Önskeinlägg

Skrivet den i Q/A

Jag fick två frågor angående min säng.
Varifrån min säng gavel kommer ifrån och varifrån kuddarna med volanger kommer ifrån?
Svaren på frågorna är att säng gaveln är ifrån Ikea och kuddarna fick jag i födelsedagspresent förra året. Och dom är faktiskt gjorda av en kompis mormor så dom finns inte att köpa. Men jag älskar dom så kan hon sy kan säkert fler!:)


Bakade med kärlek

Skrivet den i Vardag

I eftermiddags bestämde jag och Elin oss för att baka hallon pannkakor. Vi gjorde vanlig deg och hällde i hallon som var mosade. Blev supergott även om det inte ser så aptitligt ut. Prova vettja!


3 alternativ

Skrivet den i Mode
 
 
Fick en fråga om jag kunde tänka mig att lägga upp bra tips på klänningar som man kan ha till konfirmation/skolavslutning så det är det jag tänker göra. Jag kommer göra fler inlägg med många fina klänningar men jag tar lite i olika kategorier. Dessa tillhör då "Little bit expensive". De är inte super dyra men vissa tycker det är onödigt  att lägga mellan 1000-3000 kronor på en klänning man kanske inte använder jätteofta men vissa tycker det är värt det. I alla fall är den vänstra och mitten klänningen från Ida Sjöstedt och den till höger är ifrån Malene Birger. Jag tycker alla tre klänningarna är riktiga gobitar. Fina kreationer med små detaljer som gör dom speciella. 

Podcast i världsklass

Skrivet den i Mollys tips

Det "nya" nu för att hänga med i kändisars liv är podcasts. Det är oftast två personer som sitter och pratar om allt möjligt! Jag har inte lyssnat på så mycket podcasts men några som jag starkt rekommenderar att lyssna på är Isabel Adrian och Rebecca Simonsson. Deras podcasts är oerhört underhållande! De blandar ytligt snack med lite djupare samtal också och är ganska grabbiga i sitt snack vilket är väldigt roligt att lyssna på. Så har ni tid över någon gång borde ni verkligen lyssna på det här:)


Här är en länkning till Expressens sida med podcasts. Om ni bläddrar ner lite på sidan hittar ni den senaste av deras podcast och den går också att ladda hem från ITunes. Enjoy!

http://m.expressen.se/podcast/podcast-i-mobilen-eller-datorn--var-du-an-ar/


Dagens träning blev inte som jag trodde

Skrivet den i Vardag

Fotbollsträningen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Med tanke på min högra vad som fortfarande gör ont inbar det att jag inte kunde spela fotboll. Det kan vara någon slags bristning men det vet vi inte riktigt. I vilket fall fick det bli ett fyspass inne istället med Lovisa och Ida. Det funkade bra med men jag vill ju kunna träna som vanligt. Så denna veckan får jag nog lägga stort fokus på streching och annan fys för kroppen så jag håller mig i form. Hoppas på att detta går över snart! Att vara skadad suger nämligen!


Bilder från lunchen idag. Solen sken:)


Mondays dress

Skrivet den i Outfits

Idag kände jag för att bära klänning med tanke på att solen sken så fint i morses. Så det fick det bli. Det valet var jag nöjd med ända tills jag skulle gå hem för då regna det. Haha! Så kan det gå. Men dagen för övrigt har varit bra. Inte så seg som måndagar brukar vara och inte jättetråkigt lektioner. x

Klänning-H&M//Tröja-Maison Scotch//skärp-Tessie//sjal-Ester Elenora//jacka-Vero Moda//skor-converse//väska-Ralph Lauren


Bowling och grekiskt

Skrivet den i Vardag

Vi firade Rasmus idag med att bowla i Borås och okej det blev inte kross men jag kom inte sist i alla fall. Det blev sen en sjukt god middag på Grekiska tavernan. Super mysig eftermiddag med grymma människor!

 

 

 


Hipp hipp hurra!

Skrivet den i Vardag

Idag är det Rasmus "Boomboxen" Hallbergs 20-års dag. Vi har känt varandra sen tiden då jag kröp och har umgåtts mycket sen dess. Många minnen och skratt har vi och fler kommer det bli! Jag ska börja med att krossa han i bowling i eftermiddag. Men först ska fannie spela match. Hörs senare!


Grattis Rasmus!


270313

Skrivet den i Inspiration

Johnny Depp säger orden för kvällen. God natt!


Kvalitetstid med Eve!

Skrivet den i Vardag

Ikväll är jag med min fina Evelina. Vi har badat, haft massage, ansiktsmask och god mat. Super kväll är vad jag kallar det. Film och godis väntar:)


Hur lyckas hon?

Skrivet den i Vardag

Jag förstår inte vad det är med min mormor som gör att allting blir så himla gott. Idag blev vi bjudna på kyckling och till efterrätt var det glass och färska hallon. Man kan ju inte klaga direkt!


Inventering, chek!

Skrivet den i Vardag

Började dagen med en rejäl frukost för att sedan lite innan 10 skulle ner till jobbet. Idag var det inventering som gällde och vi blev precis klara. Så nu är det en timmes jobb till sen ska vi ut till mormor på lunch, bland det godaste man kan få!


Gameday, again!

Skrivet den i Sport

Idag var det dags för fotbollsmatch igen. Vi skulle möta Tranemo och ägde matchen men tyvärr fick de några bra lägen och satte dom. Så det blev 0-2. Så fick jag känna på hur det är att få kramp med. Jag spelade hela matchen och kände i slutet att mina vader bara vill åka upp. Det var hemskt! Men det känns bättre nu och ska nog klara mig bra ändå. Jag vill ändå tacka alla som var där och brydde sig! Laget och killkompisar :) ni äger!


Weekend is finally here!

Skrivet den i Vardag

Rubriken beskriver exakt vad jag känner just nu. Det har varit en vecka med ganska mycket plugg så det är så skönt att den har gått. Idag var det en seg dag för min del, gick och la mig alldeles för sent igår och var som en sengångare hela dagen. Blev dock bättre på idrotten när solen sken och vi var ute. Tog sen svängen förbi netto med min kompisar!

 


Alicante

Skrivet den i Throwback of the week
Tillbaka blicken denna veckan går till tennislägret i Spanien. Det var något av det roligaste men också jobbigaste jag varit med om. Det var mycket träning och det tog lite på humöret för oss alla men i slutändan var vi som en enda stor familj. Skulle jag fått chansen skulle jag vilja åka med alla dessa fantastiska vänner dit igen. Det är ett minne för livet med många goa skratt och fina stunder.
 
 
Love to you all!

Den satt fint

Skrivet den i Vardag

Efter en eftermiddag med plugg och gossip girl var det dags för fotbollsträning. Den gick väldigt bra men det blev sjukt kallt i slutet! Så när jag kom hem tog jag en lång varm dusch och gjorde mig sen den här goda smoothie. Tröttnar aldrig!


Close up

Skrivet den i Mode

Här är en närmre bild på armbandet och klockan. Båda två är roségulds färgade och satt perfekt runt min handled idag.


Thursdays

Skrivet den i Outfits

Eftersom att solen visade sig idag passade jag på att ha linne och lite trasiga byxor. Det känns i luften att värmen är påväg och det gillar vi!

Linne-Zara//jeans-A&F//skärp-Tessie//klocka-MK//armband-Bronzallure


Elevens val

Skrivet den i Sport

Elevens val tennis är ju rena drömmen i mina ögon, men idag hade Stefan massa att göra så jag fick gå från skolan vid halv ett och körde istället ett fyspass när jag kom hem. Det var nästan lika kul som tennis :) bra var det i alla fall!


Fitness

Skrivet den i Inspiration

Efter en eftermiddag med plugg och konfa blir det nu till att plugga det sista på musiken. Vi har prov i morgon och det känns som att det kommer vara supersvårt men vi får la se. Hörs i morgon!

(Det här inlägget skulle läggas upp igår men det kommer idag istället)


Kärlek i frukt/bär väg

Skrivet den i Vardag

Det här mina vänner räddade mig idag. Färsk mango och frysta hallon! Sååå otroligt oemotståndligt. Skulle kunna leva på denna combon väldigt länge.


Details

Skrivet den i Mode

Gold,gold,Goold!



Armband-Nomination//klocka-MBMJ


Clothes of the day

Skrivet den i Outfits

Halva veckan har gått, check! Lika skönt som vanligt. Idag har det varit en usschdag. Har varit trött, inte känt mig speciellt snygg och har bara längtat hem. Så kan det va ibland men som tur va var det kort dag idag.

Jacka-G-star//T-shirt-A&F//jeans-A&F//skor-Converse


Cousins

Skrivet den i Family and friends
Här är en bild på mig och min fina Elin från i sommras.
 
Efter Jacobs konfirmation gick vi ut lite och ja... hade kul :)
 
Jacob, Oskar, Sofia och Ida på Jacobs konfirmation det med.
 
Viktor och jag från Camoglam festen i maj förra året.
 
Nationaldagen då jag, Fannie, Elin, Tova och Sara bjöd på lite dans.
 
 
Vill som ni säkert förstått ägna detta inlägget till mina underbara kusiner och släkt. Vi är väldigt speciella hela bunten men när vi väl träffas händer det alltid något och vi trivs i varandras sällskap. Jag är jätteglad över att ha alla dessa människor i mitt liv och jag hoppas vi kommer ha såhär bra kontakt när vi blir äldre också. Ni ska veta att ni äger!!
 
Andra ströbilder :)

Teenagers

Skrivet den i Inspiration
 
Blev lite texter såhär på kvällskvisten

Prislista

Skrivet den i Inköp

Har fått en fråga om jag kunde lägga ut priserna på det jag köpte när jag var i Stockholm och om ni vill veta det så självklart!

Linnet:198kr (tror jag)
Klänningen:628kr
Jeansen:590kr


Lunch på Format

Skrivet den i Vardag

Idag tog jag en långlunch på Format med Stefan. Det blev en Caesar sallad för min del. Priset för klumpigast på Format gick till mig. Jag tog några klunkar på min latte innan hela åkte i golvet... Bra jobbat! Det enda jag kunde göra då var att asgarva, haha! Så personalen fick torka upp allt. Ops! Det är sånt här som gör en lunch rolig.


Espadrillos galen

Skrivet den i Mode
Något som jag verkligen ska önska mig när jag fyller år är ett eller flera par espadrillos. Tycker dom är super snygga och det är lätt att göra en outfit mycket roligare med ett par snygga öppna espadrillos. Här är några jag väldigt gärna skulle kunna tänka mig att köpa.
 
 

Tennis gör mig glad

Skrivet den i Sport
Man har bättre och sämre träningar och idag var det en suuperbra träning. Gick väldigt bra och jag hade väldigt roligt med mina kära boys där uppe. Vi körde mycket placering och teknik vilket alltid behövs. Sen var det också spel som är den absolut roligaste delen på träning. Så nu får det gärna fortsätta såhär hela veckan!
 
 
 

Nytt EA

Skrivet den i Inköp
Nu har det snyggaste Energy Armor bandet kommit. Det är vitt med guld. Jag tror det här kommer bli en storsäljare nu inför sommaren så passa på att köpa ett före alla andra.
 

Måndag=tråkdag

Skrivet den i Outfits
När jag träffa klassen idag blev jag förvånad. Alla var hur trötta som helst och det var nästan helt tyst i klassrummet första lektionen. Det är väldigt ovanligt att det är så men det varade inte heller länge så jag förstod att allt var som vanligt. Dagen annars har varit ganska långsam. Vi har väldigt mycket just nu så man hinner knappt tänka på något annat. Men nu har jag inget mer att berätta. Ska sätta mig och plugga nu men vi får la se hur det går. Ha en fin eftermiddag människor!


T-shirt-jfour/Jeans-Hollister/Klocka-MBMJ

Pluggar på mitt eget sätt

Skrivet den i Vardag
Såhär bra kan man med ha det! (vemdalen)
 
 
Som ni säkert vet är jag inte direkt en mästare på att plugga. Jag orkar verkligen inte sitta hemma i typ flera timmar och plugga. Har aldrig gjort det! Så i eftermiddags när jag kom hem från lassalyckan satt jag i kanske 20 minuter med fysiken och gick sen ut och gick en liten promenad med Rasmus. Vi gick inte långt men jag kom ändå undan från allt pluggande. Nu hamnar jag däremot med läxböckerna resten av kvällen, fast man vet ju aldrig det kanske blir ett avsnitt av Gossip Girl med.

Gameday

Skrivet den i Sport
Idag var det fotbollsmatch som gällde. Jag blev som sagt inringd till 99:ornas lag för att de hade ont om folk. Och jag ställer gärna upp! Vi mötte Fristad och spelade faktiskt bra måste jag säga. Jag spelade hela matchen och var yttermitt. Fick många lägen och satte bollen i stolpen några gånger, det blev tyvärr inte mål på dom stolpskotten men jag gjorde en helt okej match ändå. Roligt var det och vi vann med 2-1. Efter matchen tog vi en familjelunch på golfkrogen och åkte sedan ner till Lassalyckan igen för att se Uifk-Södra Ving damer. Jag hade hjärtat på båda lagen får jag ju ändå säga. Min kusiner Elin och Tova spelade i Södra Ving medans mina kompisar och också lagkompisar spela i Uifk. Så jag hade lite svårt att bestämma mig vilka jag skulle heja på. Men slutresultatet blev 3-2 till Uifk vilket jag inte tyckte var helt rättvist. De fick in sista målet på offside så det var inte riktigt rättvist men så är det ibland med. Tur att det bara var träningsmatch ;) Jag tycker i alla fall att Tova och Elin spelade sjukt bra så jag var en stolt kusin.
 
(Bild från Gothia)

Igår eftermiddag/kväll

Skrivet den i Vardag
Efter Ut-milen igår hade min kära kusin Elin kalas. Hon hade fixat hur mycket godsaker som helst och det kändes som man bara åt och åt. Någon gång får man göra det faktiskt! Det var mysigt och att träffa Elin är alltid roligt. När vi sen kom hem var mamma och pappa påväg ner till Format på after running party. Så det var FF här i huset. Fannie hade Albin här och jag hade Joel här. Vi gjorde tacos och hoppade sen i badet. Det var supermysigt och vi hade väldigt roligt. Sen när vi skulle kolla på film däremot sov jag typ igenom hela filmen... Jag är så tråkig för jag kan inte hålla mig vaken. Men jaja, jag vaknade till sen i alla fall. Det blev ingen sen kväll för våran del för jag fick reda på att jag behövde hoppa in på Fannie och deras match som det var samling till vid 10 ungefär så det behövdes sömn. Vi somna båda två då på direkten så vi var nog ganska trötta :) Det var i alla fall en superbra avslutning på min lördag.
 
Brother from another mother! (bild från 2011)

We did it

Skrivet den i Sport

Jag är inte någon vidare löpare men idag var det något som hände. Min vinnarskalle kom fram och jag sprang som jag aldrig gjort innan. Jag sprang med min Wingman, Evelina. Vi sprang tillsammans till 3,5 km sen tog hennes håll över så hon fick gå en liten bit men hon sa åt mig att fortsätta springa, så det gjorde jag. Kom i mål som 10:e tjej med tiden 26:12 vilket jag blev väldigt stolt över. Evelina gjorde också ett superbra lopp och var inte långt bakom mig. Man var däremot ganska trött när man kom i mål men jag var så glad så tänkte inte så mycket på det. Det var roligt att det var mycket folk där nere och att så pass många sprang. Bra jobbat ulricehamn!


Ut-milen

Skrivet den i Sport

Idag är det Ut-milen här i ulricehamn. Och jag ska springa... Fast bara 5 km som tur är. Jag vet inte om jag känner för det här riktigt men det är la bara att springa antar jag. Hoppas det är mycket folk som är där och hejjar:)


Summer stuffs!

Skrivet den i Inköp

Här kommer en dålig iPhone bild på det jag fick med mig hem igår. Allting är i från HOLLISTER. Det är en klänning, ett vanligt vitt linne och ett par jeans. Har haft ett par sånna liknande jeans tidigare och dom är underbara. Så det blev säkra kort som gällde i min shopping igår.


Uppifrån

Skrivet den i Outfits
Skor-Prime/Jeans-A&F/Tröja-Maison Scotch
 

Var lite svårt att ta någon bra outfit bild från idag, var ju trots allt själv. Så istället får det bli en sån här bild idag. En skön våroutfit med ljusa färger. Tyvärr gick det inte påverka vädret som idag var regnigt och mulet. Vi får hoppas på bättre tider.

Q/A

Skrivet den i Q/A
Fråga angående min byxdress: kan du lägga ut en bild på dig i den?
Svar: Det är självklart ni kommer få se det! Bara det att jag ska fixa lite grejer med den först hos skräddaren så jag lägger ut bilder så fort den är klar!
 
 
Fråga: Åkte du dit upp bara för lasersaken? Själv?
Svar: Ja det var anledningen till att jag åkte upp, det var ett återbesök eller vad man ska säga. Japp, jag åkte själv. Första gången för min del men det gick väldigt bra faktiskt.
 

Är det någon som undrar eller bara vill fråga någonting är det alltid välkommet.
 

På tåget

Skrivet den i Vardag

Är nu påväg hem och har suttit på tåget sen halv fyra och ska sitta här i ungefär 20 minuter till. Allt har gått väldigt bra, det var lätt att hitta tåget och jag tappa inte bort mig! Lite stolt faktiskt :) ska svara på frågor osv senare eller som sagt i morgon.


Stockholm levererar

Skrivet den i Vardag

Min dag började halv 6 imorses. Känns som en evighets sen, haha! Mamma körde mig till Falköping och därifrån sen tog jag tåget upp till Stockholm. Resan tog cirka 2,5h så när jag kom upp var det fortfarande tidig morgon. Jag tog en snabb kaffe och tog mig sedan till Hollister, hittade lite godbitar som ni kommer få se senare idag eller i morgon. I vilket fall så gick jag sedan till hudläkaren jag var hos för några veckor sedan och gjorde ännu en lasring. Det gick väldigt lätt och smidigt så när jag var klar där skulle jag äta. Jag hamnade på Thanks god it's Friday och väntar nu på min mat. Det är faktiskt mysigt att vara här uppe själv även om man inte har någon att prata med. Mitt tåg går hem vid halv fyra så jag ska njuta av huvudstaden någon timme till. Hörs senare!


Ice Blue

Skrivet den i Inköp
Idag kom den här byxdressen hem på posten. Det är en Ida Sjöstedt byxdress i tunt, tunt material med färgen  isblå. Jag blev superglad över den här och den kommer passa perfekt i sommar. Den är speciellt tillägnad till Stefan och Carros bröllop men kommer förmodligen användas fler gånger såklart. Jag känner mig som en prinsessa i den, sweet! Vem sa att man inte kan köpa en gnutta kärlek? Ett sånt här köp gör mig lycklig :)

Båstad 2011

Skrivet den i Throwback of the week
Min nostalgitrip denna veckan går tillbaka till min livs bästa sommar. Det var sommaren 2011, där kan jag säga hände det massa roliga saker. En av resorna den sommarn var Båstad. Det var damveckan som gällde och även tennis för min egen del. Fint väder, tennis, "tenniskompisar" som jag kallar dem och en helt underbar vecka! Vad mer kan man begära? Kommer ha med mig den resan långt fram och har det som ett starkt minne.
 
Här ser ni min favorit Fanny som jag just nu saknar som attan! 

me today

Skrivet den i Mode
Linne och jeans-Gina/Skärp-Tessie/Skor-Palladium
 

Idag var det en enkel outfit som gällde. Svart, vitt och silver är en säker combination som alltid funkar. Livade upp basfärgerna med knallgula skor. 

I did it!

Skrivet den i Inspiration
Onsdagar brukar vara en mittimellan dag men idag var den bättre än jag kunde ana faktiskt. Var som sagt hos tandläkaren i morses och mina tänder sköter sig som de ska, vilket är tur. När jag kom tillbaka till skolan hade tekiniken hållit på en stund och där var det bara praktiskt arbete som inte var så svårt. Det var sen lunch och då var hela matsalen full med männsikor och matkön var för lång för min smak så jag sket i lunchen.
 
Sen till dagens höjdpunkt, idrotten. Jag älskar att idrotta och är ganska bra på det mesta men en sak som jag alltid har haft svårt för är att hoppa plint. När jag var yngre hoppade jag en gång och slog i mig ganska hårt så sen dess har jag typ varit rädd för plint. Vilket många säkert kan tycka är löjligt men det har varit som en spärr för min del. Men sen idag klarade jag det och jag blev riktigt stolt över mig själv. Jag hade bestämt mig för att klara det och gjorde det med. Jag skakade efteråt och hade typ hur mycket handsvett som helst men det var det värt, haha! Det gjorde min dag och eftersom jag bara hade en lektion till efter det slutade jag tidigt idag.
 
Slänger in lite inspiration.

Breakfast

Skrivet den i Vardag

Sitter nu och äter frukost medans mina kompisar börjar första lektionen, känns bra! Jag ska nämligen till tandläkaren och har då lite extra tid på mig. Det behöver man ibland med. Så snart kommer farfar och plockar upp mig så rullar bilen mot Borås, men till dess ska jag njuta av denna goda frukost med musik i öronen. Hörs senare!


Last friday

Skrivet den i Vardag

Med brist på vad jag ska skriva om denna dagen så bjuder jag istället på en till bild ifrån fredagskvällen. Här är några av barnen/ungdomarna.


Körtkortet ska bli mitt!

Skrivet den i Vardag

Min födelsedag är den 16 maj och mitt mål innan det är att jag ska ha klarat av alla proven man kan göra hemma. Tyvärr är det ganska svårt och jag har inte så mycket tid i min vardag så jag måste få ihop det här på något sätt. Jag gjorde första provet idag och fick hälften rätt efter att inte ha pluggat någonting. Så nu får jag sätta mig och ta det här på allvar... Någon annan dag ioförsig! För snart ska jag iväg och träna så hinner inte med detta nu :) jaja, det är långt kvar till 16 maj!


Oavgjort

Skrivet den i Sport

Matchen slutade 0-0. Inte den roligaste elfsborgsmatchen jag sett för första halvlek var det inte alls bra, men de tog de upp i andra och gjorde till slut en hyfsat bra match. Roligt var det i alla fall, och skönt att hitta på något annat än att träna :) haha! Nu blir det en god nattssömn. God natt


Green

Skrivet den i Outfits
Jag hade inte direkt förväntat mig av att mötas av regn idag när jag gick upp men tyvärr var det så. Regn gör mig aldrig glad så då tänkte jag att jag skulle ta på mig något färgstark och lysa upp lite. Så idag blev det ljusa färger. Dagen annars har varit lugn. Det har inte hänt speciellt mycket utan det har varit som vanligt. I eftermiddag/kväll ska vi på elfsborgsmatch. Första matchen live för den här säsongen. Ska bli super kul! De möter ifk Göteborg så det blir säkert en bra match. Hoppas bara regnet slutar falla.
 
 
 
Tröja-Gant/Jeans-A&F/Klocka-Michael Kors

Söndag eftermiddag

Skrivet den i Sport
Min eftermiddag har gått snabbt. Det blev ett pass tennis och sen ett pass fotboll direkt efter. Träna är ju roligt så man kan aldrig träna för mycket. Och idag måste jag säga att båda träningarna gick väldigt bra. Nu ska jag ta och lägga mig tidigt och ladda upp för ännu en vecka. Som vanligt. Sov gott!
 

Soligt

Skrivet den i Allmänt
En söndag morgon går det inte att vara pigg så jag blev inte så förvånad i morses när jag typ kände mig helt slut. Så jag var lite trög startad idag kan man säga. Åt frukost och kollade på minst 2 avsnitt till på OTH. Är i sista säsongen och den är så spännanade så man kan inte låta bli att titta. Till slut kom jag i alla fall utanför huset för då gick jag och pappa ut på en pw. Lagom tempo kan vi säga. Vi gick i alla fall ner till min farbror för klockan jag beställde för väldigt längesedan har äntligen kommit. Så vi hämtade den och stog där och prata lite sen fortsatte pw. Kom hem för en stund sedan och fixar nu mat. Lugn och skön söndag hittills.
 
Bild från förra våren.
 
 

Våren är på gång

Skrivet den i Mode
Våren börjar närma sig efter lång väntan. Nu de senaste dagarna har det verkligen inte kännts så men enligt vädergudarna är det i alla fall mot bättre väder och mer värme. Och en av de sakerna jag gillar med våren är att man börjar klä sig i mer färg och kan använda lite tunnare kläder. Här är en perfekt vår-outfit. En enkel bas tröja med små detaljer som här är i bruna nyanser och med leopard mönster. Och som pricken över i:et en snygg jeansväst. Såhär lätt kan det vara att hitta den perfekt vårlooken. Hittade bilden på weheartit och föll direkt. I vår hoppas jag folk vågar prova nya snygga stilar!
 
 

Lördagens eftermiddag

Skrivet den i Vardag
Eftermiddagen hos Anderssons var jättebra. Det var god mat, promenad och pratande självklart. Vi kom hem för ungefär en timme sedan och har nu bara myskväll här hemma. Fannie är med Albin så jag, mamma och pappa tittar runt lite på tv:n och har det gött. Blir nog ett eller flera avsnitt av OTH för min del i kväll också.
 
Roligt har vi och det är det som räknas :)

Andra kalaset denna helgen

Skrivet den i Outfits
Min morgon/förmiddag har varit toppen. Började med att sova länge, gick upp och gjorde frukost på sängen till mig själv så gick jag ner och tände ljus och kolla på OTH. Bättre start kan man ju inte få. Gick sen upp till gymmet och körde där en stund och har nu fixat i ordning mig till kalaset. Vi ska till mina kusiner, familjen Andersson. Dom har precis flyttat in i ett nytt hus och ska ha lite inflyttningsfest/kalas idag. Vi får se hur länge vi är där, det vet man aldrig! Vi ska i alla fall ha en jättemysig eftermiddag med släkten.
 
Tröja-Zara/Skärp-Tessie/Jeans-A&F

Super trevlig kväll

Skrivet den i Allmänt
Är hemkommen efter en jätte trevlig kväll. Det var god mat, bra sällskap och mycket skratt! Går nu och lägger mig med ett leende på läpparna :)
 
Bjuder på dåliga och lite halvt oseriösa bilder men det är i alla fall något.

Iväg mot kalas

Skrivet den i Allmänt
Ikväll ska hela familjen på kalas till Segerquists. Vet ej när vi är hemma igen, men det märker vi! Ha en superbra fredagkväll allihopa!
 
 

Sneak peak

Skrivet den i Allmänt
Jag ber om ursäkt för att ni inte fick se kläderna på idag. Så blev det inte för att idag hade vi idrott sista lektionen och jag passade på att gymma lite efteråt så just nu går jag inte runt i dessa kläder längre. Men det här var i alla fall vad jag hade på mig idag :)
 
Tröja-American Vintage (ny)/Skärp-Tessie/Jeans-Lager 157

Two more

Skrivet den i Vardag

Lägger upp två bilder till från igår som pappa tog. Den första är med oss och Jonas, ägaren av butiken. Den andra är med Rasmus, designern för de fina väskorna som ni ser i bakgrunden.


Divanti

Skrivet den i Vardag

Vi är nu påväg hem från Gislaved och anledningen till att vi åkte dit var för att pappa har en kund som äger en stor märkesbutik som idag även hade en kille som visade upp sina väskor. Ett trevligt event med massa fina grejer!


Fikamys

Skrivet den i Vardag

Det lyckades bli en fika idag med Elin w. Det var längesedan jag var med henne så det var supermysigt att sitta och prata och äta lite gott. Idag var det en väldigt kort dag för min del i skolan så det var snabbt hem och sen ner mot skolan igen för att möta upp Elin.i eftermiddag/kväll ska jag och hela familjen till Gislaved. Anledningen till detta får ni reda på senare! x


Blue

Skrivet den i Outfits
Skjorta-RL/Jeans-Gina/Klocka-TS/Armband-TS och Nomination

Mode

Skrivet den i Inspiration
Avslutar dagen med att få lite inspiration från den här enkla outfiten. Hittade den på Sofis snapshots och föll direkt för linnet. Super snyggt med de tunna banden och att den hänger så snyggt på kroppen! Jag ser fram emot sommarn när man kan gå klädd såhär!

Sweet little things!

Skrivet den i Mode

Alla som följer min instagram har förmodligen redan sett denna bilden men jag tänker visa den också för alla er som inte har insta. Jag blev väldigt nöjd med denna kombinationen på min arm. De båda armbanden är från NIALAYA och klockan är från MARC BY MARC JACOBS. Tre av mina favoriter som matchar riktigt bra tillsammans!


Nostalgi

Skrivet den i Vardag
jag är en sån person som älskar att kolla på gamla bilder och minnas vad man gjorde och hur kul man hade det. Det betyder inte att jag inte lever i nuet men jag tycker det är roligt att se hur himla mycket jag har gjort! Den här bilden är på mig och min broder Joel. Det varifrån mitt livsbästa kalas som jag hade med pappa förra året. Något oförglömligt! Och bara för att jag gillar Joel så mycket så fick den här bilden representera det firandet av min födelsedag :)
 
Jag funderar på om jag ska köra en gång i veckan en "tillbaka blick" på något som har hänt. En rolig händelse eller tillfälle. Skulle ni tycka det var en bra ide? Kommentera i så fall

To my sister

Skrivet den i Vardag

Tillägnar detta inlägget till min underbara syster bara för att hon är den hon är. Vi står varandra väldigt nära och det vill jag att vi ska fortsätta göra hela tiden. Sisters over misters! Love you


Grey

Skrivet den i Outfits
Tröja-by Second Female/Jeans-Ralph Lauren/Skärp-Tessie/Klocka-Thomas Sabo/Armband-Thomas Sabo & Energy Armor
 

Bjuder på tre bilder på dagens outfit. Hoppas ni gillar det :)

Godis och glass räddade våran dag

Skrivet den i Vardag

Ibland måste man ha sockerkickar och idag var det en sån dag! Man tackar aldrig nej till godis eller glass och idag blev det båda. Det började med att jag var suuupergodis sugen så vi gick ner och köpte och hela den påsen tog slut på typ 20 minuter på grund av att jag inte var den enda som ville ha :) haha, men jag bjuder gärna! Sen sista lektionen var våran lärare super snäll och bjöd hela klassen på glass! Vet inte riktigt varför men glada blev vi och hon fick en stor kram som tack. Det här gjorde dagen till ganska bra faktiskt.

 


HurryHurry

Skrivet den i Outfits
Fullspäckat schema idag! Plugga som en tok inför provet imorgon+spanska läxa, cykla upp och träna fotboll, hem igen och försöka plugga ännu mer. Älskar verkligen mitt liv... Nej för just nu känner jag inte för att plugga och mitt huvud gör ont så nej idag vill jag egentligen inte plugga men har inget val!
 
Kofta-A&F/Blus-Chelsea/Jeans-Bershka/Skärp-Tessie/Klocka-Thomas Sabo
 
 

Klarar mig bra!

Skrivet den i Vardag

Skolan är igång igen som säkert alla vet men idag har det inte varit några större problem faktiskt. Det jobbigaste var att ta steget ur sängen, fast det var ju längesedan:) nu är det lunch på torgis för min del med Elin och Smilla.


Outside

Skrivet den i Sport
Bjuder på en bild på mig och Fanny från förra våren när vi hade läger här med teamet. Det var ungefär runt den här tiden och då hade vi kommit ner till Stadsparken och spelade på utebanorna. Det kan jag säga är något jag längtar efter. När vi börjar med grussäsongen i tennis. Något av det roligaste men också lite svårare när det blåser osv. Men underbart är det när allt sitter. Både fotbollsträningen och tennisträningen gick bra idag. Inga större problem vilket var väldigt skönt.
 

Love the game

Skrivet den i Vardag

Efter ett uppehåll från fotbollen på en vecka så är det idag dags att köra igen. Träningen börjar 3 och håller nog på till runt 5 och ska eventuellt träna tennis direkt efteråt. Back in business!

Bilden är från matchen jag spelade för någon vecka sedan:)


Mina brudar

Skrivet den i Vardag

Sista kvällen på lovet blev helt perfekt! Jag hade Ida, Smilla och Elin här på middag,spel och bad kväll. Det var så kul att träffa de alla igen, har ändå gått en vecka sen jag träffa dom sist. Så en bättre avslutning på lovet kan man inte hitta. Jag bjuder på två dåliga iphonebilder från kvällen och ett stort fett god natt!


Sånt som måste göras

Skrivet den i Vardag

En lördag vill man helst inte ägna hela dagen åt jobb, fast så ser stora delar av min dag ut nu. Har precis jobbat klart hos mamma och ska nu packa upp 300 par skor och ställa i ordning dem. Work!


Ute i butik

Skrivet den i Mollys tips

Månadens nummer av Sofis mode är ute i butik nu, passa på att köpa den när ni är ute! Få trendtips och lite info om bakom kulisserna i modevärlden. Underhållande läsning


Shoppingen från igår

Skrivet den i Inköp
Tänkte visa er vad jag kom hem med från Göteborg. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina inköp, lätt använda. Kommentera gärna vad ni tyckte om kläderna :)
 
Grön stickad långarmad tröja från Gant.
 
Träningsbyxor från Stadium.
 
Vit spets "magtröja" från Gina.
 
 
Skärp från Tessie.

Ny smak

Skrivet den i Mollys tips

Vitamin Well har nu kommit med en ny smak som fanns på kontoret idag. Det är en blandning av päron och ingefära. Tyvärr tog päronsmaken över lite för mycket och drickan va sådär tycker jag efter som att jag inte är så förtjust i päron men prova vettja! Flaskan är snygg med guld i alla fall :)


Tacos i mitt hjärta!

Skrivet den i Vardag

Man kan säga att det är tråkigt och enformigt men det är alltid gott! Och det tycker jag är det viktigaste :)

Vilma bjuder på bilden


Shopping

Skrivet den i Vardag

Det blev en heldag i Göteborg med Vilma. Hittade lite grejer som vanligt :) ikväll blir det myskväll hemma i hennes storasysters lägenhet.


Göteborg skiner!

Skrivet den i Vardag

I morses var klockan ställd på kvart i åtta för att idag var det Göteborg som väntade. Vi går runt här och kollar och njuter av att solen visar sig. Underbart!


Wonderful

Skrivet den i Vardag

Avslutar kvällen med en favorit, smoothie! Tackar man aldrig nej till och jag tröttnar aldrig heller.


Dagens

Skrivet den i Outfits

Jacka-A&F/Jeans-Ralph Lauren/Tröja-A&F/skor-Dr Martens/solisar-Ray Ban


030413

Skrivet den i Vardag

Idag blev det en dag hemma i stan. Jag började med ett litet fyspass för att komma igång. Gick sen upp till Evelina och var där hela dagen i stort sätt, blev sen träning med Rasmus och Carro för att efter det åka direkt ner och jobba på salongen. Nu sitter jag hemma hos Evelina igen och ska sova här i natt. Mysigt!


Sista bilderna

Skrivet den i Resor
 Vi kom hem igår efter en lång resa och kollade matchen med kusinerna. Det blev 2-2 men jag kommer hålla tummarna för psg när de båda lagen möts igen i Barcelona. Nu bjuder jag på de sista bilderna från denna resan.
Enjoy!
 

Woopsi

Skrivet den i Mode

När man tänker lite halvt klart går det så där ibland. Måste ändra mitt svar på var västen är ifrån. Den är ifrån Hollister! (Tack Hanna) fel av mig där, så kan det gå när man svarar snabbt :)


Sleepyhead

Skrivet den i Resor

Det känns som att denna dagen har varit väldigt lång så ikväll blir det en tidig kväll. Som sagt i morgon är det bara frukost och sen åker vi så vi har en lång resa framför oss men eftersom vi åker husbil är det ganska bekvämt för min och fannies del. Vi kan ju sova hela vägen. Vi måste i alla fall hinna hem till fotbollsmatchen mellan Barca och Psg! Sov gott allihopa :)


Sista skidåkningen

Skrivet den i Resor

Efter skoteråkning drog vi oss mot Björnriket igen. Vi spenderade våra sista timmar i backarna där och njöt av solen och backarna. I morgon är det packning och hemåkning som gäller så inga skidor i morgon:( Men vi har haft riktigt bra dagar här uppe så vi ska nog allt vara nöjda.


Skoteråkning

Skrivet den i Resor

Min vilja gick igenom och vi startade dagen med att hyra två skotrar. Vi körde på en skoterled genom skogen och även ute på öppna fällt. Det var något bland det roligare jag gjort. Älskar när det går fort och det här var verkligen en upplevelse. Super kul!


RSS 2.0