Kom igen!

Skrivet den i Allmänt
En mer soft kväll kan man ju inte ha. Var ute och gick typ runt hela stan och det kändes rätt skönt måste jag säga. Sen när jag kom hem tog jag en långdusch och var hemma själv i några timmar och bara gjorde vad jag själv kände för. Så ringde jag pizzagubben som kom han med pizza. Helt perfekt ju! Så hoppas ni har haft det bra allihopa. Har fått lite jobb i morgon med...:) haha får la se hur det blir med det!
puss<3



Helgen är äntligen här!

Skrivet den i Allmänt

Då var hela denna skolveckan avklarad utan stora problem. Haft lite läxförhör idag men jag klarade dom bra så nu är det liksom chiiiiilll!! Helgen ser rätt lugn ut för min del och jag behöver det kan jag säga. Är helt slut typ. Så det är skönt. Pussss<3


Tänkte att bussen kanske kunde ta med mig på en solsemester nu! Who know!!!!:)


Tjejkväll!!

Skrivet den i Allmänt

Nu taggar vi! Hoppas det blir en härlig kväll med hela Ulricehamns tjejer!

Ciao!!



Chillidill!

Skrivet den i Allmänt

Då har skoldagen slutat och jag sitter hemma och gör inte jättemycket utan chillar helt enkelt. Jag taggar upp för kvällen för det är nämligen tjejkväll på stan idag!! Jätteroligt ska det bli. Så ska jag gå upp till tennishallen också för att träffa två vänner som jag inte träffat på jättelänge. Ser fram emot detta asså. Ha en bra eftermiddag everybody!!! PUSS<3



Fika stund mitt under skoldagen!

Skrivet den i Allmänt

Då sitter man hemma hos fröhlins och fikar. Inte helt fel så här mitt på dagen när man egentligen ska sitta framför skolbänken:) men vi som har tur då har hål i typ tre timmar nu så vi chillar stadigt här hemma. Ska tillbaka till skolan sen för en datalektion. Så ha en bra dag bloggar sen. PUSSS<3


Mobilblogg

Skrivet den i Allmänt

Då har blogg.se appen kommit! Äntligen!! Mycket lättare att blogga nu för min del måste jag säga så nu kanske jag kan komma med fler inlägg per dag. Asnajjs ju. Men god natt alla Goa människor. Pusss<3


Min dag i kort text

Skrivet den i Allmänt
Denna dagen var rätt go. Inga direkt läxförhör och ingen jobbig idrott. Så det rulla på som det ska. I eftermiddags var jag med ida. Så sjukt go är hon. Inte direkt jobbigt att vara med henne när vi chillar typ hela dagen och får lite skratt attacker. Haha!! Sen vid halv sju ungefär gick vi ut på en power walk runt halva stan. Det var skönt att få röra på sig lite och inte så kallt heller så helt perfekt. Nu har jag precis tittat klart på idol och förbereder mig för en skön dag i morgon.
puss<3


Beutiful girls...

Oh yeea!

Skrivet den i Allmänt
Ännu en rätt chill dag i skolan måste jag säga. Fast ändå lite läxförhör hit och dit men jag måste klara det här så yadayadyayada..:) Eftermiddagen var ju som jag trodde underbar. Jag har verkligen den bästa killen man kan få. Så kom träningen och jag var typ helt galen. Var så glad!!! haha träningen gick hyfsat bra men det gör som sagt jätteont men det är till att stå ut nu. Så nu chillar jag vid idol och väntar på att min mobil ska starta för den har nämligen inte funkat på hela dagen så hoppas den startar snart hoppas jag. Så god natt mina fina!
puss<3



Dagens

Tröja- JC
Jeans- A&F
Smycken-Thomas Sabo & Energy Armor

07:30

Skrivet den i Allmänt
Skolan nu då sen grymmaste eftermiddagen. Hoppas det rullar på som det ska nu i skolan och att det går SNABBT! Ha en bra tisdag allihopa!!!
puss<3


måndagar är som sagt alltid måndagar

Skrivet den i Allmänt
ja då var man här igen. Det känns som att allt bara går i repris. Så kommer den här dagen och jag kan säga att det var inte jättehårt idag men det är ändå liksom en veckas skola som ligger på mitt schema nu de här närmaste dagarna. Så ja man ska inte klaga men ni fattar. Nu har jag kommit hem men ska snart tillbaka till skolan på utvecklingssamtal. Vi får se hur detta går :) haha! Nej men det går nog bra och sen ska jag la ut och gå som vanligt.
puss<3




Slutet av helgen kunde inte blivit bättre

Skrivet den i Allmänt
Vad ska jag börja med. Att den här helgen varit grym är en bra sammanfattning. Var ju som sagt på inflyttningsfest igår och det var fullt ös. Skit roligt verkligen och jag var helt galen men man måste bjuda på sig själv! Och jag kan säga såhär att vi är världens bästa släkt. Vi har så sjukt roligt så det är helt otroligt. Så jag måste tacka Elin och Jonatan för att jag fick delta på denna fest:) Idag har jag varit i Jönköping. Jag var där med Wilma och vi shoppade såklart. Det var en skön shoppingrunda måste jag säga. Så nu har jag badat lite och ska snart äta. Tack alla som har gjort min helg så här bra!!!!
puss<3


Lördagkvällens outfit!
Shopping med Wilma!!
Love you girl!
Mitt köp idag:)

Borås here i am!

Skrivet den i Allmänt
I morses tog jag och pappa bilen till Borås. För där var det några goa brudar som tränade så vi kom som en lite suprise och hälsade på. Det var riktigt roligt att träffa dom så det var en skön stund. Sen åkte jag och pappa till stan för att kolla lite i affärer. Jag hittade så klart någonting. Jag köpte ett par Palladium skor och en tröja på Modefabriken. Så jag är väldigt nöjd. Vi kolla också på presenter till min kära syster för hon fyller år nu på fredag. Vi var också och kolla på pappas nya bil som han har beställt. Det var riktigt nice!!! Så nu taggar vi för inflyttningsfest hos Elin och Jonatan:)
puss<3


Här får tjejerna välja varsin Thomas Sabo berlock :)
En sån här kärra kommer pappa kör i om ungefär en månad. Fast vit!!
Han ser rätt nöjd ut asså!
Favvo märket för min del!
Jag började titta på vad jag ville ha för bil...
Man kan ju alltid drömma!!
Gillar vi!!

Fredag äntligen här!

Skrivet den i Allmänt
Kommer lite sent inlägg om igår men så är det. Var med två sköna människor igår vi hade grymt roligt så ja en bra eftermiddag. Sen av någon anledning var jag på handbolls match igår också. Det var A-laget som spela och mina kompisar skulle dit så jag hängde på. Jag kan inte säga att det var en rolig match men sällskapet var grymt bra så jag hade ändå roligt. Så min fredag var väldigt bra!!!
puss<3



Lite sena bilder!

Skrivet den i Allmänt
Förlåt för dåliga bilder från kretsloppet som jag var på i lördags. Jag lovade de som sprang att lägga ut lagkorten jag tog på dom så här kommer dom!
Linda kom först in av vårat gäng men såg lika pigg ut som när hon stack :)
Pappa var glad hela vägen in i mål! Härligt att se!!
Mamma orkade runt hon med!
Hanna längst bort i svart var också med vårat team! Skönt löpsteg!
Fick tyvärr inte bilder på er andra kameran krångla men ni var grymma!!
De här var då för er mina löpare!!

I am Born this way!

Skrivet den i Allmänt
TDagen har flutit på som den ska. Jag måste säga att mina vänner är underbara! Vi var hemma hos Elin idag och bakade,spela spel och chilla. Det är gött att gå i skolan ibland asså:) Blev ingen bloggning igår hade fullt upp. Var med Wilma, drog till Gällstad sen var det ELFSBORGS MATCH! Och dom slog Helsingborg med 3-2 vilket var grymt. Så gårdagen var helt okej måste jag säga. Nu ska jag ha en skön eftermiddag och ikväll ska jag ut och gå lite tror jag ;) Det är så min träning ser ut nu för tiden:) Haha!
ciao!

Blandade bilder från dom närmaste dagarna!


Vi bakade lite.... .... Gick sådär!:)
Wilma!!
Nu kör vi
ELFSBORGS MATCH!
Vilma Efra ängde med också!
Today!
Ida har en ny cykel...
Kom hem och fick se mitt rum såhär:)

Great day!

Skrivet den i Allmänt
Den här dagen kan inte ha blivit bättre. Hade tre rätt sköna lektioner fram till elva sen hade man då hål i två timmar. Då var jag först och käka med Stefan på stan, sen gick jag till mamma och hängde där lite. Efter en stund gick jag till min goa kusin Elin. Hon hade lunch och då passa jag på att hänga med henne. Det är aldrig fel ska jag säga. Vi var först lite i hennes lägenhet sen gick vi upp till våran kära farmor för att titta in hennes nya lägenhet. Det var mycket grejer men det är de som är våran farmor asså:) Så tack för en skön stund Elin! Sen var det tillbaka till skolan för en so lektion sen sluta man då. Så inte jättejobbigt. Hade en underbar eftermiddag också. Wille var här och vi pluggade faktiskt. Skit kul!
puss<3

Alla människor runt om mig är viktiga! Älskar er!

Knän är la onödiga

Skrivet den i Allmänt
Okej knän kanske inte är onödiga men mina är det just nu:( Dom bara håller på att göra ont... Inte så kul kan jag inte påstå. Men det gäller att stå ut det här kan ju liksom hålla på i ett helt år så bara stå ut molly!!!!

Mobilblogg

Skrivet den i Allmänt
Drar iväg och tränar nu då! Lägger ut ett inlägg senare i kväll! Nu kör vi! Snälla knän PALLA detta nu!!!
PUSS<3

Chillidill... ... Eller inte!

Skrivet den i Allmänt
Måndag igen då..:) Vad ska man säga åt det egentligen. Inte kul kanske men man kan inte hjälpa det så det är bara till att köra på. Hände inte så mycket i skolan eftersom att vi typ bara hade massa lektioner. Och nu är jag hemma och här är det inte heller direkt ös. Haha! Jag ska nog gå ut och gå lite sen ska jag kanske pröva träna lite ikväll med. Tennis då för fotbollen är nog helt körd just nu:( Vi får se när jag kommer tillbaka till den men vi får hoppas att det går att slå något slag idag i alla fall!  Vad händer annars i mitt liv? Nej inte så mycket det rullar på just nu. Försöker som sagt komma i gång med lite träning och familjen är lika go som vanligt och mina kompisar är helt underbara! Hoppas det fortsätter så här nu!
puss<3


I MISS THIS!!!

@hemma på Samuelssons place!

Skrivet den i Allmänt
Kommit hem precis från ett roligt kalas på väktarecarlsväg:) Så nu är det inte så mycket mer som händer för mig idag. Ta det extra lugnt och ladda för en skolvecka till. Får la hoppas att det blir en lite lallar vecka. Annars ska jag försöka se allting positivt denna veckan orkar inte mer sånt här nu asså. Så fuck of nu kör vi!!
puss<3





Ser rätt trött ut här. Kan säga att det är jag med. Kan också säga att tröjan är ny:) Köpte den igår i Borås. En mys tröja!


Kalasdags!

Skrivet den i Allmänt
Då taggar man för kalas nu då. Min kusin har fyllt 14 så i dag blir det till att gå till honom och fira järnet. Resten av min familj är inte hemma för Fannie spelar match och idag orka jag inte hänga med så jag är hemma och lallar runt för mig själv men måste säga att det är rätt skönt! Jag ska snart ta på mig och gå upp till kalaset. Blir en bra promenad får jag säga!
ciao.






Kalas outfiten:

Blus- Gina Tricot
Jeans- Abercrombie & Fitch
Smycken- Thomas Sab & Energy Armor
+Stickade strumpor :) haha!

Kretsloppet.

Skrivet den i Allmänt
Denna dagen gick väldigt snabbt måste jag säga men det var ju säkert för att jag har haft rätt roligt. Jag var ju först med Wilma och hon är ju helt underbar! Sen vid tolv så bar det av till Borås. Jag åkte med några nervösa men taggade deltager i Kretsloppet 2011. När vi väl kom fram gick det rätt snabbt till starten och det vart grymt mycket folk men jag fick lite bra bilder i alla fall. När vi kom hem chilla jag lite i soffan först sen fick jag ett ryck och tog på mig för en powerwalk! Eftersom att jag inte har kunnat springa och träna som jag brukar kände jag att en promenad är ju aldrig fel. Så det var faktiskt rätt skönt måste jag säga. Nu är man själv med syrran så det blir la tv:n hela kvällen!:)
puss<3




Dagens:

T-shirt: Bik Bok
Tunika: Chealsea
Tahitis: Gina Tricot
Halsduk: Lager 157
Solglasögon: Gina Tricot
Smycken: Thomas Sabo & Energy Armor

Be Strong, Hold On!

Skrivet den i Allmänt
Som ni säkert vet så har det varit lite jobbigt i skolan för mig men känner nu liksom att jag hoppas att allt löser sig och att vi kan ha så jäkla kul de här åren. Så nu ser vi framåt, framåt, framåt! Vad händer för Molly Samuelsson idag då? Jo, jag ska dra mig in mot Borås för att titta när mina kära föräldrar ska springa Kretsloppet. Man måste ställa upp så nu taggar vi att titta när massor med folk trängs i Borås. Haha! Kommer ha med kameran så kommer säkert lite roligs bilder sen!
puss<3


Älskar dig Wilma!

Lets go...

Skrivet den i Allmänt
Kvällens helhet helgalen! Haha vad vi har gjort kan ni få lista ut men kan säga att det har avrit den grymmaste kvällen på länge och helgen kan bara fortsätta på ett bra sätt så det får vi hoppas att den gör!
Good night the world!



Det rullar på som det ska nu

Skrivet den i Allmänt
Vad kan man säga om denna dagen? Dryg,tråkig,jobbig,rolig,skratt,tårar blablablabalbla! Ni förstår en allmänt rörig dag. Men jag är hemma och mår för tillfället toppen. Har inte varit så bra i skolan idag kan jag inte påstå. Vart lite blandat yadayada... What ever orkar inte lägga energi och tid på det nu! Så ja min eftermiddag underbar, amazing,toppen,great vilket som helst av dessa ord skulle passa perfekt för det har verkligen varit grymt. Varit med William. Som ni säkert förstod:) Så aa jag är nöjd med den här fredagen ändå. Snart kommer bästa Wilma och vi ska ha en toppen kväll!
puss<3




Så söta är ni!

Varför???

Skrivet den i Allmänt
Kul att inte kunna böja på benen... Där här är skit. Jag orkar inte mer! Man känner sig handikappad nästan. Men det gäller att göra det bästa av situationen. Jag prövade att spela tennis idag men det gick typ inte alls jag fick stå rakt och bara spela med armarna och det är inte alls lätt. Men jag gjorde mitt bästa och det är ändå ett steg framåt! Så nu får vi hoppas att det går bättre i framtiden.
puss<3


Man kan ha kul även om man inte tränar. Eller vad säger du Elin? ;)

Vad ska man säga...

Skrivet den i Allmänt
Haha inte jobbigt man har det i skolan asså. Går till skolan har ett klassråd på en halvtimme sen är man ledig fram till 12:05! Under den tiden var vi först fem tjejer här hemma hos mig. Sen gick en för hon skulle ha lektion medans vi andra stanna kvar och så kom det tre killar sen med. Vi spela lite spel och helt enkelt chillade. Sen gick vi mot stan för att äta med två andra sköningar. Det blev pizza för min del och jag kan säga att det var grymt gott!! Sen var det upp till skolan igen för en 40 minuters data lektion sen var min dag klar. Haha:) Så nu har jag gjort min konstiga stretching övningar som jag måste och gjort läxorna så nu är det bara till att chilla stadigt!:)
puss<3





Wild and crazy:)
Dagens:
Tröja- La Martina
Jeans-Ingen aning (Mammas garderob) :)
Smycken- Thomas Sabo & Energy Armor
Skor- Palladium


För söt är du wilma!

Det måste inte alltid vara så hemskt

Skrivet den i Allmänt
Skolan som vanligt. Kan bara säga att idag var inte den värsta dagen. Vi hade idrott två gånger och det är ju inte en jobbig lektion direkt. Så jag får la säga att det hände inte så mycket annars i skolan idag, så jag har inte så mycket att berätta. Nu i eftermiddag har jag inte gjort så mycket tar det stadigt lugnt hemma och ska snart göra lite homework tror jag. Kanske bloggar lite till sen!
puss<3



Var det någon som sa att jag ser annorlunda ut? Kan ju säga då att jag har färgat ögonbrynen så slipper jag få frågor:)

Same shiit!

Skrivet den i Allmänt
Då var det tisdag igen... Kul verkligen... Eller inte. Tisdagar är inte heller så roliga men det är bara att köra! Jag kan säga bara allmänt att jag kämpade på det jag orka mer gjorde jag inte. Hur ni vill tolka det är upp till er:) När jag kom hem var det till att titta på Hollywood fruar det jag missade igår och jag måste säga jag ÄLSKAR DET! Dom är så otroligt roliga på sina sätt. Så nu har jag suttit och skrattat en stund och ska sätta mig med läxorna nu. HÄLP kan behövas!
puss<3

P.S har en "Dagens Tips" också. Var försiktig med blyertspennor när du har vit tröja:) HAHA!





syns inte så tydligt men...

PALLA!!!

Skrivet den i Allmänt
Första dagen på en femdagars skola då. Känns bra att första dagen är avklarad och att jag lever. Måndagar är typ värst. Så nu vill jag bara att alla dagar ska gå snabbt så jag kan få leva livet i helgen. Men de två dagarna som väntar nu kommer fan bli värst... Kommer få stå utan att få se den som lyser upp hela skolan och gör så att jag orkar gå dit med ett leende. Nu ska jag bara stå ut och kämpa. Låter kanske inte så jobbigt för många men för mig är det de! Men ha en go eftermiddag ska dra mig mot Borås för Elfsborgsmatch med min sköna kusin.
ciao caio<3




Normal week!

Skrivet den i Allmänt
Nu har jag pluggat lite och måste säga att det känns skönt att vara klar. I morgon börjar en vanlig skolvecka. Nu kör vi allihopa!
puss<3


Some pictures!









Kör typ alla bilder i black and white you know!


Ojsan..

Skrivet den i Allmänt
Inget bra med bloggningen nu. Sorry.. Har inte haft tid. Så är det. Jag kan ta min fredag och lördag snabbt. Jag spelade match då i fredags men tyvärr fick jag bryta efter ett set på grund av min knän:( inte så kul men det gick verkligen inte att spela och då kan man inte göra nåt åt det. Men jag kände att det är bättre och bryta så det inte bli värre. Så nu kommer jag nog inte träna på ett tag...:( Sen igår så var jag på lassalyckan på invignig. Det var hyfsat kul för jag träffa många kompisar och det är ju alltid roligt. Sen gick jag därifrån till mina kusiner för där skulle vi sova eftersom att mamma och pappa inte är hemma. Så det var en go kväll. Nu har jag precis tittat på när Fannie har spelat fotbollsmatch och snart ska vi äta lite sen ska vi dra till Elin och Jonatan:) Så det blir en rolig kväll!
puss<3




Två stycken som inte var med på att jag tog kort:) haha!

I am back!

Skrivet den i Allmänt
Nu är det verkligen grymt! Skolan flyter på och allt annat runt omkring är nära till perfekt nu. Var ju med Wille idag och jag har verkligen världens bästa pojkvän! Så tränade jag med för omväxlings skull ;) Haha nej men det var tennis på programmet idag och det gick faktiskt bra denna gången också. Nu flyter det på som det ska och det ska jag säga att det är really najjs... Kan också säga att det blir inget bloggande i morgon på eftermiddagen för jag drar mig mot Borås för match. Så vi får se kanske hinner lägga in ett snabbt inlägg annars hoppas jag att ni håller tummarna för mig!
puss<3


Ni kan också följa mig på Instagram! mollysamuelsson söker ni bara på, där lägger jag upp bilder så ofta jag kan!:)

I like the way...

Skrivet den i Allmänt
Skoldagen är då över för min del. Måste säga att det inte alls har varit så hårt. Börja med klassråd sen 3 timmar och 45 minuter hål. Jag, Ida, Lollo, Andrée och Nikita gick hem till Lollo och titta på filmen hur många lingon finns det i världen. Jag hade aldrig sett den och jag tyckte den var jättebra. Sen skulle Nikita göra mat... Det gick sådär men tillslut fick vi makaroner och bacon och jag tyckte i alla fall det var gott. Sen var det bara att gå tillbaka till skolan för en data lektion. Sen kom jag utanför entren och då stod Stefan där och vänta på mig så åkte vi upp och träna lite. Det gick faktiskt bra. Så nu taggar vi match i morgon. Men snart kommer Wille. Så...
...Bye Bye





PHOTO BOOTH

Back at home...

Skrivet den i Allmänt
Då har man spenderat ungefär ett dygn i skogen. Haha, det var roligt måste jag erkänna. Men tänker inte gå in och berätta allting för jag lovar ni kommer tröttna..! Haha! Men lite bilder ska ni få.
puss<3



On the bus...
Några som var taggade för att dra hem

Måndag, vanliga måndag...

Skrivet den i Allmänt
Ja asså måndagar är inte roliga. Dom är dryga och det känns som att dom varar i evigheter. I alla fall i skolan. Eftermiddagen har bestått av mat, packning och tärning. För det är så här att i morgon ska jag på ett skolläger som heter Vidablick. Det åker alla 7:or på i våran skola. Så man åker bara sin klass för att man ska lära känna varandra bättre och så. Det ska bli grymt kul så jag kommer inte blogga på ett dygn som ni förstår. Så Morsning korsning Ha det bra så bloggar jag så snabbt jag kan!




Back in hometown

Skrivet den i Allmänt
Då är jag tillbaka igen. Det är roligt att göra sånna här små tripper på helgerna men alltid skönt att komma hem igen. Gårdagen var grym. Det var bland det häftigaste jag varit på. Boxning är verkligen en cool sport och det är en helt annan värld än vad jag är van vid. Vi kände oss lite "lost" eller vad man ska säga för vi hade inte jättebra koll. Men vi kom i alla fall rätt och det här är något jag verkligen vill göra om. Och boxarn då Frida Wallberg som vi var där för hon vann och det gjorde ju kvällen så klart mycket roligare. Så det var grymt!!!
puss<3








Next up, Karlstad!

Skrivet den i Allmänt
Då ska man snart ta bilen till Karlstad. Där ska jag då gå på en boxningsmatch där världsettan bland damer ska spela. Hon är svensk och bär Energy Armor så det är anledningen till att vi ska dit. Det ska faktiskt bli väldigt roligt för det blir första gången jag går på det så det är allt lite pirrigt :) Så nu håller jag på att göra mig i ordning och fixar mina saker för vi ska bo på hotell i natt eftersom att det är hyfsat långt bort. Så vi får hoppas på en go dag så bloggae jag i morgon igen för jag tar inte med datorn den här gången!
Ha det bra alla!
puss<3




GRATTIS MAMMA!

Skrivet den i Allmänt
Då är det så här också att min kära mamma fyller år idag!!!!! Stort grattis till henne! Så våran present till henne är en tre rätters middag. Här hemma som vi har fixat. Så nu i eftermiddags är det typ de enda jag gjort att fixa inför detta!
puss<3


Gratulations!

Oyeea jag klara det yeea!

Skrivet den i Allmänt
Då har hela dagen gått igen...! Går ändå hyfsat snabbt får jag säga. Var ju i skolan såklart och idag hade vi skolfoto! Jag var skit nervös. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Men så är det men får säga att jag klara det nog rätt bra ändå. Jag stod i mitten raden och det blev jag glad över för i år kände jag inte för att stå längst upp. Men skolfoto är någonting jag verkligen inte gillar!!! Så hade vi ju idrott med så på typ en halvtimme skulle alla tjejer fixa sig i omklädningsrummet med bara två uttag till plattångar... Ni fattar lite stressigt. Haha! Men det blev bra så nu är det skönt att det är över.
puss<3


Taggade inför idrotten...   .... eller inte! ;)
Har man tråkigt så har man!:)
Så satt man i aulan och bara vänta!!
This is real!

Tagga nu asså!

Skrivet den i Allmänt
Då har man varit hos sin underbara kille nu då. Kan inte säga så mycket mer ni förstår att jag har haft det perfekt. Så kommer man hem och ska snart dra iväg mot träning... Igen! Vi får se hur det går. Jag är rätt trött men det är bara att ladda upp med energi och köra. Så måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på skolfotot i morgon. Lite smått panik men det löser sej.
adios...



@hemma

Skrivet den i Allmänt
Rätt gött att gå från skolan vid 20 över åtta och ha hål i 3 timmar och 45 minuter ungefär. Så nu sitter jag och några fina kompisar hemma och chillar. Vi har varit på våran gamla skola och hälsat på lite och träffat våra gamla lärare. Hos den ena fick vi göra svampar av lera med hennes klass:) Haha deras blev nog bättre än våra! Haha. Sen hos den andra satt vi och prata och det var jätteroligt att träffa dom igen. Så ja nu ska vi vara här en stund sen blir det till att bege sig mot skolan igen... Men inte så jobbigt bara en data lektion och sen blir det tennis för min del. JObbig dag jag har:)
puss<3



Någon ville inte vara med på kort:)

RSS 2.0