bra kväll

Skrivet den i Allmänt
Igår kväll var jag med Elin och hennes tjejkompisar. Dom hade lite förfest innan dom skulle ner till hotellet och då fick jag komma. Var riktigt roligt! 
 

Grattis bästa lillasyster!

Skrivet den i Allmänt
idag fyller min kära lillasyster 13 år. Vi har självklart firat henne nu i morses. Lite för tidigt för min smak men man ställer ju upp. dagen består annars av att lite folk kommer på förmiddagen och firar henne sen har jag min sista seriematch i eftermiddag klockan tre så kom dit om ni inte har någto för er. Efter så ska vi också fira på tp-huset. För denna matchen spelar ingen roll när det gäller poäng för vi har redan vunnit. Men vi ska självklart vinna ändå. bra söndag!
 

T.G.I.F

Skrivet den i Allmänt
det är äntligen helg och har haft fullt upp som vanligt. Hade matteprov i skolan idag... Gick nog hyfsat bra och det är skönt att det är över. skolan var annars som vanligt. I eftermiddags var jag på lunch med våran lilla farmor. Mysigt! Och så har jag fått min iphone :) Glad tjej kan man säga. Ska bara få igång den med. Ikväll har jag varit hemma hos Vilma. Kim kom också upp en sväng. Skön kväll. I morgon ska jag jobba hela förmiddagen och eftermiddag/kväll får vi la se vad som händer. 
 

great day

Skrivet den i Allmänt
Man måste få skolan rolig och idag var en sån dag. Det var det årliga Stenbocksloppet. Och självklart kan man ju springa sig runt 5 km men vi valde att skita i det och gå. Till det gjorde vi oss även extra fula med toffsar över hela håret och tuperingar åt olika håll vilket gjorde det hela riktigt roligt. Älskar när det händer lite sånna saker för det behöver man. Det var inte några jobbiga kilometrar förutom att jag fick skoskav men det gick la bra. När jag kom hem var det snabbt byte av kläder för att sen träna tennis. Det gick riktigt bra. Mitt i träningen blev jag också inringd för att spela med 99:orna. Det var deras sista seriematch så det klart man ställer upp. Snabbt hem och äta+plugga lite sen gick bilen mot Tranemo. Vi vann med 5-1 eller vad det nu blev. jag gjorde mål och spelade riktigt bra. Det är så det ska vara. Kom hem åt och nu plugg igen. Snart ska jag sova för är ganska trött men kul har det varit idag :)
 
Smile bitches!

kvällsinspiration

Skrivet den i Inspiration

Work out

Skrivet den i Allmänt

dagarna rullar på

Skrivet den i Allmänt
måndag och tisdag är nu gjort då. Så jäkla skönt. Ja jag gillar inte skolan. så är det. Ska försöka leva med det med tanke på att jag är tvungen. Igår var det också mycket träning och har mycket plugg nu på eftermidagarna så har inte tid för så mycket mer. Bloggandet kommer då efter. Men hade blogg.se appen funkat bättre hade jag bloggat mer men nu vill den inte. Mobilen är ju inte på topp heller just nu men det problemt är ju snart löst. I vilket fall så ska jag plugga och träna idag med. Idag är det bara tennis som tur är. Så har lite att göra nu.
 
We´ll be coming back

Släkten är värst

Skrivet den i Allmänt
Hela dagen har gått åt till att umgås med min underbara släkt. Det var kalas för Jacob, Fannie och Oskar. Och våran släkt har aldrig tråkigt. Vi hyrde Ulrikaskolans idrottssal för att köra lite volleyboll. För mig var det lite nostalgi att komma dit. Jag kommer ihåg hur stort jag tyckte det var första gången och nu tycker man det är pyttelitet. Men spelet var riktigt bra och roligast var när vi körde en variant på dopp-basket fast det blev typ ruggby. Så kan det va! Efter två timmar där uppe åkte alla hem till oss och de som ville fick bada och sen var det mat och tårta. Underbar söndag! Den slutas nu med lite plugg eftersom att det är skolan som gäller nu....

Yesterday

Skrivet den i Allmänt
Hade en riktigt bra dag igår. Var lite mycket så kände inte för att blogga. Jag var ju som sagt och fika med Emilia och det var super mysigt. roligt att träffa henne. Det känns jättekonstigt att hon har flyttat och inte bor här längre. Så det var tur att jag träffa henne när hon väl var hemma. Eftermiddagen bestod av fotboll uppe på lassalyckan. Södra ving spelade mot Hössna. Riktigt kallt och blött men pappa hade med sig husbilen och ställde den så vi kunde sitta där. Perfekt! Efter det så var Jacob och Evelina här hela kvällen. Skoj!
 

fikatime

Skrivet den i Allmänt
Ska snart iväg och fika med Emilia. Hon har ju flyttat till Vetlanda egentligen men nu är hon i stan och hälsar på så ska passa på att träffa henne. var ett bra tag sen nu kan man säga.
 


Fredagkväll på bästa sätt

Skrivet den i Allmänt
Eftersom att jag var helt slut när jag kom hem orka jag inte göra någonting ikväll. Bara ta det lugnt hemma. Blev lite käk med mamma och pappa sen tog jag ett dopp i poolen. Hur skönt som helst. Tur man har det. lyx i vardagen kan man säga. Nu blir det lite OC igen tror jag och bara mys. 
 

praovecka, check

Skrivet den i Allmänt
Denna veckan har gått skit snabbt. Det är väldigt synd. Känns konstigt att man ska gå till skolan på måndag. Vill inte! Jaja, har i alla fall trivts väldigt mycket på Idéguld. Dom som jobbar där är underbara och man bara stormtrivs. Nu ska jag försöka komma in i vardagen igen. Men först har jag en skön helg framför mig. 
Har också beställt min kära telefon i morses:))) blev lite strul först men det löste sig. Så den 1 oktober kommer min vita iphone 5. Gött att slippa sprickor osv.
 
livet lekte. (December)

bedtime

Skrivet den i Allmänt
jag är för trött för att sitta uppe. Beställningen blir i morgon bitti. god natt världen!
 

Gold necklace

Skrivet den i 0

När jag föddes fick jag ett guldhalsband där det var ett M. När jag städade bland mina smycken för ett tag sen hittade jag detta halsband. Dock var det ju lite litet eftersom min hals har växt lite så jag tog det till en guldsmed så jag kunde förlänga det. Jag bad dem också gravera in en personlig sak på baksidan. Det fixade de galant. Nu hänger det runt min hals all the time och jag får bära med mig en viktigt person hela tiden. Känns bra!


iphone 5

Skrivet den i Allmänt
I natt kan man börja beställa iphone 5. Jag ska köpa en! För er som inte vet så är min iphone 4 helt sönder. Det är sprickor på framskärmen och den är otroligt seg. Har nog råkat komma lite cola i den tror jag... I vilket fall så har jag inte bestämt mig om jag ska sitta uppe för att beställa den direkt efter tolv slaget eller om jag ska vänta till i morgon bitti. Är så trött så blir nog altenativ två. 
 

Dagens

Skrivet den i Outfits

Min outfit för idag


Skjorta-Ralph Lauren/jeans-?/smycken-Thomas Sabo


Jobba, jobba, jooobba!

Skrivet den i

Då sitter jag på bussen hem. Har varit en väldigt rolig praktikdag måste jag säga. Har fått lära mig hur det funkar när man driver en näthandelbutik och vad som gäller. Skötte mig bra tyckte jag. Lite svårt att få in allt i huvudet men det gick la till slut. Så har skickat iväg massa paket med smycken. Jag fick jobba mest med Pandora. Dom tänkte att det skulle bli lite nytt så jag inte bara vänjer mig vid Thomas sabo. Men säger det fortfarande att sabo är bäst!


Webshop

Skrivet den i Allmänt
Idag ska jag inte vara i butiken utan på webshopen. Det är inte i samma byggnad och jag vet inte riktigt vart det ligger men hittar nog på ett eller annat sätt. I vilket fall så kommer jag befinna mig där :)
 


fotbollskväll

Skrivet den i Allmänt
Det blev förlust för uifk p16 i dag tyvärr. De spelade ändå bra tycker jag. Det värsta var att det var så jäkla kallt. Jag var verkligen inte klädd för vinter (vilket det kändes som) Menmen det får man ta. Vi skjutsade även hem Jacob och nu blev det lite te för att värma mig. Sitter nog vid datan en stund nu tror jag och sen blir det till att sova. Ska ju upp och jobba i morgon.
 

Take one

Skrivet den i

Har i eftermiddags sett i stort sätt hela dokumentären om Swedish house mafia. Den var riktigt bra. Man fick se hur de startade och spelningar i början osv. Awsome att ta del av! Har precis ätit lite och ska nu upp till lassalyckan. Ska kolla kusinen och hans lag. Eftersom att jag inte får träna så får jag heja istället!


Sommaren 2011


Operation, check!

Skrivet den i Allmänt
Nu var det äntligen gjort. Jag opererade som sagt tänderna i morses men eftersom att jag fick så mycket bedövning har jag varit super trött hela dagen och har sovit några timmar. Men nu så är jag på bena igen. Får dock inte träna på 4 dagar vilket är ganska mycket för mig så får sysselsätta mig på något annat sätt. Blir lite städning tror jag. Sånt jag inte har tid med i vanliga fall.


Tand operation

Skrivet den i Allmänt
I morgon väntas det operation. Jag är lite rädd för hur det ska gå men det kommer säkert funka bra. Jag klarar la det. Kommer ta ungefär 2 timmar. Så jag kommer vara lite off i morgon bitti. Följ mig på Twitter och Instagram. Sweet dreams

Skratt+Svenska Hollywood fruar

Skrivet den i Allmänt
Träningen gick helt okej. Var ganska slö och gjorde mitt bästa vilket inte alls var så bra just idag men man måste få ha det så med. Roligt hade jag i alla fall. FIck skjuts av Rasmus hem och vi tjöta lite som vanligt. Lika roligt everytime! Nu är det veckans höjdpunkt nämligen Svenska Hollywood fruar. Sweet!
 

tennis träning

Skrivet den i Allmänt
Iväg nu för att köra lite tennis. Tummen upp!
 
Keep head up

Photo Booth

Skrivet den i Allmänt
Har man ingenting att göra och vill ha lite skoj tar man fram datan och tar lite sjuka bilder med syster sin. Då blir man glad :)
Min syster är bäst!
 

keep working

Skrivet den i Allmänt
Efter min jobbiga morgon kunde allt bara bli bättre. Och det blev det. Det var fullrulle hela dagen kändes det som. Vi förberedde inför höstmarknaden som är nästa helg. Det  var mycket smycken som skulle fram. Det blev även en kartongmosning för min del sånt som är praojobb kan man säga. Jag hjälpte också till att sortera de nya sabo varorna som kom. Så jag är riktigt nöjd med mitt jobb idag. Jag lunchade med Carro ovh det blev Viskan idag igen. Alltid lika gott!
 




Ingen buss till Borås idag..

Skrivet den i

Jag är verkligen inte en morgon människa. Hur jag än gör så blir det alltid stressigt på morgonen. Idag gick jag upp i tid men jag slöade vid frukosten. När det sedan är ungefär 20 minuter till att bussen går från stationen hittar jag inte mitt busskort. Jag vänder upp och ner på huset men hittar det inte. Kommer på att jag la plånboken i mammas väska i går och hon hade redan åkt. Som tur va var pappa hemma men skulle precis åka. Hann inte borsta tänderna utan slängde mig i bilen och försökte få tag på mamma men fick inget svar. Då är hon på möte hos revisorn och jag sitter där utan busskort. Som tur är så har Carro praktik i Borås och hade inte åkt så fick åka med henne. Räddaren för dagen. Nu blev det en kaffelatte på viskan och snart ska jag bort till ideguld för ännu en dag. Min morgon var hemsk!


Swedish house mafia

Skrivet den i

Jag är så ledsen över att jag inte är 16. Hade jag varit det hade jag för längesedan bokat biljetter till deras sista konsert i Stockholm nu i november. Deras musik gör mig knäsvag. Dom är kungar!
Don't you worry child


Praovecka

Skrivet den i

Då var den igång. Veckan utan skola. Håller nu hus i Borås på en smyckesbutik som heter Ideguld. Är suveränt. Jag går runt där och gör lite allt i allo. Roligt är det att vara ute i alla fall. Idag har jag också fixat håret. Lite ljusa slingor blev det och även lite toppar åkte av. När vi kom hem blev det jag som fick göra maten. Blev löffbiffsgryta och ris. Det blev ovanligt gott faktiskt! Nu är det lite tv tittande som väntar.


Sweet sunday

Skrivet den i Allmänt
Är helt slut. Vet inte varför men kroppen säger ifrån. Hade match i morses. Det var mot Brämhult igen. Vi vann denna gången med 4-1. Det var en skön vinst. Blev lunch när vi kom hem och sen skulle jag börja på mitt jobb. Haha, det låter så seriöst just när man säger det så men det är ett städjobb. Mammas salong behöver städas en gång i veckan och mina kusiner har tidigare gjort det jobbet men nu hann inte dom med längre och jag fick frågan. Jag tackade ja. Vill kunna spara ihop pengar till en moppe som jag ska skaffa nästa år och då gäller det att börja redan nu. Så städade i ungefär 2 timmar sen drog jag upp till familjen Anderssons. Jacob fyller år idag så var där uppe och gratta han. Nu vill jag bara ta det lugnt och titta på film och se fram emot en hel vecka utan skola! Det gillar vi. 
 




Så bra man kan ha det

Skrivet den i

Den här kvällen var riktigt skön. Kom ut på landet, kunde spela hur hög musik man ville och vara ute och leka som man gjorde när man var lite. Det var skit skoj! Lite gungning, pilbåge, egen variant på spjut och fotboll såklart. God mat och även lite tv-spel på slutet. Det är så det ska vara. Familjen Hallberg är som en extra familj till oss och det är jag jätteglad över. Kommer sova gott!

 

 

 


We are going to dalstorp

Skrivet den i

Nu ska hela familjen ut till dalstorp. Vi ska ha en fin kväll med familjen Hallberg.


freeddaaaggg

Skrivet den i Allmänt
det är samma känsla som kommer varje fredag. Äntligen! jag kan inte beskriva hur trött jag har varit idag och det har bara varit massa prov och förhör. Men nu är det över och hela nästa vecka har vi prao så det här äger. Ska nu upp på fotbollsmatch igen. Tredje dagen i rad. Jacob spela igen så ska heja allt jag kan. Ska också hänga med han hem sen. Toppen kväll med rolig kusin:) 
 
Do things that makes you happy!

Hola amigos

Skrivet den i

Skönt att det snart är fredag. Hela veckan har känts jobbig och tung. Har bara vart massa tråkiga saker. Men det har gott fort som tur är och det är jag glad över. Torsdagen har i stort sätt varit som vanligt. Lite skola, elevensval tennis, plugg, tennis igen och sen lite fotbollsmatch på det. Helt okej dag ändå. Pluggar nu det sista inför so-provet i morgon. Lite smått panik men jag klarar mig nog. Good night


Onsdag

Skrivet den i

Dagen började med uppsatsskrivning. Vi fick tre timmar på oss att få till en riktigt bra historia eller vad det nu kunde vara. Det var kämpiga timmar och trodde att jag inte skulle bli klar men det blev jag. Så jag hoppas det blev bra. Eftermiddagen skulle bestå av mesta dels pluggande inför So-provet på fredag, men det blev inte så. Jag läste lite grann innan det var dags för träning. Fotboll är kul men träningarna är jag inte så jätte peppad för. Men det är bara att göra det. Stannade kvar en stund och kolla på Joel som hade match. Det var kallt så in i bänken och jag det blev förlust för deras del och det är ju aldrig roligt. Gick sen hem i kylan och fick god mat när jag kom hem. Great!


Go Uifk F98

Skrivet den i

Idag var det hemma match mot brämhult. Det var inte bästa matchen på säsongen men vi vann och det är ju det som räknas. Det blev 3-2 så vi gjorde det ändå bra. Jag är nöjd med mitt spel. Nu är det underbara svenska Hollywood fruar! Det är veckans höjdpunkt!


Liseberg när det är som bäst

Skrivet den i Allmänt
Dagen på Liseberg i söndags var helt grym. Det var det roligaste på länge. Riktigt sköna människor var jag där med och det var bästa besöket so far. Det var inte alls så mycket folk så kö tiden blev högst 15 min. Så vi sprang runt där och hann med riktigt mycket på de timmarna vi var där. Roligt varar som sagt kort och veckan kan jag ju inte påstå att den har börjat bra... men det blir la bra någon gång!
 
















Mot Liseberg!

Skrivet den i

Idag blir det som sagt Liseberg. Det ska bli riktigt roligt! See you:)


Myskväll

Skrivet den i

Kvällen blev inte som jag trodde. Blev pizza och häng med Jojski:) även lite film och mycket godis. Han gjorde helt klart min dag lite bättre! Tack Joel:)

 


Weekend

Skrivet den i Allmänt
 
 
 
 
Började helgen med att gå på fotbollsmatch i morses. Fannie spelade och eftersom att våra kära föräldrar har åkt till Italien så täntke jag att jag fick stötta istället. De vann så det var ju kul. Jag tränade också tennis efteråt. Gick bra men va trött i kroppen så tillslut fick det räcka. Tog en snabb dusch och sen gick jag, Fannie och Steven och käka på format. Gott var det! Blev en snabb handling nere på ica med och nu har jag hela kvällen framför mig som ser extremt lugn ut. Ska bara vara hemma. Känns skönt faktiskt. I morgon så blir det Liseberg med kusin+Eklunds. Blir super!
 
 

Södra vings if

Skrivet den i

Var ikväll på södra vings match i Tranemo. Det var topp möte och jag tycker helt klart södra ving spela bättre men Tranemo lyckades vinna trots allt. Det var helt klart dommarskandal och ja de hade inte turen på sin sida. Nu blir det film mys med syster!


Nu är dom mina!!!

Skrivet den i

Har nu väntat på mina primeboots i ungefär en månad och idag hade de kommit till Heléns hus. De var riktigt snygga och satt perfekt. Kommer bo i dom nu framöver.



Äntligen helg

Skrivet den i

Nu är äntligen denna skit veckan slut. Känns riktigt bra faktiskt. Dagen har la varit sådär. Värst var idrottslektionen när vi skulle springa "stjärnvalls-rundan". Var redan helt slut så skulle man spring allt man hade där sista lektionen på veckan! Jaja, nu är allt överstökat i alla fall.


Vart jag mig i världen vänder står jag här...

Skrivet den i Allmänt
Inte min dag idag. Jag är verkligen inte på humör på grund av massa saker. Men sätter PUNKT efter det så får vi se hur det blir.
 

Mars 2012

Skrivet den i

Avicii i Stockholm i våras är det bästa jag vart på! Hela helgen var outstanding. Med dom bästa på det bästa!!


Gameday

Skrivet den i Allmänt
Nu så. Dags för fotbollsmatch. Det börjar gå mot sitt slut när det gäller matcher så förhoppningsvis så tar vi hem detta. Ska bli skitskoj att spela. Ska plocka fram mitt bästa spel hoppas jag. Dagen annars har varit ganska bra. Skönt att denna skolveckan snart är slut för så känns det alltid på onsdagar. Nu måste jag skynda mig så att jag inte blir sen! 
 

Ko-lukt och mjölkmaskiner, nej tack!

Skrivet den i

Var ju som sagt på en bondgård i förmiddags. Okej, vissa tycker kor är söta och påverkas inte av den vidriga lukten. Det gjorde jag! Det har varit så enda sen jag varit liten så jag får leva med det. Men därför kändes det jättekonstigt att vara på det här. Men tur att det bara var några timmar då. Det enda som kan varit bra med det här är att jag håller tummarna för att våran klass vann de 2000:- men det lär vi ju få reda på snart:)


Lite snuva gör inget

Skrivet den i

Har tränat nu hela eftermiddagen i stort sätt. En och en halv timme fotboll först och sen en timme tennis+lite fys. Känns bra. Träningen hjälper mig otroligt mycket! Fick också reda på att vi har fotbollsmatch på onsdag så taggar redan! Men nu ska jag sova. Är helt slut! God natt


host host host

Skrivet den i Allmänt
känner mig inte sådär jättepigg. Hostar och snuvar hela tiden och halsen vill mig något ont asså. Men så kan det vara så ska försöka att inte tänka på det så går det säkert över snart. Måndag har aldrig varit min favoritdag och är det inte nu heller. Skolan gick segt och nu är det snart dags för träning. Så ser mina dagar ut. Fotboll först senare ikväll är det tennis. Får se hur mycket jag orkar. För övrigt så har jag kört fast. Känner aldrig att jag kommer någon vart. Inte kul men den tunga sanningen. That´s life!
 

2/9

Skrivet den i

Idag är det min älskade mammas födelsedag! Så jag och syrran bjöd på frukost och fin sång. Annars idag så har jag tränat tennis och varit på fannies fotbollsmatch. Och resten av dagen tagit det lugnt hemma. Så det ska vara. Börjar känna att halsen gör lite ont men det går nog över. Ny vecka, nya roliga saker!


Go with the flow

Skrivet den i Allmänt
I realized how good i had it before. I miss the good time!

Smyckesdetaljer

Skrivet den i Allmänt
Både klockan och ringen är från Thomas Sabo.  Mina nya favoriter!

new in

Skrivet den i Allmänt

Ny T-shirt från Heléns hus. Märken på den är Ralph Lauren.

Dagens

Skrivet den i Allmänt
Linne-Ralph Lauren/Jeans-Gina Tricot/Smycken-Thomas Sabo
 

Modevisning

Skrivet den i Allmänt
Hela förmiddagen idag gick åt till att jag spenderade tid nere på stan. Det var nämligen så att butkien Heléns hus hade modevisning. Det har kommit in herrkläder till butiken så för att dra igång det lite så anordnades en modevisning idag för herrkläder. Och det var riktigt lyckat! Grym musik, mycket folk, snygga kläder (och modeller) och det blev popcorn a lá Molly. Vi var där och hjälpte till och gav bland annat ut massa popcorn. Det var en rolig förmiddag. Det man kände var att äntligen händer det något här! Så bra jobbat alla som låg bakom detta! Riktigt stort beröm till er. 
 
Hade bara min dålig mobilkamera men här är några bilder i alla fall :)
 



 

RSS 2.0