Göteborg

Skrivet den i Resor
igår kväll var vi på hockey i Göteborg. Det var Frölunda mot Skellefteå. Pappa bjöd med farfar och våran kusin Oskar för det var presenter till dom från tidigare. Blev en riktigt trevlig kväll. Det var lite kamp för Oskar(kusin) hejade på Skellefteå och vi andra var Frönlunadre och vi var rädda att det skulle bli förlust för våran del. Men det blev inte utan Frölunda vann med 3-1! Jag tycker inte om hockey så där jättemycket men kul att hitta på något :)
 
 

Skolan...

Skrivet den i Vardag
Har inte hänt så mycket i skolan de senaste dagarna mer än att det har varit ganska skoj. Nu på slutet tar man inte allt på så jättestort allvar utan försöker se det positivt. vissa dagar svårare än andra.
Planking #1

Julöppet på Tid och Doft!

Skrivet den i Inköp
Min kära farbror och hans sambo äger en parfym- och klockbutik i Dalsjöfors som heter Tid och Doft. Och igår kväll hade dom öppet länge och hade även julerbjudanden osv. Var riktigt mysigt. Ganska mycket folk och god mat. Mycket fina grejer också! Så där var vi hela kvällen igår.
Haha, hittade denna muggen och de flesta som kände mig där sa det "Molly det där är så du" Haha! Skämosida så tyckte jag om den och mamma köpte den också till mig. Lyckad kväll!

Emporia

Skrivet den i Inköp
I tisdags var vi lediga från skolan med tanke på konserten. Så vi tog en soppingtur till det nyöppnade shoppingcentret Emporia. Det ligger lite utanför Malmö och är Sveriges coolaste shoppingcenter. Måste säga att jag älskar det. Även om det är stort så är det på något sätt mysigt och det finns mycket bra butiker. En av mina favoriter fanns där. Hollister. Så blev allt lite shopping för våran del.

Great!

Skrivet den i Resor
MIn måndagkväll var den bästa måndagkvällen man kan tänka sig. Swedish House Mafia dominerade! Det går inte beskriva med ord hur det var. Känslan, ljudet, ljuset, människorna, stämmningen mm. Det är helt otroligt hur man kan leva livet på två timmar. Det var det bästa jag varit med om och man kan bara säga WOW!
 
Istället för att förklara så visar jag bilder som talar för sig själva.

Sveriges hus maffia

Skrivet den i Allmänt
Mindre än ett dygn kvar tills jag får möta Sveriges stolthet. Dom som sätter oss på kartan. SWEDISH HOUSE MAFIA! Stämningen är på topp i familjen och laddningen för en kväll vi kommer minnas i resten av våra liv är på topp! En skoldag kan jag klara med denna längtan...

Diamonds

Skrivet den i Allmänt
tennis stog på schemat idag igen. Hängde upp i hallen i stort sätt halva dagen. Kolla spännande matcher och ville bara hoppa ner på banorna och spela. Har bestämt mig för att börja tävla mer. Vad har jag att förlora liksom? Så det ska allt börja snart. Har även pluggat och sovit lite idag. En fantastisk vecka väntar för min del och taggningen är på topp. Blir nu en lång och djup sömn.
 
Shine bright like a diamond

Myskväll

Skrivet den i Allmänt
Har varit en lugn kväll och den avslutas med att se Dirty Dancing. Ska på någon slags musikal nästa helg med min moster och kusiner så måste ju sett filmen innan dess. Och ja jag vet, jag borde redan ha sett den men det har helt enkelt bara inte blivit av..

Från hall till hall

Skrivet den i Outfits
Idag flängde jag lite fram och tillbaka. Det var nämligen både tennis och usm i handboll för mina kompisar samtidigt så jag körde lite både och. Såg några matcher tennis, gick sen till sim och sporthallen för att titta några handbollsmatcher, gick tillbaka till tennishallen och var där ett tag. Gick hem för att äta och träna lite på gymmet själv. Åkte sen upp för att titta en handbollsmatch till och några tennismatcher till slut. Blev sedan en promenad hem till. Det har ändå varit en bra dag :)
Blus-Odd Molly/Jeans-Vero Moda/Halsduk-Lager 157/Smycken-EA & TS

Bolon indoor open 2012

Skrivet den i Sport
Denna helgen är det tennistunering uppe i hallen och det är såklart super kul. En fråga som jag har fått ett antal gånger nu är "Varför är inte du med och spelar?" Och jag förstår att folk frågar det för det är något jag frågar mig själv med. Men det blev helt enkelt så. Jag tränar som en tok för att få upp mitt självförtroende på den nivån så att jag sen går ut i en duell i 110% och får ut det bästa jag kan. Ungefär så ser la planen ut. Men jag har varit där uppe mycket ändå. Stog i kiosken i går från 4 till halv 9. Idag var jag där uppe vid 9 för att titta på joel också så det klart jag tycker det är skoj.

finally!

Skrivet den i Allmänt
Så skönt och passande med ledigt. Som alltid är det känslan när det är fredag. Har varit ganska bissy med massa olika saker. Tennis, jobb, plugg, konfa osv. Så känns skönt att veckan är över. Idag stog jag dock i en kiosk från fyra till halv nio. Ganska länge men trevligt ändå. Så kvällen blev lugn. Vi får se hur morgondagen blir.
Hade inte suttit fel nu...

Pyjamas all day

Skrivet den i Allmänt
Har bara varit hemma hela dagen och pluggat inprincip så det var pyjamasen som fick klä min kropp idag. Ska iväg och träna sen så då blir det en change men annars har jag gillat att glida runt i den :)
 

Pyjamas alld

Skrivet den i Allmänt
 

Good night

Skrivet den i Allmänt
Eftersom att det är studiedag i morgon blev det senare kväll än vanligt. Och ber lite om ursäkt för mitt "lilla" utbrott men blir förbannad när folk tror att man ska dela med sig av allt på en blogg som syns överallt. Vissa kanske hade gjort det för att få mer läsare och bli "populär", jag är inte sån så det funkar inte! Good try! Sov gott nu allihopa.
 

Tyck vad du vill, men jag gör som jag vill

Skrivet den i Allmänt
Anonym

Hahahahah varför ha frågestund om du ändå inte vågar svara på alla frågor? ONÖÖÖÖDIGT

Nu är det såhär att jag fick en förfrågan om att ha en frågestund och då gör jag gärna det. Men vissa saker har ni verkligen inte med att göra. Jag vet inte ens vem det är som läser och kommenterar men jag vill inte att alla ska veta hur jag har det. Vissa saker är privata och då är det så. Du får liksom gilla läget. Har du problem med det säg gärna vem du är så kan vi snacka.

 

 

Elin

Hallå där! Jag förstår mycket väl om hon inte vill svara på alla frågor! visa kan vara privata eller liknande som hon inte vill ta upp. Såg att alla frågor inte var jätte "trevliga". hade inte själv viljat svara på alla!... 

Svara bara på dem du vill svara på! You are so good, Molly! :D

Sånt här gör mig glad! När man har snälla kompisar med lite vett i huvudet. Tack Elin!

 


Svar del 3

Skrivet den i Allmänt

Anonym
vart gör du dina ansiktsbehandlingar?
Jag gör dom här i U-hamn på Parelle.
vilka produkter använder dom på dig / vilka produkter använder du själv ?
De använder produkter från Exuviance och det är även det jag använder hemma.+ att jag har en speciell salva som inte säljs i Sverige utan som jag fått av en tysk hudläkare. 
ser du resultat :)?
Jag ser absolut resultat. Det klart det tar tid men det blir bättre och kommer snart vara helt bra. Men rengöring är viktigt så slarva inte med det :)
 
Anonym
Vilka märkeskläder gillar du? (5 st) 

Jag gillar mycket men mina favoriter är: A&F, Victoria´s Secret, Odd Molly, Ralph Lauren och Gant.
Vart köper du mest dina kläder?:) 

Det är väldigt blandat! :)

 

#
Vad tycker du om Justin Bieber?
Jag är absolut inte ett fan av han. Förstår inte riktigt grejen med han. Tycker inte han är snygg och musiken är inte speciellt bra den heller. Jag är ledsen om jag gör många tjejer besvikna nu men det är det jag tycker men ni som tycker om han ska verkligen göra det!
 
Josefin

Tjoo! 
Kan inte du göra en smink video??!!?? 

Tror inte det. Tycker man skämmer ut sig hur mycket som helst och jag vill helst inte göra videos överhuvudtaget. Men jag kan lägga in bilder och pris på mitt smink.
Visa din favoritplagg i en video? 

Jag visar det på bild de med.
Hur ser din gaderob ut? 

Det kan jag ta bild på och visa.
Bild på alla dina skor? 

Även det kan jag ta kort på.

Om man kollar i kommentarfältet på inlägget "Frågestund" hittar man frågor som jag inte har svarat på och tänker inte göra det heller bara så ni vet :) Men hoppas ni blir nöjda med svaren jag har gett. 

 

Sunday

Skrivet den i Allmänt
Har varit på handboll idag. Det var f99-98-97 som spela. Dom var duktiga tycker jag. Blev sen snabbt hem och äta och sen fotbollsträning. Det var kallt och dimmigt men gick ändå bra. Blev sen ett dopp i poolen och nu solsidan. great!
 

New underwear

Skrivet den i Inköp
Kim kom ju hem från Thailand nu i veckan och hon flög från Köpenhamn och där var det en nyöppnad
Victoria´s Secret affär. Och när hon frågor om jag vill ha något var det bara JAAA! Så hon fixade 3 par trosor till mig så betala jag henne när hon kom hem. Helt perfekt!
 

grandma

Skrivet den i Allmänt
Sov inatt hos mormor med fannie, jacob och emma. Var mysigt. Det kändes som att vi åt hela tiden men det är så det ska vara när man är där för allt man får är gott. Vi baka också och spela spel. Skönt var det. Somna ganska tidigt och vakna tidigt.

Breaking Dawn part 2

Skrivet den i Vardag
Ikväll var det bio time. Gick på sista Twilight filmen med Kim. Och många har blivit besvikna på den men jag tyckte den var bra. Jag tycker det är snygga bilder på miljön och alla vampyrer ser nästan sagolika ut. Och lyckliga slut tycker inte jag man kan klaga på.

Svar del 2

Skrivet den i Allmänt

Alva

Favorit butik? 

Abercrombie & Fitch
Favorit färg? 

Blandat
Favorit märke? (Kläder) 

A&F, Odd Molly
Ditt absolut snyggaste plagg? 

Har ingen speciell favorit, gillar mycket av mina kläder
Favorit bikini? 

Min vita med silvriga knappar på från Armani Exchange
Bästa plats på jorden? 

USA
Bästa minne? 

Har många fina minnen med familj och vänner men det jag kommer och tänka på nu var weekenden i Stockholm då vi var på Avicii. Var en ritktigt rolig helg med mycket skratt och konserten tyckter jag var riktigt bra! En 10/10 helt enkelt!
Vad gör du om 10 år? 

Om 10 är jag 24 och jag vill helst ha ett riktigt bra jobb som jag älskar. Och det ska hända mycket roliga saker. Jag ska förhoppningsvis ha kärlek vid den tiden och har jag inte det ska jag leva livet som singel. Jag har flyttat någonstans. Om det är i stan till en lägenhet eller om det är Usa det får vi se. Jag ska hinna göra allting jag vill prova.
Vad vill du bli när du blir stor? 

Jag ver faktiskt inte vad jag vill bli. Jag vill ha ett jobb där jag får visa vad jag går för och får mycket utmaningar. Jag vill har olika saker att göra och kanske ha ett resande jobb. Med möjligtvis smycken eller något liknande.
Har du rakt hår i vanliga fall? 

Jag har inte helt spikrakt hår men har heller inte lockigt. Så lite mitt emellan
Vad använder du för shampoo & balsam? 

Det varierar, men just nu använder jag av en serie som heter Blonde Me
Vikt och längd?

Runt 50 kg och är 160 lång

 

erik
försöker du puta ut brösten och göra så att de ser större ut än vad de egentligen är på vissa bilder?
Nej, jag putar inte med brösten på bilder eller i verkligheten
 
sk

tror du att du är bättre en de flesta elr nåt? 

Nej absolut inte. Jag tävlar inte mot andra och jag hoppas att det inte tävlar mot mig. Man ska vara sig själv och tycker människor om det ska man hålla fast vid det men inte på någon annans bekostnad. Va schysst helt enkelt!

tycker du det är viktigt med att bära märkeskläder? 

Nej, det tycker jag inte är viktigt. Man får ha dom kläderna man vill det viktigaste är att man själv trivs. Man ska inte bli retad för om man har eller inte har märkeskläder.
tycker du Att du ser bra ut? 

Ojsan... Eee, jag tycker inte jag är helt ful i alla fall. Vissa dagar har jag mer självförtroende vissa inte.

Anonym

köper du ofta kläder på nätet? 

Inte så ofta, det kan hända men ingen vana jag har. VIll helst se kläderna i verklighet innan jag köper något.
Vilken hemsida köper du på då? 

Köper jag något är det i så fall från Nelly.com eller ett märkes egen hemsida. t.ex. Ralph laurens hemsida osv...
Tycker du att alla är lika mycket värda? 

Ja det tycker jag. Sen behöver man inte tycka om alla människor för det men man ska inte döma någon utan ge dom en chans. Inte gå på utseende, pengar eller något annat dumt!

Du är en fantastisk tjej! älskar din blogg!

Tack så jättemycket, blir glad när jag får höra så snälla saker :)

Kajsa person 

Har du festat med alcohol någon gång? 

Nej.
Har du provrökt? 

Nej.
Finns det personer på din skola som du hatar? 

Hata är ett starkt ord men visst finns det folk jag inte gillar.
Ser du ner på personer som inte har specielt mycket pengar, som finns i din närhet? Alltså sånna på din skola!

Nej jag ser inte ner på dom. Man kan inte hjälpa i vilken familj man hamnar i så pengar har inte så stor betydelse för min del. Det är hur personen är som jag går efter. 
Hur mycket pengar får du i månaden? 

Blandat.
Hoppas att du svarar på allt!!! 

Ps// jag älskar dig du är as coll och typ min förebild! :)

Jag tog bort en del frågor som du ser men jag svarar inte på vad som helst! Förresten kan du behöva kolla din svenska stavning... :)

Tack, blir glad för peppande kommentarer :)

Anonym

Har du någon kille?

Nej, letar inte efter kille heller  

Använder du something före du plattar håret? 

Jag använder skydd mot håret så det inte slits lika mycket. Det kan vara olja eller värmeskydd.

Hur många gånger tränar du i veckan? 

Jag tränar i stort sätt varje dag. Det är det som håller mig vid liv :)
Vad använder du för smink? 

Jag använder mig av en kräm som jag lägger på för att sminket ska sitta bra på hela dagen. Lägger sen på en conciler på de fläckar jag vill täcka mest. Lägger sen en foundation så att hyn blir jämn. Tar sen också oftast lite mascara. En enkl

Kan du lägga upp någon bild på ditt favoritplagg?:)

 


Sweet day

Skrivet den i Vardag
Har varit en ganska bra dag. Skolan var inte så jobbig som tur va och eftermiddagen har varit super bra. Började med tennis på elevensval med Steevs. Spela mitt livs bästa tennis. Kul när det är så! Var hemma en stund tills jag sen skulle på behandling för min acne. Tog en halvtimme gick sen bort till salongen för att vänta på Collage-gänget och gick sen till Malin E på middag med alla på salongen. Mysigt! Var ett tag sen jag träffa Malins barn, Anna och Ebba vilket var rolgit att göra igen så en lyckad kväll!

work

Skrivet den i Vardag
jag har sagt någon gång att jag jobbar men jag kommer inte ihåg om jag har sagt vad det är jag gör. I vilket fall är jag städerska. Låter fint eller va tycker ni? haha! nej men så är det faktiskt. Städar på mammas salong ungefär en gång i veckan. Då gör man verkligen allt. Putsar,torkar skåp, ser till så speglarna är rena, städa köket, dammsuga hela lokalen, torka hela lokalen mm. Så det tar ungefär 2 timmar. Det är goa pengar att få.
Jag jobbade alltså igår kväll. Lite läskigt när man är där själv på kvällen men funkade ändå bra. Så när jag kom hem var det fotboll som gällde.
 

12 dagar kvar!

Skrivet den i Inspiration
Det är bara tolv dagar kvar tills jag får se de bästa musikskaparna i denna värld! Jag är taggad till tusen och jag måste kunna fokusera på allt annat nu innan men det är svårt. Den kvällen kommer slå de flesta, på väldigt länge i alla fall! 

Måndag

Skrivet den i Allmänt
Anledningen till att vi städade så fint och gjorde i ordning huset var för att BT ville komma och göra ett repotage om vårat hus och ta massa bilder inuti och då kan det ju inte se ut hur som helst. Så dom var här i går eftermiddag. De tog bilder och intervjua osv. Så repotagen ska nog komma ut någon gång i slutet av månaden. Vi får hoppas att bilderna blev bra! Spenderade resten av eftermiddagen med Evelina. Blev ganska mycket träning upp i gymmet :)
 

Söndag

Skrivet den i Allmänt
Hela söndag förmiddagen var jag hemma och städade. Vill få ordning på alla mina grejer och vill se till att slänga ut allt onödigt. Blev riktigt bra faktiskt. Och sen eftersom det var farsdag så firade vi lite. Dels gav jag och Fannie pappa en liten present och sen kom farfar och morfar på lunch.
Love my daddy!
 
 
Efter lunchen åkte jag till stenbockshallen för att möta Wilma. Hon ville nämligen ha med mig på p98s handbollsmatch. Man ställer upp för sina vänner! Så var där ungefär en timme eller nåt. Gick sen hem och förberedde mig för modevisning på Tingsholm. När vi kom dit vid kvart över fem hade det redan kommit mycket folk och vi fick köa till 18 för då skulle showen börja. Det var riktigt bra måste jag säga. Jag var såklart mest stolt över mina två kusiner som var med och gick! Så det var en lyckad kväll!
 
Fick inte många bra bilder så ni får nöja er med Blue man (viktor)!
 

Svar del 1

Skrivet den i Allmänt
 
Stina:
Var finns A&F affärer? 
Den närmaste finns i Köpenhamn för våran del. Men butikerna finns lite överallt annars.

Var finns det Hollister butiker? 
Det finns däremot i Sverige. Jag vet att det finns i Täby, Stockholm och Malmö.

Vilket är ditt absoluta favorit klädmärke? 
Abercrombie & Fitch är absolut högst upp. Men jag gillar många olika stilar så hänger inte upp mig på just en typ av kläder. Så det finns många andra märken som jag också gillar mycket.

Bästa blusen? 
Min favoritblus är nog min Odd Molly blus som är beige.

vilka är dina 3 favorit skor? 
Mina bruna Prime Boots, vita Converse och mina svarta Vagabond.
vilket är ditt favorit program på tv?
Svenska Hollywood Fruar kommer högst!
Har din syster någon blogg! 
Nej det har hon inte.

Åå vad jag tycker om att läsa din blogg! alltid något nytt att läsa! Love it :D
Åå, tack så mycket. Gör mig jätteglad att du säger de :)
 
Lovisa:

Vilken är din favorit parfym? 

Abercrombies tjejdoft är den jag bär nu och måste säga att jag älskar den. Men min sommarfavorit var Ralph Laurens rosa parfym.

Hur länge har du spelat tennis? (du verkar vara grym på de) 

Jag har spelat sen jag var 6 år. Började i Ulricehamns tennisklubb när jag var 7 och spela där till jag var 12. Sedan kom Stefan (Steevs) och förändrade det ganksa mycket. Jag hade tänkt lägga av vid det tillfället för jag tyckte inte att jag utvecklades men när jag började spela med Stefan lärde jag mig nya saker och det gick framåt. Så sen dess har jag bara tränat med honom och även bytt till Thomas Sabo tennis club. Jag är glad att jag fotfarande spelar. Haha, tack! Träning ger ju resultat sägs det :)
hur många kusiner har du? 

Jag har 10 underbar kusiner. Min släkt är väldigt nära och jag är väldigt glad över att ha dom.
Har du bara Thomas Sabo smycken? 

Ja, just för tillfället är det bara så. Har bara ett guldhalsband som inte är från Sabo som jag fick när jag föddes.
Vilket är ditt favorit ämne i skolan (3st) 

Engelska, Spanska och Idrott
hur många länder har du varit i ? (vilka? 

Oj, svår fråga. Har rest väldigt mycket. Men har varit i stora delar av Europa, Kanarie Öarna 2 gånger, Usa 6 gånger och Thailand 1 gång mm! Men min favorit land är lätt USA!

Anonym:
 
Hur hade du det i Spanien?
Det var super bra. Det var riktigt skönt att komma bort från vardagen och bara göra saker man gillar under en vecka. 
 
Anna

Kan du lägga ut bilder på dina tre snyggaste outfits?

Absolut, ska fixa detta i ett enskilt inlägg :)

 

Josefin

Hej! 
Om alla du någonsin har älskat skulle finnas i erat hus och det skulle börja brinna och du fick endast ta med en ut!!! Vem skulle det vara?

 Hej! Skulle vårt hus börja brinna hade jag försökt räddat alla männsikor i det. Jag kan inte välja en medlem i min familj som jag älskar mindre än dom andra. Jag älskar alla lika mycket och vill absolut inte att något sånt här ska inträffa. Jag vill inte miste någon i min familj!

Är du nöjd med erat hus?

 Jag är nöjd med vårt hus, ja. Jag har bott här sedan jag föddes och jag trivs. Det har förändrats mycket sen dess men hade det sett ut som innan hade jag inte varit ledsen för det.
Vem är dom 2 snyggaste killarna i din klass?

 Större delen av killar i klassen tycker jag om som kompisar (resten gillar jag inte). Men det finns inga som är riktigt min smak så jag ser dom bara som bra vänner.
Hur sminkar du dig på morgonen?

 Jag börjar med att lägga på en kräm som gör att sminket håller sig bättre. Sen tar jag en conciler på ställen där jag till exempel vill täcka röda finnar eller något. Sen på med foundation. Just nu har jag färgat ögonfransarna så har ingen mascara. Men annars det också.
Hur mycket pengar får du i månaden? 

Jag har inte månadspeng så jag får det jag förtjänar ungefär. Jag är nöjd med det systemet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Löördaag

Skrivet den i Allmänt
Njuter av varje minut som det är helg. Att bara vara hemma har jag inga problem med. Nu har det inte riktigt varit så. Var en sväng i Jönköping med mamma och pappa och köpte ganska mycket nya inredningsprylar. Andledningen till detta kommer ni få reda på senare. Men det är ju alltid kul att handla nya grejer så det hör la också till anledningen. Men det var har varit en skön dag och det blir en lugn kväll.
 
Nytt-
Ljuskopp i vatten
Runda kuddar
Överkast
 
 
 

Torsdag=Snart Fredag

Skrivet den i Allmänt
Denna veckan har inte varit den roligaste skolveckan och har därför inte funnits så mycket att berätta om. Inte för att skolan brukar vara rolig men ni förstår vad jag menar. Jag har varit ganska trött och det har kännts jobbigt att vara tillbaka men nu är det inte långt kvar innan allt julmys börjar. Har idag haft 3 träningspass. Tennis på elevensval, fotboll och sen tennis igen. Det var påfrestande men lätt värt det. Är det något jag älskar så är det verkligen att träna. Känna att man gjort sitt bästa i vad det än gäller och att man är helt slut efteråt. Man ska känna liksom hur musklerna inte orkar mer och att det gjort resultat. Det är härligt!
Har nu också kunnat börja sätta mig med era frågor. Jag är jätteglad över att ha fått så mycket fårgor men det kommer ta tid att bli klar men det är i alla fall en början. 
Nu ser vi fram emot helg!
 
 

Pursuit of happiness

Skrivet den i Allmänt
Don´t give up your goals!

Tingsholms Fashion Show

Skrivet den i Allmänt
Vill bara säga till alla Ulricehamnare att inte missa Tingsholms årliga modevising. Det är Företagslinjen som annordnar den. Kommer bli mycket snygga kläder, dans, bra musik, bra stämning och defenetift storslaget. Jag vet inte om det finns biljetter men kolla upp detta för det är något ni inte ska missa. Jag kommer vara där!
 

Dagens

Skrivet den i Outfits
Fick ingen bra bild på dagens kläder men ni får en lite titt på det i alla fall.
 
Skojrta-Ralph Lauren/Jeans-Zara/Skor-Prime Boots/Jacka som inte syns...-Abercrombie & Fitch

Resten av lovet

Skrivet den i Allmänt
Mitt lov bestod inte bara av Spanien utan var ju även hemma några dagar. Vi kom hem onsdagkväll ganska sent och började torsdagen med att gå till tandläkaren. Allas dröm att gå upp tidigt för det, eller nej skoja! Men resten av dagen blev bra. Var uppe hos kusinerna som jag givetvis saknat mycket och sen på kvällen var det Elfsborgsmatch. Då kom också Joel. Riktigt roligt att se matchen och den var oerhört spännande och eftersom att de vann blev matchen till söndagen ännu roligare med större guld chanser. 
Fredagen började istället med att åka till hudläkaren i Länghem. Det är en riktigt duktig tysk kvinna som kommer dit bara några gånger om året och jag har turen att få komma dit och kolla upp min hy där. Jag fick en ny kräm som är väldigt stark och kommer hjälpa mig med acnen. Det tar tid men kommer bli bra. Eftermiddagen var jag med Joel och Janne i borås och körde Gokart. Var sjukt roligt!! Jag hade bara kört en gång innan och var lite nervös men det var ju inga problem. Bara hur roligt som helst! måste jag göra igen! Blev sen en kväll på Carlssons skafferi med goa männiksor och mycket god mat! 
Lördagen var lugn. Sov länge, fixade håret, jobbade, tränade och spenderade kvällen hos våra grannar med mamma och pappa. 
Söndagen med stort S var här. Det var då Elfsborg skulle ta hem Sm-guldet och vi var på plats. Det var bland det bästa jag varit på. Känslan när hela arenan står upp och hoppar för att vi älskar elfsborg var mäktigt!! Man fick rysningar av att se alla dessa människor med samma vilja. Och viljan blev ju sann. Det var inte deras bästa matchen men när slutsignalen gått var det bara att rusa in på planen och fira tillsammans med alla andra. Mäktigt! Vi var tyvärr tvugna att lämna stan vid sju redan för att bussen gick då men vi hann se lite på torget och hade gärna stannat längre.
Men så slutade lovet och jag måste säga att det var en super bra vecka!! 
 
Nu kommer blandade bilder
Johan Larsson och Anders Svensson

Inköp från Köpenhamn

Skrivet den i Allmänt
Var ju som sagt och shoppade i Köpenhamn i Onsdags med familjen. Och det blev en del grejer. Jag har tyvärr inte hunnit foto det på eller nåt men ni får en överblick på grejerna i alla fall.
 
 
Även bilder från dagen

Frågorna...

Skrivet den i Allmänt
Jag tackar för alla frågor jag har fått från frågestunden. Jag ska sätta mig med dom när jag har tid men som sagt, skolan går först. Vill också säga att en del frågor är verkligen FÖR privata. Det är sånt som jag håller för mig själv. Jag gav er chansen att fråga allt men jag förväntade mig inte sånt som är saker som inte någon annan har med att göra. Så jag väljer de frågorna jag vill svara på. Ni får ogilla det hur mycket ni vill men jag vill inte dela med mig av allt, That´s it! Sen är det också synd att såpass många kommenterar anonymt. Man ska kunna ställa frågor som man också ska kunna stå för. Tänk på det!
Men ni får helt enkelt hålla er och se fram emot svaren :)
 

Fuerteventura

Skrivet den i Resor
Ja ber om ursäkt för dålig uppdatering den senaste veckan. Jag var ju först inte hemma och hade inte på internet under hela resan. Ville komma bort från Sverige och Ulricehamn. Och de senaste dagarna ville jag njuta av att vara ledig. Så nu ska jag skärpa mig. 
 
Min resa då. Det var ju som sagt till Fuerteventura vilket är en av Kanarieöarna. Så förra onsdagsmorgon tog vi bilen till Köpenhamn. Och flög sedan därifrån direkt till Fuerteventura. När vi kommer fram är klockan ungefär 18:00 och det är stålande sol och varmt fortfarande. Det kändes skönt att man skulle få tillbringa en vecka i det klimatet. Vi åkte med buss sen till hotell resorten som hette Playitas. Det var nästan som en liten by för området var riktigt stort. Det var en resort som var inriktad på sport. Så för min del blev det en hel del pass och så klart mycket sol och bad. Aktiviteterna var efter ett schema och man fick vara med på vad man ville. Jag var med på Zumba, Aerobic, Body toneing, Cyklade, Spela tennis, Fotboll och Gymma en del med. Så resan var riktigt bra. När vi skulle hem tog vi också en natt i Köpenhamn för att sedan kunna ha en heldag med shopping. Vilket var super. Så man kan säga att hela resan var helt rätt i tiden och den rockade!
 

RSS 2.0