Annorlunda är ofta bra!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det en konstig dag!! Det börja med att jag fick sitta och prata i en och en halv timme för det hände en jobbig grej...! Men det går vi inte in på nu! Annars har det varit en vanlig måndag jag hade veckans berättare så jag berättade om min resa i spanien! Det gick jättebra!  Vi hade också slöjd! Jag gjorde klart min present till pappa så han blev väldigt glad när han fick den! Efter skolan var jag med Julia, Ida och Louise! Vi hade väldigt roligt! Sen var det ut till vistavallen och träna lite fotboll! Nu ska jag snart i väg och träna tennis...! Kör dubbelt idag!
puss<3





Sunday!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det söndag och sista dagen på helgen! Jag började dagen med att spela fotboll i Brämhullt! tyvärr så förlora vi:( Med 6-2 så dom vi mötte var faktiskt ganska bra! Efter matchen åkte jag och mamma ut till mormor och där var min kusiner med så åt vi lite och prata! Sen åkte jag med mina kusiner hem för en av dom skulle spela match och då ville jag se den matchen! Och dom spelade jättebra så det blev 3-3! Ikväll nu har jag tittat på tv och chillat!
puss<3





Collage!

Skrivet den i Allmänt
Har man tråkigt så har man! Och då får man sysselsätta sig lite! :)
puss<3




Weekend!

Skrivet den i Allmänt
Då är det äntligen helg! Hur skönt är inte det! Igår kväll hade jag lite födelsedagsfest och gud vad roligt vi hade!! Det blir en kväll att minnas långt framåt! Idag har det inte hänt mycket alltså för jag har varit svintrött så jag har bara städat lite och tittat på tv i stort sett hela dagen! Det är rätt skönt att få göra det nån gång med! ;)
puss<3




haha tog denna för att visa min favorit jeans! Dom är från gina och gud vad jag gillar dom!

Friday!

Skrivet den i Allmänt
Ida var det inte mycket som hände i skolan! Vi hade ett läxförhör på typ industrialisering och andra konstiga ord! Men jag tror det gick bra! Idag var det ju också studenten men vi fick inte sluta tidigare tyvärr:( Men vi hörde dom och när vi sluta såg vi dom på tingsholm! Idag ska jag städa lite för jag ska ha några goa människor här ikväll så jag längtar tills dess! :D
puss<3



7B!

Skrivet den i Allmänt
idag var vi på stenbock och fick reda på våra nya klasser till hösten! Jag hamna i 7B och min klass var faktiskt ganska bra! Så jag är nöjd!! Hoppas bara det kommer bli bra i tre år till!! haha!! I eftermiddags har jag varit med Hanna Schönberg! Vi hamnade tyvärr inte i samma klass men vi får se hur det blir. I alla fall vi var på ica och handlade lite goa saker tills i morgon! Sen åt vi revben och potatis sallad!! Mums...! Jag har också hunnit med att träna idag :D lika kul som vanligt!!!
puss<3




haha! tog lite roliga bilder i morses med datorn! Det här var en av dom!

STAN!!!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det ingen hård dag! Börja med Goal... ...IGEN! Sen höll vi på med lite ord och sånt sen gick vi ner till stenbock för att ha språk! Det var inte heller så jobbigt vi hade läxförhör sen lyssnade vi på musik! Efter skolan gick jag ner till stan för jag skulle fika med kim! När jag kom ner träffa jag min kusin Elin och hennes pojkvän Jonatan! Jag gick med dom lite och kolla i lite affärer och sen gick jag till mamma! Jag fick vänta på kim tills hon sluta sen gick vi till torget! Vi fika och gick tillbaka till hennes mammas jobb och satt i deras kök och prata! Sen var det studentbal idag så vi kolla på den och många var väldigt fina!! Nu chillar jag vi datorn och har det gött!!!
puss<3



Dagens:

Tröja: Carlings
Jeans: Chep monday



Chill!!

Skrivet den i Allmänt
Idag har det inte varit mycket ansrängande i skolan! Våran lärare fyllde år så var det några som hade bakat kladdkaka så fick vi glass med! Inte helt fel! Så har vi tittat på Goal idag igen! Så hade vi två "riktiga" lektioner och dom var väldigt roliga så! Idag kom också Navid!! Han är såå bra alltså! Han gör allt mycket roligare och man lyssnar verkligen och tar åt sig!! Nu ska jag plugga lite sen bär det av mot träning!!
puss<3

Monday morning!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det skola igen då! Men denna dagen var faktiskt ganska cill!! Det började med att vi hade idrott med våran gamla gympalärare som vi hade i tvåan! Vi körde typ hinderbana som vi hade första gången med honom och det var jättekul!! Det var gamla minnen som kom upp! Efter det hade vi helgprat sen var det redan rast! Efter rasten hade jag utvecklingsamtal det sista på Ulrikaskolan! Det kändes jättebra och jag fick mycket beröm så jag är nöjd!! Efter det tittade vi på en engelsk film som heter Goal! Det är en serie som vi har sett under våren och nu är det dom sista avsnitten så det är både spännande och romantiskt! Efter lunchen hade vi slöjd men jag var bara med en liten stund för sen skulle jag på "audition"  för skolavslutningen! För det var så många som ville sjunga så då fick man sjunga det man ville så ska några i morgon gå igenom vilka som ska få göra det och inte! Jag tyckte det gick hyfsat bra för mig så vi får hoppas på det bästa!! :D
puss<3



DAGENS!!


Linne- JC
Jeans- Chep monday
Smycken- Thomas Sabo

Detta var dagens out fit!

Söndag är alltid söndag!

Skrivet den i Allmänt
Ja idag var det inte mycket som hände hos familjen Samuelsson. Jag och Fannie sov i husbilen i natt på stans ena camping. Det var för att två tennis tjejer var här och då sov vi med dom! Så vi var tvugna att vakna vid sju en söndag för att dom skulle träna så det var inte jättekul men så är det! När vi kom hem tittade jag på Titanic och den är ju så bra! Sen har jag sovit typ hela dagen för jag fick så ont i huvudet så det var bäst så! Jag vaknade typ vid halv sex någon gång och då var jag ju mycket piggare! Nu har jag tittat på tv rätt länge och fortsätter nog göra det lite till!
puss<3




Klassbollen!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det till att vakna tidigt för idag var det klassbollen. Vi hade två lag anmälda från klassen och vi hade jättekul. Vi kom tyvärr bara till kvartsfinal men vi kämpade på bra och jag tyckte vi spelade bra!! Det var ju ändå förra året som det gällde att vinna!! så det fixade vi ju galant!! :D Nu ska jag snart på kalas till min lillkusin och sen ikväll kommer lilla Ida ferding!! :D Det gillar vi!!
puss<3





prao!

Skrivet den i Allmänt
Idag har jag då praoat på en klock, parfym och glas butik! Det var jättekul. Jag fick stå i kassan plocka upp klockor och sätta dom i ställ, så fick jag även slå in paket! Det är inte riktigt min grej men det gick bra! Nu har jag kollat på tv en stund och ska gå ner och packa väskan och tagga match nu!! Nu ska vi vinna alltså!!! :D
puss<3




Dagens!

Skrivet den i Allmänt
Det här är dagens outfit! Nu när man ska praoa får man ju ha kläder som passar :D
puss<3




Skjorta: H&M
Shorts: Gina Tricot
Smycken: Thomas Sabo+ Energy Armor

Jag hoppas detta vlir bra för dagen!!

Lugn dag!

Skrivet den i Allmänt
Idag var det en lugndag verkligen!! I skolan var det jätte många som hade prao idag!!  Så vi var bara 11 personer! Den här dagen var nog den lugnaste och mest koncentrerade på hela läsåret!! Haha! Jag ska praoa i morgon på en butik som säljer klockor, parfymer, glas m.m!! Så det ska bli jättekul!! Denna eftermiddagen har jag varit med två kompisar och sen har jag tränat tennis två timmar! Det gick jättebra!!
puss<3





Torget!

Skrivet den i Allmänt

Idag var det vanlig skoldag som vanligt. Efter skolan gick jag ner til stan för att fika med Kim,Hanna och Vilma! Vi fikade på Torg stallet och sen gick vi lite i affärer. Som inte direkt är så bra här i lilla U-hamn! :) Vid fem sen var det fotbollsträning!! Det var kul och i slutet mötte vi killarna och det var väldigt roligt!! :)
puss<3





13!!

Skrivet den i Allmänt
Ja, Igår var det min födelsedag då! :) Jag fyllde 13:) Så nu är jag alltså tonåring! Vi hade kalas på eftermiddagen på kvällen och jag fick en Macbook, system kamera, klänning, linne, converse, böcker iphone skal mm!!! Jag blev jätteglad för allt!! Idag i skolan har det varit typ vanlig dag förutom att vi hade arbetslunch! Så det var rätt chill! :) snart ska jag iväg och träna tennis. Från grymma grusbanor i Spanien till de mindre bra grusbanorna här i u-hamn;)
puss<3







Hemma!

Skrivet den i Allmänt
Då är jag hemma från Spanien! Vad kul vi hade asså! Det var sol, bad och träning! Gänget som var med var grymma! De var mellan 14-20 år. Jag var yngst :) Men alla var grymt snälla mot mig så det gjorde absolut inget för mig!! Vädret har varit grymt och dagen när vi åkte hem börja det blåsa och bli molnigt så vi hade i alla fall tur med vädret! Det var träning 4 timmar per dag plus fys så totalt blev det ungefär 24 timmar på fem dagar!! På Tisdag kvällen var vi och shoppa på ett shopping center så det var väldigt roligt jag hittade två toppar, ett par shorts och en ring! Jag var väldigt nöjd med det jag hittade och eftersom vi var så många fick vi dela in oss och jag gick med Ida Eklöf och vi hade jättekul! På onsdag kvällen var vi i gamla stan och bara tittade och tog massor med fina kort! På torsdag kvällen åt vi på en pizzeria i gamla stan och det var jättegott!! På fredag kvällen var det spa på schemat! det var jättefint och vi var typ helt själva på hela spat så kul hade vi! På lördagen firade vi mig i förskott hela dagen! vi åkte till en jättefin strand och sola, bada och shoppa!! På kvällen åt vi på en typ BBQ restaurang som var grym!!! Den här resan var helt enkelt bäst!!!
puss<3


Sista inlägget!

Skrivet den i Allmänt
Det här är sista inlägget innan jag åker till Spanien:) Planet går vid fem i eftermiddag så ni sitter jag i soffan och taggar! Och jag får se hur jag gör med bliggningen där nere det beror på! Så om jag inte bloggar förstår ni varför:) PUSSS<3
Bye Sweden!!

FAIR PLAY!!

Skrivet den i Allmänt

Som ni vet var min klass med i tävlingen Fair play! Och i onsdags fick vi besök av svenska fotbollsförbundet! De berättade att vi var den vinnande klassen så vi ska åka till Stockholm och titta när svenska herrlandslaget tränar inför EM så ska alla få varsin äkta tröja med sitt efternamn!!! Jag trodde inte det var sant när de kom!! Jag blev överlycklig! Även UT och BT var där så vill ni se mig får ni kolla i tidningen! haha :)
puss<3



Hela klassen fick denna tröjan med allas autografer som vi ska hänga i klassrummet:)

 
Här är jag med våran tröja!


Här är en tårta som några föräldrar har bakat!mums!!!<3


Packar!

Skrivet den i Allmänt

Nu håller jag på att packa till Spanien!!! Det är bara två dagar kvar och jag är sååå taggad!! Jag vill åka dit nu!!! Men jag får vänta!:) I morgon har jag min första 11-manna match+ att min kära pappa fyller år så vi ska till farfar och farmor och fira honom! Så det blir nog inte heller någon dålig dag! Jag vet inte hur jag ska göra med bloggningen under spanien-resan! För jag kommer inte ha med mig min dator så får jag tillfälle så får jag kanske blogga lite från en dator på hotellet annars berättar jag allt när jag kommer hem! :)
puss<3



Denna klänningen är ny jag tycker den är jättefin!


Jag är nöjd!!

Skrivet den i Allmänt
Det blir snabb bloggning idag! Jag har varit med i ett lopp nu i eftermiddags som heter Stadsparkaloppet! Då startade man mot alla i sin årskurs så sprang man typ 1km det snabbaste man kunde!! Jag gav allt jag hade och kom nog 6 totalt och 2 av tjejerna:) så jag är riktigt nöjd!!:) PUSS<3

Dagens!

Skrivet den i Allmänt

Har inte så mycket att skriva om idag så det får bli en dagens istället :)
puss<3




Skjorta-H&M
Jeans- Chep monday
Smycken-Thomas sabo


Yes, detta var dagens outfit!



Hello!

Skrivet den i Allmänt

Idag var som en vanlig måndag fast okej då lite annorlunda. :) Vi har en tjej som ska vara i våran klass i 4 veckor och typ praoa eller vad man säger. Det var typ det som hände i skolan idag :) När jag kom hem lagade min snälla pappa mat till mig sen var det träning direkt. Det började med fotboll en timme sen tennis direkt efter och sist men inte minst fys:) Jag måste erkänna att jag är rätt trött men känslan efter allt är grymt skön!! Så det blir nog sängen tidigt för mig idag :)
puss<3




Match+kalas!

Skrivet den i Allmänt

Igår kväll hade jag match då. Jag gjorde min absolut bästa match spelmässigt för jag slog inte bort mig någonting och var mer säker. Men jag hade inte riktigt turen och vinden på min sida så jag förlorade:( Hon jag mötte var ändå ganska bra men jag kunde ha fått lite bättre siffror. Menmen jag är nöjd ändå måste jag erkänna. När vi kom hem åkte vi direkt på kalas till min kusin som fyllde 20. Det var god mat och jag hade väldigt roligt för det var fler ungdomar än det brukar. Det var Evelina, William och Joel och vi hade väldigt roligt! Det var också lite tävlingar barnen mot föräldrarna och ja vi vann såklart! När vi kom hem var klockan typ halv elva och då var det X-effect som alltid är kul! Så jag stannade uppe lite längre än de andra!
puss<3












 


RSS 2.0