Tack för er hjälp!

Skrivet den i Q/A
Vill passa på och tacka alla för era kommentarer angående mitt hår. Det hjälpte mig verkligen och jag kan nu meddela att jag kommer börja gå åt det ljusa håret igen. Det kommer nog ta några färgningar innan jag är vid mitt naturliga men processen började i går så snart är jag blond igen. Love to to you all!
 
Detta är mer MOLLY!
 

Mitt 2013 del 3

Skrivet den i Sweet Things
AUGUSTI
Här hände mycket!
Den bästa helgen i mitt liv, U-PORT FESTIVALEN. Mer än så behöver jag inte säga om det.
Jag hann med och stötta Elfsborg väldit mycket, red islandshäst, hängde hos Eklunds, var på Liseberg med bästa gänget, var en sväng i Stockholm, träffade Kevin Bäckström, avskedsefest åt min kära Rasmus som skulle flytta, firade mamma med kräftor, var på smyckesmässa i Köpenhamn och ordnade en stor brunch tillsammans med Elin för tjejerna. Massa skoj!
 
SEPTEMBER
Ännu en smyckesmässa fast denna gången i Stockholm.
En riktigt rolig aktivitetshelg med släkten i Skövde.
En rolig kväll med tjejorna.
Hann med och bli riktigt kär i den där killen.
Fannie fyllde 14 år, min lilla tjej! haha
 
OKTOBER
Hade en oerhört rolig tjejmiddag hemma hos mig med detta tjejgänget.
Var sen en kväll hemma hos Alma, men det började med lång bord på Pizza Palace, haha
En shoppingdag i Göteborg med Fannie, Albin och Simon.
Mycket tennis...
En resa till Helsingborg med min underbara familj.
 
 
NOVEMBER
Rasmus was back in town och det blev en hel vecka med honom inrpincip.
Var och såg EK11:as modevisning, riktigt underhållande som vanligt.
Åt mycket god luncher ute på stan med många av mina närmaste.
Vann en middag på Kallbadhuset tillsammans med dessa fotbollstjejer.
 
DECEMBER
Sist men inte minst har vi December.
En riktigt mysig Spa dag med min kusin Elin, vi hade en riktigt gosig eftermiddag med mycket tjejsnack.
Vågade ändra min hårfärg vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra, men blev faktiskt riktigt nöjd.
Hade en riktigt rolig volleyboll dag som var en kamp in i det sista.
Sen började julstämningen komma och det var mycket häng med familj och vänner.
 
 
Vill avsluta med att säga vilket underbart år jag har haft! Är så lyckligt lottad
 

Bambi på hal is

Skrivet den i Family and friends
I natt var jag och Simon uppe i ishallen för att åka lite skridskor. Haha, han tvinga med mig och det var tur att det inte var någon mer där för då hade de fått se mig trilla. Så skridskor är inte min staka sida men vi hade riktigt skoj och det är det viktigaste. Puss





New necklace

Skrivet den i Inköp
Fannie var idag i Göteborg och detta köpte hon med hem till mig. Det var julklapp/eget köp eller vad man ska säga. Blev jätteglad i alla fall och det pryder nu min hals.
 
 

Min dag i ett svep

Skrivet den i Family and friends
Denna dagen har rullat på ganska fort faktiskt. Jobbade från 8-17 på Amanda idag igen och det gick fortare än vanligt. Jag och Smilla gick sen ner till Nordic Wellness och fixade våra gymkort, vi fick det båda i julklapp så nu börjar träningsåret, haha. Vi tränade en stund sen åkte jag med mamma och handla inför morgondagen. Så skönt att ha det gjort. Puss




Mitt 2013 del 2

Skrivet den i Sweet Things
MAJ
Maj är min månad och det firade vi ordentligt. Det var massa folk här på min födelsedag och vädret var helt underbart. Det var nu man började känna av sommaren.
Mina tre tjejer var här på en middag som bestod av grillat. När det är det vet man att det börjar bli sommar. En riktigt mysig kväll ute blev det.
Min träningsmotivation för beach 2013 fortsatte!
Tova och Viktor tog studenten och jag fick äran och vara med och fota lite. Stolt kusin var vad jag var!
Blev stolt ägare av mitt moppekörkort och det blev många utflykter till klipporna med den och Evelina :)
 
 
JUNI
Firade min älskade kusin Olivia när hon fyllde år. Då var det kalas hemma hos henne och det var massa gott folk där.
Sommarlovet var här och det firades in ordentligt, en utav de roligaste kvällarna i mitt liv. Mycket folk och en riktigt härlig sommarkväll.
Dagen efter var det Sveriges Nationaldag och det firar vi alltid och detta året var det en middag på Bryggan som gällde.
...
Juni slutade inte där utan jag firade också den hederliga svenska Midsommaren. Det gjorde jag först med familjen och sen med alla underbara vänner.
Sista Juni var det avslutning med Konfirmationen. Den hade hållt på under hela lovet hittills och det var en fantastisk tid. Man kom närmare med många människor och vi hade alla riktigt roligt tillsammans. Man upplevde saker man aldrig gjort innan.
 
JULI
Juli startades med mitt livs resa. Vi åkte till USA i två veckor och hann med så mycket. Vi bodde i San Diego och tog också en trip till Los Angeles. Vi gjorde allt i från Zoo till fin shopping i LA, vi var på fotboll, Sea World, jag surfade och vi spenderade massa timmar på stranden. En av de bästa resorna jag varit med om, så mycket kärlek till det landet!
 
...
Direkt när vi kom hem från USA åkte jag på Gothia cup. En hel vecka i Göteborg var det som gällde och jisses va skoj det va. Har helt klart det bästa laget!
Fortsatte sen min trip i Sverige till Varberg för att vara där några dagar med min goa Elin.
Efter det blev det sen Båstad och tennisveckorna som kallade. Hann bara se på slutet men det var det viktigaste för jag hann se Serena Williams spela. Det var mäktigt!
Den 27 Juli var det bröllop i stan. Stefan och Carro gifte sig och jag fick träffa så många tenniskompisar som jag inte hade träffat på riktigt länge. En dag jag sent kommer glömma.
Avslutade mitt Juli i Halmstad med familjen. Vi hängde lite på Tylösand och jag njöt i solen med en riktigt kladdig kladdkaka. Mmmmm...
 
 

Mitt 2013 del 1

Skrivet den i Sweet Things
JANUARI
Startade upp året riktigt bra med familj och vänner på nyårsafton. Sen gick hela månaden i rasande fart. Skolan kom igång och man var tillbaka i rutinerna efter lov. En stor grej under januari var pappas uppstart med de nya märkena och vi var med när de var i Göteborg. Rikitgt rolig eftermiddag var det.
Blev en hel del pulka åkning med under januari.
 
FEBRUARI
I Fabruari var jag bland annat fotograf på en modevisning för Heléns hus ute i glashuset i Limmared. En kväll som var väldigt intensiv men väldigt rolig.
Sen var det tv premiär för min del, "Patrik Möter" spelades in och vi var med på grund av att Pia Sundhage skulle vara med i programmet och då skulle vi spela en match så hon kunde visa sina coachning tips och Patrik provade på att vara coach för ett lag med. En dag som gav väldigt mycket!
I slutet på februari var jag+familjen+farfar i Paris. En riktigt underhållande resa med mycket minnen. Vi var bland annat och såg Zlatan och David Beckham spela i PSG. En riktigt rolig upplevelse :)
 
MARS
Man hinner med mycket under en månad det vet ni med och jag kan inte visa precis allt jag har gjort men jag tar ut lite blandade saker så att ni förstår hur jag tänker med min summering. 
Hela detta året har träning varit en väldigt stor del, både fotboll och tennis. Och det är jag väldigt glad över för jag mår så bra när jag får hålla på med saker jag tycker om.
Jag minns också att jag var på födelsedagsmiddag hos Julia Ström. Tjejsnack, mys och god mat!
 
APRIL
Firade in min påsk uppe i Vemdalen med skidor och familjen. Lovley!
Vi hade i aprilmånad en riktigt rolig kväll hemma hos Segerqvist. Mycket roliga ungdomar och en hel del skratt under denna kvällen.
Har självklart också under året spenderat väldigt mycket tid med min älskade syster, så mycket kärlek till henne!
 
 

Jag behöver er hjälp!!

Skrivet den i Q/A
Börjar bli dags att göra något med mitt hår igen för min utväxt börjar komma. Men jag kan inte bestämma mig för om jag ska börja färga tillbaka till min ljusa färg eller om jag ska köra en omgång med lite mörkare igen. Snälla kommentera vad ni tycker, vore hur gulligt som helst! puss
 
VS
 
 

Christmas gifts

Skrivet den i Inköp
Fick ju som sagt ett önskemål om att visa mina julklappar som jag har fått och här får ni en del, vissa saker får ni se senare för allt har inte kommit än och en del kläder som jag fick har jag inte fått kort på än. Men här är mycket fint som jag har fått!
 
Mycket mysiga strumpor låg det i mina paket detta året. Tre par från Falke, dubbelpar från Lindex och sen också egengjorda av min moster. Detta är sånt som alltid används!
 
Smink, parfymer, dusch tillbehör, nagellack och deodrant är alltid bra att ha.
 
Fick en två fina necessärer från Victoria´s Secret
 
Smink från Make Up Store
Trosor från Gina och T-shirt från Maison Scotch
 
Mina beställda Jeffrey Campbell  skor hann komma hem till julafton. Så glad över dem även om jag visste att jag skulle få dem :)
 
Halvkroppsmassage på Kallbadhuset. Så underbart!

Slutet på kalaset

Skrivet den i Family and friends
Hela släktträffen slutade med super goda tårtor hemma hos Ida och Andreas. Yummy!!




Ute i skogen

Skrivet den i Family and friends
Släktträff i skogen är vad min dag har bestått av. Ida och Emma har lite kalas så vi har kört catch the flag och sen grillade vi hamburgare. Vi var i en skog lite utanför Jönköping och är nu påväg hem till Ida och Andreas för lite fika. Underbara släkt!







Mycket kärlek

Skrivet den i Family and friends



Hello Handsome

Skrivet den i Inspiration
Äkta ögongodis må jag säga!
 

Fitspo

Skrivet den i Inspiration
Mitt 2014 ska verkligen bli ett träningsår. Det har detta året i oförsig med varit men jag har fått gymkort i julklapp och ska nu gå in för detta på riktigt. Ska absolut dra ner på mitt sockerätande för det är varken bra för kroppen eller för min hy. Så jag är faktiskt fett peppad nu, kommer gå sjukt bra tror jag ändå :)
 

UT-sparken

Skrivet den i Sport
Hela min dag idag har gått till att spela fotboll i fotbollshallen. Det var cup och det var faktiskt riktigt roligt. Tyvärr gick det inte jättebra men vi kämpade på och hade bara ganska oflyt. Så kan det med vara men vi deppar inte för det:)
Vårt äldre lag kom 3:a, jättebra ju!


Role model

Skrivet den i Family and friends
Jag tänkte bara berätta lite kort här om en stor förebild för min del. Det är ingen mindre än min kära pappa. Ojojoj, den mannen asså. Det finns så mycket saker att säga om honom och mest är det positivt! Jag har alltid stått mina föräldrar väldigt nära både mamma och pappa, men pappa och jag är oerhört lika på sättet. Vi tänker lika, agerar lika och tycker lika (oftast) haha. Vi trivs alltid i varandras sällskap och har väldigt roligt tillsammans. Han har kommit väldigt långt i livet med hjälp av sin positiva inställning och sin energi som han lägger på saker. Går han in för något är det all in liksom, inget mesande. Det tror jag har gjort honom till den mannen han är idag. Så en stor applåd till dig pappa från mig, du har verkligen lyckats med mycket och jag är jättestolt över dig! puss
 
 

En tidig lördagsmorgon

Skrivet den i Vardag
Även om det är lov så är det ju fortfarande vanliga veckordagar och på något sätt vill man liksom ha ledigt lördag morgon. Men ikke sa nikke, just nu är jag uppe i fotbollshallen och spelar UT-sparken. Vi har två UIFK lag och jag är med i det andra så vi får se hur det går. När jag vakna i morses var jag halv pigg kan vi ju säga men så är det nästan alltid. Men en lördagsförmiddag med mycket fotboll är det som står på schemat.
 
En varm sommarlördag med shopping hade inte suttit fel...
 

Helgen är här

Skrivet den i Family and friends
En lååååång jobbdag var vad det var idag. Klockan fem var jag helt slut ska ni veta, ska bli skönt med ledigt igen såhär efter en dags arbetande. Haha! Jag blev i alla fall skjutsad till salongen och hängde där lite, sen gick jag upp till min kära vän Rasmus. Var där en stund och sen åkte vi upp till Stefan och Carro för lite pizza häng. Riktigt bra kväll!




Fredagsinspo

Skrivet den i Inspiration
 

Fredagen:JOBB

Skrivet den i Vardag
Hej på er alla fina! Nu är julfirandet över på riktigt för min del och jag ska idag jobba hela dagen uppe på Amanda. Vi ska fortsätta med det vi har påbörjat och förhoppningsvis så kommer vi en bra bit på vägen idag. Jag ska nog också iväg i kväll, mer om det får ni höra senare men annars vill jag bara hoppas på att ni har en bra fredag.
 
 

Taste really good

Skrivet den i Inköp
Jag har tänkt att visa allt jag fick i julklapp för er för det var ett önskemål om detta så det kommer någon gång under veckan. Men en av alla saker jag fick var en mjölkskummare. Fick det av min moster och hennes familj och shittans va bra den var. Gjorde idag en god kopp kaffe med riktigt skummat mjölk, ojojoj! Haha vet att många inte förstår mig nu men tro mig, så mycket godare. Stort tack för den kära moster!




Juldagen

Skrivet den i Family and friends
Jag har en stor familj så igår var det firande med hela mammas sida. Vi var här hemma hos oss och alla gäster kom till lunch. Då var det julmat för andra gången och jag hade inte tröttnat. Jag fick sen agera tomte tillsammans med Viktor. Det var faktiskt riktigt roligt och vi bjöd till och jag hoppas det blev uppskattat. Jag hade kul i alla fall. Vi tog sen en del av alla julklappar men avbröt efter en stund med lite fika så fortsatte vi paketöppningen senare. Efter det var det spel, musik och allmänt gött häng som gällde. Min släkt är som sagt de bästa som finns!
 
 
 
Här hade moster Monica ett stort paket till i stort sätt alla vi kusiner och vi blev satta på en vänk så att vi skulle kunna se samtidigt vad det var. Och det var inget mindre än hemmagjorda raggsockar till allihopa. Så fina var dem och vilken bra ide det var att slå ihop alla i ett paket. Min moster är allt lite fiffig!
 
 
 

Julafton 2013

Skrivet den i Family and friends
Tänkte nu snabbt berätta om min julafton i tisdags. Det började med en mysig stund med la familia. Vi öppnade lite paket och gjorde en god frukost med det viktigaste, julskinka! Jag gjorde mig sen i ordning för att gå till Simon och fira tillsammans med hans mammas del av släkten. Det var riktigt skoj och träffa dem och där serverades det julbord och jag och Simon gav varandras julklappr. En riktigt mysig stund. Jag hann tyvärr inte stanna så länge för vid 3 skulle vi vara ute hos farfar. Där var det Kalle Anka, julklappsutdelning, Älgstek och Lutfisk (tradition), efterrätt, spel och sist men inte minst Svensson Svensson. En rikitgt lyckad julafton må jag säga. Jag låter bilderna tala för sig själva.
 
 
 

Juldagens

Skrivet den i Outfits
Klänning-Sparkz//Smycken-Bronzallure//Klocka-Wingman
 

Julfirande day 2

Skrivet den i Family and friends
Ska nu fira julen igen med mammas sida. En rolig dag kommer det bli som vanligt!




God jul underbara människor

Skrivet den i Family and friends
Nu är äntligen julafton här och trots regnet så firar jag min jul på bästa sätt. Ska umgås med gott folk hela dagen lång. Ha nu en riktigt bra jul allesammans!




Paradise Hotel

Skrivet den i Mollys tips
Haha bästa programet jag följer nu är helt klart PH. Det är otroligt roligt att kolla på och all drama gör mig så galen men också så insatt. Så kan det va, alla tycker vi olika men jag tycker det är bra tv. Igår var det julspecial och det var lika roligt som vanligt. Nu kommer jag sakna programet tills det börjar igen och då är det 2014. Men nu har jag något att se fram emot på det nya året. Peppa!
 
 

Vad tycker ni?

Skrivet den i Q/A
 Vad tycker ni om att göra en återblick på 2013? Är det något ni vill läsa eller hur ser det ut? Hjälp mig genom att Kommentera  eran åsikt!
 
 

Min Jul

Skrivet den i Family and friends
Jag har massa planerat nu de kommande dagarna. Och jag ska se till och fira min jul på ett ritkigt bra sätt. I morgon kommer vi umgås med pappas del av släkten och på onsdag är det mammas del. Så det kommer bli mycket firande och vi ska ha kul trots att det inte är så mycket snö ute. Uppdateringen kommer vara väldigt dålig nu under dessa dagar men det hoppas jag ni förstår.
 
 

En hel jobbdag

Skrivet den i Vardag
Har varit vaken sen klockan halv 7 i morses och är nu typ helt slut. Har jobbat på Amanda hela dagen och det tar på krafterna men det var kul. Dagen gick ändå hyfsat snabbt det var sista timmen som var lite kämpig. Nu har jag och smilla tagit en runda på stan och inhandlat de sista julklapparna så nu är vi redo för juuuul!




Julstämning

Skrivet den i Family and friends



Hos Hallbergs

Skrivet den i Family and friends
Har tillbringat hela eftermiddagen hos Hallbergs. Rasmus och Rebecca är hemma igen och idag var det lite glöggbjudning där och det var riktigt mysigt. Kul att träffa alla igen, var längesedan. Så en bra avslutning på denna veckan:)




Skirt

Skrivet den i Outfits
T-shirt-Whyred//Kjol-Abercrombie & Fitch//Kofta-Fancy Fanny
 

A walk

Skrivet den i Family and friends
För att inte sitta helt stilla en hel dag så var vi ute och gick sträckåsrundan nyss. Det var väldigt lerigt men det var ändå skönt att komma ut. Nu är det iväg för att träffa lite folk. Hörs senare!




22 December

Skrivet den i Family and friends
God morgon på er alla fina! En morgon som denna är det god frukost som gäller. Man måste ladda upp inför en lång bra dag:) Jag har allt lite planer för dagen som jag tror kommer bli riktigt bra! Puss




Fashion inspo

Skrivet den i Inspiration
 

En degkväll

Skrivet den i Family and friends
Efter att våra gäster hade gott så var jag, Fannie och Simon själva. Så vi fixade mat och passade på att kolla på veckans Elsas värld avsnitt. Sen efter det blev det filmtittande men det slutade med att jag somnade som vanligt. Kan aldrig hålla mig vaken av någon anledning men jag vaknar alltid till slutet så det är ju bra, haha.
 
 

Starten på lovet

Skrivet den i Family and friends
Har haft en riktigt bra start på lovet. Jag sov i natt hos Simon och vi tog en lång sovmorgon och jag fick frukost på sängen till och med. Vi gick sen hem till mig och hade lite lillejul med Stefans släkt. Lova var här bland annat och vi spela och badade. En riktigt mysig eftermiddag.




Min fredag än så länge

Skrivet den i Family and friends
Jullovet är här... Som vi har längtat! Min dag hittills har varit väldigt mysig. Började med lite skön sång och teater i aulan. Absolut en bra avslutning måste jag säga, de hade verkligen lyckats detta året. Vi fick sen betygen och efter det var vi ett gäng som gick hem till Elin för att byta julklappar och käka julgodis. Fick massa fina saker som jag blev jätteglad för. Saker jag verkligen behövde! Jag åkte sen ner till hotellet för att ta en lunch med min fina vän Fanny från Jönköping. Hon och hennes pappa var i stan idag och då måste man passa på och träffa dom. En riktigt mysig lunch var det och jag ska allt ta och se till att jag tar en sväng till Jönköping snart för att träffa henne igen. Puss







Looking forward to..

Skrivet den i Inspiration
...Jag har egentligen massa roliga saker att se fram emot men några av de största är dessa:
 
Julfirandet. Bland det bästa på hela året. Träffa släkten och bara umgås och ha kul!
 
Fira in det nya året på ett riktigt bra sätt är min plan. Ska vara med kompisar och människor som gör mig sjukt glad och peppad för att göra detta året till det bästa.
 
Den tredje januari ska jag äntligen få ta ut min tandställning. Det är en stor grej för mig för nu har man dratts med den i ett antal månader och det är inte det att man inte trivs men att se resultatet av den långa processen ska bli så kul!
Den första mars smäller det, då är det friends arena och AVICII som gäller. Dessutom får jag göra det med två av de goaste tjejerna jag känner och vi ska se till att ha den bästa tänkbara kvällen.
 
Några få big moments som ligger nära :)
 
 

Sista torsdagen

Skrivet den i Vardag
 
Är nu hemma efter jobbpasset. Är av någon anledning oerhört trött i kroppen och i huvudet så tänker nog att jag ska ta och sova snart. I morgon är det skolavslutning och lov. TGIF, skulle man kunna säga, haha! Underbart :)
 

Utförsäljning

Skrivet den i Family and friends
Har hela eftermiddagen varit på TP-huset och sålt smycken. Det har varit helt lagom med folk och en riktigt trevlig stämning. Roligt att hänga här nere faktiskt!




Vi står tillslut som vinnare

Skrivet den i Family and friends
Ojojoj, vilken dag det har varit. Har varit en väldigt blandad dag med mycket saker som hänt. Riktigt roligt har det varit! Som sagt så var det volleyboll dag idag och då möts alla nior på skolan i volleyboll. En riktigt bra aktivitetsdag som är väldigt uppskattad bland oss elever. Vi har mött allihopa och hetsen mellan lagen har varit hög kan jag säga och jag har nog aldrig varit så nervös för en volleybollmatch innan. Men efter många tuffa motstånd stod min klass som vinnare. Vi kämpade in i det sista och jag tycker vi var värda denna vinsten!
Vi mötte sen lärarna och det gick la inte så bra men men, så kan det va med! Kul hade vi och min klass är helt klart den bästa klassen, kärlek till er alla. Puss





LAST DAY

Skrivet den i Sport
Nedräkningen är snart över och vi har bara denna dagen kvar i skolan. Och en dag då man bara spelar volleyboll är svårt att kalla skoldag. Min klass och jag ska idag göra vårt bästa för att komma så långt som möjligt på volleybollen. Men vi är inte direkt skit duktiga så vi får se hur det går. Det ska i alla fall bli grymt kul! 
 
 

A dark palette

Skrivet den i Outfits
 
Tröja-H&M//Väst-Hollies//Jeans-Hollister//Mössa-Hunkydory//Klocka-MBMJ
 

Julstämning

Skrivet den i Allmänt
Stora delar av huset är självklart julpyntat och i vanliga fall brukar vi ha vår vita gran uppe på tredje våningen men i år så står den direkt i hallen när man kommer in. Det passa bra faktiskt. Jag har idag bidragit med en del inslagna paket under granen. Fler kommer det bli men tänkte att det var på tiden att jag också la dit lite julklappar. Så nu börjar spänningen inför julafton...whaa kan knappt hålla mig :)
 
 

Michele Negri

Skrivet den i Q/A
De stövlarna som går att köpa i morgon nere på TP-huset är dessa. Märket heter som rubriken Michele Negri och kommer från Italien. Stövlarna och clutcharna finns i massa olika färger och till många olika stilar. Dessa bilder är från photoshootet vi hade med Hanna-Clara i våras och du hittar mer info om stövlarna på hemsidan nedanför. x
 

Återträff

Skrivet den i Family and friends
Efter en skoldag med inrincip bara film tittande var det dags att träffa den gamla klassen igen och våra gamla lärare. Åå så fort man kom till skolan fick man massor av flashbacks och man liksom drömde sig tillbaka på hur det var. Vi fick se massa bilder och pratade gamla minnen vilket var riktigt roligt. Man kommer ihåg så mycket för det hände alltid något. En oerhört rolig tid var vad det var!
 
 

Mysigaste månaden

Skrivet den i Inspiration
Passa på att vara extra gosiga det sista av detta året nu!

Hello Wednesday

Skrivet den i Vardag
Bara denna dagen som är en riktigt skoldag kvar. Jag är så pepp på lov nuuuu. Vi gör inte så mycket på lektionerna just nu, bara kollar på film i stort sätt. Jag tycker ändå det är ganska mysigt att göra det trots att det känns lite meningslöst. Jag tror att denna dagen kommer fortsätta att vara väldigt bra. Har roliga planer inför i eftermiddag som jag har stora förväntnigar på. Så det här blir en bra dag :)
 
 

15

Skrivet den i Outfits
Tröja-Maison Scotch//Jeans-Was//Armband-Nialaya, Sif Jakobs och EA//Klocka-Thomas Sabo
 

På torsdag!

Skrivet den i Mollys tips
Nu på torsdag den 19 December är det dags för julförsäljning nere på TP-huset. Det är ett bra tillfälle att köpa julklappar till nära och kära men också till sig själv. Du kan hitta smycken, klockor och stövlar till fantastiska priser. Smycken och klockor finns till både män och kvinnor! Passa på nu, öppet är det mellan 16:00-20:00. 
 

Förberedde en del för detta idag...
 

Worker

Skrivet den i Vardag
Är just nu nere på kontoret och jobbar lite. Hade inget för mig nu på eftermiddagen så jag gör lite nytta här nere i stället. 

Dagens details



Kläder

Skrivet den i Q/A
Vart köper du alla dina kläder? <3 de är jätte fina! <3 :)
 
Jag shoppar på väldigt många olika ställen om jag ska vara ärlig. Ser jag något som jag tycker är snyggt köper jag det och det behöver varken vara något speciellt märke eller från en speciell butik. Men ställen som Stockholm, Göteborg och Köpenhamn är väl storstäder där jag handlar. Och då är det allt ifrån NK till H&M som gäller. Sen här i stan är det framför allt Heléns Hus som står för klädköpen. Så det är väldigt blandat som du ser. Blir jätteglad över att du tycker de är fina :)
 
 

Pepparkaksbak

Skrivet den i Family and friends
Igår eftermiddag hämtade mormor upp oss och så var det dags för pepparkaksbak. Det var jag, Fannie, Jacob och Emma så det var fullt hus. Vi fick faktiskt till en hel del pepparkakor och det var en jättemysig eftermiddag.



Leo

Skrivet den i Outfits
Hur sköna var inte dessa byxor då?!? Har glidit runt i dessa hela dagen och de var perfekta en dag som denna.
 
T-shirt-Whyred//Byxor-Sister Point//Jacka-Hollister

Min åsikt

Skrivet den i Q/A
När det gäller att få kommentarer är jag väldigt positiv till det. Det gör en alltid peppad och glad att få feedback på något man gör och det blir motivation till att blogga. Ni får gärna skriva precis vad ni tycker när det gäller mig men att tracka ner på andra på min blogg gillar jag inte. Fick en kommentar om att någon på en bild var ful och jag vet inte om det var skämt eller inte men jag tycker bara det är onödigt att skriva så. Det är inte schysst! Så inget mer sånt:)
 
 

Skolmåndagen

Skrivet den i Family and friends
Kul rubrik verkligen.. Min fantasi just nu är lite sådär, haha. Dagen i alla fall har varit bra. Inställd lektion, idrott och mycket film beskriver den ganska bra. Vi över nu för fullt inför torsdagen då det är volleyboll dag. Vi behöver all övning vi kan få säger jag bara, haha. Lite lätt kassa är vad vi är men kul har vi och det är ju i alla fall något. 




Last week

Skrivet den i Vardag
Denna veckan är jag så glad över att vi inte har några prov eller läxor. Det är så befriande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag hoppas på en rolig vecka med klassen och med mycket julmys. puss
 
 

My bikini top

Skrivet den i Q/A
Ett önskemål var att jag skulle länka till min bikni top och den är ju köpt i somras men jag såg att den fortfarande fanns på deras hemsida så vill ni se pris och är intresserade av att köpa en likadan hittar ni den på denna länken:http://www.victoriassecret.com/swimwear/push-up/fabulous-push-up-triangle-top-beach-sexy?ProductID=133297&CatalogueType=OLS
 
 

Glöggbjudning

Skrivet den i Family and friends
Mina enda planer för denna dagen var att gå på "glöggbjudning" hos Carro och Stefan. Det var dock mycket mer än bara glögg. Massa godsaker som var hembakade och tro mig jag har proppat i mig allt möjligt. Riktigt gott var det och riktigt roligt sällskap. Vi tog också en titt på första delen av filmen från bröllopet och man drömde sig bara tillbaka. Alla var så fina och det är verkligen en dag man kommer ihåg. Så nu är vi hemkommna och snart väntar solsidan.
 
 

Söndagsfrukost

Skrivet den i Family and friends
Startar min söndag med frukost på sängen, one tree hill och min pojkvän. Väldigt bra måste jag säga.




My afternoon

Skrivet den i Vardag
Lördagkväll du är så välkommen! Efter det att vi kom hem idag tog jag mig ett träningspass uppe på gymmet. Lika bra för annars hade jag somnat, haha. Jag och mamma tog sen ett dopp i poolen och nu är det mat och så mycket bättre som gäller. Skönt att ha en kväll hemma känner jag, något som jag inte har haft på länge känns det som. Simon kommer nog senare med så detta blir en toppen kväll.
 
 

Julshopping

Skrivet den i Family and friends
Nu är i stort sätt alla julklappar inhandlade. Riktigt skönt att ha det gjort. Vi har haft en jättemysig dag i Borås jag, Fannie och Albin. Vi var inte ensamma där för det var riktigt mycket folk ute trots att vädret var lite sådär. Men kul hade vi och vi hittade det vi behövde. 





Från gårdagen

Skrivet den i Family and friends
En riktigt mysig kväll igår med massa tjejer. God mat och efterrätt, hehe! Sen var det mycket prat och skratt under kvällen med. Så det var lyckat. Nu sitter jag på bussen påväg till Borås för att julhandla lite. Puss





VS fashion show 2013

Skrivet den i Inspiration
Perfektion är det enda jag kan säga. Kollade hela showen i torsdags och man blir ju bara så inspirerad. Det är det man drömmer om, att se ut som dem och få gå VS fashion show. Tur att man kan drömma i alla fall, haha! Nej men på riktigt, har ni inte sett showen, GÖR DET!
 
 

Fredag eftermiddag

Skrivet den i Family and friends
Har hunnit med att äta och träna nu på eftermiddagen. Riktigt skönt att röra på sig faktiskt, det känns alltid lika bra! Nu är det en pyjamaskväll hemma hos Efraimsson med massa sköna tjejer. En bra kväll tror jag nog det blir:)




FREDAG

Skrivet den i Outfits
Jacka-Maison Scotch//Jeans-Lager//Skor-Vagabond//Tröja-Line Of Oslo//Väska-Hong Kong
 

Stenbocks Lucia

Skrivet den i Family and friends
Kören sjöng idag i aulan som vanligt på lucia. Det var väldigt fint och alla var jätteduktiga! Vi hade också fika stund med klassen och sen självklart körde vi fyra man i soffan, standard leken typ. Sånt här är alltid lite extra skoj. Däremot kände man att resten av dagen var helt meningslös. 




Lucia dagen

Skrivet den i Family and friends
Åå nu är det verkligen julstämning! Det är såhär det ska vara, nu är förväntningar på jul skyhöga och jag tror att detta kommer bli en riktigt bra jul som vanligt. Jag är inte med i något lucia tåg eller något men traditionen på skolan är att kören sjunger lite på morgonen, myss!
 
Förra årets fina julbild med kusninen
 

Sweet bed

Skrivet den i Family and friends
Nu är jobbet avklarat, sista klisterlapparna för ett bra tag är fastklistrade och jag tycker det känns så skönt. Min kväll har gått fort, jag och Fannie fixade mat till familjen och sen var det bakning på schemat. Simon ska också sova här så nu ska vi sätta på en bra film tror vi nog. Hoppas ni alla har haft en jättebra dag, puss
 
 

Från gårdagen

Skrivet den i Outfits
 
 

Donut

Skrivet den i Vardag
En torsdag som har varit så bra verkligen. Slutade en tumma tidigare än planerat, tog en snabb fika med Stefan och Carro. Jag och Stefan drog sen upp och träna efter det blev det jobb. Har nu gjort klart allt här nere och ska nog börja dra mig hemåt. Så skönt!





12 december

Skrivet den i Vardag
Näst sista dagen denna veckan och det är snart lov med. Underbart! Mina planer för dagen är tennisträning och eventuellt jobb. Vi får se lite hur dagen blir, det sista provet ska jag skriva idag så det känns riktigt skönt. Då är det liksom slut på riktigt. Ha en bra torsdag allihopa!





Glögg

Skrivet den i Family and friends
En av julens godaste drickor är ju glöggen, så mysig och man får sån julstämning när man dricker det. Det blev ett spontant besök hos Stefan och Carro ikväll, för Lova är här med så vi myser med henne lite. Bra kväll!




Myslunch

Skrivet den i Family and friends
Efter samlevnadsdagen som vi hade idag gick jag och Kim ner till torgstallet och åt. Hon ska åka till Australien nästa vecka och jag kommer verkligen sakna henne, en månad är lääänge! Så vi kände att vi var tvungna att ta en lunch innan dess. Supermysigt!




Victoria's Secret bikini

Skrivet den i Q/A
Frågan om detta är en bh som jag har på mig på denna bilden tänkte jag svara på nu. Det är faktiskt en bikini från VS. Köpte den när vi va i USA och älskar den verkligen. Jag är ganska försiktig med den än så länge och vill spara den lite, haha! Så är det med nya grejer.




Till Nyårsafton

Skrivet den i Inspiration
Ett collage med Nyårsafton som tanke. Kort klänning, höga klackar och snygga accessoarer är det som gäller.
 
 

Oslagbar resa

Skrivet den i Resor
Resan till USA i somras var oslagbar. De två veckorna levde vi det amerikanska livet helt och hållet och man mådde så himla bra där borta. En plats jag definitivt ska tillbaka till och något jag rekommenderar alla att besöka, San Diego is tha shit!




In the stairs

Skrivet den i Outfits
 

En ovanifrån

Skrivet den i Vardag
Slasket täcker idag hela mitt lilla fina Ulricehamn. Kändes för bra för att vara sant att det fina snöovädret skulle hålla sig. Nu är det inte långt kvar till lov och det märks tydligt i skolan tycker jag ändå. Alla är tröttare och det känns som att tiden i skolan inte är så viktig just nu för man gör inte jättemycket. Det är skönt det! Så nu gäller det bara att hänga i de här sista dagarna så är det lov sen ju:) 



Salongen

Skrivet den i Q/A
Min mamma är ju som sagt hårfrisörska och är delägare i en salong här nere i stan. Jag fick en fråga om vad salongen heter och namnet är Collage Hair, men de flesta säger nog bara Collage. Det är en stor salong som ligger i centrum här i lilla Ulricehamn. De säljer smycken, doftljus och mycket hårvårdsprodkuter självklart. Jag trivs där nere, det är en skön stämning på salongen och alla som jobbar där är så gulliga så man blir glad bara av att gå dit. Känner man att man vill ha reda på mer priser och sånt så kan ni klicka in på länken nedanför. Där finns all information.
 
http://www.collagehair.se/
 
 
 
 

Videon om mig

Skrivet den i videor

Vi hade ett arbete i skolan som gick ut på att göra en video om sig själv så då tänkte jag att ni också kunde få ta del av den. x


Helping Hands UF

Skrivet den i Inköp
I torsdags när jag vara nere på stan och det var planerat en julklappskväll så kom jag hem med detta. Det var nämligen så att alla UF-företag skulle ner och sälja i stånden på torget. Så jag kände att jag ville hjälpa dem och köpte mig tre armband från Helping Hands UF. 
Det var nämligen så att när vi var uppe på Tingsholm så fick vi vara med när de jobbade och det lät så skoj och det är bra att man skänker pengar till behövande så då kände jag att jag ville göra en god sak för dem.
Absolut ett lätt andvänt armband och det fanns i många fina färger. Jag valde rosa för det sticker ut lite. 
Så jag tycker absolut att ni ska stödja VOI och köpa ett armband. Ni hittar Hellping Hands på Facebook och Instagram.
 
Instagram:helpinghandsuf
Facebook: Helping Hands UF

Black

Skrivet den i Outfits





Tröja-Line Of Oslo//Jeans-Lager//Skor-Blundstone//Strumpor-Falke//Jacka-Maison Scotch

Off to work

Skrivet den i Vardag
En skoldag har gått och jag tycker inte alls att det var så jobbigt idag trots att jag är svin trött efter helgen. Men nu är det dags för lite jobbtimmar sen senare är det fotbollsträning. En skön dag!




Q/A

Skrivet den i Q/A
hur träffades ni?
Det var på midsommar vi träffades och det var nog för att vi hade kompisgäng som hängde tillsammans och då gick vi och pratade typ hela kvällen. Den kvällen gick alla i den här stan runt väldigt mycket och det gjorde vi med så då lärde vi känna varandra. Det var la så vi fick kontakten första gången.
 
 
känner varandra?
ja jag tror nog det, haha :)
 

 
 är ni ihop?
Jajamän, så är det
 
 
 
Kan du visa alla bilder på dig och Simon? Ni är så söta tillsammans!:) 
Klart jag kan göra det, har däremot inte så många bilder på oss, men fixar det i ett enskilt inlägg. Tack va kul att du tycker det :)
 
 
Vad heter Simon i efternamn?
Rothskimannen, haha nej men Roth heter han
 
 

Vart bor han och hur gamal är han?
Han bor här i Ulricehamn och både hans mamma och pappa bor nära mig så det är superbra. Han är 17 men viktigt för honom är att han redan fyller år i Januari, så då blir han 18 och mogen enligt han själv, haha!
 
 

Lite frågor och svar angående Simon. Puss
 
 
 

 

 


Smilla och Molly time

Skrivet den i Family and friends
En söndags eftermiddag med Smilla tackar man aldrig nej till. Jobbade lite efter jag fixat mitt hår idag och sen traskade jag och Smilla hem till mig. Det tog tid ska ni veta, man fick pulsa genom snön för att komma fram, nästan ett träningspass, haha. Vi gick i alla fall upp på gymmet här hemma och tränade lite, eller aa Smilla gav upp efter 10 minuter. Men det var ju i alla fall något kände hon, så söt! Vi tog sen ett dopp i tunnan, absolut bästa tänkbara. Hängde sen lite nere hos Gustav med honom och Egzon sen gick vi hem och gjorde varm choklad och titta lite på film. Helt klart en myssöndag i sitt esse!



 

Lite vinternytt

Skrivet den i Vardag
Ville prova något nytt i mitt hår och det fick bli ombre. Jag kände att är det någon gång jag ska prova på att göra mitt hår lite mörkare så är det nu. Det blir ju solblekt på sommaren igen så då är det ju lugnt. Jag är riktigt nöjd om jag ska vara ärlig! Tack lilla mamma:)



 

Våffelfrukost

Skrivet den i Family and friends
I morses var vi så sugna på våfflor så det fick det bli. Vi tänkte att vi var värda det lite såhär på andra andvent. Det var fyra glupska ungdomar som åt kan jag säga. Wonderful!



Er favorit

Skrivet den i Mode
Er favorit outfit i november blev nummer 15. Tycker själv att detta var en av mina favoriter. En vardags outfit som funkar när du står där i garderoben och inte vet vad du vill ha. Då är denna alltid ett säkert val. Perfekt! Tack för alla kommentarer :)

En eftermiddag på Spa

Skrivet den i Family and friends
Min eftermiddag har bestått av Spa. Vi blev skjutsade ut till Målsryd där det låg och vi blev guidade hur vi skulle göra. Vi skulle tvätta oss på ett speciellt japanskt sätt och sen fick vi basta och bada jacuzzi. Självklart rullade vi oss i snön med, kunde inte låta bli. Sen var det dags för behandlingar och fika. Så först fick Fannie och Albin behandlingar och då satt jag och kusin Elin i fotbad och med massa gott att fika. Riktigt skön stund när vi kunde sitta och prata om allt möjligt. Sen var det våran tur för behandling och det var massage med varma stenar. Det var nog det skönaste jag vart med om och man höll på att somna. Så detta blev en riktigt soft lördag, det behövdes!









Kenzo style

Skrivet den i Mode

En cool vardags outfit som baseras på en Kenzo tröja och boot cut jeans. Schysst!

Laugh

Skrivet den i Family and friends

Att skratta och ha kul är ju så viktigt. Och jag som person är väldigt glad. Ett gott skratt förlänger livet ni vet, hehe!

Work it out

Skrivet den i Family and friends
Min gårdag slutade bättre än vad den började. Var uppe på Amanda Christensens utförsäljning tillsammans med mamma sen efter det körde jag ett kort träningspass hemma. Gick sen till Simon och var här. Vi åt tacos (standard) kolla idol och bastade lite med. Riktigt mysig kväll! 


 

Hej vinterlandet

Skrivet den i Vardag
Snökaos är väl det bästa ordet för att beskriva denna dagen. Det har kommit sjukt så mycket snö och blåser som tusan. Så det är väl både bra och dålig får jag väl säga. I morses var jag inte så glad med tanke på allt smink som rann efter min lilla promenad till skolan och att jag inte fick någon frukost. Men det blev bara bättre och bättre i alla fall.




Timmar kvar till helgen

Skrivet den i Vardag
Nu är det inte länge kvar och jag är så pepp på helg som vanligt. Vad jag ska göra är fortfarande lite oklart, får se vad som händer. Något går ju alltid att hitta på i alla fall. Jag hoppas att mina julkänlsor kommer fram lite för det är på tiden nu! 
 
 

Julklappskväll...

Skrivet den i Vardag
Har varit och tränat tennis nu och kommer till stan där det ska vara julklappskväll men det är nästan inte en människa här nere. Vädret är verkligen inte bra och man förstår ju ändå om det inte är någon här. Synd bara för att vi hade lagt upp alla smyckeskollektioner så fint och var taggade för att sälja, men så är det! 





Vi ses igen

Skrivet den i Vardag
Haha min kärlek till caesarsallad går inte att beskriva. Det är något jag kan äta hur mycket som helst av, haha. Efter skolan idag gick jag till salongen för jag ska nämligen på en typ av behandling senare och då orkade jag inte gå hem emellan. Så det blev kök här nere på salongen och jag ska också försöka plugga lite här nere för i morgon är det prov och det vilk jag verkligen klara! Så jag ska kämpa på här. Puss




Rooosa

Skrivet den i Inspiration
Wanties in the color pink! 

Kärlek till min kusin

Skrivet den i Family and friends
Åå min lilla söta Olivia. Så mycket kärlek till henne, hon är verkligen en superskön liten unge med en så skön personlighet. Påhittig och väldigt kreativ för att vara så liten. Hon är stört skön! Vill bara krama om henne just nu, kraam
 

Fitness

Skrivet den i Inspiration
Hade ingen fotboll eller tennisträning idag så det fick bli gymmet. Blev ett hårt pass faktiskt, det var skönt att svettas riktigt mycket. Så det ska vara!





Klädvalet idag

Skrivet den i Outfits
grått, stickat, mysigt!





Tröja-Zara//Jeans-Gina//Stövlar-Hunters

Style

Skrivet den i Inspiration



En vanlig tisdagskväll sådär

Skrivet den i Family and friends
Hade tennisträning igår som vanligt och blev efter det bjuden hem till Stefan och Carros nya lägenhet uppe på fridkulla. De flyttade in i helgen och jag var självklart nyfiken på hur det hade blitt. Det var en riktigt mysig lägenhet verkligen, stilrent och inte för mycket krimskrams liksom. Min stil på det hela skulle man kunna säga. Jättefint verkligen! Vi åt och blev bjudna på tårta så det var en riktigt trevlig kväll. Inte varje dag det blir så. Gick sen en liten stund till Simon för att kolla till honom och sen hem för att sova. En bra dag i går helt enkelt!
 
Från deras bröllop i juli
 

Wishes

Skrivet den i Wanties
Att vara ute i vågorna just nu hade inte suttit fel. Det var verkligen något av det coolaste jag gjort, i början var det svårt men sen när man kom in i det var det underbart. Helt galet vad jag saknar sommaren, just nu med när snön inte har kommit så känns det inte som december. Men den kommer förhoppningsvis snart och då ska jag njuta av vintern och bara drömma lite om värmen.
 
 

Novembers Fav

Skrivet den i Outfits
Vilken är er favorit?
 
 

Fashion monday

Skrivet den i Inspiration




Speciell måndag

Skrivet den i Family and friends
Det har som sagt varit en speciell dag idag, det är ändå ganska stor skillnad på högstadiet och gymnasiet men jag tror att allt det kommer lösa sig till slut. I alla fall så har jag nu precis kommit hem från träningen. Fys med fotbollen var det idag och jag har varit seg hela dagen så just nu är jag helt slut. Ska nog försöka plugga lite sen blir det sängen. Och jag tänkte att i morgon kan jag lägga upp favorit outfits från November så får ni rösta på eran favorit.
 
Sen tänkte jag med att jag ska göra ett inlägg om Simon eller vad man ska säga för jag har fått många frågor kring honom och då känner jag att jag svarar hällre på det i ett helt inlägg. Inte allt för privat hoppas jag ni förstår utan lagom. Så har ni frågor ställ i detta inlägget så svarar jag i slutet på veckan. Har redan fått en del som jag svarar på då med :) Kommentera!
 
 

Välbehövligt

Skrivet den i Family and friends
Efter en dag på Tingsholm var jag och smilla verkligen värda lite tacos. Vi har nog aldrig varit så här trötta efter skolan. Det var jättebra där men det blev väldigt mycket lyssna och med huvudvärk blev det inte bättre. Men det var ändå kul att se hur en vanlig dag var och vi var hällre där än i skolan. Puss




Julparad

Skrivet den i Family and friends
Igår var det julparad här i Ulricehamn. Det gick ut på att man fick anmäla sig för att vara med och det kunde antingen vara privat person eller företag. Sen gick alla genom stan och alla som var där kollade. Sen kommer det röstas ut vem eller vilka som har lyckats charma publiken mest och den vinner 5000 kronor. En kul ide tycker jag verkligen! Mamma och pappa var med för att visa engagemang. Mamma var ren och pappa gick tillsammans med Patrik och var allmänt roliga, haha! En lyckad parad helt klart!





Lite loooove

Skrivet den i Family and friends
Innan jag skulle iväg och jobba idag tvingade jag Simon att vara med på en bild. Han tycker inte det är lika kul som jag men han fick allt stå ut och vi fick allt lite gulliga bilder. Gillar honom! Love

What do you think?!?

Skrivet den i Q/A
Ska jag köra på samma sak när det gäller outfits denna månaden med? Plocka ihop dom bästa så får ni kommentera vilken ni tycker mest om, låter det bra eller har ni några andra förslag? Kommentera!
 
 

Rutor

Skrivet den i Outfits
 

1 december mys

Skrivet den i Family and friends
Klockan var ställd så att jag skulle hinna se julkalenderns första avsnitt. Det var lite knepigt att förstå men det är tradition att se så självklart ska jag följa det. Jag pch Simon fixade sen god frukost och tittade ett avsnitt av OTH.




Sista november timmarna

Skrivet den i Family and friends
Kvällen igår slutade inte med fitness festivalen utan vi valde att gå på bio i Borås innan vi åkte hem. Vi såg Gravity, den var sjukt bra gjord men inte så mycket händelser. Men värd att se ändå. Vi drog sen och åt pizza, kunde inte låta bli, haha! När vi kom hem sen gjorde fannie och Nelly frukt och choklad så då mumsa vi på det. Bra avslut på denna månaden!




RSS 2.0