förändringar

Skrivet den i Allmänt
Ja, skolan då.. Kan inte säga så mycket om denna dagen bara dryg och förvirrande. Nu tänker jag snart dra mig mot vistavallen för att träna lite fotboll. Hoppas mina knän håller och inte gör så att mina ben viker sig. Men kan ju säga att nu har min snälla mamma gjort slingor i mitt hår. Kan bara säga det att det verkligen behövdes. Jag tyckte jag såg hemsk ut asså. Så det är tur att jag har en frisör mamma för då har man lyxen och blir fixad hemma, fast det jobbiga är att man får hjälpa till lite själv men det kan jag stå ut med.
puss<3

Bilder från dagen...

Happy girls
Before...
After:)
Haha syns inte så mycket men ja ni får se det i morgon!

Live is just like this

Skrivet den i Allmänt
I livet går det upp och ner men det viktigaste är att man gör det man själv vill. Och är den man är, inte fejkar. Be real.

Come on!

Skrivet den i Allmänt
Nu kör vi asså! Har haft en toppen dag. Plugget var faktiskt hyfsat bra fast lite drygt men så är det typ alltid. Men det flöt ändå på. Men efter solan var allt bäst. Jag var med William och vi hade grymt roligt kan jag säga. Men tänker inte gå in på några detaljer men aa underbart. Sen var det dags för träning. Det var riktigt roligt och gick faktiskt bra idag. Så jag var på strålande humör när jag kom hem. Haha! Men nu har jag tittat på Hollywood fruar som vi har spelat in. Så himla roligt alltså. älskar det! Men nu ska jag nog bege mig mot säng!
Puss<3


Läxhögen lär växa!!

Jag kan göra något om jag verkligen vill

Skrivet den i Allmänt
Då har jag tränat klart för denna dagen. Det gick faktiskt hyfsat. Jag hade ont så in i bomben men grejen är att jag vet att jag inte kan göra något annat än att tejpa... och det får gå nu tills det är bra igen. Jag kan också köpa knäskydd i värsta fall men vi prövar detta några veckor så får vi se. Det gäller bara att göra sitt bästa och kämpa på. Idag körde jag dubbelt med träningspass. Först fotboll sen tennis. Jag är nöjd att jag klara av att stå på benen... :) Haha! Nu ska jag chilla och snart blir det nog läggdags för min del...:)
God natt alla gooa människor!

School here i come!

Skrivet den i Allmänt
Då är det vanlig skolvecka igen... Inte så roligt men så är det. Denna dagen var i alla fall inte jättejobbig. Jag stod ut i alla fall. Men jag är grymt förkyld och det är sjukt jobbigt men jag känner att jag vill inte missa något nu så det är bara att kämpa på. I eftermiddags nu när jag kom hem har jag inte gjort så mycket läst lite läxor och ska snart iväg och träna:) Så denna dagen gick rätt snabbt som tur var.
puss<3



Dagens:

stickad tröja- Top Shop
Jeans-A&F





Hemma IGEN!

Skrivet den i Allmänt
Då är jag tillbaka i stan och oroar:) haha nej bara skoja men jag är tillbaka och det känns rätt skönt att vara hemma igen. Måste bara säga att gårdagen var amazing. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Vi var ute på vattnet i en fin båt från 20:00-23:00. Vi var ungefär 100 pers, jag och Fannie var dom enda under 20:) Haha alltså dom enda barnen. Men Vi hade två gäster som var väldigt speciella! Det var nämligen så att pappa hade hyrt en komiker som heter Jekko. Han har varit med i talang någon gång också. Och han gick först runt och mingla och hälsa på alla. Sen mellan förrätten och huvudrätten hade han ett show nummer och han är verkligen helt otroligt galen. Men när han inte hade show så var han ofta vid oss och skämta med oss. Det var grymt roligt så han vill jag verkligen träffa igen. Idag då så har vi gått lite på smyckesmässan men det var inte alls länge för vi alla var grymt trötta så vi åkte ganska tidigt. Så man kan säga att den här helgen har varit grym! Jag har verkligen levt livet i de här två dagarna som det blev. Nu ska man tillbaka till skolan i morgon igen... Känns inte så kul för jag är ganska trött men hoppas det blir bättre i morgon.
puss<3

Här kommer lite blandade bilder från helgen...



Första kvällen
Fint smile jag har....
Vårat Hotel
Nu kommer det jag köpte...
Svart topp från Top Shop
Vit, stickad tröja från Top Shop


Ett par blå/svarta Jeans från Abercrombie & Fitch

Även den blå/vit randiga skjortan som jag har från bilderna köpte jag på Abercrombie & Fitch

Köpenhamn stad, i love it!

Skrivet den i Allmänt
Då har man precis kommit tillbaka till hotellet från en shopping dag i köpenhamn. Det var grymt asså. Jag är väldigt nöjd med allt jag fick med mig och det kommer bli toppen. Det enda lite negativa var att det regnade lite och då blev man ju lite blöt men det får man tåla. Vi gick också snabbt på tivolit men det blev inte länge för alla var ganska trötta om man säger så. Nu ska vi snart ta och göra oss i ordning för kvällens festligheter och ha riktigt skoj. Så jag bloggar nog i morgon igen. Eller i kväll när jag kommit tillbaka. Det märker vi.
puss<3






Dagens:

Tröja- La Martina
Jeans- Cheap Monday
Jacka- H&M
Smycken- Thomas Sabo och Energy Armor

Nu lever jag livet!

Skrivet den i Allmänt
Då har man kommit fram till Köpenhamn! Direkt när vi kom gick vi och checka in sen var det snabbt upp på rummet för att lämna alla grejer sen var det till att gå ner till lobbyn och sitta där med pappa och hans kollegor. Det var roligt att äntligen vara framme! Vi beställde mat och vi fick vänta ett bra tag för vi var nämligen 14 st så det var inte så konstigt:) Men när väl maten kom var rättså hungrig så det var super gott. Jag åt typ kött med pommes. Nu har jag kommit till rummet och sitter i en stor dubbelsäng för mig själv! Haha asnajjs faktiskt. Så i morgon ser jag fram emot en rolig shopping dag och en trevlig båt tur i morgon kväll så vi får se hur det blir med bloggningen:)
puss<3


Så glada var de här tjejerna i morses:)
Efter idrotten när jag bara ville att skoldagen skulle gå! Haha!

Go for it!

Skrivet den i Allmänt
Då är det en morgonpigg tjej som bloggar...:) eller inte!!! Är sjukt trött och känner bara för att gå och lägga mig igen. Men nu ska jag snart dra till stjärnvallen och ha idrott. Jag kan inte säga att jag längtar till det men jag måste ju. Haha! Inte säkert att jag bloggar mer idag eftersom att jag ska till Köpenhamn dirr efter skolan så jag hinner nog inte det. Men jag kommer ha med datorn så kanske lägger upp något inlägg i helgen får se om jag hinner och orkar! Annars får ni ha det bra här i Sverige. Köpenhamn, akta er nu kommer jag!!!!
Puss<3



Oyeea wake up yeea!

Hatar mina knän!

Skrivet den i Allmänt
Kan jag inte ens palla en timmes tennisträning med dessa knän!! Hur ska det här sluta egentligen? Jag orkar inte ha ont. Det är tråkigt men det enda jag kan göra är typ att tejpa i alla fall för tillfället... Hoppas det här är tillfälligt annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Men nu ska jag käka sen blir det till att sova för att tagga en sista skoldag denna veckan:))))
God natt världen!!<3

This is life!

Skrivet den i Allmänt
Asså kan man ha bättre dag än vad jag hade idag och kommer ha varje vecka?! Vi börja med ett klassråd i tjugo minuter sen trodde vi att vi skulle ha träslöjd men istället fick vi reda på att vi inte kommer ha det på hela hösten. Så vi kommer ha hål från 08:20 till 12:05 hela hösten!!! Fatta gött att kunna gå hem mitt på dagen. Men det som är bra också är att vi har bara data som riktigt lektion vid 12:05 och efter det har jag elevensval tennis. Det kan liksom inte bli bättre! Så jag har typ bara två lektioner. Haha jag blev så glad idag när vi fick reda på det. Men idag gick jag inte hem för idag gick vi typ halva klassen och käka pizza:) Haha den var inte jättegod men så är det, vi hade roligt i alla fall. I eftermiddags har William varit här igen:) Vill träffa honom nu innan vi åker i morgon mot KÖPENHAMN. Så det var mysigt och nu ska jag snart gå och träna. Den här dagen kan inte bli bättre asså!!!
puss<3



Här satt vi och vänta för vi trodde vi skulle ha träslöjd:) Vi hade inte så mycket att göra så tog lite kort för rolighetens skull;)
Dagens:

Tröja- Gina Tricot
Linne- Chelsea
Jeans- Cheap Monday

Day goes good!

Skrivet den i Allmänt
Idag har det varit en hyfsat bra dag faktiskt. Det började med vanliga lektioner låter inte så roligt och var inte jätteroligt heller men sen var det idrott det var rätt kul. Men det sköna var att dagen gick hyfsat snabbt idag också och när jag kom hem var jag med William. Så det har varit en go dag hitills. I kväll skulle jag egentligen ha tränat men jag har kanske något som tydligen heter slatter... Vet inte riktigt var det är men har grymt ont i båda knäna...:( Så jag ska ta det lite lugnt idag och i morgon ska min tennis tränare tejpa knäna på något bra sätt så ska vi se om det hjälper. Så vi får se hur det här går!
puss<3


Dagens:

Linne- Zoul
Jeans- Gina Tricot

Min dag i lång text utan bild

Skrivet den i Allmänt
Nu känns det som att vi har gått på stebock jättelänge. Man har liksom kommit in i allt nu så det känns ändå bra! Men jag kan ju inte påstå att det är roligt att ha ett hål på 40 min! Okej det är bättre än lektioner men om man ändå måste ha lektoner så har man ju hälldre dom med 10 min emellan eller nåt så man slutar tidigare. Men så är det och det är rätt gött ändå. Idag var det inte så jobbigt ändå det var roliga lektioner och inte så jobbigt så hoppas det fortsätter såhär! I eftermiddags vid ungefär fem åkte jag ut med pappa till Hökerum. Det var för att pappa skulle vara speaker på en match så vi kollade hela matchen. Det var rätt roligt faktiskt och det var lite folk som man kände så det var verkligen värt att åka dit. Nu taggar jag för nästa soldag;)
puss<3

Sorry att det inte blev någon bild men har verkligen ingen bra! Men ska fixa det tills i morgon!

Drygt!

Skrivet den i Allmänt
Det har varit en hyfsat dryg dag i skolan idag! Det vanliga men det är ju lite roligare så här i början med nytt men ändå! Snart kommer vi in i rutiner och då kommer det vara likadant dag ut och dag in! Men så är det! Men min eftermiddag kan jag inte klaga på! Jag var först med William! Sen skulle jag egentligen tränat men istället fick jag vara med 99:orna och spela match! Det var 7-manna och det är jag ovan vid men det var roligt! Jag gjorde tre mål som jag är stolt över! Så det var riktigt roligt! När jag kom hem var maten serverad så det var ju helt perfekt!
puss<3



Dagens!

Det kan inte gå bra jämt!

Skrivet den i Allmänt
Som ni säkert fattar på rubriken så förlora vi idag:( Det blev 1-4! Men vi gjorde ändå en bra match! Men dom fick lite för mycket kontroll och det var dom som styrde mest! Men jag är ändå nöjd om jag ska vara ärlig! Nu har jag precis ätit och nu sitter jag och chillar! I morgon blir det första måndagen på stenbock då! Hoppas det inte blir för segt för det orkar jag inte med asså!
puss<3





Just the way you are!

Skrivet den i Allmänt
Idag har det inte hänt så mycket jag sov hos mina kusiner i natt och igår kväll var en toppen kväll! Jag var rätt trött men sen piggna jag till så det var riktigt roligt! Nu ska jag snart ner till stan och äta med Steevs! Senare i eftermiddag sen är det match för min del! Vi möter serieledarna så vi får se hur det går! Vi ska i alla fall göra vårat bästa!! Så nu taggar vi tjejer!! Vad som händer i kväll märker vi!
puss<3


Just the way I am!




Outfit:

Linne- Cheap Monday
Jeans- A&F

Dagen i helhet!

Skrivet den i Allmänt
Bilen gick inte alls till Rångedala utan Rånaväg var det visst;) Haha ni ser vilken koll jag har! Haha! Aja i alla fall kl åtta i morses blev jag hämtad för att åka på Zonläger! Det var mitt första så jag var lite nervös innan men det gick bra! Jag är faktiskt väldigt nöjd med hur jag spela och så för det gick väldigt bra! Så vad som händer senare idag får jag se lite! Jag kanske ska vara med Wille eller så ska jag till mina kusiner! I vilket fall så blir det en bra kväll! Hoppas ni sköningar också får det!
puss<3





Fick en fin tröja också!:)



Hunters!

Skrivet den i Allmänt
Som sagt jag älskar mina Hunters så eftersom att det har regnat idag tänkte jag varför inte ta lite kort med mina fina stövlar då! haha! SÅ det gjorde jag! Här kommer en Bildchock!:)
puss<3










Outfit:
Linne- H&M
Blus-Abercrombie & Fitch
Shorts-Abercrombie & Fitch
Stövlar-Hunters

Zon läger!

Skrivet den i Allmänt
I morgon klockan åtta går bilen till Rångedala eller var det nu var! Haha jag har grym koll! Men i alla fall jag ska på Zon läger! Och för er som inte vet så är det ett fotbolls läger typ över en dag! Så det ska bli riktigt roligt faktiskt! Men varför jag säger detta är för att då förstår ni varför jag inte bloggar på dagen i morgon! Haha!
puss<3




Skolan är i gång men jag lever!

Skrivet den i Allmänt
Ja idag var det till att gå upp tidigt igen! Jag hoppas jag kommer in i det snart för känner mig sjukt trött på morgonen! Men aa det var bara att gilla läget och gå upp! Vårat schema är typ sämst på hela skolan men man kan ju inte göra något åt det så det är bara att göra det bästa av det! Denna dagen var helt okej faktiskt för det var inte direkt så jobbigt på lektionerna! Haha! Efter skolan så gick jag, Hanna och Kim till Torgstallet! Vi fika och sen skulle Kim klippa sig så jag gick hem i regnet! Haha! Inte så mysigt men så är det! Ikväll ska vi till våra grannar och käka kräftor! Supergott!!
puss<3


Hade tyvärr ingen bra bild från idag! Kommer en dagens senare!

Nu kör vi!

Skrivet den i Allmänt
Då har jag klarat av första dagen på stenbock! Haha jag gjorde inte bort mig som tur var men snacka om att jag var nervös! Haha helt sjukt asså! Men nu gäller det bara att komma in i alla rutiner och sånt! Det är mycket man ska hålla koll på men det fixar jag!:D Jag tror detta kommer gå bra! Men när vi fick vårat schema idag jag fick panik! Men det har lugnat sig nu så jag måste ha lite sjävförtroende! Haha! Men det var skönt att redan första dagen få sluta tidigt! Haha det var egentligen elevens val men jag fick tennis så jag fick gå hem eftersom att jag inte hade bokat tid eller nåt! Så det var rätt chill kan man säga! I kväll sen har jag tennis träning och det är skönt att få spela lite nu igen! Nu ska jag försöka komma in i vardagen igen...! Haha vi får se hur det går!
puss<3


Inte jättebra bild jag vet men i alla fall! Här kommer en dagens outfit!
Jacka- H&M
Kofta- Gina Tricot
Skjorta- H&M
Jeans- Abercrombie & Fitch
Smycken- Thomas Sabo & Energy Armor

Så ja!

Skrivet den i Allmänt
Då har denna dagen också gått skit snabbt! Nu vill man bara att den ska sega tills i morgon! Men nu börjar man i morgon då och jag har köpt lite grejer så jag är förbered tills i morgon! Så har jag tränat också och det var skoj men lite besviken blev jag att jag inte fick vara med på matchen på söndag men man kan inte alltid vara med men hoppas jag får vara med på nästa match annars vet jag inte vart jag ska ta vägen:) Haha! Men nu ska jag bara chilla!
puss<3


Jag köpte en ny kofta på Gina! Vi får se hur den blir! Den ser rätt tråkig ut så här men den ser bättre ut på!
Taggning för skolan då...!

One day!

Skrivet den i Allmänt
Då är det bara en dag kvar! Det här sommarlovet har gått snabbt! Det känns för kort! Haha! Jag har gjort så mycket så tiden har bara flugit iväg! Men så är det vi får leva med det! Men jag ska njuta av denna sista dag och fixa i ordning så jag är förbered för i morgon!:D Vi ska åka till Borås för att hälsa på min mormor som ligger på sjukhus:( Sen ska vi också hälsa på farmor för hon fyller år idag:) Sen blir det till att träna fotboll ikväll! Ser faktiskt fram emot det! Ska bli roligt!
puss<3

Ego Pics!:)

 

Dagens:

Tröja- Lager 157

T-shirt- Bik Bok

Jeans- Cheap Monday

Smycken- Thomas Sabo





Ingen bra bloggning...!

Skrivet den i Allmänt
Måste be om ursäkt för dålig bloggning! Har haft mycket roligt att göra idag så har inte haft tid för datorn! Men ja jag har varit på badhuset! Det blev idag istället för igår stängde dom redan vi fem så då vänta vi istället! Vi sov i husbilen i natt också! Det är mysigt asså! Och vi hade sjukt roligt så bättre kan det ju inte bli! Jag har också tränat tennis idag! Det känns riktigt bra nu! Jag är stark och stabil och det är skönt att känna den känslan! Så nu blir det till att softa lite:D Haha!
puss<3



Mys outfit:

Tröja- Holebrook
Byxor- Bik bok

Har märkt att jag är rätt ljushårig nu efter sommarn!:)

Då är det snart verklighet!

Skrivet den i Allmänt
Aa snart börjar skolan igen! Jag kan inte säga att jag längtar! Detta lovet har varit så skönt! Jag har vart hemma rätt mycket men jag tycker det är skönt att kunna bestämma vad man vill göra liksom när man vill och så! Men alla ska börja snart så det får man la stå ut med! Jag ska ju börja på stenbock så det ska bli roligt att få nya kompisar och se hur det är där! Haha lite spännande och så med:) haha! Men jaja denna dagen har varit soft som vanligt! Wille och Joel sov här i natt så det blev la bus som vanligt! haha! Och vi sov faktiskt i husbilen igen! Jättemysigt! Så vi ska nog snart dra till simhallen! Det var jättelängesedan jag var där men vi får checka läget:D
puss<3




Tillbaka!

Skrivet den i Allmänt
Då är man i stan igen! Har varit en fantastisk helg! Så fin kusin har jag och det var riktigt roligt att se! Jag tänker inte berätta om hela helgen i detalj för det är inte roligt att läsa om man inte var där, men det var så roligt att vara på ett bröllop! Alla mina kusiner på mammas sida var där och vi hade riktigt skoj! Mycket sömn blev det inte, sena kvällar och tidiga morgonar! Men så är det! Nu är jag i alla fall hemma och tänker njuta av dom sista dagarna på lovet!
puss<3


Min kära mamma är så duktig när det gäller hår!
Min outfit på bröllopet! Väldigt nöjd faktiskt!
Blandade bilder från kyrkan!
Bröllopsparet!
Så fina!
det var mycket god mat och många bakelser och tårtor!:D

Goodbye!

Skrivet den i Allmänt
Då blir det ingen bloggning på några dagar nu då:( Ska ju på Bröllop så kommer hem antingen i morgon kväll eller söndag! Så skriver så snabbt jag kan!
Ciao, Ciao!

11:00

Skrivet den i Allmänt
Då har man vaknat och ser solen! Såå himla skönt att det inte regnar längre! Så nu ska vi njuta medans solen visar sig! Haha! Annars idag så är det väl taggning för bröllop! Men Wille ska också komma och det är ju aldrig fel att vara med honom! Haha! Så ja vi ska la ta det rätt lugnt jag måste packa och så med! Haha jätteroligt! Men så är det! JAg vet inte riktigt hur länge vi ska vara borta med det får vi se! Sen är det så här att vi har redan varit på Netto jag och Fannie det är inte ofta man är där vid halv elva! Haha! Men vi har städerska nu så vi kan inte vara i köket och jag var hungrig så jag köpte frukost! Haha skit smidigt!!:D
puss<3


Perfekt!
Dagens:

Linne- Bik Bok
Shorts- Abercrombie & Fitch
Solglasögon- Gina Tricot

Äntligen!

Skrivet den i Allmänt
Hela den här dagen har gått till att städa! Inget roligt alltså men det är sånt som måste göras! Så jag satte på musik i högstavolym sen var det bara till att köra!! Jag är nu klar med mina saker så nu är det bara alla saker som mamma och Fannie har fixat med kvar! Typ hela hallen är fullt med grejer men så är det! Ikväll blir det till att mysa!
puss<3


Före...


Efter...
Rätt nöjd faktiskt!!


Hjälp mig!

Skrivet den i Allmänt
Ja asså varför ska det vara så svårt ibland! Att det ska bli missförstånd och allt! Sånt tycker jag är sjukt jobbigt! Säg sanningen det är det som är rätt! Hitta inte på saker! Snacka inte skit sånt är så onödigt! Varför finns det ens? Och varför är det mest tjejerna som håller på med sånt här? Avundsjuka...! Aa sånt är inte roligt men det är bara att gilla läget och gå vidare! Varför ska man lägga all tid på negativa saker! Vi lever bara en gång och gör det till något roligt då! Nu ser jag framåt och längtar tills i morgon!!!!!
puss<3


So What!

Skrivet den i Allmänt
Måste man alltid ha något att göra? Enligt mig är det inte nödvändigt! Jag har inte så gjort så mycket idag mer än att sagt hejdå till pappa för nu ska han till Stockholm! Så han är borta ett tag! Men vi klarar oss! Idag ska jag nog träffa Wille lite och annars ska vi städa! Inte så roligt men när vädret är så här så gör det inte så mycket! Men måste berätta en sak! Min pappa är helt underbar! Igår när vi kom hem sent stod det en stor låda vid soffan och i den var det ett par svarta Hunter stövlar! Såå himla snäll är han! Jag blev överlycklig så idag ska jag nog gå runt lite i dom med! Haha! Men nu ska man fixa i ordning då!
Ciao, Ciao!






Dagens:
Linne- H&M
Kofta- Gina Tricot
Shorts- Abercrombie & Fitch
Stövlar- Hunters

Dagen i Borås!

Skrivet den i Allmänt
Igår var jag ju som sagt i Borås, det var en mysig dag med farfar och Olivia! När vi kom dit  började vi med att äta på Knalleland! Sen gick vi och titta lite i affärer men sen ville Olivia åka till Djurparken så vi gjorde som hon sa och åkte dit! Det var inte jättemycket folk så det var bara att traska genom hela parken! Haha! När vi väl hade varit där så åkte vi till stan och shoppa lite! Jag köpte en tröja och en BH :D Bra saker att ha! Efter det åkte vi hem för på kvällen här i Ulricehamn var alla butiker öppet till nio men vi drog till Elin och Jonis och hälsa på där men sen blev vi kvar där! Haha! Vi hyrde film och myste! Evelina och William var också där så det var fullt hus:) haha! Så det var en toppen dag!
puss<3




Ja, inte så roliga bilder men:D

Dagens!

Skrivet den i Allmänt
Här kommer en dagens outfit!
Skjorta- H&M
Linne- Gina Tricot
Jeans- Abercrombie & Fitch
Smycken-Thomas Sabo & Energy Armor

PS. Vill bara säga att jag älskar den här skjortan! Hur skön som helst och snygg med:D

Borås today!

Skrivet den i Allmänt
Idag blev det inte sov morgon för mig! För snart ska jag åka till Borås med min farfar och min minsta kusin Olivia! Det ska bli jättemysigt! Det var så här att min farfar fyllde år i fredags och då ville vi hitta på något med honom! Så vad vi ska göra i Borås får vi se!:D
puss<3



Early Bird!

Whats up?

Skrivet den i Allmänt
Då har jag precis kommit hem från Fannie match! Måste säga att det är rätt skönt att vara hemma men dom spela väldigt bra! Dom vann med 8-2 så det var grymt bra! Det är väldigt fint väder nu så det var inte jobbigt att titta när dom spela! Nu har jag hoppat i myskläderna och ska bara ta det lugnt! Äta, titta på någon bra film och sen blir det till att sova!
puss<3








Lite bilder från olika tillfällen!:)
Min fina familj!

Molly´s afternoon

Skrivet den i Allmänt
Den här eftermiddagen har det inte hänt så mycket asså men jag tycker det är skönt att bara gå runt i huset och göra lite vad man vill! Jag har suttit vid datorn, läst, lyssnat på musik och tittat på tv! Det är inte helt fel asså! Jag är rätt trött och då är det skönt att man inte måste prata med någon hela tiden! Men jag ska nog hänga med och kolla på Fannies fotbolls match ikväll! Så vi får hålla tummarna för dom!
puss<3


This is my things!

Senaste timmarna!

Skrivet den i Allmänt
Dom senaste timmarna har jag varit i Marbäck och hälsat på min kära mormor! Det var jag och min syster och mina kusiner! Vi kom igår kväll och då åt vi mormors goda mat! Det var såå himla gött! Jag åt hur mycket som helst! Haha! Under maten var vi lite flamsiga! Vi hade mycket att prata om tydligen!Haha Så gårkvällen var grymt rolig! Idag fick vi  vakna rätt tidigt för vi skulle överraska våran moster när hon kom! Hon blev väldigt glad över att vi var där så fira vi henne och fika massor med gott! Sen åkte vi mot stan igen och jag åkte till mamma för hon hjälpte mig med att fixa mitt kort! Så nu äger jag ett eget kort! Känns rätt skönt asså! I eftermiddag händer det nog inte så mycket!
puss<3



Det här kortet togs när vi skulle kolla Elfsborg!



Hittade detta kortet hos mormor! Det är jag för några år sedan;)

Mot Marbäck!

Skrivet den i Allmänt
Då har det gått en dag till på sommarlovet! Inte roligt:( Men den här dagen har varit bra! Wille sov här i natt så han var här till tolv ungefär idag! Det är mysigt att han är hemma igen! Sen när han hade åkt började jag och Fannie med att baka! Vi baka någon kaka! Haha! Den blir nog bra hoppas jag! Sen kom en kompis och vi titta på tv och chilla! Men strax efter hon kommit var det dags för träning igen! Vi fick träna inomhus men jag var rent utsagt grym idag! Haha det är annorlunda än det brukar men jag är grymt nöjd! Så nu ska jag till Marbäck till min mormor! Myys med kusinerna:D
puss<3

ps. Blir ingen bloggnig på ett tag eftersom att vi sover där!



We are so good!

Skrivet den i Allmänt
Idag vaknade jag tidigt igen! Men den här gången var ju tvungen! Jag hade match och det var samling vid tio! Jag var kanske inte jättetaggad när jag vakna men jag körde på ändå! När vi åkte dit var jag rätt trött men ändå liksom igång för jag ville att vi skulle ha med oss en seger när vi åkte hem! Nästan hela vägen dit regna det men när vi kom fram var det lite bättre! Första halvlek spelade vi bra men fick inte till avsluten men andra var vi helt otroliga! Det börja spöregna men vi fortsatte att kämpa och det löna sig för vi vann matchen med 3-2! Jag gjorde ett mål och en assist! Så jag är nöjd med första matchen! Nu ska jag snart få fint besök av Wille sen ska vi på Elfsborgs match! Så kom igen nu ELFSBORG!!!!
puss<3


:)

Rock´n Roll!

Skrivet den i Allmänt
Måste bara visa vad som hänger runt min hals från och med idag! Det är ett halsband jag kommer ha i alla lägen!
puss<3



Ni fattar nog vad jag menar!:D

Jag har det allt för bra!

Skrivet den i Allmänt
Jag har det väldigt bra asså! Denna eftermiddagen har gått snabbt! Först gjorde vi våran farfar en stor tjänst och åkte till Boga stugan och fika lite och körde tre kamp! Han ställer upp så mycket på oss så nu skulle vi ge tillbaka! Sen vid klockan 18:00 kom några gäster till oss! Det är ett par som är mycket yngre än mamma och pappa men dom är kompisar och dom är jättesnälla! Så dom är här fortfarande och vi har ätit pratat och lyssnat på musik! Det har varit en mysig kväll! Men nu måste jag sova för jag ska spela fotbollsmatch i morgon bitti! Så bloggar så snabbt jag kan!
puss<3


Egopix ;)

Dagens:
Linne- H&M
Blus- Abercrombie & Fitch
Shorts- Spanien
Smycken- Thomas Sabo & Energy Armor



Chillidill!

Skrivet den i Allmänt
Idag är det inte så mycket som har hänt! Jag har varit med Joel och Fannie och vi har tittat tv så åkte vi ner till pappas kontor och titta lite! Sen drog vi till Torgstallet och åt lite lunch! Det var riktigt gott! Jag åt Taco tallrik! haha! Men nu ska jag dra till Farfar lite och hänga sen i kväll kommer Wille hem!!!! ÄNTLIGEN!! Mamma och pappa ska ha gäster ikväll så får se hur jag ska göra!
puss<3



Denna dag!

Skrivet den i Allmänt
Idag har det varit en soft dag men ändå väldigt rolig! Det börja med att jag träna tennis! Så fick jag äntligen träffa Ida efter sjukt länge! Det var härligt att se hennes leende igen! Träningen gick bra! Jag blev lite lack ett tag men jag kämpa igen! Vi fick avbryta träningen på grund av ett sky fall!! Det var verkligen sjukt mycket regn! Men när jag kom hem gjorde jag mig i ordning för att åka till Mullsjö! Där skulle vi till en godis fabrik! Det var jag min kusin Elin, Fannie och Joel! När vi kom dit så hade dom stängt själva fabriken men vi köpte massor med godis!! Mums...!! Så påvägen hem käka vi skitmycket godis! När vi kom hem fika vi på Format! Det var också väldigt gott! Så det blev bara massa söt saker! Haha! Och nu är Joel här så han ska sova här! Hörs i morgon! Sov gott!
puss<3


De tre skådespelarna;)


Yesterday!

Skrivet den i Allmänt
Min gårdag var grym!! Vi åkte vid tio ungefär mot Skara! Hela vägen upp satt vi som en kör i baksätet och sjöng!Haha vi var som ni förstår grymt taggade!  När vi kom fram såg vi alla dessa bilar som stod över allt! Vi kom skitlångt bort så det var en bit att gå men det var det värt! När vi väl kom in så skulle vi hyra en skrinda! Vi fick den sista...! Vi hade sån tur! Alla hade tatt slut efter typ en och en halv timme! Helt sjukt! Så vi förstod ju att det skulle bli en dag med mycket folk! Men vi hade grymt roligt ändå! Vi börja med att vara på badlandet! Det var jätteroligt! Sen gick vi och skulle åka gokart men det var sjukt lång kö så vi strunta i det! Men det var en grymt mysig dag med mycket skratt och stoj! Haha! så ska det vara! Vi var där tills det stängde och när vi kom hem käka vi pizza! Så det var en grym dag!!:D
puss<3


Poolarna som var med!:)
Packningen!
TAGGNING!

Mer träning!

Skrivet den i Allmänt
Ja hela denna dagen har typ varit träning! Jag började med att gå upp till Wiberg så var jag där en liten stund sen gick jag och elin ner till träningen! Vi träna en timme och det gick faktiskt ganska bra! Sen var det bara att ladda om för en fotbolls träning! Det var rättså roligt att börja igen! Jag var ganska trött men det fick gå ändå! I morgon kommer jag åka till Skara Sommarland hela dagen så kommer inte kunna blogga på hela dagen!
puss<3


Här har jag gjort ett collage med bilder från igår kväll! Lite Egopix men alltid roligt!:D

Det flyter på!

Skrivet den i Allmänt
Gårdagen gick rätt snabbt asså! Vilket är bra enligt mig! Vi var på skottek med Joel. Vädret var inte jättebra men vi hade roligt i alla fall! Sen vid fyra gick jag hem för jag skulle träna! Då träna jag två timmar sen åkte jag, Fannie, Joel och Cia på bio i Borås! VI såg Brides Maides! Den var skit rolig så den rekommenderas verkligen! Idag blir det mycket träning! Typ det enda jag ska göra! Bloggar senare i kväll!
puss<3



Gårdagens Outfit:
Linne- Bik Bok
Shorts- Grekland
Smycken- Thomas Sabo & Energy Armor

Skottek!

Skrivet den i Allmänt
Ja idag blir det skottek igen! Det är där allt händer! Vi ska dit idag igen med joel och det är gött kött!:)  Vad som händer under hela dagen där nere får vi se! Kommer nog vara rätt mycket folk som vanligt så det blir mycket najjs! I kväll sen ska jag träna igen! Det ska bli skönt att kunna starta som vanligt nu med träningar:D Men bloggar väl mer sen!
puss<3



Peace, Love and Understanding:)

My Day!

Skrivet den i Allmänt
Min dag har varit en soft väldigt skön dag! Ska jag vara ärlig vill jag bara att hela den här veckan ska gå så fort som möjligt men jag har insett att den kommer inte gå fortare bara för att jag vill det, den kommer gå i samma takt som alltid! Det känns som att ett sommarlov är skit kort! Och det är ändå mer än en vecka! Men när man inte kan ha kontakt med den man älskar är det inte lätt att gå i genom en vecka! Det går i snigel takt allting! Så därför måste jag hitta på tidsfördrifter! Jag vill inte att en hel vecka ska gå på mitt sommarlov utan att gjort någonting, så jag måste hitta på något hela tiden! Det blir mycket tennis denna veckan och det blir mycket skottek tror jag med! Så idag har jag varit på skottek hela dagen med Joel och syrran! Det var riktigt roligt så det kanske blir så i morgon också!
puss<3


coach steevs!:D
Tennis<3

Veckans!

Skrivet den i Allmänt
Här kommer veckans låtar igen! Den här veckan blir det också ganska lugnt! Men det är sköna låtar som är "trallvänliga" haha! Så hoppas ni gillar detta! Det gör jag!
puss<3




Satan i gatan- Veronica Maggio
You´re Beutiful- James Blunt

RSS 2.0