Kvällens middag

Skrivet den i Resor

Idag åt vi på hotellet som vi bor på, Hovde hotell. Jag åt oxfilé och det var så gott. Absolut något av det godaste på länge. I morgon väntar sista hela skid dagen här i Vemdalen och vem vet, kanske blir det skoteråkning eller något annat kul.sov gott allihopa!


Påskpussar

Skrivet den i Allmänt
Bjuder på lite luftpussar från mig och min syster. Vi ska nu ner och äta middag och njuta av den här kvällen.

Besök i Klövsjö

Skrivet den i Resor

Eftersom att vi i min familj lätt blir trötta på samma backar åkte vi i morses till ett litet ställe som heter Klövsjö. Det var ett lite mindre system men med goa backar. Så där var vi hela förmiddagen och åkte sen hem till Vemdalsskalet igen.


1 år sedan

Skrivet den i Allmänt
Den här bilden togs för ungefär 1 år sedan, och det var då vi var i Barcelona över påsken. Då var det tidig sommar där och vi kunde till och med ligga på beachen och ha det gött. Super bra påsk var det då och den här är minst lika bra. Nu ska vi iväg och äta. Ha en trevlig kväll allihopa.

Påskfika

Skrivet den i Resor

Jag måste ju säga glad påsk till er alla! Det blir en hälsning ifrån björnvallensafterski. Vi sitter ute just nu och fikar, jag tog min efterlängtade kaffe latte. Den satt fint den! Vi njuter av de sista solstrålarna och ska snart bege oss hem till Vemdalsskalet igen.


Vi är tillbaka i Björnriket

Skrivet den i Resor

Imorses tog vi husbilen en kvart bortåt till området, Björnriket. Här hyrde vi alltid en stuga med våra kusiner när vi var yngre och det är kul att vara tillbaka på ställen som man känner igen. Backarna känna tyvärr lite kortare ämnar man var liten men goa är dom :)


oldie

Skrivet den i Allmänt
När man kollar på gamla bilder tycker man själv att man ser så liten ut men egentligen är det ju inte så längesedan. Fast ibland är det ändå tur att man ändras med tanke på mina gamla skolkort! Mina kompisar vet vad jag menar och tro mig ni vill inte se dom bilderna...! Jag tog en minnestrip ikväll med alla bilder jag har i datorn och jag har många minnen som kommer hänga med mig en lång tid. Hoppas ni har haft en bra låååångfredag. x

Svar

Skrivet den i Allmänt
Jag har fått två frågor som jag tänkte svara på. Och jag vill också passa på att säga att jag älskar kommentarer så har ni önskemål eller har någon åsikt eller någon fråga skriv gärna det iså fall. Skriv på bara! 
 
Sandra

Hej, undrar om den laserbehandlingen du har gjort, har det fungerat? Hur mycket kostar dom där tabletterna du skulle ta efteråt? Kram

Svar: Hej, ja den har verkligen fungreat. Min acne är ganska svår att behandla men med den här lasern märker jag faktiskt skilland. Jag ska nog upp igen nästa vecka för man måste göra återbesök men jag tror verkligen att det här är ett bra sätt för mig. Tabletterna fick jag av henne som jag var och gjorde behandlingen hos så jag vet faktiskt inte vad de kostar. Men jag vet att det är Zink tabletter så det finns säkert att köpa på något apotek eller nåt. Kram

 

 

 

Anonym

Skit snygg jacka! 
Vad kostar den?

Tack så mycket, det är faktiskt en jacka+en väst över. Så jag vet inte riktigt vad de kostar tillsammans. Men de är båda två från A&F så kolla in deras hemsida.

 

 


Lovley!

Skrivet den i Resor

Man kan inte säga mer än att man har det ganska bra. Underbart är vad det är!


Framme!

Skrivet den i Resor

Nu är vi äntligen framme i Vemdalen efter en lång resa upp. Vi har fått i oss lite käk och ska nu upp i backarna. Solen skiner och det är glada miner :)


Första stopp, Mora!

Skrivet den i Resor

Har stannat husbilen i Mora och har checkat in på ett hotel/stugområde. Vi har ätit och kollat på lite tv hela familjen. Det blir en tidig kväll ikväll för upptagning inför imorgon då vi först ska åka bil och sen ut i backarna förhoppningsvis! Ha en bra kväll:)


Zara Larsson

Skrivet den i Mollys tips

Mina vänner lyssna på den här låten. Den är super fin och hennes röst går ju inte beskriva! Just nu finns den bara på youtube men snart borde den finnas på spotify med :)njut!

http://m.youtube.com/watch?v=DOvI-M6Iw_I


Husbilstrip

Skrivet den i Resor

Åker iväg i husbilen för lite skidsemester med familjen till Vemdalen. Vi kör upp till Mora ikväll och har hyrt en stuga där och åker sen vidare till Vemdalen. Kommer bli sjukt sköna dagar där uppe och bara glida runt!


Leo

Skrivet den i Outfits

Nu är det lov! Tror alla har längtar efter detta och jag är absolut en av dem. Dagen har varit bra. Vi hade pannkaks buffé på hemkunskapen idag och det är ju aldrig fel. Sen hade jag elevensval tennis med och det gick grymt så min dag har varit super. Är glad, solen skiner och det är lov! Vad ska man klaga på liksom?


Jacka-Barbour/T-shirt-Zara/jeans-Was/skor-primeboots


Summer I'm waiting!

Skrivet den i Inspiration

Det är obeskrivligt hur mycket jag vill ha sommar just nu. Det här när solen lyser men att det fortfarande är på tok för kallt börjar jag tröttna på nu, fast hällre det än regn men ni förstår hur jag menar. I morgon och några dagar framåt blir min sista spurt med vintern. En skidresa som kommer bli toppen och sen får det räcka med snö och kyla. Please summer hurry up!


Påsk presenter

Skrivet den i Inköp

Jag och Fannie fick lite för tidiga påskpresenter av mamma som vi fick dela på. Det var dessa plagg plus ett par gråa mjukis byxor. Allt är köpt ifrån den lilla märkesbutiken här i Ulricehamn, Heléns hus. Tack mamma!


Black and white

Skrivet den i Vardag

Nu är det bara en dag kvar till lov! Hur skönt är inte det? Hur skönt som helst! I alla fall så har min dag varit bra. Inte så jobbiga lektioner och jag lyckades till och med koppla rätt på tekniken vilket var ganska förvånande. Så det har varit en bra dag hittills:) måste nu plugga fysik tills imorgon+packa min väska för vi åker ju i morgon och har knappt börjat med det än så jag får skynda mig lite...


Tröja-Gant(fick låna den av fannie)/jeans-Ralph Lauren/jacka-Barbour


Dagens outfit från mitt håll

Skrivet den i Vardag

Ber om ursäkt för en minsta bra bild men dagen går i ett! Jag var i skolan, gick direkt ner till konfan var där i 2 timmar gick sedan hem och nu är jag i tennishallen. Det gäller att ligga i.

Skjorta-A&F/jeans-Dr Denim/skor-converse/jacka-A&F


Våfflorna blev till slut mina

Skrivet den i Vardag

Efter en lång dag är jag nu hemma och behöver sätta mig med tråkiga läxor. Men om man bortser från dem så har dagen varit bra. Skolan som vanligt och sen ner till stan för en lunch med kusin Jacob. Tog mig sen till salongen och jobbade i en timme för att sen sitta på körskolan i tre timmar. Det var sista lektionerna så nu gäller det bara att plugga inför proven. Jag trodde att självaste våffeldagen skulle sluta utan våfflor för min del men så blev det inte, det fanns lite smet kvar till mig när jag kom hem och det räddade min dag! Älska våfflor!


Frozen

Skrivet den i Vardag

Det var inte en varm vind som var ute idag. Kallt som tusan och som tur är får jag skjuts till skolan :) i vilket fall är det inte långt kvar till påsklov så nu är det några dagar till att stå ut. Vi fixar detta!


Gör min grej, kör järnet!

Skrivet den i Sport
Idag var det en idrottsdag kan man lugnt säga. Jag började med morgonträning med tennisen. Och jag blev positivt överraskad att det gick såpass bra med tanke på träningen i torsdags. Så det känns skönt att mitt spel som är bra kom fram igen. Sen kom det några timmar som jag inte riktigt kände för, kyrkan. Det var gudstjänst och man måste gå någon gång under påsk så jag gjorde det idag. Jag var trött och tyckte bara att det gick långsamt. Men efter ungefär 2 timmar var det klart och då var det taggning för match! Vi skulle möta Kronäng i Dm så det var vinna eller försvinna. Och vi spela en skitbra match och vann med 4-0. Jag är jättenöjd över mitt och mina lagkompisars spel. Idag satt verkligen allt. Ser bra ut inför resten av vår säsongen. 
 
två bilder från i somras då jag var i Båstad och Gothia cup. Något jag sent kommer glömma.

Njutit av solen

Skrivet den i Vardag

Idag har jag inprincip varit ute hela dagen. Det började med att jag och Evelina skulle ut och powewalka. Efter att vi hade gått en stund ringde Jacob och frågade ifall vi ville luncha på torgis. Det gjorde vi så då gick vi ner mot stan. Vi åkte sen upp till fannies fotbollsmatch och stod och kolla på hela andra halvlek. Gick sen ner till Evelina igen för att hon skulle packa sin väska och sen gick vi hit. Då fysade vi en timme sen bada vi och hade massage. Sen blev det mat och glass till Taken.



Mina kläder från igår

Skrivet den i Outfits
Jag hade på mig min spetsblus från Abercrombie & Fitch och till det hade jag svarta jeans. Enkel outfit men något som passar för många tillfällen.

Fredagens födelsedagsbarn

Skrivet den i Vardag
Igår kväll var jag bjuden upp till Julia. Hon fyllde femton igår och vi skulle fira henne. Vi åt god mat, pratade och tittade på film. Självklart somnade jag i soffan med men det hade jag ju nästan räknat med, haha! I alla fall var det en jättemysgkväll och jag hoppas att hon blev glad för alla hennes fina presenter.
 

God natt

Skrivet den i Vardag


Pink

Skrivet den i Vardag

Min fredag fylldes med färg. Bar den här rosa tröjan från Mon Row idag tillsammans med min älskade svarta jeans. Har haft en bra fredag med skolan som gick snabbt och sen häng med Evelina.


Det funkar

Skrivet den i Vardag

Kvällsträningen gick inte riktigt som jag ville, men jag ger inte upp utan fortsatte spela trots motgångarna. Efter träningen kände jag för att rensa tankarna så körde ett fys pass uppe i gymmet. Lillkusinen somnade också vid min sida och nu är det snart sängen som gäller. Äntligen!


Sånna här dagar behöver man!

Skrivet den i Outfits
Kofta-Odd Molly/Linne-?/ Jeans-Hollister
 

Torsdagar är oftast väldigt sköna. Dels för att det snart är fredag men också för att vi inte har så jobbiga lektioner. En sån dag i veckan borde alla ha för man pallar inte att ha fullt med massa saker hela tiden. Så min dag hittills har varit väldigt bra. Hade elevens val tennis med Rasmus och Stefan. Vi allihopa var ganska lost, lite halft borta. Så Stefan beordrade mig och Rasse att åka ner och få i oss lite kaffe så vi åkte ner till torgis och tog en kaffelatte. Funkar alltid. Hade en trevlig stund där och nu har jag självklart kollat One Tree Hill som vanligt. Man kan ju inte klaga på det! Ska snart upp till tennishallen igen och köra ett pass till. Denna gången medd mer energi förhoppningsvis.

In the box

Skrivet den i Inköp

I paketet som jag fick hem i morses var det de här linnet som kom! Fanny Blomberg min älskade vän från Jönköping hade bloppis på hennes blogg och sålde lite av hennes kläder. Jag har länge velat ha det här linnet och hon var så snäll och skickade ner det till U-port. Så det kommer jag absolut klä mig mycket i :) tack bästa Fanny!

En länkning till hennes blogg:
http://highlight.devote.se/


Paket

Skrivet den i Vardag

Idag kom mitt efterlängtade paket! Vad som finns i det får ni se senare idag :)


Tv 3

Skrivet den i Allmänt
Idag om ungefär 20 minuter ska alla sittade bänkade vid tv. Det är nämligen ikväll som Patrik Möter med Pia sundhage går och vi fotbollstjejer ser fram emot detta väldigt mycket. Nu får ni springa till soffan och ägna er närmaste timme där :)
 

190313

Skrivet den i Allmänt
I skolan just nu så har vi inte alls mycket prov. Vilket är tur med tanke på att jag är världens sämsta pluggare. Jag tycker så synd om niorna för dom har nationella i stort sätt hela tiden och vi bara glider runt. Självklart kommer våran tid någon gång också men njuter jag av att det är såpass lugnt som det ändå är. Idag är det fotbollsträning som gäller och jag är nästan aldrig sugen på att spela men vi får hoppas att det blir roligt som vanligt. Nu måste jag däremot läsa lite, ciao!

Happy birthday!

Skrivet den i Vardag

Evelina fyller fjorton idag! Så roligt :) födelsedagar är alltid kul och jag hinner inte fira henne så mycket idag men jag träffa henne i skolan och får la träffa henne senare i veckan. Jag hoppas i alla fall att hon har haft en jättebra dag! Kramar till dig om du läser detta :)


Day one is done

Skrivet den i Outfits
Skjorta-Promod/Jeans-Ralph Lauren/Örhängen-Nomination/Klocka-MBMJ
 

När måndagen är klar är veckan igång och det jobbigaste är avklarat. idag blev det för min del extra mycket koncentration när jag skulle till körskolan. Det blev lite långsamt men det måste ju göras och det är ju lätt värt det :)

Uppladdning

Skrivet den i Vardag

För att orka med och lyssna på någon som står och pratar om trafikregler osv så tog jag en latte, får se om det hjälper. Tre timmar, here we go!


söndagen går för fort

Skrivet den i Sport
Det är känslan man får varje söndag. Idag började det med att jag var tvungen att gå till kyrkan och hjälpa till som konfirmand. det gick bra men det blir väldigt långsamt att sitta där i en och en halv timme. När det var slut var det däremot dags att ladda för fotbollsmatch. Vi vann med 3-2 mot Taberg och jag fick träffa en tenniskompis jag inte sett på hur länge som helst så det var jättekul att träffa henne igen. När jag kom hem sen blev det mat med hela familjen. Nu ska jag egentligen plugga men är så himla trött så jag tror inte att det kommer gå att få in så mycket i min skalle just nu. Så det får jag skjuta upp tills i morgon :) God natt på er!
 

Softish

Skrivet den i Vardag

Är nu hemma efter en ganska seg fotbollsmatch. Det var p 98/97 som spela så jag stöttade bland annat min kusin! Tyvärr förlora dom men det var som tur var bara träningsmatch. Och kallt var det med! Hade converse och där borde jag tänkt mer! Min nödlösning blev att trä över min vantar på fötterna i skorna. Det blir lite bättre i alla fall. Nu är jag i alla fall hemma och ikväll blir det lugnt!


Hey handsome

Skrivet den i Allmänt
 
På lördagar är då man vill sova ut som mest men så blev det inte riktigt idag. Vaknade för tidigt enligt mig själv. Tog i vilket fall en god frukost och nu sitter jag och surfar runt lite. Ska snart upp för att bolla in med Max och sen i väg på fotbollsträning. Fullt upp!

Nu firar vi!

Skrivet den i Outfits
Tröja-A&F/Jeans-Dr Denim/Klocka-Thomas Sabo/Armabnd- Nialaya och Nomination
 

Kan inte annat än att vara lycklig nu. Helgen får mig glad vilket är väldigt skönt! Fredagshänget går inte att slå. One Tree Hill hela eftermiddagen. Love my life!

Snart är det fredag

Skrivet den i Vardag

Tur att denna dagen gick snabbt. Jag föredrar helgen istället för vardagen och är därför glad att det snart är helg! Har lite roliga saker framför mig och det är ju alltid kul. Bara fredagen kvar :)

Kort gör lätt min vardag!


Håkan Hellström

Skrivet den i Vardag

http://open.spotify.com/track/44hYA9EB6IVtSLmhg2gfEN

Han gör det igen, det här är bra mina vänner! Ge det en chans och lyssna :)


torsdagsoutfiten

Skrivet den i Outfits
Svart jeansväst-Armani Exchange/Vit t-shirt Gina Tricot/Jeans-Armani Exchange/Klocka-Marc by Marc Jacobs/Armband-Sif Jakobs
 

Västen och byxorna var de pappa hade med sig hem från Hong kong. Älskar byxorna för dom är väldigt sköna och jag älskar att det är rosé detaljer. Det här är absolut några av favoriterna just nu!

tennis, tennis och ännu mer tennis

Skrivet den i Allmänt
Är inne i ett väldigt tränings liv. Har la varit det länge och det lär inte ta slut heller men det är ju så roligt. Jag tröttnar aldrig. Idag till exempel hade jag och Rasmus vattenkrig. Blev också ett litet snökrig. Det är sånt som kan göra en träning väldigt rolig! Tro inte att det här händer varje gång men någon gång i bland är man på bushumör. Det behöver man :)

Hairstyle!

Skrivet den i Vardag

Mamma erbjöd sig att fixa mitt hår idag efter skolan, och får man den frågan säger man ju aldrig nej. Jag blekte lite slingor, ljusare alltså och blev väldigt nöjd. Det behövdes och mitt hår luktar som jordgubb nu. Älskar den lukten!


Teknik prov, check!

Skrivet den i Vardag

Idag hände inte så mycket i skolan, mer än att vi hade teknik prov som jag först inte trodde att jag skulle klara, men efter en timmes hål kunde jag det mesta och jag tror provet gick bra. Hade kort dag i dag vilket passade perfekt!




Bad update

Skrivet den i Allmänt
Var tillbaka i skolan idag som de flesta redan vet och det är anledningen till att jag inte har bloggat. Har behövt plugga hela eftermiddagen fram till fotbollsträningen och sen nu efteråt fördöker jag koncentrera mig igen vilket är gaanska svårt. Har prov i Teknik i morgon vilket kommer gå sådär om jag inte sätter mig och pluggar nu men det löser sig säkert. Något annat kul har jag för tillfället inte att berätta. Ha en trevlig kväll kompisar :)

Sun is up

Skrivet den i Outfits
Jacka-A&F/ Solglasögon-Ray Ban/ Linne-A&F/ Jeans-Dr Denim
 

Studiedag säger egentligen att man ska sitta och plugga hela dagen lång fast vi vet alla att det är ingen som gör det. Jag har gjort lite uppgifter annars har jag bara varit ledig. Kollat på senaste Bond filmen (lite efter jag vet), OTH och lyssnat på musik.

Sisterhood

Skrivet den i Vardag

Det här var nog första gången som en måndag inte kändes jobbig. Studiedagar har jag alltid gillat. Fick ett sms i morses av Fannie där det stod att jag inte fick gå upp utan jag skulle få en lite överraskning. Så kommer hon ner med frukost på sängen till mig. Ibland är hon snäll må jag säga! Älskar henne min lilla mini smartie

 

 


One tree hill night

Skrivet den i Vardag

Efter någon jobbtimme och film med familjen blir det nu one tree hill maraton.


Släktträff

Skrivet den i Vardag

Idag var det häng med släkten som gällde. Morfar fyller år i morgon så vi ville alla fira honom lite, men inte nog med det! Vi bestämde oss att springa in till stan. Han bor nämligen lite utanför brunn så vi sprang ungefär 7 km i motvind. Riktigt skönt! Det blev sen bad och mat här på 12:an. Det här var min underbara mosters idé och det är verkligen något vi ska göra om. Galen men underbar släkt!


Wehey

Skrivet den i Vardag

Vi har det bra här. Musik och bad gör melodifestivalskvällen ännu bättre :)


Lördag

Skrivet den i Sport
Har idag tränat fotboll i två timmar. Träningen gick väldigt bra för min del. Tyvärr ligger den träningen lite dåligt i tid för man kan inte planera så mycket mer saker att göra på dagen men man får hitta på något på kvällen istället. Snart kommer kusin Elin hit. Vi ska bada lite och kolla Melodifestivalen förmodligen. Sämre kan man ju ha det :)

Gift

Skrivet den i Inköp
Pappa kom ju so sagt äntligen hem igår från Hong Kong. Han hade med sig den här schysst plånboken hem. Den är från Armani Exchange. Det plus lite kläder till mig,mamma och fannie. Han är ju för snäll :) Älskar dig pappa!

Marc by Marc Jacobs

Skrivet den i Inköp
Inköpte denna finingen i Stockholm förra veckan. Har glömt att visa den för er. Köpte den i guld och inväntar nu min rosé färgade Michael Kors. Me gusta mucho!

Black and White

Skrivet den i Allmänt
Ännu en vecka över och det kan man omöjligt klaga på. Vad som väntar i helgen vet jag inte riktigt, träning antar jag. Ikväll somnar jag i alla fall med Evelina vid min sida.

Enjoying the day

Skrivet den i Mode
Det känns i luften att våren är påväg, tyvärr är det lite för kallt för min smak just nu men snart så är det tunnare kläder som gäller. Tills dess får solglasögonen stå för den varmare känslan :)

Speciell kan man ju lugnt säga

Skrivet den i Allmänt
Idag hade vi lång lunch och jag passade på att spendera den med Rasmus. Han får mig alltid så glad och vi har inte en tyst stund när vi träffas. Vi pratar och nästan skriker i ett. Om jag säger nu att jag tycker han är lik mig blir han säkert arg men så är det. Sorry Rasmus!  Så den här fredagen blir bara bättre och bättre.
 

Snart är pappa hemma igen

Skrivet den i Allmänt
Pappa har varit i Hongkong hela veckan som en affärsresa. Har saknat honom mycket! Men imorgon kommer han äntligen hem. Låter som en bra fredag redan :)
 

Fashion

Skrivet den i Inspiration

Vad ska man säga mer än skönhet i högsta grad.


Kör på vanliga rutiner

Skrivet den i Sport

Att ha hemmagym är en stor fördel! Hade vi inte haft det är jag tveksam om jag hade gymat så mycket som jag ändå gör. Men det är skönt, man sätter i lurarna på högsta volym och bara kör! Slipper tänka på något och slipper stressa. Det är vad jag kallar kvalitetstid.


Yellow

Skrivet den i Outfits
Stickad tröja-Guess/Jeans-Hollister/Armband-Nomination/Klocka-Thomas Sabo
 

Tycker om den här tröjan just för att den är öppen i ryggen. Mamma köpte den i Berlin och jag tyckte hon gjorde ett riktigt kap.

Foood!

Skrivet den i Vardag

Känns som att jag bara lägger ut bilder på mat men det är för att mat är så gått! Jag har inte så mycket att berätta från dagen mer än att det har varit skola, plugga stenhårt och sen fotbollsträning.


American pancakes

Skrivet den i Vardag

Kvällsmaten idag efter ett tennis pass blev american pancakes. Det satt fint!


En avklarad, fyra kvar

Skrivet den i Vardag

Jaja, skolan gick ändå snabbt idag. Det är nu efter skolan man verkligen måste plugga men man känner verkligen inte för det. Och det är ju ingen suprise att det är så men jag får se det positivt, bara en av läxorna är tills i morgon så resten kan jag göra någon annan dag :) för nu ska jag träna och det är en viktig del för mig.


Tillbaka där jag tydligen ska vara

Skrivet den i Vardag

Efter en bra praovecka som har varit hur skön som helst så är jag nu tillbaka i skolan. Känns lite tråkigt att förra veckan gick så snabbt men nu är det inget fläng i alla fall. Veckan började med inställt och sen datasalen två lektioner så jag överlever.


Passar på när jag kan

Skrivet den i Vardag
Bild från förra våren i Malmö.
 
Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Njutit av att vara hemma skulle man kunna säga. Sovit länge, ätit god frukost, lyssnat på bra musik, kollat OTH och gått runt i mjukis hela dagen. Jag har också skickat iväg pappa till Hong Kong. Eller det kanske inte riktigt var min ide men han och Stefan ska dit nu i en vecka och jag kommer sakna dom mycket! Mamma är i Berlin så ikväll är det inga föräldrar hemma men dock en kusin. Men det är ju bara roligt :)  Nu blir det först en pw upp till tennishallen för att köra ett pass med Carro. Inte en söndag utan träning.

Bästa avslutningen

Skrivet den i Vardag

På en sån här dag är det film som är sätter toppen över i:et. Det blev the last song som är så sorglig men så bra, gillar kärleksfilmer.


Snyckesevent

Skrivet den i Vardag

Idag var det snabba pix som gällde. Upp tidigt för att fixa ögonbrynen hos Helen, sen gå upp till fotbollshallen för att träna, snabbt ner till kontoret till pappas kundevent. Jätte trevligt var det, lagom mycket folk och skön stämning så det ska vara. Var där hela eftermiddagen och har nu tittat på melodifestivalen.


New pair of jeans

Skrivet den i Inköp
Köpte dessa på Hollister i Stokholm nu i veckan.
 
Frågor:
Vad är det för klinik? Hur mkt kostade det?
 
Svar:
Kliniken heter Devita och ligger på Birgerjarlsgatan i Stockhom. Det är en skönhetsklinik skulle man kunna säga. Priset vet jag inte riktigt...

Vill man vara fin får det lida pin!

Skrivet den i Vardag

Om lasringen gjorde ont säger sig typ själv. Men ja, det kändes ganska bra. Det gick ändå snabbt så det var inte länge det gjorde ont men det stack till. Jag brände också lite i ansiktet och det var värre! Men det är värt det :)


Världen är liten

Skrivet den i Mollys tips

Igår när vi var ute och åt träffade vi på en kvinna som äger en skönhetsklinik och jobbar bland annat med laser. När hon började berätta om hur hennes jobb funkade så blev både jag, pappa och pappas anställda Johan ganska fascinerade. Vi hade alla lite små problem med våran hud som vi ville fixa och tur som vi har så hade hon tid idag. Så hon har lasrat och bränt porer på mig vilket jag tror kommer göra stor skillnad. Nu ska jag äta vissa piller i några månader och sen kan det vara så att acnen ger sig! Ibland är det tur att man stöter på sånna här människor!




Frukost när den är som bäst!

Skrivet den i Mollys tips

Efter en lång kväll igår på en libanesisk restaurang och med trevligt folk så var det dags med bästa starten på dagen, frukosten. Vi bor på Story hotel i Stockholm och den här frukosten var ljuvlig!



RSS 2.0