Off to GOTHIA CUP!

Skrivet den i Allmänt
Nu så är det bara att ladda upp för en rolig vecka i Göteborg. Det är jag och mina fotbollstjejer + massa med olika lag. Vi kommer bo på en skola med p98 och F15 så det kommer bli asgrymt. Ska njuta av varje minut. Så blir nog dålig bloggning denna veckan med men man vet aldrig. So keep in touch! 
 

Båstad is good!

Skrivet den i Allmänt
Ville bara skriva lite så att ni vet att jag lever. Att vara tillbaka på båstadveckorna igen efter drygt ett år känns så himla rätt. Det är här man ska vara just nu. Vädret har växlat väldigt mycket. Ena stunden stålande sol nästa stört regn. Idag är det för tillfället regn men våran familj ska ut på en liten roadtrip till lite ställen utanför Båstad för att sen åka in och jobba i tennisgallerian. Så det går inte klaga.Jag har inte så mycket tid för att blogga och så men jag försöker uppdatera varje dag på Twitter i alla fall så kolla där.


Home in my own bed

Skrivet den i Allmänt
blev inte rikitg som vi trodde med våran semster men vi var iväg i alla fall. Det blev en hel dag med shopping och en kväll på Marstrand. Sov i ett hus vi fick låna och låg och sola hela förmiddagen igår sen bar det hem mot U-hamn igen. En bra liten resa. Idag är det ju skit väder så jag ska försöka få koll på min packning inför Båstad och Gothia. Vi åker till båstad i morgon bitti så det är bara idag vi är hemma. Borta bra men hemma bästa sägs det så jag får ta vara på tiden hemma :)
 

Hämta pappsen

Skrivet den i Allmänt
Pappa kommer idag hem från tyskarnas land. Han har varit där sen i torsdags så nu saknar jag allt honom väldigt mycket! Så vi ska hämta honom på landvetter i kväll vid 11:00 sen ska vi ta en natt i Göteborg på hotell. Mysigt!
 
 
Me and my lovley dad!

Twitter

Skrivet den i Allmänt
Är nu medlem på Twitter. Roligt! Så vill ni följa mig så heter jag @SamuelssonMolly :) Jag lovar att följa tillbaka! 
 

Tjabba tjena hallå

Skrivet den i Allmänt
uppdateringen är inte den bästa här dirket men har ingen koll på vad jag vill skriva. Men i alla fall så har jag haft en skön dag. Har varit med Evelina och Fannie. Vi tog lunch på Torgstallet och efter det gick jag upp och träna tennis med Steeven. Det gick riktigt bra även om jag var ganska trött. Nu ska jag packa det sista inför resan till Båstad och resan ikväll. Vart vi tar vägen får vi se. Vi får se hur mycket jag bloggar. Annars får ni ha det grymt bra. Morsning korsning!
 
Det är bilder från förra sommaren när jag träna i stort sätt varje dag och hade lika roligt varje gång!

monday

Skrivet den i Allmänt
Man håller knappt koll på vilken dag det är nu på sommarlovet men jag vet att det är måndag i alla fall. Snart har tre veckor gått på sommarlovet och det gör mig sur. Visst vi har 5 veckor kvar men ändå! jaja nu ska vi inte klaga, jag ville att denna sommaren skulle bli lika bra som sommaren 2011 vet inte om den kommer det men den är inte slut vi får ge det en chans! Idag har jag hängt med VIlma lite. Snackat, och chillat i Stadsparken. Skönt. Vid 6 idag ska jag träna tennis, äntligen! Var ett bra tag sen enligt mig. Tennisen går i alla fall bra! 
 
Jag ska inte låta en tandställning hindra mig från att le :)

Kusin Jacobs konfirmation

Skrivet den i Allmänt
Hela eftermiddagen och kvällen igår var jag på konfirmation. Det var min kusin Jacob som tog konfirmation. Det var först i kyrkan med sång, böner och framträdande. Och sen var det mat, spel och tårta hemma hos dom. Det var en jätterolig dag och våran släkt är speciell på ett väldigt bra sätt! Vi har alltid roligt när alla träffas och skrattar en hel del. Jag och Fannie sov där så vi tog en sväng till Ica igår kväll med Jacob sen gick vi runt hela stan typ innan vi kom hem. Haha, det var skoj! I morses var det gudtjänst och nattvard som vi också var på. Nu har jag kommit hem från Bryggan för jag, mamma och Fannie tog lunch där efteråt.
 
Min outfit igår!
 
Bilderna i kyrkan blev inte jättebra menmen.
 
 
 
kort utanför kyrkan.
 
hemma hos Anderssons
 
Våran släkt rockar!!
 
 

RSS 2.0