Stay with me you don´t have to go

Skrivet den i Allmänt
Rubrik-Stay med Erik Hassle

If i do a mistake i will never do it twice!

Tandställningen är inne!

Skrivet den i Allmänt
Då så. Nu har jag tandställning. Jag vill få fina tänder så det får vara värt det. Så illa tycker jag inte att det är så jag får bara gilla läget. Det gör ganska ont och jag kan inte äta hårda saker men det blir väl en vanesak sen. Det blir nog bra det här!
 
Före och efter
 

Bad update

Skrivet den i Allmänt
Har inte skrivit så mycket på sistone och det är jag ledsen för. Men jag har ingen bra andledning till att inte blogga egentligen. Jag har bara inte känt för det. Så är det. Jag har haft det bra i vilket fall. Det börjar känns som sommarlov nu för min del äntligen. Jag vill bara vara glad och ha roligt. Allt har inte varit så lätt sista tiden och är det inte nu egentligen häller men jag orkar inte lägga någon energi på något dåligt just nu. Så so what! jag löser allt så småning om.  
 
Bilder från de senaste dagarna:

regn, regn och lite till regn

Skrivet den i
Jaja, vi bor ändå i Sverige men på sommarlovet måste det väl inte regna så mycket? i alla fall så har jag varit och tränat fotboll och det var kallt och blött. men det är bara att köra. Nu har jag varit hemma och duschat men ska cykla upp dit igen och kolla på min kusin som har match. Håller tummarna!
 
regnkläder,Check!

25 juni

Skrivet den i Allmänt
Idag skulle jag egentligen fått tandställningen men dom sa att jag kom en timme försent när jag inte gjorde det så då fick jag vänta. Jag blev väldigt ledsen för jag vill ha det här överstökat och att behöva vänta med den betyder att dom inte kommer kunna börja med operationen än. Så jag har varit lite pissed off hela morgonen. Men det blir bättre. Jag kankse får in den på fredag istället. Vi får se. I alla fall så är det ju inte så bra väder så jag kommer nog hålla mig inne. Förrutom när jag ska träna fotboll i eftermiddag. bra start på dagen...
 
 

Payphone-Maroon 5

Skrivet den i Allmänt
 
 
Yeah, I, I know it's hard to remember,
The people we used to be...
It's even harder to picture,
That you're not here next to me.
You say it's too late to make it,
But is it too late to try?
And in our time that you wasted
All of our bridges burned down
I've wasted my nights,
You turned out the lights
Now I'm paralyzed,
Still stuck in that time,
When we called it love,
 

Camping trip

Skrivet den i Allmänt
I går morses blev jag väckt av att Fannie sa "Molly vi ska ut med husbilen så du måste gå upp!" Jag tog mig upp och åt frukost. och Fannie hade ju såklart rätt. Vi skulle ut men vart vi skulle visste ingen. Vi hade många olika förslag men vi packa i alla fall och drog iväg hela familjen. Jag vet att vi åkte mot Jönköping men sen somna jag så har ingen aning om vart vi tog vägen. Bara att vi kom till ett ställe som hette Mankaryd med världens minsta camping. Nästan inget folk och ganska dött. Men det var skönt. Att bara dra iväg och bara ta det lugnt. Latja lite med en fotboll, läsa modemagazine och lyssna på musik. Det var riktigt mysigt! Så åkte vi hem idag. Lagom smester.
 
Älskar er!

Midsommar

Skrivet den i Allmänt
Midsommarafton var ju igår och jag hade det jättebra. Lunch hos Larsa och Sanna, dans ute i Bogastugan och på kvällen var vi hos Johan och Kina. Vi tjejer som var där nere drog hem till oss och hängde här lite. Det kom lite roligt folk och dunka musik. Det var en skön kväll.
 
Swedish Midsummer!

Sommarlov=tar dagen som den kommer

Skrivet den i Allmänt
Hade nästan inga planer för idag utom att träna men det blev massor med roliga grejer istället. Har hämtat ut mina nya Uifk-kläder med tryck på. Har också tränat då och det var den flummigaste träningen på länge men också en utav de roligaste! Har varit med Vilma Efra hela dagen. Vi har hängt ute i solen, badat kallt i tunnan och dunkat musik. Så det ska vara. Hade en mysig stund med familjen sen gick jag ut för att träffa Vilma igen. Vi lalla runt i våra mjukisbyxor och träffa lite annat folk också. Skön kväll men för mycket mygg! Sleep well!
 
Började bra med att jag lämnade mobilen i solen och var tvungen att lägga den i kylskåpet så att den skulle svalna :)
Drog sen ner till banorna och träffade bland annat goa Rasmus!
Hade en go eftermiddag!
 
 

I´m back in town!

Skrivet den i Allmänt
Då är jag hemma igen. efter en väldigt rolig tripp till Båstad. Ska lägga upp bilder och så tror jag i morgon så ska ni få se hur det var. nu säger jag bara god natt för börjar bli lite trött nu.

Tennis in Båstad

Skrivet den i Allmänt
Idag var det Joels tävlings dag. Vi sparrade först i ungefär 40 min vid tio sen hade han sin match vid 12. Han förlora tyvärr men kämpa på riktigt bra och jag tyckte han spelade sitt allra bästa. Den andra killen var duktig och hade nog spelat ett bra tag. Men det var riktigt roligt att se. Annars så lallar jag mest runt i Båstad. Oftast på cykel. Det är skönt! Älskar att vara här nere. Men tror att vi ska åka hem i morgon eftersom att alla ifrån Ulricehamns tennisklubb nu har åkt ut. Förrutom dubbel men det ska Jojski inte vara med i. Men vi får se. Jag har det bra i alla fall! :)


Bild som är tagen ungefär för ett år sedan. Lycklig!

Båstad levererar

Skrivet den i Allmänt
Då är man tillbaka i Båstad igen. Känns riktigt gött faktiskt! Blir ju mycket tennis så klart och mycket goa människor. Det är något man aldrig kan få för mycket av. Så jag har det bra här nere och kommer förmodligen hem i slutet på veckan. Bloggar om jag får tid! morsning korsning :)


God natt så här tio i tio....

Cross-SM

Skrivet den i Allmänt
Idag har jag mesta dels varit på Crossbanan här i Ulricehamn. Det är nämligen Sm där denna helgen. Dom flesta tror nog att jag inte är intresserad av sånt men jag tycker faktiskt det är riktigt skoj! Jag skulle själv vilja pröva köra någon gång :) Jag kanske inte är bra på det men det spelar ingen roll, det verkar så sjukt roligt! Ljudet som hörs när alla startar är oslagbart! Riktigt häftigt! Så jag ska ut dit i morgon igen. Då går finalerna. Ikväll har jag packat för att dra till Båstad i morgonkväll. Det ser jag fram emot. Ska åka med Joel och Cia + några andra från Ulricehamn. Så då är det tennis som gäller. Jag tror inte jag kommer uppdatera därifrån för appen på mobilen krånglar och jag kommer inte ta med datorn men vi får se. Appen kanske startar igång igen. Ni får i alla fall ha grymma dagar!














Friday

Skrivet den i Allmänt
Har varit en ganska lugn dag. Har hängt i Stadsparken,ätit glass, tränat och kollat Em-matchen. Var ju inte direkt stolt över Sveriges insats. Det var verkligen inte bra! Hela svenskafolket gör sitt för att få fram lite segrar men det hjälper ju tyvärr inte. menmen det kommer la fler matcher någon gång. Bra dag har det varit i allafall.

Oyeeaaa!




movie

Skrivet den i Allmänt
Går och lägger mig i min goa säng och ska titta på Breaking Dawn. Såg den på bio i vintras och har den nu på dvd :) great!

Grattis mormor!

Skrivet den i Allmänt

Idag fyller min mormor år. Så har varit med henne och min moster hela dagen. Vi har varit ute och gått och ätit på Limmareds värdshus. Mysigt var det! Har också kört lite fys måste ju jobba på musklerna tills värmen och beachen kommer :)


Skolavslutning 2012!

Skrivet den i Allmänt
Nu är det SOMMARLOV! Det gillar vi alla starkt! Alla sjuor och åttar samlades i aulan och var där i ungefär en halvtimme sen började vårat lov vid 9. Äntligen! Vi gick upp till Ulrikaskolan för min lillasyster hade avslutning med. Det var roligt att träffa gamla lärare och träffade till och med min gamla dagisfröken. Var år sedan ja träffa henne. Så det var riktigt roligt. Lovet har börjat bra och kommer fortsätta så! Eftermiddagen och kvällen spenderas mest med mina gosetjejer Vilma och Wilma. Blir även lite annat folk förmodligen. Roligt ska vi ha i allafall!
Härliga tjejer hela bunten!
Sexorna
Min fina!
Underbara!
Pusskalas :)
Busungarna

Yeeess!

Skrivet den i Allmänt
idag blev det stor vinst. 7-0! Riktigt bra jobbat tjejer. Vi spela verkligen jättebra och jag är jättenöjd med min insats. Det är i sånna här lägen man har riktigt roligt med laget.

Sista dagen

Skrivet den i Allmänt
Nu är det snart sommarlov. Det är efterlängtat! Sommaren förra året är svår att slå men sommar är ändå sommar. Det kan man inte klaga på! Idag har det varit en väldigt lugn dag. Fika hemma hos våran spanska lärare som ska sluta och film. I morgon är det en kort skolavslutning för våran del så resten av dagen får vi hitta på vad vi vill. Jag ska vara med några kompisar så får vi se vad vi hittar på. Ikväll är det match för min del. Fotboll mot Kindaholm. Nu måste vi vinna.

Rock on Sweden!

Skrivet den i Allmänt

Komigen nu Sverige!


Gameday

Skrivet den i Allmänt
Idag är det match :) 11:15 möter vi Bergdalen uppe på Lassalyckan. För den som inte har något att göra så varför inte komma och kolla. Jag är riktigt taggad och ska absolut ge 110%.

Studenten

Skrivet den i Allmänt
Som sagt har jag varit på studentfest. Idag var det nämligen Boråsarnas tur att få springa ut i friheten och min tenniskompis Rasmus har gått gynasium där så idag var det hans dag. Och jag är jättglad för hans skull och det var riktigt roligt att fira honom. God mat, musik, trevligt folk och dans. Kan inte bli så mycket bättre. Han betyder väldigt mycket för mig så det är härligt att se han så lycklig. Han åkte in mot Borås medans vi fortsatte med dansen ett tag.
Hans stora syster Rebecca!
Min outfit idag var : Linne-Odd Molly/Jeans-?/Skor-Tommy Hilfiger/smycken-Thomas Sabo

Äntligen helg!

Skrivet den i Allmänt

Så skönt. Bara några få dagar kvar nu. Idag hade vi vårat sista läxförhör i 7:an. Så gött. Det börjar känns som lov nu. Nu ska jag iväg och fira min käre vän Rasmus som tar studenten. Jätteglad för hans skull så nu ska vi dit och fira. Ha en fin fredag!


7/6

Skrivet den i Allmänt
Idag var det ju som sagt niornas stora utklädningsdag. Det var riktigt roligt att se hur så många har ansträngt sig för det här. Jag hade bara två lektioner på hela dagen så jag var en av dem som satt i pelar i stort sätt hela dagen för att kolla på detta. Alla såg så glada ut och det är verkligen något jag ser fram emot. Man är glad för deras skull att det är deras sista dagar på Stenbock jag önskar bara att det kunde vara så för mig med. Men vi har ett långt och härligt sommarlov som väntar så det är bara att njuta. Annars idag har jag tränat tennis två gånger och varit med Emilia. Har också hjälpt min syster med att göra sig i ordning inför deras avslutningsmiddag som man har i 6:an. Hon blev verkligen jättefin. Önskar att det var jag som skulle ut och ha lite roligt men istället var jag i tennishallen. That´s my life for the moment. Är nu ensam hemma hela kvällen så jag tar det ganska lugnt.
Tog inga bra kort på spexet så ni får titta runt på andra bloggar.
men tog kort på min fina syster som jag hoppas har haft en grymt bra kväll!

Good night

Skrivet den i Allmänt

Somnar till bästa låtarna av James Blunt!


Sverige!

Skrivet den i Allmänt

Idag är det Sveriges dag. Vi har alltid firat det med att gå ut och äta med farfar och kusinerna. Det gjorde vi idag med. Det blev Bryggan. Riktigt gott! Vi gick sen upp till hotellet där det var lite aktiviteter och vi prövade på Linedance. Haha! Det såg nog väldigt roligt ut och det var det med. Vi bjuder på oss själva:) eftermiddagen bestod av fotbollsträning. Skönt! Har nu tatt ett dopp i poolen och ska ha en lugn kväll. I morgon har alla 9:or på skolan spex. Kommer bli riktigt roligt att titta på vad dom har "spexat" ut sig till :)

 

 

 


tisdag

Skrivet den i Allmänt
Man kan förklara mig som en sengångare ungefär. Har varit jättetrött hela dagen. vet inte varför. Sov i alla fall hos Wilma Fritzson inatt för hennes föräldrar var inte hemma. Mysigt var det! Sen idag har vi tittat på film på nästan alla lektioner och inte haft det ett dugg jobbigt. Sånna dagar gillar vi. Man blir dock tröttare och jag tog en liten powernap mitt på dagen. Så är det. Nu ska jag snart iväg och träna tennis. Blir tyvärr inomhus idag på grund av att det regnar men det blir kul ändå :) I morgon är det ledigt så man behöver inte tänka på att gå och lägga sig tidigt. Gillar vi :)
A photo from the best summer, but now i also look forward to the next summer!

Good night my friends

Skrivet den i Allmänt
Går och lägger mig tidigt. Sleep well!

Going to the tennis courts

Skrivet den i Allmänt

Ska ner och spela lite. Ljusare i håret än vanligt och taggad till tusen! Roligt!


Detaljer från mitt rum

Skrivet den i Allmänt
Har städat mitt rum och det är sista gången det ser ut just så här i mitt rum. Har beställt lite grejer från Mio som kommer i morgon och då ska vissa saker ut och en del grejer ska in. Ska bli roligt. Men nu gillar jag mitt rum riktigt mycket när det är så städat så nu kommer lite bilder på det.
Vitt skare va

Lördag kväll

Skrivet den i Allmänt
Gårdagen blev riktigt bra. Var ganska lugnt fram till kvällen då jag åkte till Hanna. Där blev det film, mat, mys och skratt. Vi fick lite besök och kvällen gick väldigt snabbt. Riktigt roligt var det i alla fall. Somnade vid 3 tiden och sov som en stock. Så det ska vara!

Header?

Skrivet den i Allmänt
Funderar på att byta Header. Har haft samma nu en väldigt lång period och har äntligen fattat hur man gör för att få in fina headers på bloggen. Så jag skulle behöva eran hjälp att välja hur jag ska göra. om jag ska ha kvar den jag har eller byta. Jag har två alltenativ på andra headers. Och dom ser ut så här:
Header 1:
Header 2:
Så antingen någon av dessa eller den gamla. Hjälp mig och kommentera gärna vad ni tycker :)

Hotellet

Skrivet den i Allmänt
Börjar helgen med en kväll på hotellet med familj och andra vuxna. Riktigt rolig kväll med sång, mat och prat. I morgon ska jag mot Marbäck med min kära kusin och kolla på klassbollen. Så det blir min förmiddagen sen får vi se vad som händer.
Jag är mig själv och kommer alltid vara i alla lägen :)

RSS 2.0