I am sad

Skrivet den i Allmänt

Tårarna sprutar. Dag som natt. Det här är ett helvete. FML.....


:(

Skrivet den i Allmänt

Jag kan inte beskriva hur ledsen och förstörd jag är. Bloggar inte nu på ett tag.


.

Skrivet den i Allmänt

Relationsstatus:singel

Har inget mer och säga


Yeeea

Skrivet den i Inspiration
weheartit

Starships were meant to fly....

Skrivet den i Allmänt
åå vad roligt att det ska regna hela tiden... nej kanske inte men jag skiner och försöker göra allt bra ändå. Torsdagar är ju aldrig speciellt jobbiga och det var inte den här heller. Satt mest och bara prata. Jätteskönt att slippa anstränga sig så mycket en sån här dag. Har också vart i Stefans och Carros lägenhet och vattnat deras blommor eftersom att dom är i Dubai. Det var mysigt att komma dit även om jag var själv. En sån lägenhet vill jag med ha :) Nu sitter jag hemma och ska försöka förstå mig på matten tills i morgon. Jag klarar nog detta... Ska senare iväg på domarkurs med fotbollen uppe i fotbollshallen. Det blir nog bra. Jag tänker ju inte ha en karriär som dommare men att hjälpa till gör jag gärna.

Tjena hallå hej :)

Skrivet den i Allmänt
bara två dagar kvar till jag kommer vara ledig i över en vecka. För er som inte vet så ska jag till Madrid på tisdag. Ska dit med Stefan och jag är såååå taggad. Ska verkligen bli jätteroligt! jag är så uppspelt så pratar om det typ hela tiden. galen är jag! Min onsdag har varit bra. Lite väl långsam några gånger under dagen men annars så har det gått bra. jag har också tränat fotboll i det fina vädret. gick förvånansvärt bra och känner mig väldigt stabil när det gäller det. Så det är ju alltid ett + :)
Dagens: blus-Odd Molly/ Vita jeans-Zara/smycken-Thomas Sabo

Sleepy

Skrivet den i Allmänt

The girl who never give up!


Dagarna rullar på

Skrivet den i Allmänt
Dagarna går och det kommer snart helg hoppas jag. men än så länge är det bara tisdag. Dagen har varit bra. Jag har faktiskt ganska roligt just nu så ja det är bara att köra. Skulle haft tennisträning idag men blev inte så utan tänkte köra lite fys och sen åka och kolla på när fannie spelar match. Det blir roligt att se henne spela 11-manna :) byebye!

My house!

Skrivet den i Allmänt
Fick en fråga om jag kunde lägga ut bilder på  mitt hus. och självklart ska jag kunna göra det. Så nu kommer bilder från i stort sätta hela huset.
Börjar med mitt rum
Min garderob
Hallen
Toaletten på våning 1
Vardagsrummet på våning två
Köket
Toalett våning 2
Våning 3
Mammas och pappas sovrum
Gymmet
terrassen

Svar del 2

Skrivet den i Allmänt
Favoritaffär?
Där blir det lätt Abercrombie and fitch/ Hollister



Favoritmat?
Tycker om det mesta men tacos är ju alltid gott :)

Favoritapp?
Instagram

Favoritämne?
jag tror det får bli engelska

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vet faktiskt inte. Finns massor jag vill göra men känner att det får vänta ett tag med framtidsplaner och istället ha riktigt roligt nu.



Bästa vän?
Jag har många vänner och älskar verkligen dom som bryr sig om mig men just nu känner jag att jag inte har riktigt någon som jag är så extremt tajt med och delar allt med.




This is good

Skrivet den i Allmänt

God natt!


Svar del 1

Skrivet den i Allmänt
Hur lockar du ditt hår?
Jag använder mig av en våg-tång och lockar hela håret. Viktigt när man lockar håret är att alltid använda värmeskydd!

Vad är din högsta dröm?
Det är en riktigt bra fråga, det är mycket jag vill. men jag tror det är att aldrig bli riktigt sjuk i typ cancer eller något för det skulle vara fruktansvärt!

Bästa skönhetstips?
Just med skönhet så har humöret mycket med det att göra. Så är man glad och utstrålar glädje syns det tydligt och du känner dig finare.

Bästa sminktips?
Använd dig av bra sminknings produkter men även att vara noga med att tvätta bort sminket när du ska sova.

Bästa hårtips?
Var försiktig med ditt hår och slit inte på det för mycket. Platta så lite som möjligt men är det ett måste tänk som sagt på värmeskydd. Super viktigt :)

Hur ofta sminkar du dig?
Jag sminkar mig i stort sätt varje dag. Jag har det inte om jag bara går hemma men annars så har jag allt lite hela tiden.

Vad hatar du mest?
Jag tycker hata är ett stort ord men något som jag "hatar" är regn. Det tycker jag känns onödigt. Vill hällre ha antingen jättevarmt och soligt eller kallt och mycket snö.


Vad älskar du mest?
Jag älskar mycket, men William han är obeskrivlig. Han är en helt fantastisk person och jag tycker det är jätteroligt att vara med honom. Han ger mig energi och gör mig glad bara genom att le. Så vad som än händer så kommer jag alltid älska honom<3


Vem är det som har dött?
Det är en liten kille som hette Wilmer. Han var 4 år och dog i cancer.

Känner du han?
Jag känner han inte väl men jag träffa han några gånger och han var verkligen en jätteskön kille. Det är också Stefans (min tennistränare) brors son så jag tycker det är hemskt att detta hände dom!


Oskuld?
ja

Vad tycker du om att folk ljuger?
Lögner är något som jag verkligen inte gillar. Även skitsnack är något som gör mig grymt irriterad. Jag förstår inte grejen med det. Var ärlig och säg istället som du tycker. Låt dig inte styras av någon annan och gör det som kommer löna sig i längden. Tänk efter innan du säger något så att det inte blir fel för det kan leda till problem!



Resten av svaren kommer när jag har tid :)











Onödigt att klaga

Skrivet den i Allmänt
Det är ju faktiskt sant att det är onödigt att klaga i vissa lägen. Visst man kanske inte har det bäst men man får göra det så bra som det går. Och gilla läget :) Idag så är det tydligen Internationella bokdagen eller något i den stilen så vi börja med att läsa i en timme i morses. Det var självklart lite drygt men gick ganska bra ändå. Sen var det bara att ta sig igenom dagen. I eftermiddags har jag tränat fotboll. Det var gött väder och skön stämning i laget så perfekt. Mycket springa men that´s life! Nu ska jag sätta mig och svara på alla era frågor. Vi får se om jag hinner allt annars får ni mer i morgon :) puss<3

Nu åker vi!

Skrivet den i Allmänt

Dålig iPhone bild men aja :)


Måååndag

Skrivet den i Allmänt

Jag är uppe och nu ska man bara ta sig till skolan med. Mamma skjutsar, sedan håller jag mig i skolans byggnader till 3 i eftermiddag. Have a nice day everybody!


Lite bra i lurarna så går allt toppen :)


I like you!

Skrivet den i Allmänt
Bjuder på denna! Jag gillar dig syster :)

veckan går mot sitt slut

Skrivet den i Allmänt
Frågestunden är klar. En vecka har gott och jag är glad över att få så pass många frågor. Tänkte ägna delar av min eftermiddag i morgon till att svara och sånt. Så hoppas jag får klart allt så ni får svar.
Lite spontana bilder ovanför om hur jag känner mig. Förvirrad, galen och försöker också vara glad :)

You are beautiful!

Skrivet den i Outfits
Dagens: Chinos-Ralph Lauren/Linne-Bik Bok


My heart it´s freaking out when i see you!

Tjenis

Skrivet den i Allmänt
puhh, andas ut efter en lång dag. Började med att jag vakna vid åtta ungefär av att det plinga till i mobilen. Det var min kära kusin Viktor som skicka. Då var hela dagen igång. Jag har nämligen svårt att somna om så då fick jag ligga vaken istället. Tog en snabbdusch, sminka mig, tog på mig, sprang upp och locka håret, tryckte i mig en macka, borsta tänderna och åkte till Borås. Vi tittade på Sofia Arvidssons match som var riktigt spännande och jämn men hon vann till slut :) Vi åt lunch i borås hallen och hängde med gött folk. Vi hann också titta lite på Johanna Larssons match innan vi åkte in mot Ulricehamn igen. Väl framme så var det kalas på gång. Mysigt! Nu är jag precis klar med So-läxan tills i morgon och tänker nu sätta på lite solsidan. Sämre kan man ju ha det.

God morgon solstrålar!

Skrivet den i Allmänt

Åker in till Borås för Fed Cup dag 2. Stannar där ett tag och senare blir det kalas för världens bästa Elin! Tummen upp!


Gick ut

Skrivet den i Allmänt


Me gusta

Skrivet den i Allmänt

Lördagkväll!

Skrivet den i Allmänt
Så skönt det är med lördag kväll. Vi var ju som sagt på Fed Cup idag och Sverige fick två segrar så det var ju riktigt bra. Vi kom hem och har hållt oss inne sen dess. Ätit lite och tittat på film. Nu sitter jag och syster min och dunkar musik i mitt rum. Så det ska vara!
Vi leker liiite :)

I smile

Skrivet den i Allmänt


Ut-milen

Skrivet den i Allmänt

Har spenderat hela förmiddagen med att titta på ut-loppet. Både mamma och pappa sprang så det var riktigt roligt. En folkfest :) så nu har det blivit lunch på hotellet och ska snart mot Borås för Fed cup.


Dagens

Skrivet den i Outfits
Tröja-Zara/Jeans-någonstans i Milano/Smycken-Thomas Sabo

Fiskmiddag

Skrivet den i Allmänt

Full fiskmeny stod på bordet ikväll. Mathilda är här och det är riktigt roligt. Nu är vi bänkade vid lets dance. Skön myskväll.


Thanks god it´s weekend!

Skrivet den i Allmänt
Jaha helgen är här. Ingen som klagar direkt. Min dag har varit bra. Pappa var med i skolan idag. För den här veckan var det åhörarvecka vilket innebär att alla föräldrar som vill får komma och vara med på lektionerna och så. Pappa var med på två lektioner och han skötte sig :) Det var roligt att ha med han. jag skäms inte direkt för honom. Efter att han hade gått så var det ganska lugnt. Jag höll på att somna i uppehåll men jag höll mig vaken det sista. Efter skolan gick jag och min kusin Jacob och åt på torgstallet. Där satt jag och han i över en timme och bara prata och snacka. Han är riktigt skön så det var en perfekt "efterskolan lunch" :) Somna sen när jag kom hem. Har sovit till typ nu och snart kommer Mathilda Malm som ska sova här. Mycket bra fredag!

I´m trying

Skrivet den i Allmänt
Jag gör mitt bästa för att orka med mig själv. det börjar närma sig botten för min del. förstår det inte själv! Jag vill vara glad men det funkar inte i nu läget. Vi får se vad som händer.
Vill inte ens prata om dagen. börja bra i alla fall! Har tennis ikväll. Hoppas på ett grymt träningspass!

21:00

Skrivet den i Allmänt

Går och lägger mig innan 21:00. Vad håller på att hända med mig? Mitt huvud snurrar och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till!


Onsdag, torsdag,fredag!

Skrivet den i Allmänt
Dagen har faktiskt varit rolig. Jag vill som vanligt få allt att bli kul för att få det att funka och anstränger man sig så går det. En rolig grej som hände idag var att en tjej i klassen lyckades bli inlåst på toaletten. Den gick i baklås och där inne stog hon. Haha! Höll på att skratta så jag dog. Men vaktmästaren fick komma och öppna så sen var det ingen fara. Men hon fick lite smått panik där inne. Elin hon är ju helt allmänt galen :) Annars var det väl som vanligt. Ska nu dra mig upp mot lassalyckan för att träna lite fotboll.
Sommaren som jag saknar. Allting var lätt och jag var lyckligast på hela jorden!

Frukost

Skrivet den i Allmänt

Laddar upp för ännu en dag.


I do my best to fix all shit!

Skrivet den i Allmänt

Tennisen gick verkligen superbra. Vet inte men känns som att jag har kommit in i en bra period när det gäller den. Att klara allt är inte lätt, men att göra det bästa man kan är i alla fall något!


 

 


Tennis, oyeeeaa!

Skrivet den i Allmänt

Åker upp till tennishallen och känner verkligen för att ta ut mig. Slita riktigt mycket. Så det är så det får bli :)


Bake a cake!

Skrivet den i Allmänt

Tillbaka i skolan igen. Inte precis det jag kände för i morses men det har varit en ganska bra dag ändå. Ida hängde med hem så nu har vi precis bakat lite. Jag tycker det blev ganska lyckat med tanke på att bakning inte är min starka sida. Så nu spelas det musik och vi bara hänger!


makes me happy

Skrivet den i Inspiration

Home with my sister!

Skrivet den i Allmänt
Är ensam hemma ikväll med syster min. Pappa är i Stockholm och mamma är i Götet men kommer senare i natt. Har tränat fotboll som sagt och det gick riktigt bra. Kallt var det men roligt :) Nu ska vi ta lite mat och sätta på en bra film och bara ta det lugnt! puss<3
Min rebus T-shirt från Florida :)

Studiedag

Skrivet den i Allmänt
Att ha en extra dag ledigt är ju perfekt. Jag vill inte tillbaka till skolan. Vill ha mer ledigt! I morgon bär det dock av mot skolan igen och då får man gilla läget. Denna dagen blir vädligt lugn. Lite fotboll senare men annars ska jag hålla mig hemma för att ladda upp krafterna tills i morgon :)

Underbart

Skrivet den i Allmänt

Eftermiddagen i Limmared var riktigt mysig. God mat, snälla människor och några riktigt sköna skratt. Det är så det ska vara. Vi åkte också till lilla Vilmers grav. Det var riktigt jobbigt att se och man känner att det är så orättvist. Men jag hoppas han har det bra där uppe i himlen och att han vilar i frid. Kvällen spenderas med Wilma. Puss<3


Mot Limmared

Skrivet den i Allmänt
Åker på lunch till Limmared med Stefan och Carro hos Stefans föräldrar. Det blir riktigt mysigt!

Ask me everything!

Skrivet den i Allmänt
Jag kör nu en veckas frågestund. Ni får fråga allting som ni vill få reda på. Som sagt alla svar kommer på söndag nästa vecka. Så shoot, fråga på!

Mitt tack!

Skrivet den i Allmänt
Tack till alla er som är så otroligt snälla och bryr er om mig och har kommenterat vad ni tycker. Det gör mig jätteglad!
Puss till er :)

P.S Fick en fråga om vart jag hade köpt dessa jeans och dom är köpta från Zara. Dom är likadana som dom jag köte nu i Barcelona bara att dom är mörkare :)

Exuviance

Skrivet den i Mollys tips
När jag ändå är igång så tänkte jag vända mig till er som har problem med hyn. svår acne eller rent av "tånårshy". Jag har inte direkt stans bästa hy men den blir bättre och bättre. Jag använder mig av dessa produkter varje dag. Det tar tid på morgon och kväll men det är värt det. Tro mig!

Egoboost-Överlevnadsguide för unga tjejer

Skrivet den i Mollys tips
Ville passa på att rekomendera denna boken. Det är Blondinbellas första bok och den kan man inte missa. Jag blev helt besatt av den så läste ut den på 2 dagar. Jag är inte den som brukar älska att läsa men jag var fast. Hon skriver på ett riktigt bra sätt och det är väldigt bra saker som hon beskriver och nämner i boken. Så för dig som inte läst den så rekomenderar jag dig starkt att läsa den!

Sunday morning!

Skrivet den i Allmänt
söndagar är alltid söndagar. Man är lite extra slö och det brukar vara skönt att bara ta det lugnt. Men jag gick upp tidigt för ett tennispass och det ångrar jag verkligen inte. Att komma till tennishallen gör mig alltid så glad och peppad. Jag får liksom en energikick. Tennisen går riktigt bra nu med så det klart det blir extra roligt då. Med sköna människor kan man inte annat än att ha kul. That´s it!

Sleep well!

Skrivet den i Allmänt
Efter en skön första dag hemma ska jag nu ta och lägga mig. Har senaste timmarna varit med Emilia. Vi kollade på film, lyssna på musik och kollade på bilder från Barcelona. Alltid lika roligt när hon kommer. Går och lägger mig med ett leende på läpparna och nya krafter till i morgon. Som börjar med tennis klockan 10:00 :) godnatt!

Med mig hem!

Skrivet den i Allmänt
Som sagt kom inte tomhänt hem från Barcelonas gator. Här kommer bilder på det som jag köpte :)
Linne: Zara
T-shirt:Zara
T-shirt:Zara
Jeans:Zara
Linne:Nike
Löparthigts:Nike

Barcelona

Skrivet den i Resor
Att åka bort var precis det jag behövde. Bara släppa allting och dra iväg i några dagar. Jag mår hur bra som helst och mitt självförtroende är på topp. Så härligt att komma tillbaka till "vanliga Molly". För det här är jag. Jag är den positiva och lite lätt crazy och det är jag glad över. Inget som jag går runt och funderar på utan lever i nuet.
Min resa har varit helt underbar. Jag har fått sol mot kroppen för första gången på ett tag! Det kan man inte klaga på. Det har vart en händelsefull resa med mycket sevärdigheter men såklart också lite shopping. Det blev spontana byten av boende ett antal gånger och lite galna saker hände men det ingår i ordet "semseter". Om ni vill veta mer detaljrikt kan ni kommentera så slänger jag in ett helt inlägg med bara text men nu kommer en bildbomb :)
Enjoy
Första stället som inte direkt inponerade på oss.
Alltid bra att ladda upp med mycket energi :)
Camp Nou
Sagrada Familia
Bra combo :)

Jag tar ingen skit

Skrivet den i Allmänt
jaha du "Malin" du var tillbaka. Det verkar ju som att du inte har ett roligare liv än att kommentera andras utsende och liv. Du har gett dig på fel tjej! Om du försöker få mig sårad, ledsen och arg så har du inte lyckats speciellt bra. Jag har ju hellre ett "Duckface" än ett "Fuckface" :) Om du stör dig så mycket på mig skit i att gå in här då. Du har ju faktiskt ett val. Jag har inte valt hur jag lever och jag tänker inte skämmas för det heller. Man ska inte behöva få skit för att man har det bra! Och tycker du att jag är ful så kan du tycka det! Det viktigaste är att jag är nöjd själv och det är jag så har inget mer att säga om det! Har satt på mig en "glasbubbla" runt huvudet så allt du säger studsar bort från mig :) You are a small one!
vill tacka alla som komenterar och bryr sig.


Spanien next!

Skrivet den i Resor
Då äntligen ska vi åka ner i Europa för några dagar i Barcelona. Ska bli riktigt skönt. Det kanske inte kommer vara toppen väder hela tiden men bara att komma iväg är det jag behöver nu. Slippa tänka på något och bara njuta. Så nu är det en glad Molly som packar och ordnar det sista. Vi ska först åka bil en stund för vi ska nämligen flyga från Skavsta. Så det kanske kommer ett inlägg senare fast vill inte lova något. Säger också redan nu att jag förmodligen inte kommer blogga någonting nerifrån spanien. Kommer stänga av mobilen och datorn kommer jag bara använda till film :) Så jag bloggar när jag kommer hem vilket är på lördag :) Ha ett riktigt bra påsklov alla som har det och ni andra får också ha det riktigt bra! ciao!

Bra, bättre, bäst!

Skrivet den i Allmänt

Grym kväll med riktigt sköna männikor. Det är så här det ska vara!


Easter evening!

Skrivet den i Allmänt

Nu blir det påskfirande ut i fingertopparna!


Packning

Skrivet den i Allmänt

Att kunna lägga ner bikinin och solglasögonen känns inte hel fel i detta kalla vädret!

 

 


Glad påsk!

Skrivet den i Allmänt
Glad påsk allihopa! Hoppas ni har och kommer ha en fortsatt bra påsk. Själv så vaknade jag tidigt idag på grund av att jag skulle till Göteborg för att kolla på Sm i tennis. Det var många av mina kompisar som spela så ville stötta dom. För de flesta gick det väldigt bra och jag tycker alla är super duktiga så det var riktigt roligt att träffa dom igen. När jag kom hem sov jag. Var riktigt trött och behövde ladda upp för kvällen. Vi ska nämligen ha gäster här så det blir fullt ös! Så nu är det mycket förberedelser. Ha det riktigt bra! puss<3
Lisa: jag vet att det kan vara dåligt att sola solarium men jag gjorde det för att eftersom att vi ska till Barcelona i morgon ville jga liksom "förbereda" kroppen för värme eller vad man ska säga. Så det var anledningen. sen får du tycka vad du vill om det var bra eller dåligt :) Tack för din kommentar! kram!

God natt

Skrivet den i Inspiration

Vinst!

Skrivet den i Allmänt
Borås tog hem segern med 96-85. Det var en spännande match och något som jag inte är så van vid. Så det här kommer göras om. Riktigt roligt! Ska nu hålla mig inne hela kvällen. Är skit väder! ussch, vill inte ha snö! Men jag ska inte behöva dras med det länge till. Får också sällskap av en go tjej ikväll. Blir toppen!
En bra inställning gör allt lättare!
Ps. fick frågor om jag solar mycket och vart? Det var första gången jag gjorde det och jag vet inte riktigt vad stället hette men det var här i Ulricehamn.

Basket

Skrivet den i Allmänt

Då åker vi!


Lång-fredagen

Skrivet den i Allmänt

Det kommer nog bli en lång fredag idag... Eller så blir den helt vanlig förutom att alla ungdomar slipper skolan:) det är la det bästa. Min dag består av att ta det lugnt, sola solarium, packa lite kanske, gå på basket och vara med en skön tjej. Låter bra för min del. Hoppas ni får ha en bra ledig dag!


3 days left

Skrivet den i Allmänt
på söndag bär det av, då går flygplanet till BARCELONA! Ska bli riktigt skönt att komma iväg. Det är min famlij+ våran farfar. Så det här kommer bli grymt. Längtar...!
Nu är det ioförsig vår där med så vädret kanske inte är på topp hela tiden men SO WHAT!

Inspiration

Skrivet den i Inspiration

Ledigt!

Skrivet den i Allmänt
Nu är det lov och ledighet som gäller. Shiiit vad det var nödvändigt nu. Jag behöver vila och bara hitta på roliga saker. YES, är det som kretsar i mitt huvud. Dagen har varit väldigt lugn. Började med att vi var ett gäng tjejer som hade bakat till hela klassen så vi hade med kakor till klassrådet. Det var faktiskt gott också. Så var det två lektioner sen tennis för min del. Åkte upp och hade inget annat än "tennis" i mitt huvud vilket gjorde att jag spela grymt bra. Det är något som släpper från mig nu den så kallade "kontrollen". Jag bara kör! Har också jobbat idag. Hos mamma på hennes salong. jag hjälpte till med sånt som de andra inte hade tid med. riktigt skönt att gå runt där och pyssla lite. Åkte hem och bytte om för träning igen. tennis igen! Gjorde mitt livs träning. Jag var så pigg fast ändå liksom lugn. haha, vet inte hur jag ska beskriva det men jag var bra! Så i stort sätt så är det riktigt bra med mig. går inte runt och tänker längre utan bara kör! bättre sätt tycker jag! allt löser sig på ett eller annat sätt!
workwork!

Sista dagen innan påsklov

Skrivet den i Allmänt

ÄNLTIGEN!


Bakdag!

Skrivet den i Allmänt
Efter skolan idag så gick jag först hem och packa väskan för fotbollsträning sen tog jag cykeln upp till Elin. Där bakade vi Silvia kaka som vi ska bjuda hela klassen på i morgon. Det såg riktigt smaskigt ut men vi kunde ju inte äta något eftersom att det ska räcka till alla. Jag och Ida tog oss upp mot lassalyckan och tränade. Det var riktigt skönt att träna fast kallt. Men skön stämning i laget!

Skolan tisdagen 3/4

Skrivet den i Allmänt
Dagen bestod i mesta dels av att vi var nere på ett påskdrama i kyrkan med klassen. Det var väl sådär men ändå bättre än att sitta vid en skolbänk :) Jag och några tjejer tog sen lunch på torgstallet. mysigt! drog oss sedan tillbaka till skolan för två lektioner. Nu är jag hemma och försöker plugga till svenska provet som vi ska ha i morgon på litteratur. Det är inte min starka sida och jag orkar inte plugga nu är för speedad, så vi får se hur detta går. Ikväll är det tennisträning. Lika roligt varje gång. tänk inte utan bara kör! det är de jag går på nu!

Back on track Bitches!

Skrivet den i Allmänt
Tillbaka med ny energi. jag vill tacka alla som har vart väldigt stöttande i det här med mitt "duckface"! Jag är jätteglad över att ha er. Och du som nu skrev det kan bara sluta gå in på den här bloggen. Jga förstår inte riktigt vad du ville ha ut av det men du har inte sänkt mig för jag tar inte åt mig så bara sluta! Bygger upp mitt självförtroende nu som kommer ligga på toppen om ett tag hoppas jag. Så let´s go again! Har för övrigt fullt upp i stort sätt. Späckar mina vardagar med tennis och fotboll + plugg. Helgerna är aldrig så planerade så det brukar oftast bli lugnt. Men då vet ni varför jag kanske kommer vara dålig på att uppdatera. bloggar självklart så mycket jag hinner! puss<3
bilder från de senaste dagarna+en gammal bild som jag hittade i ett av alla våra album från när jag var liten :)

RSS 2.0