen upp för denna dag! Puss<3
Hon petar inte i näsan men ändå. hur ser det ut? :)
Ojsan, kameran var framme igen.
Normal dag i 7B
Emilia :)
Elin :)

God natt!

Skrivet den i Allmänt
Nu lägger man sig i tid som man ska och går upp hur tidigt som helst. Now is the reallity back. Eller hur det nu stavas. Jaja, får väl hoppas på en inte så jobbig början i morgon men man vet ju aldrig... God natt alla godingar!
Drar en high five på den!

Last day!

Skrivet den i Allmänt
Sista dagen på lovet då. Det har faktiskt varit ett grymt lov. Även om det inte har varit någon snö :( Jag har nog hunnit med i stort sätt allt jag ville men kunde gärna ha haft typ en eller två veckor lov till. Men jag kan säga att avslutningen kunde inte varit bättre. William har nämligen varit här. Så jag var nog världens mest lyckligaste tjej. Så ja då förstår ni att min dag har varit bra. Har också försökt bestämma vad jag ska ha på mig i morgon. Men jag insåg sen att det är bättre att se det  i morgon. Men har några förslag i alla fall. Nu tittar jag på film och ska snart äta lite. Ska nämligen träna i kväll så måste ha mat :) Kameran kommer joina ikväll så kommer kanske lite bilder. Puss<3
Ps. Vill tacka för kommentarerna om att ni vill att jag ska fortsätta videoblogga. Det kan jag göra, men blir ju inte lika ofta har inte tid med det nu när skolan börjar. Men någon gång ibland.

Top shop!

Skrivet den i Allmänt
Jag har hittat lite godbitar som jag väldigt gärna skulle kunna ha på mig. Vad tycker ni? En hiss eller diss på detta?


Eftermiddagen!

Skrivet den i Allmänt
A beautiful winter day!

Sunday!

Skrivet den i Allmänt
Nu börjar timmarna ta slut. Snart kommer verkligheten tillbaka. huvudet skriker verkligen vill inte! Orkar inte! Men jag måste hitta en motivation och försöka göra det positivt fast just nu går det inte. Min dag så här lång har varit väldigt bra. Ida sov ju här i natt och vi har verkligen jätteroligt med varandra så tack för att du kom ida:) Sen kom Elin också. Vi körde lite spel och prata. Alltid skönt att ha henne känner jag. Men kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Nu tror jag att jag ska en liten promenad. Måste ut känner jag. Vad som händer senare idag märker vi.

En gång blond=alltid blond!

Skrivet den i Allmänt
Haha, ja jag är blond jag vet. Men nu menade jag faktiskt håret. I morses väckte mamma mig och sa att hon kunde åka ner och fixa hela familjen i håret. Och det tackar man ju inte nej till så hela familjen åkte ner till salongen. Så alla blev extra piffiga och snygga nu så här i början av året. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Tittat på film och var ute och gått lite. Det är så underbart att ha lov men nu är det bara några dagar kvar :( Får göra det bästa av det. Spenderar kvällen med ida i alla fall. Mamma och pappa är inte hemma så fick ringa hit henne eftersom att allt inte blev som jag tänkte... Menmen vi har jätteroligt så det här är toppen! ha det bra! puss<3
Finfin!
Tur att man har något att läsa...
Bartendern Ida :)
hahaha!

Instagram

Skrivet den i Allmänt
Ni kan också följa mig på Instagram. Försöker ladda upp bilder där ganska ofta. Ni kan bara skriva mollysamuelsson så kommer jag upp. så då vet ni!puss<3
Ungefär så här ser min profil ut :)

Bloglovin!

Skrivet den i Allmänt
min miniatyrbild...
Vill bara säga det igen att jag har som sagt Bloglovin. Så ni kan också följa mig där. puss

Foto

Skrivet den i Allmänt
Den här bilden togs i somras. Men jag minns det som igår. Sommaren 2011 var den bästa i mitt liv. det hände nya spännande saker och vi var hemma i Sverige i stort sätt hela sommaren. Jag lärde känna mycket nya människor som jag har kontakt med fortfarande och jag levde i mitt eget lilla paradis. Jag är ganska lik mig själv nu som då.

Gmail!

Skrivet den i Allmänt
Då har jag skaffat en ny mail.Har gått med i Gmail. Tänkte att det kanske var lite lättare att använda det. Så om ni har frågor eller funderingar och ni  inte vill kommentera det så kan ni alltså maila mig. På: [email protected]

Right here right now

Skrivet den i Allmänt
Kan inte direkt klaga på denna dagen. Har haft fullt upp hela tiden. Började med att Elin messade vid typ tio och frågade om jag skulle med ut och gå. Jag låg i sängen då men gjorde mig i ordning snabbt och hoppa i "promenad skorna". Vi gick inte långt men det var riktigt trevligt. Elin är ju som en syster för mig så det är tur jag har henne i alla stunder. När jag kom åt jag frukost och sen var det bara till att byta till träningskläder. Så körde jag en och en halv timme med Stefan och Max. Det var riktigt roligt. Tennis är verkligen sjukt roligt. Man bara njuter när man står på banan. Det har också varit en cup här i stan som heter Minutencupen. Och det är en innomhus tunering i fotboll. Där var jag några gånger idag och såg på matcher. Uifk vann så det var ju skit bra. Har också varit en snabbis på ett kalas. Så jag har hunnit med rätt mycket idag. Tur att jag utnytjar att jag har lov. puss<3

Trettondagsafton!

Skrivet den i Allmänt
Kom precis hem från Borås. Har varit på bio. Vi såg New Year´s Eve. Den rekomenderas starkt. den var jättebra och det var en riktigt mysig film. Lite känslosam också men verkligen värd att se. Efter bion åkte vi och åt på ett ställe och det var typ bara vi där. Lite grows var det men riktigt god mat och mysigt så jag tackar sällskapet för denna kväll. Nu ska jag sova för jag är hur trött som helst. puss<3 God natt!
Ps. Jag kan fortsätta att videoblogga om ni vill men kommetera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska prata om :)

Bio

Skrivet den i Allmänt

Åker nu till Borås för bio och middag med familjen+morfar+farfar. Blir nog trevligt! Bloggar senare. Puss


Elin!!

Skrivet den i Allmänt
Hejhej, ett litet inlägg från mig här!
Molly bjöd ner mig på mat här, väldigt trevligt, satt och snackade om allt mellan himmel och jord, hur skönt som helst att prata ut om allting med en riktigt goo brud som molly! Du är bäst vännen! <3
snart drar vi ner för att bowla, må bäste kvinna vinna (alltså jag) haha nemen jag är sämst på det så vi får se hur det går ;) BTW, Molly kommer ut lite senare med ett videoinlägg, :)
puss! 

The Holiday!

Skrivet den i Allmänt
Kan bara snabbt säga att träningen gick riktigt bra. Stefan var riktigt trött men kämpade sig igenom en timme tennis med mig. Så det var duktigt gjort av honom. haha! Själv är jag som sagt jättenöjd med mitt spel. Så man kan säga att det går bra nu.
Hela kvällen har jag tittat på en jättebra film. Den heter The Holiday. Det var typ en romantik och drama film. Jättebra var den i alla fall så den tycker jag ni ska se. Nu ska jag läsa några sidor i Elsas mode sen blir det till att sova och hoppas på en bra dag i morgon. Hoppas den blir som jag tänkt... God natt!

New things!

Skrivet den i Allmänt
Nike är ju en av sponsorerna för TSTT. Så eftersom att pappa och stefan har bra kontakt med dom på nike så har jag fått massor med nya kläder. Det är från förra årets kolletktion och det jag fick är nog sånt som blev över men jag är ändå jätteglad över det. Det är fina kläder och perfekt i storlek. Så det är bara att tacka och buga. Drar iväg nu och köttar lite. längtat efter detta!
Egopix med det jag kör med idag:)

This is true!

Skrivet den i Allmänt
Right?

Holiday time

Skrivet den i Allmänt
Jag bara njuter av det här asså. Lov är bland det bästa som finns. Man bara gör sånt som är kul. Jag har ju vairt hos mormor. Det är alltid mysigt men det räcker liksom en natt. Vi spelade massor med spel tittade på tv och läste. Precis det jag trodde. Jag läser ju Elsas Mode just nu och den är hur bra som helst. Man lever sig verkligen in i boken så jag tipsar verkligen om den. När jag kom hem började jag plocka ur gamla kläder ur garderoben. Så nu har jag massor med plats för nya saker. Perfekt ju! Ska snart åka och träna tennis. Äntligen! Har inte tränat på länge så ska bli riktigt roligt faktiskt. Så nu kör vi! puss<3
Blev liite fika med:)
Så otroligt söt Jacob!


Sommar kom hit!

Skrivet den i Allmänt
Blir så trött av vädret vill ha sommar!

Marbäck, check!

Skrivet den i Allmänt
Det är så skönt att vakna upp och inte känna stress till något. Att man bara kan sova så länge man vill. Det var precis det jag gjorde idag. Hade ingenting planerat vilket var väldigt skönt. Sov länge, åt frukost, titta på film och sen gick jag ut och powerwalka med syrran. Inte helt fel. Kom hem och gick direkt upp till gymmet. Körde en hakv timme typ intensift. Åt och nu packar jag för att åka till mormor i Marbäck. Kunde ha hunnit med mycket mer men idag var en sån dag då jag bara lät den gå. Det är skönt ibland också. Så ikväll blir det familjespel och tv med kusinerna och mormor. Myspys!
roligare bild än såhär får ni inte. Blir i morgon istället!

Änglagård andra sommaren!

Skrivet den i Allmänt
Myser framför Änglagård.

första januari

Skrivet den i Allmänt
vaknade tolv. var hur trött som helst. somna tio minuter och vaknar av att Fannie slänger igen ytterdörren. Wihoo! Upp och hoppa Molly. Det var inte riktigt den känsla jag fick. Utan låg i sängen och bara tog det lugnt. Gick upp åt frukost och mamma säger "Molly, gör dig i ordning nu vi ska ju på kalas" Det är nämligen så att min kusin Emma fyller år idag. Så det var bara till att fixa i ordning sig och åka upp till Anderssons. Vi möttes av en fin liten prinsessa och hela hennes familj +mormor och allan. Så det var god mat och fika. Riktigt mysigt. Spelade även spel och idag var det första gången som Jacob inte fuska. Äntligen har han lärt sig:) Haha! När vi kom hem satte jag på hög musik och började att läsa Elsas Mode igen. Hade kommit en bit in i den men man hinner ju inte läsa när man har massor av läxor att göra i vanliga fall. Och den är riktigt bra så har suttit och läst sen typ halv sex. Inte helt fel faktiskt. puss<3
Kalas på gång!

2011´s sista afton!

Skrivet den i Allmänt
Nyårsafton var här och det var sista kvällen för 2011. Min kväll var riktigt bra. Vi hade gäster här och dom var hur sköna som helst. Jag fick lära känna några nya men också gamla godingar. Det var familjen Rydells som var här och även pappas gamla jobbarkompis som har vart som en typ extra pappa för oss hela tiden.Vi har känt han sen vi gick i blöjor och han har varit den lite barnsliga men roliga vuxna liksom. Han heter Kristian(Krille) och han var här med sin flickvän jennifer och hennes son Milou. Så det var en härlig blandning med folk och blev jättelyckat. Vill ge beröm till mina föräldrar som fixar allting så bra och gör så att vi får det fint här hemma och god mat. Men även jag och Fannie hjälpte till så det är jag faktiskt stolt över. Det var familjespel, bad, wii, prat, fyverkirer, musikquiz med mera som kvällen bestod av. Fantastiskt var det i alla fall så tack alla som bidrog. Hoppas ni hade en bra nyårsafton och att ni fira in det nya året ordentligt. Nu ser vi fram emot ett bra 2012! Nu kör vi!
Min outfit:
Svart blus- Gina tricot
Bruna skin shorts- Zara
Smycken- Thomas Sabo
Så stilig
Joel,Molly och Fannie wiho!
Hela gänget. Lyckades inte få en bild med allas blickar i kameran men det här var nog den bästa:)
Körde tummen upp för underbar kalkon. Grymt bra mamma!
Mötte Joel i  Worfeud... ... att jag aldrig ska lyckas vinna där.
Så himla skön kille det där!
yo bro!
rock´n roll!
Crille,Fannie,Jennifer,Molly,Joel
Tolvslaget kom och vi skåla in det så att det hördes!
Kramades och önskade varandra Gott Nytt!
Checkade fyverkirerna!
Pappa satte igång våra raketer då var det pangpangpang och fina färger!
badade också in 2012.
festen började igen och slutade vid 3 :)

RSS 2.0