NATTSTAD IT IS

Skrivet den i Vardag
Nu byter jag blogg till nattstad. Så jag hoppas ni hänger med mig dit. Här är den nya adressenhttp://www.nattstad.se/mollys 

Beige

Skrivet den i Outfits




Tröja-Odd Molly//Chinos-Maison Scotch//Jacka-Marlene Birger//Skor-Primeboots//Sjal-Mon Row//Väska-Mischa Barton

Första grillningen

Skrivet den i Vardag
I lördagskväll var premiär för grillning detta året. Jag var med Paulina och min familj nere hos våra grannar och det var en riktigt mysig kväll. Maten var fantastisk och man fick verkligen sommarkänslor.




Jewelry

Skrivet den i Sweet Things
Min högra armled i svartvitt. 
Från vänster: Ring 1-Nialaya//Ring 2-Sif Jakobs//Armband 1-Sif Jakobs//Armband 2- Energy Armor//Armband 3-Sif Jakobs

I want

Skrivet den i Resor
 
Nu när vi har haft så himla skönt väder blev jag ju gött sugen på att åka utomlands. Man fick liksom känna på känslan  att vara i värme och det är något jag verkligen längtar efter. Man mår så mycket bättre och har så himla skoj! Så nu får sommaren gärna skynda. 

Lovely

Skrivet den i Family and friends
Såhär har inprincip hela min dag sett ut. Sol, frukt, bra umgänge och en hög med modetidningar. Det har varit en helt underbar dag med Smilla, Fannie och Simon. Vi hade det riktigt skönt på altanen och det kändes verkligen som en sommardag. Jag avslutade dagen sedan med fotbollsträning som var riktigt roligt. Så en toppen dag är vad det har varit:)




Spring outfit

Skrivet den i Outfits
T-shirt-Contemporary Reflections//Byxor-Maison Scotch//Skor-Guess//Väska-Guess//Jacka-Twin-Set//Solglasögon-Ray Ban
 

Detta var då gårdagens outfit, kände för lite färg efter som att det var så fint väder.

Min förmiddag

Skrivet den i Inspiration
Jag spenderade min förmiddag på altanen. Tog ut mitt täcke och låg och solade där en bra stund. Det var så skönt att känna värmen och jag njöt samtidigt med lite bra läsning från ELLE. Så det var riktigt soft och behövligt!
 
 
 
 

Olympus

Skrivet den i Vardag
Jag ska nu försöka att ta lite mer bilder med denna kameran, just för att det inte bara ska bli mobilbilder och denna är mycket smidigare att ha med sig istället för en systemkamera. Men vi får se hur den funkar.




Inspiration by ELLE

Skrivet den i Inspiration








Mat

Skrivet den i Family and friends
Jag och mamma bestämde oss för att äta på Kina idag. Var riktigt gott efter min löptur med Simon, då behövdes det lite god mat. Var jättemysigt att vara med mamma, vi hade mycket kul att prata om. 




Mitt paket har kommit

Skrivet den i Inköp
Idag när jag kom hem låg mitt paket från DHL där. Det var min turkosa bikini från Trangl som hade kommit. Jag provade den och den satt riktigt bra faktist. Blev superglad och längtar nu ännu mer till sommarn!




Fridays look

Skrivet den i Outfits

T-Shirt-Marlene Birger(ny)//Jeans-Please//Skor-Nike

Dagens outfit har ni här. Det var den här t-shirten jag köpte igår, riktigt nöjd faktiskt. Jag njuter nu av vårsolen och ska nog dra ut och springa lite. 



B&W

Skrivet den i Outfits
Fredagen är här och humöret är på topp! Ni får se en liten kik på outfiten för dagen. Svart och vitt är det som gäller:)





Kickstart

Skrivet den i Mollys tips
Något jag kan rekommendera er är att titta på Kickstart som går på tv3play. Det är ett program som går ut på att tre kända bloggare ska komma i form med hjälp av den duktiga fitness tjejen Ida. Det är små avsnitt på runt 10 minuter och jag tycker faktiskt det är riktigt kul att titta på. Så gå in och kolla på det vettja!




Walking around in the city

Skrivet den i Family and friends
Tjejkväll var det idag. Jag var där nere med Ida, Smilla, Elin och Jenny. Vi gick mest runt och tittade på allt kul. Hittade en T-shirt på Heléns hus det var det enda. Där träffade jag också Max som stod och DJ:a. Superduktig verkligen, blev riktigt imponerad av honom! 
Kvällen fortsatte sedan sms pizza och fika, allt på en gång, haha! Vi träffade också massa annat folk, bland annat Julia som jobbade tillsammans med Ida B. Så det var en lyckad kväll där nere:)





Leopard detalj

Skrivet den i Outfits




Blus-&otherstories//Jeans-Dr Denim//Skor-Vans

Sneaky

Skrivet den i Outfits
Här får ni en sneak på dagens outfit, mer kommer senare!




Thursday is here

Skrivet den i Vardag
Då har snart denna veckan gått också, allting går i super högt tempo och det är så skönt för då vet man att det snart är lov. Jag ska i eftermiddag träna och sedan ner på tjejkvällen så det kommer nog bli en bra dag idag med. Puss på er!




Vad tycker ni?

Skrivet den i Vardag
Efter inlägget med om jag ska byta till Devote eller inte så var det en del som tyckte Nattstad och jag har faktiskt börjar fundera på det. Kommentera vad du tycker! Blogg.se eller nattstad?!?




Lunch med min efterlängtade

Skrivet den i Family and friends
Det blev en väldig spontanlunch idag efter skolan med min kära Rasmus och Fannie. Han är hemma här i stan bara några dagar för att hjälpa sina föräldrar att flytta och då passade vi på att träffa honom. Vi satt nere på Torgis i typ två timmar och prata om allt vi har gjort de senaste veckorna. Supermysigt var det och som sagt är som min storebror och det går verkligen att prata med honom! Älskar dig bror



Boots

Skrivet den i Outfits


Jacka-Zara//Kofta-Hunkydory// T-Shirt-American Vintage//Jeans-Dr Denim//Stövlar-Michele Negri

Våra våfflor

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan idag var det våfflor som gällde. Vi köpte frukt nere på Ica och åkte sen hem för att grädda våfflorna. Vi körde på tjocka våfflor, gott måste jag säga! Riktigt lyckat tjejer:)






In front of a door

Skrivet den i Outfits



T-shirt-Mon Row//Kofta-H&M//Jeans-Lager//Skor-Guess//Halsduk-Zara

Roséguld i solen

Skrivet den i Outfits
Njöt i solen emellan de olika delarna på nationella.




Våffeldagen

Skrivet den i Vardag
Ååå bland det godaste som finns är ju våfflor och idag ska jag allt se till och äta massa våfflor bara för det. Eller jag vill i alla fall, vi får se om jag löser det på något sätt.

Glad våffeldag hörni!



Details lately

Skrivet den i Mode



En oldiee

Skrivet den i Outfits

Älskar att man kan gå runt i sneakers och skinnjacka nu. Det är på tiden om ni frågar mig

One in the sun

Skrivet den i Outfits
En ovanifrån på dagens




Ett pass på gymmet

Skrivet den i Sport
Jag och Smilla gick idag ner och körde ett träningspass på gymmet. Kändes riktigt bra och vi avslutade det hela med lite bastu. 



 

Det jag vill ha

Skrivet den i Inspiration
Att vara tjejen på bilden hade inte suttit fel en regnig måndag som denna, men nu är det bara att stå ut denna veckan också. Det blir vad man gör det till! 




En PW i solen

Skrivet den i Family and friends
Efter lunch idag gick jag och Vilma en långpromenad runt i stan. Vi gick en bit utmed sjön och det var så fint! Inte för mycket vind heller så det var perfekt att gå där nere, supermysigt.




Lördagkvällen

Skrivet den i Family and friends
Här är några bilder från min kväll igår. Tyvärr fick jag inga fler bra bilder så det får bli dessa. Vi firade som sagt Julia som fyllde 16. En riktigt rolig kväll med goa människor!





Släktkalas

Skrivet den i Family and friends
Jag var som sagt på två kalas igår och det första var släktkalas för Viktor som har fyllt 20. Vi började med pingis, vi körde lite olika typer av tävlingar och rundnings självklart! Vi åkte sen hem till familjen Andersson för lite käk och tårta. Det var kul att träffa alla igen och vi har alltid lika roligt:)






Från gårdagens promenad

Skrivet den i Family and friends
Hade en skön stund med Ida och Smilla igår. Vi gick en PW runt halva stan som sen slutade på hemmakväll med en stor godispåse. Riktigt skönt var det att komma ut!





God morgon

Skrivet den i Family and friends
Nu har jag vaknat och är redo för denna dagen, först är det släktkalas nu på dagen och sen ikväll är det födelsedags fest för Julia. Så detta kommer bli en toppen dag, vet dock inte hur mycket jag hinner uppdatera men det märker vi.




Efter skolan

Skrivet den i Family and friends
Äntligen helg! Skriver det varje helg men det går inte undvika den sköna känslan. Idag hade vi det inte så jobbigt men det är ändå skönt med helg och min helg kommer bli superkul så jag ser fram emot den mycket. Direkt efter skolan idag åkte vid med farfar och Olivia till stan och tog en lunch på Format. Vi åt och sen åkte vi upp till morfar som nu är på Hester. Där var vi med honom ett tag och han blev så glad att vi kom, det var roligt att träffa honom. Så en bra start med släktingar denna fredag.




Friday

Skrivet den i Outfits




Linne-Zara//Kofta-Lindex//Shorts-Forever 21//Skor-Blundstone

Slut på torsdagen

Skrivet den i Vardag
Efter en dag med ett himla massa skrivande och sen ett himla massa tränande känns det riktigt bra att sova nu. Sov morgon i morgon med vilket inte gör saken sämre. Sovgott allihopa!




Nytt

Skrivet den i Vardag
Har ikväll fixat mitt hår litegranna. Jag gjorde ljusa slingor framför allt i hårbotten. Det syns inte jättebra på bilderna nedanför men det har blivit en rejäl uppfräschning. Behövdes verkligen! Så nu är jag redo för sommaren.





Sporty outfit

Skrivet den i Outfits
Nu är alla nationella prov i svenska gjorda, även idag kändes det bra. Att skriva uppsats trodde jag faktiskt var svårare än vad det var så det var positivt. Jag hade sedan 2 timmars hål igen... Det blev lunch och sen lite häng hos Smilla innan vi hade musik. Sjöng och spelade av oss och sen var det tennis för min del. Ett ordentligt pass och sen direkt ner till gymmet för att köra lite där. Så eftersom att det var en så chill dag så gick jag runt i löpartights och hoodie hela dagen. Kändes så jäkla skönt! Så detta blir mina outfitbilder för dagen, puss


Hoodie-Abercrombie & Fitch//Jacka-MByM//Löpartights-Casall(köp i Stockholm)//Skor-Nike(nya)

Vinst!

Skrivet den i Family and friends
Vi tog hem matchen med 3-1 idag. Det var bara träningsmatch men det är ändå viktigt att se vad vi kan och vad vi vill, var ett riktigt bra gäng idag som lirade lite boll, superskoj! Jag ska nu ta och sova för i morgon väntar nationella proven igen. Uppsatsskrivning hela morgonen, lycka till alla 98:or där ute!
Natti



Format

Skrivet den i Family and friends
Blev att jag, Simon och Fannie gick ner och käka på format efter skolan. Jag har match nu om en stund så tyckte det var bra att ladda upp med ordentlig mat. Så det blev en nudel wok för min del. Första gången jag åt den men tyckte faktiskt den var jättegod! Så nu bör jag orka springa ett tag




Håltimmarna

Skrivet den i Family and friends
Vi sitter nu i skolan och har inte lektion förrän om en timma. Hade vi vetat detta tidigare hade vi kunnat göra något men nu är det lite för lite tid känner vi. Men tror det kommer vara lite såhär när det är nationella, vilket jag faktiskt inte klagar på. Hoppas ni får en fin onsdag!

Från promenaden i solen som jag gärna hade sett nu istället för regnet!



Godnatt readers

Skrivet den i Vardag
Efter ett roligt fotbollspass är det nu dags att sova för min del. Jag har vanlig dag i morgon som jag vet i alla fall, så det blir nog skoj! Godnatt på er




My details of the day

Skrivet den i Outfits
Roséguld och ljusblå var färgerna som gällde idag. Den kombon är något jag kommer köra på mycket nu i vår.




Inspirationen

Skrivet den i Inspiration




Mitt blonda hår

Skrivet den i Vardag
Nu när jag kollar tillbaka på bilder från i höstas saknar jag mitt ljusa hår så enormt mycket. Vill bara sätta det på mitt huvud igen och se ut sådär igen. Jag vet dock inte om jag ska börja slinga det nu eller om jag ska vänta tills närmare sommarn. Ååå vad svårt det blev helt plötsligt, haha! Jag ska i vilket fall ha tillbaka det :)
 
 

Pankakstisdag

Skrivet den i Family and friends
Jag och smilla bestämde oss för att göra pannkakor idag, en toppen ide om ni frågar mig!



En ny dag

Skrivet den i Vardag
Idag är det inga nationella prov utan bara en vanlig dag. Det är skönt att det är lite mellanrum mellan proven så att man hinner andas lite, haha. Vi slutar tidigt idag med, alltid behövligt! Så det blir nog bra idag tror jag allt, puss




Triangl

Skrivet den i Inköp
Nu är den beställd, en turkos Triangl bikini. Jag hoppas att denna kommer bli perfekt till sommaren och jag ser fram emot tills jag får den på posten. Jag somnar nu med ett leende på läpparna.
 

Today´s

Skrivet den i Outfits
Jacka-H&M//Blus-H&M//Jeans-Lager 157//Mössa-Tommy Hilfiger//Skor-By Dixie

Fikastund

Skrivet den i Family and friends
Under vår håltimma idag gick jag och Kim ner och fika lite. Det var en riktigt mysig stund!



Min morgon

Skrivet den i Vardag
Nu har jag svenska nationella läsförståelse klarat. Känns ritktigt bra för nu kan man checka av det. Men nu har vi ett långt hål och sen två lektioner, lite drygt men ändå skönt. 




Godnatt

Skrivet den i Vardag
Nu är det nationella prov i svenska som gäller denna veckan. Börjar i morgon bitti vid åtta så jag ska ta och sova nu så jag orkar med det. 
Godnatt!



Owl

Skrivet den i Inköp
Här är mitt nya halsband. Ett roséfärgat långt halsband med en uggla i. Jag älskar det verkligen! Detta är pappas nya märke, Qouins. Ett koncept som går ut på att samla sånna små brickor, ugglan är en av alla de andra som finns. Så det är ett riktigt bra system så du kan sätta ihop halsband precis hur du vill ha dem. Finns i guld, roséguld och stål. Hur snygga som helst, den nya grejen kan jag lova!
 
Så detta är då mitt första
 

My sunday

Skrivet den i Vardag
En slödag är nog hur man kan sammanfatta min söndag. Jag vaknade upp bredvid Simon efter en lång sovmorgon. När det börja närma sig lunch så kom mormor och hämta oss och bjöd på en god lunch. Älskar mormorsmat, det är det bästa! Vi var sen en stund med henne men jag hade träning lite senare så vi fick skjuts hem runt 3. Fotboll plus fys här hemma blev det sen. Skön dag och nu är det middag med hela familjen, mys!

Vad gömmer sig i boxen?

Skrivet den i Inköp
Ett nytt litet halsband ska pryda min hals, hur det ser ut får ni se senare :)
 
 

Ett kärt återseende

Skrivet den i Family and friends
Min lördag har verkligen varit på topp. Jag gick ner till kontoret runt elva för då hade Fanny och hennes familj kommit till kontoret. De gick runt och kika på smycken och sånt där. Sen efter ett tag gick jag och Fanny till format och tog en lång lunch+fika. Riktigt skoj att träffa henne igen och man har alltid så mycket kul att prata om så det var inte en lugn stund. Jag tog mig sen tillbaka till kontoret för yttligare lite jobb. Sen tog jag en promenad hem igen. Bästa dagen på länge!




I need your help!

Skrivet den i Vardag
Nu vill jag att ni kommenterar vad ni tycker om portalbyte. Jag har länge funderat på att byta till Devote, tycker det verkar vara en bra portal med mycket möjligheter men jag har nu beslutsångest på om jag ska göra det eller inte. Snälla Kommentera vad ni tycker!
 
 

Ice blue

Skrivet den i Outfits
Tröja-American Vintage(ny)//Jacka-H&M//Byxor-Twinset//Sjal-H&M//Skor-Guess//Clutch-Michele Negri//Klocka-Thomas Sabo//Armband-Nialaya, Energy Armor

Brands

Skrivet den i Mode
Fick lite frågor på vart linnet och jackan på mitt collage kommer ifrån och det tänkte jag svara på nu. Jag måste lära mig hur man länkar sitt collage på polyvore, om någon kan detta var snäll och kommentera hur man gör. Jag är lite halvt kass på sånt, haha. 
 
Jackan kommer från märket Coach...
 
 ... och linnet är från River Island.

Leo fredag

Skrivet den i Outfits
Här får ni se två ovanifrån på min outfiten för denna fredag. Känns underbart att det är helg, ska njuta riktigt ordentligt och har en del skoj att se fram emot faktiskt. Hoppas ni alla har haft en bra dag än så länge.






Fredags inspo

Skrivet den i Inspiration
En gott och blandat:)




Falling asleep

Skrivet den i Vardag
Fredag, välkommen! Nu när man ska sova känns det faktiskt bra, jag har en riktigt go dag i morgon och det gör det hela mycket lättare. Sov gott godingar!
 
 

For the spring

Skrivet den i Mode
 

Tillbaka från tennishallen

Skrivet den i Sport
Ett tennispass såhär på kvällen kan ju vara det underbaraste. Körde med Carro och Stefan idag vilket var riktigt skoj. Det gick bra med och då är det ännu roligare! Jag tog mig sen upp till hemmagymmet och körde en timma där med, lika bra att passa på.




Tjejkonferens+Format

Skrivet den i Family and friends



Det var ingen vanlig skoldag idag inte. Alla tjejer i nian var nere på församlingsgården där det var tjejkonferens. Det var föreläsningar, Zumba, fika och lite annat smått och gått som vi fick göra. Jag tycker det var en lyckad dag! Tyvärr har jag inga bilder från det för vi fick lämna in telefonerna under hela dagen.
Efter det gick jag och Vilma till Format och tog en gofika. Supermysigt var det att sitta och prata med henne, var ett tag sen så det var på tiden tycker jag allt:) En bra torsdag helt enkelt!



Thursdays

Skrivet den i Outfits






T-Shirt-American Vintage//Kofta-Ilse Jacobsen//Jacka-MByM//Jeans-Dr Denim//Skor-Vans(nya)//Väska-Savas Milano//Solisar-Ray Ban

Fitspo!

Skrivet den i Inspiration





En till från promenaden

Skrivet den i Family and friends
Jag kunde ju inte låta bli utan krävde att jag skulle få en pussbild på Simon, denna gången blev det faktiskt lite gulligt, det ser annars mest bara kul ut när vi ska göra det men ibland lyckas man. Älskar den killen!





Out in the sun

Skrivet den i Family and friends


Har varit ute på en PW med Fannie och Simon. Så underbart var det! Det blev en riktigt bra runda med, utmed sjön, lovely.

Hudläkaren

Skrivet den i Vardag
Jag börjad emin dag idag hos hudläkaren i Göteborg. Jag och mamma åkte in till Läkarhuset där hon som skulle kolla på mig va. Hon var väldigt proffsig och konstaterade att jag behövde atibiotika till min acne, det är inflammerat och kommer inte gå bort med krämer eller liknande. Så det känns bra att jag nu kan börja med ett läkemedel som kommer funka. Det kommer nog vara lite kämpigt i början men det blir bättre med tiden och jag är glad över att min acne förhoppningsvis kommer bli bra nu inom några månader. Så det var ett positivt besök hos läkaren idag:)




Min tisdagkväll

Skrivet den i Family and friends
Min dag gick i ett igår, efter vi hade varit hos morfar i Borås åkte jag direkt till fotbollsträningen. Det var ett bra pass och vi hade väldigt kul. Jag åt sen lite när jag kom hem och Simon kom också en liten stund. Men jag var då himla trött så jag somna... Så det blev ingen sen kväll för min del. Puss
Outfiten från igår

Jacka-H&M//Blus-Zara(ny)//Jeans-Dr denim//Skor-Guess(nya)



#braveandfearless14

Skrivet den i Vardag
I morgon har alla nior på skolan tjejkonferens. Det är en grupp på skolan som har fixat detta så i morgon är vi på församlingsgården hela dagen. Det är en tävling fram till i morgon där man ska #braveandfearless14 och lägga ut en bild på det man tycker står för uttrycket. Jag vill självklart vara med och tävla och min bild såg ut såhär:)
Jag övervinner min rädsla för höjder:) haha

Min kämpe

Skrivet den i Family and friends
Har hela eftermiddagen varit hos min kära morfar på Borås lasarett. Han mår tyvärr inte så bra men idag var det hans födelsedag så vi åkte in för att fira honom. Det var jättekul att träffa honom! Jag lider verkligen med honom stackaren men jag håller tummarna för honom. Älskar min morfar!




Sunny

Skrivet den i Outfits
Åå solen bara strålar här i Ulricehamn, vad händer? Underbart ju! Här är en sneak på dagens.




Welcome tuseday

Skrivet den i Vardag
Det känns helt klart mycket bättre att börja sin skolvecka idag istället för igår. Jag har en ganska rolig vecka framför mig faktiskt. Så det kommer nog gå fort tror jag allt. Ha nu en riktigt bra tisdag så skriver jag senare, puss!
 
old pic
 

Min studiedag

Skrivet den i Vardag
Vad min dag har varit skön idag! Jag kände att eftersom jag har varit borta hela helgen så ville jag ha en hemmadag vilket det blev i stort sätt. Jag kollade på film i förmiddags, wolf of wall street. Superbra film tycker jag, den rekommenderas! Jag började sen jobba lite med kjedor som skulle märkas och läggas ner i påsar. Det sköna var att jag slapp ta mig ner till kontoret, mamma hade tagit med sig hem så jag kunde göra det här hemma, perfekt! Det blev sen ett tennispass med Stefan och en eftermiddag med Simon och lite plugg. Älska studiedagar!



Daddy

Skrivet den i Family and friends
Jag har ju allt en stekare till pappa ibland asså. Det var kul att få vara med honom och mamma hela helgen för det är inte ofta det händer och nu har han varit iväg väldigt mycket och då är det extra kul att vara allihopa tillsammans. Mycket kärlek till min pappa och mamma!
 

Lördagens

Skrivet den i Outfits
Jacka-MbyM//Skjorta-Abercrombie and Fitch//Tröja-Adorable Me//Jeans-Only//Skor-Prime/Klocka-Karl Lagerfeldt//Solisar-Ray Ban

News

Skrivet den i Inköp
Jag tänker att ni får en liten kik på det jag köpte upp i Stokcholm. Jag är supernöjd med allting, nu är jag förberedd för vår. Om ni vill ha enskilda bilder på vissa av grejerna får ni i så fall kommentera annars så kommer ni se de mesta på. puss

Sleepy

Skrivet den i Family and friends
Min dag har rusat iväg trots så många timmar i bil. När jag väl kom hem så gjorde jag en rensning i garderoben. Ut med det gamla och in med det nya ungefär. Men det var mycket grejer och det tog en jädrans tid. När jag väl var klar så kom Simon lite så har jag varit med honom nu ikväll. Mys! Jag ska nu snart sova men det sköna är att vi har studiedag i morgon:)) så jag ska sova riktigt länge och sen ska jag nog ta och jobba lite med. Puss på er!



Denna söndag än så länge

Skrivet den i Resor
Vi har hunnit med mycket tills nu. Vi vaknade ganska tidigt och njöt av hotellfrukosten alla tillsammans. Jag, Fannie och Rasmus tog sen ett pass på hotellets gym. Det var ganska litet men hade ändå det vi behövde för att träna. Så vi körde på där en timma ungefär sen var det packning och utchekning. Vi tog sen en snabb runda på stan igen och sen vinkade vi av Rasmus på stationen och började rulla hem mot Ulricehamn. Så nu är det några timmar i bil till sen så är vi hemma:)








En kväll med efterlängtade vän

Skrivet den i Family and friends
Mellokvällen blev toppen trots att Sanna Nilsen vann. Inte vad jag ville men man får inte alltid som man vill. Innan det så var i alla fall jag och Fannie tillsammans med Rasmus på en restaurang som låg bara lite utanför hotellet. Det blev pizza för oss alla tre, riktigt smarrigt var det! Vi hade sen en skön kväll med mingel i lobbyn och bara allmänt gött häng. Jag är så otroligt glad över att träffa min (nästan) storebror igen. Vi är ju inte syskon på riktigt men det känns verkligen som det för han ställer upp för mig i vårt och torrt och vi har sjukt skoj tillsammans. Mycket kärlek till den killen! En riktigt lyckad kväll :)









The streets

Skrivet den i Resor
Tillbaka på Stockholmsgatorna men denna gången ett lite mer soligt Stockholm. Vi hade en intensiv shoppingrunda här på slutet av dagen och jag fick allt med mig en helt del från stan. Vi är nu tillbaka på hotellet och ska njuta av en schlager kväll här. Wonderful!





Super stylisten Jonas Hallberg!

Skrivet den i Resor
Ååå, har träffat världens skönaste man, Jonas Hallberg! Han är hur go som helst och väldigt trevlig, man blir glad så fort man ser han. Kan lugnt säga att man var lätt starstruck när man såg honom inne på Åhléns. Helt klart dagens höjdpunkt:)




On the road

Skrivet den i Resor
Vi är nu på vägarna upp mot Stockholm. Pappa kör så vi flyger nästan upp, fort går det! Men nu har vi stannat och ätit lite och nu har vi inte jättelångt kvar. Ska bli skönt att komma upp igen!




Morning inspo

Skrivet den i Inspiration




Friday night

Skrivet den i Vardag
En myskväll med familjen är det som gäller ikväll. Vi taggar att åka till Stockholm i morgon bitti! Blir kul att dra till huvudstaden igen, älskar den staden så det kommer bli en toppen helg.




Nu tar jag helg!

Skrivet den i Vardag
Min dag har gått fort idag, vilken tur det! Provet var svårt som tusan men det finns inget att göra åt det nu utan det är bara att hålla tummarna. Jag tog mig sen till gymmet efter skolan, körde på riktigt bra faktiskt! Ibland händer det, haha. Nu kom jag precis hem och ska nu ha myskväll med la familia.

Höjdpunkten i skolan var helt klart tårtan smilla och Elin hade fixat. Det blev våran lunch, yummy!

Work bitch!


God morgon fredag!

Skrivet den i Vardag
Idag var det inte lina jobbigt att vakna. Vi hade sovmorgon till kvart över nio och det började med syslöjd som bara är kul så det var skönt. Min dag annars är lite halvjobbig, kemiprov... Usch! Men jag tror nog det ska gå bra:) hoppas ni får en grymt bra fredag så skriver jag lite till senare.

Love coffee




Kusintime

Skrivet den i Family and friends
Har i eftermiddag hängt med kusin Jacob och Fannie. Vi var ganska slöa allihopa (som vanligt) haha, men vi gjorde mat och kollade film. Gött häng helt enkelt! Alltid kul att vara med kusinen:) 




Thursday, check!

Skrivet den i Vardag
En dag kvar till helg! Samma känsla varje gång. Idag startade jag min dag med att åka till Borås och kolla mina tänder. Det gick väldigt fort och nu ska jag inte tillbaka dit något mer vilket är väldigt skönt! Jag tog en vaniljlatte med mig hem i bilen tillbaka till skolan. Sen har det varit en vanlig dag. Hade tennis på elevens val med:) det var helt klart höjdpunkten! Det var så kul att stå på banan igen, love it. 




Gårdagens träning

Skrivet den i Sport
Körde ett pass hemma på gymmet hos oss igår. Det blev lite löpband och sen ganska lycka styrka. Det är väldigt smidigt att gå upp dit när man inte orkar gå ner till nordic. Så vem vet, det kanske blir ett pass där idag med:)




A answer

Skrivet den i Q/A
Fick två frågor angående mitt nya halsband. Det köpte jag på NK uppe i Stockholm och avdelningen jag hittade det på var NKdetails. Det kostade 495:-.



Good night kisses

Skrivet den i Vardag
 
Dags för mig att sova. Det är lite tidigt men det behöver jag, är alltid så trött annars och det är inte bra för någon i min närhet, haha. Jag ska starta dagen imorgon hos tandläkaren med. Inte bästa starten men det får man ta ibland och jag tror nog inte att det kommer ta så lång tid vilket är skönt för nu vill jag inte hålla på att åka till Borås massa mer. Men jag slipper i alla fall skolan ett litet tag, alltid något. Sov gott kära läsare!
 
 

Just nu

Skrivet den i Inspiration
Jag har precis druckit upp min smoothie efter ett träningspass på gymmet här hemma. Jag hade först tänkt ha vilodag idag men det var för svårt. Jag kunde inte hålla mig, haha! Efter att ha försökt att plugga hela eftermiddagen tillsammans med Ida och Smilla så fick jag nog på att sitta. Så det blev en riktigt bra kväll tycker jag. 
 
Från min Weheartit: http://weheartit.com/Mollyssamuelsson

So beautiful

Skrivet den i Inspiration
Det enda jag kan säga om den här bilden är OMG.



Today I'm green

Skrivet den i Outfits



Jacka-Motivi//Tröja-Gant//Skjorta-Ralph Lauren//Jeans-Please//Skor-Prime//Väska-present från pappa, fejk mulberry från Thailand:)

God morning wednesday

Skrivet den i Vardag
Jaaa, halva veckan har redan gått! Överlycklig kan jag ju säga, vill ha helg igen. Är så trött på skolan av någon anledning just nu så det måste bli helg så att veckorna går snabbt fram till lov. Min onsdag är väldigt oplanerad som vanligt. Vi får se vad som händer helt enkelt. Ha en bra dag allihop så hörs vi senare.
 
 
 

Mys lunch

Skrivet den i Family and friends
Efter mitt gympass var jag som sagt på torgstallet med Simon. Vi slog vad och jag förlorade så det var jag som bjussa på maten idag. Passade också på att ta en Chailatte bara för att det är så gott, mmmm! Vi gick sen hem och jag gjorde mig i ordning för fotbollsträning. Det gick superbra idag och det var riktigt roligt. Så nu ser jag fram emot ännu mer mat, haha! 





Details of day

Skrivet den i Outfits
Här har ni en sneak på vad jag har på mig idag, har precis kommit från gymmet och ska nu till torgstallet med Simon. Puss



Min dag igår

Skrivet den i Family and friends
Jag startade självklart veckan med att gå till skolan som nästan vilken ungdom som helst. Och det känns alltid ganska tungt men när man väl kommer dit och träffar alla tycker jag inte att det är några större problem. Min dag gick väldigt fort förrutom den sista timman, usch den är hemsk! Jag och Smilla gick sen en snabbis till henne för att hämta hennes träningskläder och gick sen till gymmet. Där körde vi på i någon timma och sen gick jag hemåt för att träffa min Simon. Han hade massa roligt att berätta från hans tripp till Stockholm och jag om min så vi babblade på där på eftermiddagen. När kvällen närmade sig gjorde jag och Fannie kyckling sallad och myste tillsammans. Bra start på en bra vecka :)
 
pusspuss
 

My raindeer

Skrivet den i Mode
Min älskade väska från SAVAS MILANO kom fram nu när vi skulle upp till Stockholm. Tycker om den riktigt mycket och den är väldigt speciell. Renhuvudet på väskan är verkligen pricken över i:et.
 
 

Around my neck

Skrivet den i Inköp
Jag blev så ledsen för några veckor sedan när jag insåg att jag hade tappat mitt fina halsband från MBMJ. Jag har verkligen ingen aning om vart det har tagit vägen och bestämde mig därför för att köpa ett svart/guldigt när jag var där uppe nu. Vill kunna ha ett fint guldhalsband till alla mina fina guldsmycken. Detta matchar också perfekt till armbandet som Simon gav mig, perfekt!




Fade into darkness

Skrivet den i Outfits
Rubriken passar ju bra med tanke på helgens DJ, haha. Tog dessa bilder uppe på hotellrummet, sjukt cool vy tyckte jag så det är inte jag som är fokuset på bilderna utan det blev bakrunden, love the city!
 
Blus-Second Female//Jeans-Dr Denim

My sunday

Skrivet den i Resor
Igår var det dags för ännu en dag i stan. Vi gjorde oss i ordning, åt hotellfrukost (yummy) och åkte sen in till Stureplan. Vi gick sen runt på stan resten av dagen. Vi var inne i alla möjliga butiker och handla lite. Det var som tur va inte lika mycket folk så man kunde faktiskt röra sig, det gick knappt i lördags. Så det var skönt att glida runt där. Vid halv tre gick vi in på Thank´s god it´s friday och åt. Det blev en god sallad för min del. Sen tackade vi Stockholm för ännu en lyckad tripp och drog oss hemåt mot Ulricehamn. Det kändes som hela helgen gick väldigt snabbt men så är det när man gör massa saker och det här är verkligen något jag ska göra om med mina tjejer. Det var helt klart bästa helgen och vi hade roligt hela tiden! Love you girls.
 
Strö bilder från dagen
 

From yesterday

Skrivet den i Resor
Jag tar ett inlägg idag med alla bilder från igår och så ett i morgon med alla bilder från dag 2. 
 
Mobil bilder är det som gäller och så är det när man är i storstad. VI tog bilen upp vid 10 i går och körde upp mot huvudstaden. Vi stannade självklart och åt på vägen upp, mat är viktigt! haha, när vi kom upp checkade vi in och sen direkt ut på stan för att hinna lite shopping. Och vi var ju inte ensamma, jisses va mycket folk det var, sånt man får räkna med men det här var ändå mer än jag trodde. Så kan det va, vi tog i alla fall och unnade oss en frozen yoghurt inne på Gallerian och sen var det köande till Hollister. När vi väl var inne där hade jag inget flyt. Skulle prova jeans och det var inte mycket som stämde, tog med mig fel sorts jeans och i fel storlek ungefär tre gånger och det gjorde att det tog mer än en timma där inne för min del.. Drygt men jag kom ut med ett par jeans i alla fall som var perfekta så jag är nöjd. Vi tog en snabb macka i taxin tillbaka till hotellet och började göra oss i ordning för kvällen.
Och det man kan säga om konserten är typ AWSOME! Det var helt galet bra och det var ös hela tiden. När det hade gått två timmar var man helt chockad för allting gick så fort. Det var verkligen bästa kvällen i mitt liv. Trots att vi hade sittplats satt vi självklart inte en enda gång. Vi var i gång hela spelningen och stämningen var sjukt bra. Så en riktigt lyckad konsert med kungen, AVICII!
Det blev sen inte så mycket mer för våran del förutom taxi letande och mys på hotellet.
First day!
Bildkvaliteten är dålig och det går verkligen inte få fram på bild hur häftigt det var igår men ni får i alla fall se lite.

Hejdå Stockholm!

Skrivet den i Resor
Åå vilken underbar helg jag har haft. Idag har vi bara strosat runt i stan och shoppat lite med såklart. Vi är nu påväg hemåt och börjar närma oss Ulricehamn sakta men säkert. Alla bilder kommer som sagt upp senare, puss




@breakfast

Skrivet den i Resor
Ojojoj, vilken bra gårdag det var. Berättar mer när vi kommer hem, men nu har vi precis proppat i oss massa god frukost och är redo för shopping day 2. Puss



This will be a great weekend

Skrivet den i Resor
God morgon kära läsare!
Nu är helgen som alla Avicii-galna har längtat efter. Jag är en av dom, ska bli så sjukt kul att åka upp till huvudstaden idag. Vi ska åka om ungefär en timma och sen är det fullt ös hela helgen. Vi ska verkligen känna på storstadspulsen och ha en riktigt rolig helg. Hur min uppdatering blir får vi se, jag ska allt se till att komma upp med lite i alla fall. puss och njut av helgen!
 

RSS 2.0