Sol!!

Skrivet den i Allmänt

Idag var jag i skolan och då skulle vi se på en film men den ville inte funka. Hahaha det var väldigt roligt för vi fick typ vänta 20 min innan vi kunde titta :) På spanska idag fick vi också veta att vi ska ha ett prov på allt som vi har jobbat med sen i höstas. Det kommer bli tufft men jag fixar det nog :) Efter skolan var jag med Lovisa, Ida och Vilma. Vi läste frida tidningar och hoppade "twist" vilket det var år sen jag gjrode! haha så det var barndomsminnen som kom fram!! Vi hade fotbollsträning vid fyra som gick riktigt bra och vid åtta har jag tennis. Just nu sitter jag på alltanen och njuter av att solen och värmen ha kommit!! Vill bara att den ska stanna nu med!!
puss<3




Lovley!!<3


Vad fick jag med mig från Borås i Lördags?

Skrivet den i Allmänt

Jag var ju som sagt i Borås i Lördags, och då shoppade jag såklart lite roliga saker. och det var.....




Den här jackan hittade jag på H&M. Den kosta 399kr så den var inte så dyr för att vara en riktigt fin vårjacka! :)


Den här bilden blev inte så tydlig men i alla fall det är en vit topp från Gina Tricot. Den kosta 129 kr och är väldigt skön!!


Den här är samma model som den förra bilden men annan färg. Så den kostar ju också 129 kr :)


Det sista jag köpte var de här snygga solglasögonen! Jag längtar sååå mycket till sommaren att jag var tvungen att köpa dom!! Det fanns många nya och fina solglasögon men jag fall för dessa direkt!! :) Dom är från Gina men jag kommer inte ihåg vad dom kosta men inte mer än hudra tror jag!


Helgen!

Skrivet den i Allmänt

I helgen har jag verkligen inte haft tid att blogga :( så ledsen men i lördags var jag i Borås hela dagen. Det började med shopping med min käre kusin Elin sen kom mamma och pappa och då gick vi på trädagårdsmässan men det var så tråkigt så vi var där typ bara en timme sen åkte vi och åt på La copita!! mums!! På kvällen kom min kusin och eftersom att det var earth hour släckte vi ner och spelade lite spel. Jag ville bara att tiden skulle gå! haha!! På söndagen var jag i stenbockshallen nästan hela dan för Fannie hade fotbollscup. Hon kom två så det var ju jättebra!! På kvällen kom Rebecca Hallberg och hämta oss så åt vi på campino med henne och hennes bror Rasmus! Det var väldigt roligt och gott! Mycket skratt och roliga kommentarer så det var en toppen avslutning på helgen!! :)
puss<3



Äntligen Fredag!

Skrivet den i Allmänt

Idag kom kännslan igen..äntligen fredag! Det känns så skönt att det äntligen är fredag igen! och min dag har varit toppen!medatt vi firade Earth Hour i skolan så alla 4-5-6 satt i gympasalen och vi hade typ allsång och lite olika uppträdanden utan någon elektrisitet i en timme :) Det var en bra start på dagen :) Efter det hade jag elevenval där jag har musik och drama! Min grupp är typ bara klasskompisar men egentligen brukar det vara 4 & 5 också men dom har inte med oss. Vi håller på med en teater som heter "Den galna sommaren"! Det är väldigt roligt att göra den!! Vi har kommit väldigt långt och idag gick vi igenom alla scener och kollade så att alla kunde vad det skulle säga :) Efter lunchen hade vi idrott och då körde vi först "killerboll" där det är alla mot alla! Det var väldigt roligt vilket det alltid är! :) haha! Sen körde vi spökboll! Där är man två lag och ska skjuta på varandra typ! Det var också väldigt roligt och mitt lag vann så extra kul;) efter skolan var jag med Hanna och Vilma!först var vi hos Vilma och så gjorde vi vofflor efter som att det är voffeldagen! sen gick vi ner till Hanna och var hos henne en liten stund! sen kom mamma och hämta mig för hon slutade jobbet precis då och då tog jag skjuts av henne! :) Nu ska jag ha en myskväll med min familj! :)
puss<3



Här har Elin hittat någon ful peruk och slips! :D


Här är Filippa och Ida som ska spela små barn! :D


Torsdag!!

Skrivet den i Allmänt

Idag var det näst sista skoldagen för denna veckan då! Vi hade bokfyndet vilket kanske inte säger så mycket för många men det är att man redovisar en bok på olika sätt. Jag gjorde en teater! Det gick jättebra och jag är jättenöjd! Vi hade också data idag där vi gjorde egenforskning om vad som helst! jag forskar om tennisspelaren Roger Federer! Det var väldigt roligt och vi kommer hålla på med det rätt länge nu för vi ska göra en power point också :) jag hade också tennis träning idag gånger två! :) Det gick toppen bra och jag är väldigt nöjd med det jag presterade idag :) Nu sitter jag och pratar lite skype men ska snart ta och gå och lägga mig!
puss<3


Min idol!


Träning i massor!!

Skrivet den i Allmänt

Idag har det varit träning näsatn hela dagen! Jag började ju såklart med skolan. Vi hade massor av roliga saker och vissa mindre kul..! hahaha!! Direkt efter skolan var det träning med steevs. Efter det var det sparring med Lejla. Stefans kommentar: Molly, du transar ju! Det tolkas väldigt bra så jag var väldigt nöjd!! Efter träningen följde jag med Stefan till borås. Han ska nämligen köpa ny bil så jag och Elin skulle säga vad vi tyckte!! Hn valde en assnygg så det lär bli riktigt bra!! :) När vi kom tillbaka till u-hamn så var det träning igen direkt. Det var jag Emilia, Caisa och Lejla. Det gick ika bra då om inte bätre :) haha!! Nu har jag pluggat lite och ska snart ta och sova tror jag :) haha!!
puss<3


Var inte idag men hitta den på mobilen och tyckte den passa:)


En vanlig dag!

Skrivet den i Allmänt




Idag var det skola först som vanligt! vi hade idrott och syslöjd! på syslöjden håller jag på med ett par mjukisbyxor som är svarta med mitt namn på med rosa text :) Dom blir nog bra! Jag gick hem och fick låna en bok av Lovisa som heter Tillsammans. Jag har läst typ hela eftermiddagen för jag måste ha läst tills på Torsdag. Så ska jag träna hela dagen i morgon och hinner inte på onsdag så jag gjorde det idag :) sen har jag bara tatt det lungt och suttit lite med min nya dator :)
puss<3


Weekend!

Skrivet den i Allmänt

Då är snart helgen slut :( Tråktigt den här helgen har innehållt mycket skratt och minnen för livet :) Det började med att jag var på kalas hos julia i fredags kväll. Vi var först på kallbadhuset sen åkte vi hem till henne och kolla på film :) Jag åkte hem ungefär vid tio! När jag kom hem väntade två förväntansfulla tennistjejer hemma på mig! Det var Linnea Björk och Ida Ferding från västerås:) Vi körde tecknet och kolla på tv så det blev en sen kväll! med väldigt mycket skratt!!!! På lördag morgon fick vi gå upp rätt tidigt för Linnea och Ida skulle till sandared och träna. Jag skulle hängt med men kunde inte för jag hade fotbollsträning så jag var tvungen att gå på den :( Den slutade halv två så vi två ungefär fick jag skjuts av min snäll kusin Sofia till Borås där jag träffade alla tennistjejerna! Det var Linnea, Ida, Vanessa och Alexandra! Vi åt på superstar sen åkte vi i husbilen till sandared! Hela vägen dit lyssnade vi på låten Higher och dansade som galningar!! Gud vad roligt det var!!! Vi tränade till kl 18:00 och åkte sedan hem till kära Ulricehamn! Alla tjejerna sov hos oss och vi badade och åt god mat!! Vi somnade vid tio! Det var tidig morgon igen kl 06:45 för jag skulle ha fotbollscup! vi samlades 08:15 i stenbockshallen och fick reda på lagen som vi skulle spela i. Jag hade min första match cirka 09:30 vi förlorade tyvärr men vi kämpade på!! Till andra match kom hela min fanclub! det var mamma, pappa, syster min, farfar. mormor, stefan och alla tennistjejerna!Så jag kämpade otroligt mycket och hade deras stöd men det hjälpte inte riktigt :( jag fick dessutom spela back som jag inte brukar så det var inte så konstigt :) vi hade en match till men den förlora vi så vi åkte ur :( Resten av dan blev rätt skön jag bara tog det lungt och tittade på solsidan :)
puss<3

 





Haha fin tränare man har ;)


Hej Rasmus!


Ida och Vanessa!<3


Ida, Linnea och jag<333


Mobilbloggning!

Skrivet den i Allmänt
Det har inte blivit så mycket bloggat denna veckan för jag har verkligen inte hunnit! Har varit träning hela tiden nästan men det har varit en riktigt rolig veckan!!:) jag lovar att bättra mig med bloggandet:) PUSS<3

Fredag!

Skrivet den i Allmänt

Idag i skolan hade vi musik och drama! det var riktigt roligt vi håller på med en teater och idag satte vi ihop lite danser och sånt :) sen var det idrott där vi körde typ basket eller nåt det var också kul :) sen efter skolan hängde Elin, Ida och Lollo med hem till mig:) vi gjorde typ drinkar till varandra så fick man smaka utan att man visste vad det var i! det var väldigt roligt för i elins hällde vi i typ ketchup och såt där smällt smör och hon tyckte det var gott! lite udda men roligt!! sen har jag suttit lite vid datorn och skype och nu tar jag det lite lugnt. fick god kvällsmat idag också lamm :) mums!!!puss<3


Inte så mycket bloggning dag :(

Skrivet den i Allmänt

idag var et skola igen som vanligt:) vi hade lite roliga lektioner idag så det var kul...! Efter skolan tränade jag med steevs! det gick väldigt bra!! jag skulle haft sparring med lejla men hon kunde inte spela så det blev inget! nu har jag tittat lite på tv och ta det lugnt. ska snart ta mig an alla mina läxor ;) så jag måste gå nu.puss<3


Monday!

Skrivet den i Allmänt

idag var det skolan igen! vi började som vanligt med idrott och vi körde innebandy! det var jätteroligt och jag gjorde lite mål vilket gjorde allt ännu roligare ;) sen var det vanlig lektion som inte var jätteroligt sen slöjd. det var en hyfsat bra dag :) efter skolan var jag med ida:) det var riktigt roligt som vanligt när vi är med varandra! just nu känner jag bara för att hoppa i mina myskläder men det får vänta för först ska jag ha ett träningspass:)

puss<3

 
ja att få hoppa i dessa kläder hade varit skönare än träningskläder just nu :)


Kalas!

Skrivet den i Allmänt

Jag är ledsen över att jag inte har kunnat blogga så mycket men jag var på kalas nästan hela dagen i går och ska på kalas nu med :) det är mina två kusiner som har fyllt år så igår var vi hos tova och vi körde lite tävlingar och frågesport det var riktigt roligt vi vann tyvärr inte men jag vann min gren :) haha! idag ska vi till viktor och det kommer nog bli lika roligt!! men jag bloggar mer sen :)puss<3


Tova <3




Viktor<3


Min dag i lång text!

Skrivet den i Allmänt

Idag i skolan var vi på biblioteket på en typ föreställning eller vad man ska säga det var hyfsat kul men:) Efter skolan tränade jag tennis en timme med klubben och det var riktigt roligt och gick grymt bra! en förbättring från tisdagen! ;) haha!! Farfar kom och hämta mig sen åkte vi hem och åt lite tahi mat :) mums! Vi hade också fått ett paket vilket innehöll våra ONEPICE!!! det var jättekul när man pröva dom för de är så sköna!!! Nu längtar jag tills i morgon för dels ska jag få min iphone och så ska vi på Daviscup i borås =) så det kommer bli en toppendag men förmodligen inte så mycket bloggat :( Puss<3


Onsdag!

Skrivet den i Allmänt

Idag var det skola som vanligt... inte jätteroligt för jag var rätt trött efter gårdagen men vi slutade halv två idag så det var tidigt. vi hade också spanska på stenbock idag det var riktigt roligt! sen när jag skulle hem blev det lite knasigt för i morses sa mamma att hon skulle hämta mig vid stenbock men sen sa hon att jag skulle gå till hennes salong istället så gjorde jag det! men när jag kom dit hade hon gått och då gick jag till sparbanken och väntade där och efter en typ hel evighet kom hon :) så jag väntade nästan en timme på henne men vi hade nog missuppfattat varandra eller nåt =) men när vi väl satt i bilen åkte vi till expert för jag skulle kolla om dom hade någon iphone 4! det hade dom så jag beställde en och den kommer på fredag! ska bli väldigt roligt! nu har jag suttit vid datorn ett tag men i kväll ska jag till backen med elin w och det ska bli skoj, vi får se om vi ser några danskar ;) haha! puss<3

Brim Rosa
Här är Iphone skalet jag beställde :)



Träning!

Skrivet den i Allmänt

Idag var det träning. Den började kl 18.00! det var jag Elin och caisa som spelade! vi var alla ganska trötta och det gick inte jättebra! jag fick inte till allt precis som jag ville men jag är ändå nöjd med tanke på att jag har spelat fotboll hela dagen! så det var kul i alla fall vi hade mycket skratt!!!! =)
puss<3


Fair Play!!

Skrivet den i Allmänt

Idag har vi spelat fotboll med klassen:) det var Fair Play cup! vi mötte Gällstad och Dalstorp och vi tävlade om att bli bäst i U-hamns kommun! vi började möta Gällstad. Då spelade killarna först i tio min då ledde Gällstad med 1-0. När vi tjejer gick in spelade vi inte jättebra så då blev det 4-0, inte jättebra första halvlek för oss! men killarna spelade grymt! vi låg under med 4-0 innan  killarna gick in och de gjorde så det blev 4-3. Då kom pressen för oss vi var tvugna att gör ett mål eller mer! när det var runt 2 min kvar gjorde jag mål!!! det var så gött!! så det blev 4-4 tillslut! sen efter lunchen var det dags att möta Dalstorp! vi spelade grymt hela matchen och det blev 3-1! så vi vann!!!! Nästa gång vi spelar blir i April någon gång i Vara och då tävlar vi om att bli bäst i Västergötaland=)puss<3



LOVE!!


RSS 2.0