Mollys topp tio!

Skrivet den i Mollys tips
Fick önskan om att jag skulle lägga ut tips på bra låtar. Så nu kommer en topp tio lista på låtar som jag tycker är bra och sånt jag lyssnar på just nu.
1. Levels-Avicii (Tagginingen är redan igång)
2. You make me feel-Cobra starship feat Sabi
3. Without You-David Guetta feat Usher
4. Sexy and i know it-LMFAO
5. Man down-Rihanna
6. Boom-ItaloBrothers feat Carlpit
7. Take over control-Afrojack feat Eva simons
8. Titanium-David Guetta feat Sia
9.Fade into darkness-Avicii
10. Good feeling-Flo Rida




Det här var en snabbis så ja vill ni ha mer bara kommentera så fixar jag det. Det här är fart låtar. Får typ kickar av det så då förstår ni!

Trött!!

Skrivet den i Allmänt
Blir tött på det här. Orkar inte mer. Idag blir det inte så sent för min del. Ska nog sätta på en bra film eller något. Pallar verkligen inte plugga mer. Någon mer än jag som tycker det är jobbigt? Tror jag. Men jag vet att jag måste inse att det här bara är början. har hur många år kvar som helst. kul...! Men bara att kämpa på. Myspys på er. puss!
USA<3

Parfym!

Skrivet den i Mollys tips
Har ett tips som jag kommer på nu och det är denna parfymen av Rihanna. Som vanligt beror det ju på vad man har för smak men jag tycker denna luktar jättegott. Typ lite vanilj lukt. Bara ett tips denna gången tyvärr:(

Ni kan också följa mig på...

Skrivet den i Allmänt
... 
Om ni känner för det så går det med. Puss

Som vanligt!

Skrivet den i Allmänt
Mitt humör är på toppen igen. Igår kom det en humördipp på kvällen. Men ingen sur Molly längre. Dagen. Har vart som vanligt typ. Inte hänt något speciellt. Så har inget roligt att berätta tyvärr. Hela eftermiddagen har varit plugg. Fast jag har nog sovit lite med för det är så himla tråkigt. Men nu ska jag fortsätta och sen tror jag att jag ska lägga in lite tips på något roligt. Vi får se hur det blir.
puss<3



Grr...:) HAHAH!

Macbook!

Skrivet den i Allmänt
Och som sagt har jag fått min lilla bebis tillbaka. Min kära macbook är hos rätt person igen. Var inget allvarligt fel på den så ingenting är raderat vilket är väldigt skönt. Vill tacka machouse i Borås att ni fixa det så snabbt:)

New times!

Skrivet den i Allmänt
Tisdag älskade tisdag. Kan inte klaga på dagen har haft hål tittat på film och haft so. Inte så jobbigt. Har vart med Wilma. Vi tog ett dopp i tunnan. Riktigt skönt är det att bada när det är kallt ute. Sen var det träning. Gick si så där men ändå hyfsat. Så ja det går bra nu skulle man kunna säga. Blir stenhårt plugg nu för en viss person är inte så duktig på att planera sin läxläsning...:) Ha en fin kväll allihopa.
Turban...

Äntligen!

Skrivet den i Allmänt

Får tillbaka min dator i kväll! Men ska iväg och träna först. Bloggar sen!


AVICII

Skrivet den i Allmänt

Den 2 mars 2012 uppträder Avicii live i globen. Så har jag en så snäll pappa så vi ska faktiskt dit!:)))) Så taggad är jag redan nu! Ska bli sjukt roligt verkligen. Så kommer gå runt och le enda tills dess.


Back in time!

Skrivet den i Allmänt

Har vart rätt trött idag. Men bara för det så slipper man inte skolan. Utan det var bara att kämpa på. Allting gick ändå rättså bra idag. Lektionerna gick snabbare än vanligt och jag hade riktigt skoj. Speciellt när vi disikerade fisken. har nog aldrig gjort något äckligare men det var nog det som gjorde det så roligt för man satt verkligen och peta och ville inte nudda eller någonting så sprutade de liksom ut blod och aa jag vet inte allt. Men ja vi hade ändå roligt när vi kämpade oss igenom det. Eftermiddagen bestod av att spendera tid med den bästa. Har alltid roligt med honom så det var tur att jag fick träffa honom. Nu ska jag nog plugga lite sen blir det kanske lite träning med Elin.
puss<3




Min fina lilla firre!


Haha fiin!


Storm!

Skrivet den i Allmänt

Ussch silket väder det är asså. Man blir så trött av det. Så för att jag inte skulle somna helt denna eftermiddag så har jag gjort sånt som är kul. Jag har tränat lite fys, smsat med goa människor och läst lite olika magasin. Så jag måste ändå säga att det har rullat på bra. Ser fram emot morgondagen faktiskt. I skolan ska jag typ disikera en fisk eller nåt. Ska bli äckligt men roligt. Så ska jag vara med min favorit på eftermiddagen. Kan inte bli bättre! Sov gott allihopa. För det ska jag.
puss<3


oyeea:)

Grymt bra tidningar!


Tired girl!


Tillbaka igen!

Skrivet den i Allmänt

Min dator mår inte alls bra så måste tyvärr lämna in den:( men jag tänker använda mig av mammasdator så jag kan blogga lite ändå. Kommer inte bli några tips eller något speciellt nu för har inte de verktygen jag behöver på denna datorn så ja ni för nöja er med vanlig bloggnig. Just nu är vädret jättedåligt så man vill bara hålla sig inne. Jag har dock vart på stan lite för min syster och hennes fotbollslag sålde nämligen och då ville vi stötta dom lite. Annars så läser jag lite tidningar och pluggar. Kommer nog göra det i stortsätt hela dagen om inte något annat händer. Gårdagen var bra. Var som sagt på kalas i badhuset med ett gäng tjejer och det var faktiskt roligt för vi var där själva och kunde göra precis vad vi ville. Så det var inte helt fel. Sen blev det mys med hela familjen på kvällen. Så ja då vet ni lite hur det ligger till!
puss<3




Helens hus

 


Lite smått och gått!


Datorer...

Skrivet den i Allmänt

Min dator har typ hängt upp sig totalt så bloggar när jag kan! Puss


Friday baby!

Skrivet den i Allmänt
Då är det änligen fredag igen. Dagen har rockat kan man kort säga. Hade spanska prov och det gick faktiskt väldigt bra och resten av dagen var typ ingenting jobbigt. Så jag var glad hela tiden. Jag gick hem med Wilma så var vi här lite för det var nämligen så att hon och min syster skulle baka för de ska sälja på stan med deras fotbollslag. Så de bakade och jag åkte till William. Så var jag där och vi spelade lite, ttta på tv och åt tacos. Det var en jättemysig kväll så det vill jag tacka han och hans familj för. Nu sitter jag med de två brudarna och tittar på idol. HELG HERE I COME!!
Ha en bra fredag kväll!
Puss<3
Söt smills!
Dagens!
Fatboot! gulligt  älskling!

Träning

Skrivet den i Allmänt
Kom precis hem från träningen. Kan säga att jag kanske blev lite irriterad på mig själv men var ändå liksom glad hela tiden. Jag vet inte varifrån min ilska kom men jag slängde mig typ på marken två gånger och gick runt och sjöng för vi hade musik idag så det var nog ändå det som höll humöret uppe. Och även min kära vän Rasmus. Var riktigt roligt att träffa honom igen och han är allt för go. Han lallar runt och spelar bra så in i helvete. Helt sjukt. Men han stötta mig också när jag var lite sur så det var en bra träning ändå måste jag säga. Så tack alla som medverka. Nu blir det mer plugg.
puss<3


Han säger typ: I am sexy and i know it!
Och jag säger typ: eller inte...:)

Kläder

Skrivet den i Mollys tips
Lite tips igen. Och det här är då sånt jag gillar. Så det här är sånt som jag skulle kunna tänka mig att få i julklapp!
Helt underbart är detta asså!

ojojojoj!

Skrivet den i Allmänt
Fest hos Molly. Nej kanske inte men hos mange är det de. Haha! Vet inte vad det är med mig kanske är trött eller nåt. Men det var en riktigt skön dag idag. Som vanligt hål och då blev det att vi var här. Chillade för det mesta. Vi fick skjuts av min söta pappa för han kom så läglit när vi skulle gå. En data lektion på 40 minuter sen äntligen TENNIS. Första elevensval på länge. Skit glad var jag så det gick faktiskt väldigt bra. Så nu har jag pluggat typ hela eftermiddagern ska nämligen ha prov i morgon. Men tydligen kan man bli så trött på skolan så man somnar mitt under allting. Bra molly! Nej men så är det la. Ska snart iväg och träna igen. Ser fram emot att träffa gött folk och fortsätta dagen precis som den varit hitills! Puss på er!
Onpice is good!

Livet leker Molly steker!

Skrivet den i Allmänt

Var bara tvungen. Det är så sjukt bra nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu ska jag verkligen ta vara på allt jag har för det jag har är BÄST! Jag älskar er som är runt omkring mig. Nu ska jag sova och drömma sött. God natt allihopa!


Tillbaka till skolbänken igen.

Skrivet den i Allmänt
Skolan igen idag då. Kändes ändå inte så jobbigt för jag vet att det bara är liksom två dagar kvar till helg och det var ingen jobbig dag idag så det flöt på som det skulle. Var kanske lite trött men blev typ överspeedad då så det kanske bara var bra. I eftermiddags var jag med mina kära vänner Ida och Vilma. Vi pluggade för vi ska ha prov. Så det kunde behövas verkligen. Sen blev det lite käk och wii. Haha! Att man fortfarande tycker sånt är roligt är kanske konstigt men aja vi gör det och vi kanske är som vi är men så är det. Nu har jag städat i typ hela mitt rum. Så har jag flyttat om lite med för att få lite nytt. Så jag blev faktiskt väldigt nöjd. Hårt slit ger ju faktiskt resultat. Så nu ska jag nog sätta mig med lite mer plugg och sen blir det sängen.
puss på er!

Liten kik på hur det blev!




Nöjd tjej!

Om My way!

Skrivet den i Allmänt

Basketen var faktiskt hyfsat rolig. Dom förlora tyvärr men så är det. Men roligast var nu precis när vi stanna och åt på macdonalds. Haha lär inte glömma det. Åt med mina kusiner och pappa så ja våran släkt är nog lite halv galen. Nu blir det till att tagga för skolan i morgon då. Nu kör vi!!


Basket!

Skrivet den i Allmänt

Drar mig mot Borås nu så för att få se bra basket. Ha en fin kväll allihopa!
Puss


Studiedag är livet!

Skrivet den i Allmänt
Min studiedag har varit grym. Jag har inte gjort någonting vettigt egentligen förutom att byta sängkläder. Jag har vart med Wille, tittat på tv, spelat WII, gått runt i mjukisbyxor hela dagen och trott att det är jullov eller någonting. Så det har verkligen varit en skön dag som jag inte kommer glömma i första taget. Nu ska jag iväg och träna och sen ska jag faktiskt på Basket i Borås. Har aldrig vart på det innan så det ska bli riktigt roligt.
Puss

Bad teacher!

Skrivet den i Allmänt

Sitter och tittar på film nu med goa brudar. Kvällen kommer bli awesome! Ska snart hem och då kommer sötnosen.


Wihoo!

Skrivet den i Allmänt
Måndag. Det var inte alls så jobbigt idag. Jag fick tillbaka två prov och jag kan ju säga så mycket som att det går riktigt bra nu. I eftermiddags har jag tatt det rätt lugnt gjort lite läxor och vart med Wille. Alltid lika roligt. Så nu ska jag nog en snabbis till efra medans William är på träning sen blir det myskväll med honom eftersom att vi har studiedag i morgon:)))))) Så skönt!Behöver verkligen det nu!
puss<3



Äntligen klar med min gubbe:)
kul liv:)

Måndag

Skrivet den i Allmänt

Ser fram emot en hyfsat skön dag. Hoppas jag i alla fall. Ha en bra måndag allihop!


chill1

Skrivet den i Allmänt
Helgen som ni vet har varit grym och även slutet har varit bra. Jag har softat typ hela eftermiddagen. Åt kebab, gjorde läxor, tittade tv, lyssna på musik på högsta volym så hela huset hörde, målat naglarna, smsat medd gott folk och bara steekt typ. Inte helt fel att avsluta så. Så tack alla som har medverkat i min helg. Ni har gjort det grymt allihopa. Nu blir det film och sen bedtime för min del
puss<3




Tummen upp på den!

Elsas Värld!

Skrivet den i Mollys tips
Här kommer ett tips. Titta på Elsas Värld. Det går på Tv3play. Det kommer nya avsnitt varje torsdag och det handlar om en tjej som flyttar till Stockholm och skapar en blogg som hon vill att den ska bli en av Sveriges största modebloggar. Programmet kommer från boken "elsas mode" Så för er som tycker mode är roligt och har humor checka in!

Back on track everybody!

Skrivet den i Allmänt
Tennis är för roligt asså! Att få hålla i ett rack och kötta på allt som man känner för och känna att det är en själv som påverkar vad som än händer det är en riktigt skön känsla. Den här sporten behöver verkligen stort fokus och självförtroende. Men när man väl står där kopplar man bort allt annat och då går det faktiskt bra. Idag har jag stått och slått mot några som är bland de bästa i Sverige. Och jag är inte kanske riktigt på deras nivå men det är ändå så himla roligt. Jag vet ju redan att jag är sämre men då är det bara att göra det bästa av situationen och göra sitt bästa. Så blir jag typ överlycklig när jag spela en bra boll men det spelar liksom ingen roll. Jag är hur flummig som helst och vet typ inte vad jag skriver men det här kommer liksom bara ur mitt huvud just nu!
Ha en bra söndag!
övar fortfarande på mitt leende med stängd mun... ... går sådär!

Sen uppdatering!

Skrivet den i Allmänt
Min lördag. Har haft fullt upp med massor av roliga saker. Teamet är här så det är träning, bowling och skratt som har stått på programet idag. Har verkligen vart sjukt roligt. Så nu somnar jag snart sjukt lycklig. Som vanligt. Livet rockar!
god natt!


Lika fina skor som alltid eller vad säger du emilia?
Go brud!
Grym är du!

Breaking Dawn!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det äntligen fredag då. Rätt najjs med helg nu! Kände att jag behöver verklgien få vila från skolan lite. Så idag var det inte så hårt. Dagen gick och jag bara hade ett leende på läpparna. Tyvärr ska jag ju inte le med tänderna men grejen är ju att jag gör det ändå hela tiden... Vet inte om det är lyckat men aja. I eftermiddags var jag med William och sen när klockan närmade sig sju var vi på folkan för att gå på Breaking Dawn. Den var grymt bra och det var massa folk så det var riktigt roligt. Vi gick hem sen åkte han hem. Här väntade då två glada tjejer. Det är nämligen Thomas Sabo Team helg denna helgen så då ska dom vara här. Så vi åt lite sen blev det till att se utröstningen i idol. Nu ska jag nog snart sova är rätt trött. Så sov gott allihopa!
sleep well!



Min dag i lång text!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det precis om alla andra torsdagar. gå upp för typ tio minuters lektion sen i hål. Och idag var vi hos lollo och hade typ modevisning en hyfsad skön skoldag. Vi gick tillbaka vid typ halv tolv hade lektion i 40 minuter sen gick jag hem. På något sätt måste jag blivit väldigt tröt för jag somna vid typ halv två och väcktes av att Vilma skickade att dom snart var hos mig. Då var det till att vakna och låtsats som att inget hade hänt:) Haha! Jag är som jag är. Vilma och Wilma var som sagt här idag och det blir lite jobbigt om man ska ropa på en av dom för då svarar båda. Haha! I kväll har jag tränat tennis med goa människor. Jag var typ helt speedad men det gick sjukt bra och jag hade så himla roligt så det var la det. Känner mig som en tre åring med de här gluggarna i munnen men jag hoppas att jag fortfarande är tretton. Sov gott allihopa!
puss<3

Ni får en sneak peak från våran modevising:)



HOLLISTER!

Skrivet den i Mollys tips
Gå in på deras hemsida och ni kommer att förstå vad jag menar med att det märket är grymt! Antingen hatar ni det eller så älskar ni det. Jag ÄLSKAR det. För att hitta hollister kan ni bara söka på google så kommer det fram!
Checka in det NU!!!!!

Thomas Sabo!

Skrivet den i Mollys tips
Har nu suttit rätt länge och letat efter snygga kläder,smycken och väskor på olika sidor. Så jag tänkte att om jag hinner ska jag försöka i alla fall varje vecka att lägga in några collage med massa fina och intressant saker man kan köpa. Eftersom att jag älskar Thomas Sabo smycken så kommer nu tre collage med det. Kommentera gärna vad ni tycker!
puss<3




Så det här är då sånt som jag tycker om lite extra men om ni vill kolla mer så kan ni gå in på den här länken:

http://www.thomassabo.com/SE-en/


Ha en trevlig kväll!

några tänder borta bara...

Skrivet den i Allmänt
Tandläkaren! Ussch. Var där i morses. Vad gjorde dom? Jo, dom plåga mig och drog ut tre tänder ur min mun. Det kanske är bra men just idag kunde jag inte se det positiva med det. Hela överläppen svullna upp och jag hade ingen känsel i den+ att det typ blödde så var tvungen att ha äckliga tussar i munnen. Inte så fräscht men vad ska man göra. Jag fick stå ut och det jobbiga var att jag var yr med men det var bara att ta sig igenom dagen. Vi hade prov och jag tror faktiskt att det gick bra så det ska bli roligt att se resultatet. Annars har jag varit med Ida med. Vi är helt galna men vi har roligt och det är det viktigaste!
puss<3




Jag föredrar stängd mun just nu...

Så himla skönt!

Skrivet den i Allmänt
Att den här toppformen jag är i just nu har hållt i under hela tiden jag har varit skadad är ju helt crazy. Spelade helt otroligt bra idag igen. Då kan det ju inte vara en tillfälligthet:) Så är riktigt glad nu asså. Den här dagen rockar. I morgon blir det lite sovmorgon för min del för att jag ska till tandläkaren. Inte så roligt men ändå.
puss<3


Molly in action!

Back on track!

Skrivet den i Allmänt
Tisdag nu igen då. Det var bra i skolan. Inget prov i dag vilket var skönt. Så det var bara att glida runt. (nästan) I eftermiddags var jag med William en snabbis. Det var riktigt mysigt. Och ja vi prata lite också så det var bra. sen blev det ben & jerrys och nu ska jag iväg och träna. Tennis, äntligen. Det är underbart att äntligen vara tillbaka! Så nu ska jag in och brilljera som vanligt. Haha nej bara skoja men jag ska göra mitt bästa.
puss<3

Haha, så fin visste jag inte att jag var :)



Kul att gå med ihop knutna skor...

Måndag...tisdag..onsdag...

Skrivet den i Allmänt
"Måndag rullar på som det ska det går bra nu" Haha ja min fina lilla text. Nej men det var verkligen så. Det var faktiskt inte så segt som det brukar vara och det är jag väldigt glad över. Vi hade ändå prov men jag är inte så nervös för jag trot ändå att det har gått bra. Så en betydligt gladare Molly än förr måndagen. Men jag var grymt trött och var skit nära på att somna. Kanske ltie för lite sömn denna helgen... Men det gör inget för jg upplevde ändå typ bästa kvällen på länge så jag ska abslut inte klaga. Men nu blir det plugg och lite träning tror jag. Så det är som vanligt igen.
Puss<3


Vi hade bild och jag vet inte om jag kan säga att denna är jättebra men ändå det är jag som har gjort det och jag är typ sämst på att måla:)
Elin Wiberg skicka denna bilden idag så otroligt fin. Det är underbart! Kärleken!
Min klumpiga syster... Hahaha!! Lyckat Fannie:)

Modevisning!

Skrivet den i Allmänt
Eftermiddagen spenderades på Tingsholms gymnasiet. Dom hade nämligen modevisning. Det var sistaårs eleverna som hade satt ihop ett långt program med massor av snygga kläder. Se det var riktigt roligt faktiskt. När jag kom hem var det käk och nu ska jag sätta mig med plugg igen. Inte roligt men det är sånt man måste göra.
För i morgon kommer måndagen IGEN...
Puss<3


Det här var dagens:)

Weekend!

Skrivet den i Allmänt
Den här helgen har varit riktigt bra måste jag säga. Började med att i går var jag i Gällstad med William, Evelina och Annika. Vi gick och kollade lite på lager och någon mer butik. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter:) Jag köpte ett par vanliga svarta jeans. Mina andra har ju varit "lite" sönder. Sen åkte vi till torget här i stan för då var det typ hopptävling eller vad man ska säga. De hade byggt upp railer och tatt dit snö så att det var tävling då vem som var bäst. Det var rätt roligt att se men blev rätt kallt efter ett tag. Sen drog jag hem och pluggade lite. Ska nämligen ha prov i morgon... Vi får se hu det går. Sen på kvällen hade vi mys! Skrattade rätt mycket kan jag också säga så vet ni det :) Idag vakande vi rätt tidigt så jag är ganska trött nu. Men ska klockan tre på Tingsholms modevisning. Det är Wilma som har bjudit med mig så det ska bli roligt. Så det var min helg kan man säga. Kanske bloggar lite senare också.
puss<3




Vem säger att sjuan är lätt?

I´m the king of my own life...

Skrivet den i Allmänt
Går och lägger mig och taggar för i morgon. Nu är det helg då ska man njuta! God natt världen. I am back tomorrow!

So live your life,live you life be what you wanna be...

Skrivet den i Allmänt
Fredag! Äntligen. Rätt skönt ska det bli med helg nu asså. Den här helgen blir grym. Men börjar med min dag idag. Den har flytit på bra i skolan tycker jag. Inte så jobbiga lektioner. Så det gillar vi. Var mycket skratt kan jag också till lägga. Efter skolan gick jag hem och sen kom pappa. Nöjd som få för han hade vart och hämtat sin nya bil. En Range Rover Evoque. Hur snygg som helst verkligen! Vi var ute och körde lite i stan mest för att känna på den lite. Underbar. Mamma ska få åka på en tur senare i kväll så då blir det ännu mer åkande. Så det kommer kännas bra att åka runt i den. Nu tror jag att jag ska plugga lite. Har prov på måndag och känner inte för att plugga i helgen har massa annat planerat. Så ha en bra fredag kväll allihopa!
puss<3


På matten körde vi plump och jag tror att Nikita hade svårt för att räkna...
Koncentrerad var han med. Men det hjälpte inte för att jag ägde ut honom ändå :)
ÄLSKAR DEN HÄR BILEN!

10 minuter

Skrivet den i Allmänt
Går till skolan tio i åtta går från klassrummet åtta. Bara tio minuters lektion på hela dagen. Fick nämligen inställd data och på elevensval har jag ju tennis och Stefan kunde inte idag så ja då går man la hem. Jag var här med Ida och Elin först. Vi fikade och badade. Alltid lika mysigt. Sen gick vi tillbaka till skolan för att äta och sen gick jag till stan för då skulle Stefan, Hanna och Linda äta så då gjorde jag dom sällskap. Så nu pluggar jag allt jag orkar (Vilket inte är överdrivet mycket) haha! Snart ska jag nog träffa William. Så denna dagen är också rätt skön måste jag säga. Det blir tennis ikväll med goa människor. Taggning...:)
puss<3





life goes on!

Skrivet den i Allmänt
Idag flöt det på så otroligt bra. Jag hade sjukt roligt av olika anledningar och mitt liv är riktigt roligt att leva. Det händer alltid olika saker och det kommer förvånande grejer också men det är lite roligt ibland att liksom vara helt borta och ha noll koll. Eftermiddagen tillbringades med Ida och Vilma. Vi kollade på värsta pojkvän akademien. Haha, det programet är helt sjukt men ändå roligt liksom. Sen bar det ut på en powerwalk med mycket roliga händelser... Så min onsdag rockade. Nu kommer jag till den tiden då plugget ska tas fram. Lycka till!
puss<3


Dagens blev inte som jag sa igår. Visste typ att jag skulle ändra mig. Gör typ alltid det.
Har färgat ögonbrynen igen...

Sleepy

Skrivet den i Allmänt

Går och lägger mig glad och lycklig. Dröm sött allihopa, det ska jag!


Happy face!

Skrivet den i Allmänt
Idag har jag haft leendet på läpparna nästan hela dagen. Jag har haft så sjukt roligt och idag kan jag inte påstå att skolan är tråkig. Till och med lektionerna var roliga. Så hoppas det fortsätter så här fast det vet jag ju nästan att det inte kommer men. I eftermiddags var jag hos Elin Wiberg. Vi tittade på film och snackade. Lika mysigt som vanligt. Sen åkte jag upp till tennishallen för att genomföra en träning. Jag var sjukt taggad och jag måste säga det att så dålig är jag faktiskt inte. Jag har inte spelat på nästan 3 månader och jag har inte tappat någonting. Det var verkligen skönt att äntligen få ta tag i racket igen och känna att man är back on track. Så snart kommer jag ha samma träningstider som vanligt och det känns jävligt skönt. Så det är en glad tjej som sitter framför tv och lever livet!
puss<3

P.S har ingen rolig bild från idag så istället kommer en kik på dagens outfit!(kanske)


Tröja- Holebrook
Gröna byxor- Zara

Jag får se hur det blir...

Så dåligt är det inte!

Skrivet den i Allmänt
Jag överdrev kanske en smula innan men ville bara få ut allt för det var verkligen känslan just då. Men nu ser jag fram emot en hyfsat bra dag i morgon. Har nu pluggat klart och tränat så känns rätt skönt att ha hela kvällen fri. Så lever livet!!
puss<3



Smile our do what ever you want...

NEJ!!!

Skrivet den i Allmänt
Jag vill inte. Hela min kropp säger "Vill inte"! Det ska vara lov. Inte skola. Förlåt men jag pallar seriöst inte det här. I morses var det en trött tjej som bara ville fortsätta sova som satte sin fot på stenbocksskolan igen efter en vecka. Samma trötta tjej gick runt från sal till sal och hade lektioner hela dagen. Jag kan tyvärr inte påstå att det är kul. Men jag vet själv att det hjälper inte hur mycket jag än klagar så måste ändra inställning lite. Behöver inte älska det men...! Blir nog bättre i morgon. Nu ska jag plugga lite och göra saker som jag är tvungen till.
puss<3



Jag får spendera tid med min bebis!:)

Halloween paaarty!

Skrivet den i Allmänt
Igår var en grym dag. Det var förberedelser hela dagen inför våran "lilla" Halloweenfest som vi skulle ha. Så vi ordnade och fixade både ute och inne. Det var mycket att göra men vi fick lite extra händer vilket behövdes. Men när kvällen började komma var vi klara och det väntade en härlig spökligkväll. Vi var mer än 30 pers men vi hade verkligen sjukt roligt. Alla var utklädda till olika knasiga saker och det var en skönstämmning. Vi var både ute och inne som ni nog fatta så det var lite "spökrunda", frågor, musik mm!! Det här ska verkligen göras om nästa år också. Wille och Joel sov även över så idag har vi hängt med dom lite och vi gick upp typ vid ett så vi var liite trötta men vi hade riktigt roligt ändå. Sen lite senare kom kusinerna och vi hyrde film och myste. Så nu taggar vi för fullt till skolan igen då...
puss<3

BILDBOMB!




The night comes!
















Det här var som sagt en rejäl bildbomb men jag kan säga att det här var inte ens hälften av alla bilder:)


Thomas Sabo shopen

Skrivet den i Allmänt
Jag nämde ju en Thomas Sabo shop innan och tänkte varför kan jag inte lägga ut en bild på den? Så här kommer en kik. För er som är inresseade så ligger den i Täby Centrum. Så checka gärna in den. Super trevliga är dom där med:)

Jeans

Skrivet den i Allmänt
Fick en kommentar om jeans jag har köpt. De är från Zara. Så märket och butiken är Zara. Skit snygga och jättesköna. Så gå till närmaste Zara butik så hittar ni dom!
puss<3



Min tripp!

Skrivet den i Allmänt
Då är jag hemma från Stockholm. Det har varit jättebra uppe i huvudstaden. Hänt mycket vilket ni vet och ja vart lite rörigt men det är då man lever livet. Vi har i alla fall haft en riktigt mysig resa. Idag så var vi en snabbis i Täby för att se den nya Thomas Sabo shopen och den var helt otrolig. Sjukt cool och ja man blev inponerad. Nu kommer ni få lite bilder från min resa.
puss<3







Här kommer mina köp!







Vill ni veta detaljer om kläderna (märken,butik osv) kan ni bara slänga in en kommentar så svarar jag på det.

I

Skrivet den i Allmänt

Inläggen blir lite konstiga för att jag bloggar på mobilen. Bilderna blir typ x2 men bara så ni vet.


Shopping in Stockholm!

Skrivet den i Allmänt

Den här dagen har rockat. Har vart shopping hela dagen. Vilket jag älskar. Jag är nog den av oss fyra som shoppat mest... Kanske inte så konstigt:) haha!! Nu sitter vi längst upp i en galleria och äter kladdkaka! Mums....! Vad som händer ikväll får vi se. Puss<3


Favorit butiken!


Kaos!

Skrivet den i Allmänt

Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi tog taxin till Globen och när vi kom fram var det stängt och långa köer. Vi förstod ingenting men sen kommer dom ut och säger att det är inställt. I det tillfället trodde jag först att dom skoja. Men sen började alla gå därifrån. Jag blev sur!! Jag ville så gärna se henne. Men istället åkte vi till en biograf för att titta på Tintin filmen i 3D. När den nästan var slut säger de i högtalarna att vi måste utrymma. Så alla reser sig upp och går ut. När vi kommer ut hör vi sirener och brandbilarna kommer. Vad som hade hänt vet jag inte riktigt för vi gick till Macdonalds och åt istället. Så nu när vi är hemma känns det rätt skönt och just nu vill jag inte ha mer kaos! God natt!



Globen!

Skrivet den i Allmänt

Sitter just nu på hotellrummet och väntar tills klockan blir 20:00! Då kommer taxin och kör familjen Samuelsson till Globen. Nu har det fett mycket taggning! Ha en bra onsdags kväll!



RIHANNA!

Skrivet den i Allmänt

Checkar nu in i Stockholms stad. Blir snabbt upp till rummet och göra sig i ordning sen blir det att dra till Globen. Rihanna ligger på planeringen! Oyeeea!!


Stockholm!

Skrivet den i Allmänt
Tandläkaren väntde på mig klockan åtta i morses. Inte världens roligaste morgon men det var bara till att gå upp. Jag hade inga hål:) Så jag är glad. Nu håller jag på att packa för fullt inför resan upp till Huvudsatden. Jag ska vara borta till fredag och jag kommer inte ha med datorn så det blir kanske något litet inlägg från mobilen. Annars så bloggar jag när jag kommer hem. Ha det bra!
ciao ciao!


Då tar jag mitt pickpack och drar:)

Nytt nytt nytt!

Skrivet den i Allmänt
Idag har jag spenderat min tid hemma. Jag har hängt med pappa :) haha jag vet det låter kanske sjukt men har faktiskt varit riktigt roligt. Vi har fixat hemma med nya glas och tallrikar. Så har vi torkat i skåpen och gjort sånt man inte brukar göra. Så det har varit en bra dag faktiskt. Så när mamma kom hem hade vi dukat fint och gjort i ordning. Så jag är lite stolt. Haha! Kvällen har bestått av musik och tv. Det blev vad det blev. Hade först andra planer men dom sprack. Men blir en annan dag. Nu vill jag till STOCKHOLM!
puss<3





Bra jobbat Molly och Anders!:)

omg!

Skrivet den i Allmänt
uppdateringen var inte alls bra igår. Men det var så här att dagen gick i ett. Började med att jag åkte till Götet med Fannie, Elin och Tova. Det var en riktigt mysig shopping tur. Men det blev inte jättemycket handlat för alla var ganska sega men så är det. När jag kom he var jag piggare för jag somna i bilen påväg hem :) Haha! Så då förbereddes det med Halloween. Jag och ett gäng goa brudar var ute och plinga. Haha man kände sig som tio år igen men riktigt roligt var det. Sen sov vi hos Vilma. Vi titta på film och myste. Tack tjejer för en grym Halloween. Idag var det till att gå upp tidigt igen för de andra skulle träna så jag fick le och se glad ut. Idag blir det nog inte så mycket som händer för min del. Taggar för fullt till Stockholm i morgon asså!!!
puss<3

När jag drog igår var det unefär så här jag såg ut.


IN GOTHENBURG!



De här skorna skrek "köp oss,köp oss" Men jag sa "jag köper er i stockholm"


De jag fick med mig hem var dessa skin shorts. Såå sjukt coola!


Halloween!

Min tisdag består nog mest av MUSIK!





RSS 2.0