Restaurang tips

Skrivet den i Mollys tips

Restaurangen T.G.I Friday's ligger den i Paris eller Sverige? Svaret är att den ligger i Sverige, Stockholm. En amerikansk inspirerad bar/restaurang som ligger inne i centrum. Ett säkert kort med sjukt god mat!


Karl Lagerfeld

Skrivet den i Vardag

Designern Karl Lagerfeld har idag lanserat en klock kollektion. I Paris ligger det en cool affär som heter Colette, där kommer många olika prylar ut tidigare än vad start datumet säger. Så man kan kalla det en designaffär. Så nu i helgen när vi var där var de det enda stället i världen där man kunde köpa dessa klockor och en av dem klädde i dag min arm. Rock möter glam är en bra beskrivning av klockan. Absolutely fabulous!


T.G.I Friday's

Skrivet den i Vardag

Godaste på länge!


Kundbesök

Skrivet den i Vardag

Åkte tidigt i morses med pappa upp till Stockholm för att besöka en av hans kunder. Jag fick sitta med och skriva ordern och var som en assistent till pappa. Det var väldigt roligt och dom var väldigt trevliga i butiken. Nu blir det lunch och häng i huvudstaden.


Walk in closet

Skrivet den i Vardag

Ett önskemål va att jag skulle lägga upp video eller bilder på mitt rum och min garderob. Självklart gör jag det då. Idag blir det en bild på min garderob som precis har blivit klar. Älskar den! Mitt rum får ni bild på någon annan dag.




Question

Skrivet den i Inköp

Fick en fråga om jag kunde lägga upp bild på det jag köpte i Paris och det kan jag allt göra.
Det här +alla Psg grejer och en tränings T-shirt var det jag köpte :)

Från vänster: A&F linne, A&F tröja, Tommy Hilfiger piké, svarta Dr Martens, A&F sweatpants, Zara t-shirt, A&F jeans skjorta.



Present

Skrivet den i Inköp

Under hela förra veckan var Stefan i Memphis för att coach Sofia Arvidsson i en tennis tävling där nere. Sen när han väl kom hem så hade ju vi åkt så det blev ett kärt återseende i måndags. Fick också en liten present av honom som han hade köpt. En skön hoodie. Tack bästa coach!


Paris part 2

Skrivet den i Resor

Hela söndagen var det taggning inför kvällens match. Men vi tänkte inte låta en hel dag ägnas åt bara det så vi bar ut mot shoppingen igen. Vi hittade yttligare lite saker och var också inne på Mercedes benz showroom eller vad man ska kalla det. Sjukt snygga bilar, en guld jeep bland annat som inte hade varit helt fel att äga! Så där inne gick man och drömmde. Vi hade sen en väldigt lugn eftermiddag på hotellet för att vila upp oss inför matchen. När vi sen bar oss ut mot arenan märkte man att folk är förväntansfulla och det känndes som att ingen hade missat att denna matchen gick. Och Psg vann ju med + att Beckham gjorde debut så stämningen i arenan var på topp. Så det var våran avslutning på en grymt bra helg och jag kommer deffinitivt besöka den staden igen.

Paris part 1

Skrivet den i Resor
Vi åkte i fredags från lanvetter och såg alla fram emot en bra helg. I stort sätt hela fredagen gick åt till att åka bil/flyg för att komma fram till Paris. När vi väl kom fram var det eftermiddag så vi hann gå ut och kolla lite vad det var som låg runt hotellet för att ha lite koll. Till kvällen hade vi boket bord på en fin krog. Och den var verkligen typiskt fransk. Hela den kvällen var ögonen uppspärrade. Man tittade på folk och hur alla betedde sig och hur det funkade osv. Det var som en film med allting. Och maten, hur mycket mat som helst. Och jag provade till och med att äta SNIGEL. Gott kan jag inte påstå att det va men nu har jag gjort det. Så det var en spännande start kan man lugnt säga.
 
Turisterna i oss kom fram och vi åkte på en sightseing tur genom stora delar av staden och såg massa fina bygnader. Jag kan inte alla namnen på dom men självklart Eiffel tornet och Notre dame. Två givna platser att se.
Efter en förmiddag med sevärdigheter kom vi äntligen till shoppingen. Och den gjorde oss absolut inte besviken! Vi hittade massa nya fina saker som kommer bli användbart. Alltid roligt!

Tillbaka i Sverige

Skrivet den i Vardag

På sätt och vis är jag tillbaka i vardagen fast på ett sätt inte. Det är min prao vecka denna veckan och jag praoar hos min kära pappa. Vi är just nu på väg neråt i landet och är tillbaka senare ikväll. Bilder från Paris kommer när jag har tid. Ha en väldigt bra dag i det fina vädret!




Paris baby!

Skrivet den i Vardag

Det är en fullspäckad helg som väntar med shopping,fotboll,god mat och massa annat. Ha en bra helg allihopa! x


Packing

Skrivet den i Vardag

Är i packar tagen just nu. Ser fram emot en rolig och händelserik helg med familjen och farfar i Paris! :)


Eftermiddags lunch!

Skrivet den i Vardag

Med tanke på att skolans mat oftast inte lockar mig så blev det tacos hemma istället. Inte nog med det, även Rasmus hängde på när jag kom på min grymma idé. Så har precis njutit av en behövande tacos!


Torgstallet ännu en gång

Skrivet den i Vardag

Det blir ofta att jag hamnar på torgstallet någon gång under veckan om inte mer. Idag var anledning till de att Wilma fyller år på söndag men eftersom att jag inte är hemma så bjöd jag på fika nu innan jag åker istället. Mysigt värre!


Pia Sundhage vs Patrik Sjöberg

Skrivet den i Sport
 
Idag var det en heldag på lassalyckan som gällde. Vi skulle nämligen bli coachade av Pia Sundhage och Patrik Sjöberg. Tv3 ska sända en dokumentär om Patrik så då var det här en del som skulle vara med. Och självklart ville man vara med då. Så vi skulle spela match mot andra delen av Uifk och lagen skulle ha varsin coach. Jag hamnade i Pias lag, vilket var väldigt roligt! Det blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss men det var en rolig dag och mycket folk hade kommit så det blir nog en bra del i programmet.
 
Bilden är tagen från Ulricehamns Tidnings hemsida.
 

Hänger iiii

Skrivet den i Vardag

Min längtan till fredag går ju inte ens beskriva men jag måste hålla mig liite till. Men det är inte många dagar kvar nu!! I vilket fall så luncha jag med pappa idag... Vet inte om det kommer hända igen. Han tog med mig till restaurangen som vi unga inte ens vet finns, skotteksgården. Haha! Det blev inte direkt lyckat. Det sluta med att jag nästan inte åt någonting. Så kan det med gå! Vi skratta åt det sen så han förstod mig nog :)

Tänkte spendera lite tid med mina beats och bra musik en sån här eftermiddag.


First day, check

Skrivet den i Vardag

Då var det igång igen, skolan. Det var tungt att gå upp i morses men dagen har flutit på ganska bra. Startar eftermiddagen mycket bra med!


Bowling

Skrivet den i Vardag

Hela förmiddagen idag kollade jag på oth. Så det var som en söndag ska vara. Blev sen bowling med Anderssons. Riktigt kul! Vi åkte sen förbi för att titta på deras nya hus. Och jag tror att detta kommer bli superbra. Dom flyttar in om ungefär en månad så det blir kul att se hur allt ser ut när det är möblerat osv.


Running

Skrivet den i Sport

Invigde mina nya löparskor med ett pass uppe på gymmet. Sprang och fysa. Känslan av att springa med nya skor är grymt skön. Man springer genast snabbare :)


Cos

Skrivet den i Inköp

Här är en bild på de två klädesplaggen jag köpte igår. Till höger är det en svart blus som är lite transparent och till vänster är det en grå/silvrig t-shirt i riktigt skönt material. Båda som sagt inköpta från Cos.


Tack!

Skrivet den i Allmänt
Jag vill tacka för de söta kommentarerna jag fått på inlägget "The real ME". Sånt gör mig jätteglad. Jag fick också en fråga om vilket pogram jag hade använt till det collaget och det var Picasa. Skit bra program där jag lägger in alla mina bilder från telefonen och kameran och det är lätt att redigera bilder osv. Så det rekomenderas.
 

Minnestrip

Skrivet den i Inspiration

När man bläddrar igenom gamla bilder längtar man tillbaka till allt man gjort. Jag håller just nu på med att sätta in alla bilder från New York och jag vill dit igen. Måste besöka den otroliga staden fler gånger!


New stuffs

Skrivet den i Inköp

Handlade lite gott och blandat idag. Men eftersom att Paris väntar nästa helg så ville man hålla sig lite. Men här är bilder på det jag köpte.

1-joggingskor från Nike/2-påse från cos, köpte två klädesplagg därifrån som ni får se i morgon/3-iphoneskal från Marc by Marc Jacobs


Lång dag

Skrivet den i Vardag

Är nu hemma efter en riktigt bra dag med familjen. Träningsfreak som jag är så gick jag upp runt halv åtta i morses och drog med familjen till gymmet. Som tur var kände jag mig inte trött utan körde på i ungefär en timme. Sen blev det frukost och sen ut i Göteborgs city. Blev en hel shoppingdag. Vi käka i Göteborg med och åkte sen hem helt slut mot u-port igen. Det är en lugn kväll som väntar.


Hardworkwork

Skrivet den i Vardag

Vi kom ut till hotellet efter en snabbsväng på Ikea ungefär runt två. Sen dess har jag varit i paradiset nästan. Började med en och en halv timme på gymmet och avslutade med några timmar på spat. Även en ansiktsbehandling hann jag med. Underbart!



Loove

Skrivet den i Inspiration

Kärleksinspiration.


Alla hjärtans dag!

Skrivet den i Vardag

Då är årets kärleksdag här, sägs det i alla fall. Hoppas ni allihopa får mycket kärlek och fina små presenter. Jag och familjen åker mot Göteborg för att spendera en natt på St Jörgen park resort. Gym, spa och shopping väntar. Mer uppdatering kommer.
Mycket kärlek till er alla!




Great evening

Skrivet den i Vardag

Har hunnit med att börja packa inför i morgon, åka till backen med Evelina, äta lax, göra världens godaste smoothie, se på One Tree Hill och nu ska Evelina sova här. Great!


The real ME

Skrivet den i Allmänt
När jag bläddrar igenom alla mina 100 000 bilder så är det svårt att undvika hur många oseriösa bilder jag har på mig själv. Alla iphone bilder man tagit på skoj osv. Men det visar ganska bra hur jag är, Haha! Det här är vad jag gör om jag har tråkigt för det blir genast mycket bättre. 

Lunch with grandpa and grandma

Skrivet den i Vardag
När vi väl har lov vill man hinna med allt och så är det ju alltid. Så idag bestämde vi oss för att käka lunch med farfar och farmor+ Olivia och Johan. Man måste visa uppskattning för de äldre med. God mat och bra sällskap skadar aldrig.
 

The USA

Skrivet den i Inspiration

Inspiration så här dags. I love that country!


Hurry hurry!

Skrivet den i Vardag

I morses försov jag mig lite med tanke på att jag skulle på ansiktsbehandling. Vaknade med lite smått panik och fick gå/springa ner till stan för att hinna. Men 2 minuters marginalen höll som vanligt. Efter behandlingen så skulle jag. Stefan och Rasmus luncha. Men det blev mer frukost. Där hängde vi sen ungefär 1 och en halv timme. Det är roligt varje gång jag umgås med dom så dagen har börjat bra.


Modevisning i Limmareds Glashus

Skrivet den i Mode
Nu kommer äntligen bilderna från modevisningen i lördags. Det var som sagt Heléns Hus som anordnade det och jag fick äran att vara fototgraf för detta. Så enjoy!
 
 
 
 

Practice

Skrivet den i Sport

När man har haft en slö dag behöver man komma hem och köra ett seriöst tennis pass... Hmm, blev nog inte riktigt så. Med tanke på att Stefan har njursten och går på mediciner och jag och Rasmus bara lallar. Jaja, jag hade i alla fall kul. Och lite fys på det med så mår man bra.


Trip to Borås

Skrivet den i Vardag

Börjar måndagen med att åka till Borås med Evelina. Skulle nämligen till tandläkaren för att fixa till en grej som var sönder men vi passa även på att gå lite på stan. Vi träffade kusin Viktor och hängde med honom lite med.


Myys!

Skrivet den i Vardag

Jag och Evelina har det bra. Nybakta chokladbollar och bra filmer! Lätt en bra söndag.


Smyckesverkstaden

Skrivet den i Vardag

Min "lilla" samling på smycken måste rensas och finputsas. Det har jag i alla fall börjat med nu så får vi se hur länge jag orkar göra det.


Lördagshäng

Skrivet den i Vardag

Har mestadels av dagen varit med Jacob och Matilda. Vi drog 5 km i längdskidspåren och tyckte sen att vi förtjänade ett dopp i jacuzzin och lite fika på det med. Mycket bra utdelning! Drog sen iväg till Limmareds glashus för att vara fotograf för Heléns hus modevisning. Det var en riktigt folkfest! Bilder från detta kommer i morgon!


20130209

Skrivet den i Allmänt
Sov morgonen idag var efterlängtad. Och att inte känna några "måsten" var så gött. Äntligen! Nu är det mer än en vecka ledighet och jag kan göra exakt vad jag vill under den här veckan, School is out!   Weheyy!

Skiidor

Skrivet den i Vardag

Blev också backen med lilla Tilde. Vi var inte där jättelänge eftersom att en 7-åring inte orkar lika länge, men roligt var det och lagom med folk! Nu är det lov!!


Nanny

Skrivet den i Vardag

I eftermiddag spenderar jag tid med min lilla granne. Bakning är det som står på schemat!


Dreams away

Skrivet den i Inspiration

Sol, värme, bad känns så långt ifrån man kan komma läget som det är nu. Snö,kallt och rått. Men drömmar kan man alltid ha och idag är mina tankar på ett mycket varmare ställe än här!


Finfint

Skrivet den i Vardag

Tre bra ha saker:
MacBook+Marc by Marc Jacobs fodral
Anteckningsblock från Italien
Penna från Sif Jakobs




Fit for fight

Skrivet den i Sport

Stefan är tyvärr sjuk så istället för elevensval tennis blev det elevensval fys för min del. Funkade bra det med, dock är jag sjukt tennis sugen så ikväll är det de som gäller!


Biotime

Skrivet den i Vardag

Kommer precis hem från att ha varit på bio. Såg filmen Ego som många har snackat om att den är så bra och jag måste säga att jag håller med! Var där med Linnea och vi blev inte besvikna på filmen. Snygg kille i huvudrollen med:) rolig onsdagskväll!



130205

Skrivet den i Vardag

Att komma till skolan och få reda på att vi får inställd lektion är ganska skönt faktiskt. Så nu blir det lång frukost fram till halv tio. Klagar inte!


Crazy

Skrivet den i Vardag

Oerhört trötta och noll humor. Tisdagsunderhållning.


Monday fashion

Skrivet den i Inspiration

För att klara av denna veckan är det tur att det finns weheartit. Lite mode bilder joinar ikväll.


Sånt som gör träningen rolig!

Skrivet den i Vardag

Idag var Stefan på möte vilket betyder att det bara var jag och Max som träna. Men som en extra kick hängde Rasmus med som lite coach. Det första han gjorde var att dra till simhallen för att köpa sig mat. I vilket fall köpte han också godis till mig som helt klart gjorde min kväll! Tack mannen!


Pluggtime

Skrivet den i Vardag

Efter skolan idag hängde Jacob med hem. Vi fixade tacos och skulle sen plugga lite. Det gick i ungefär 20 minuter innan vi båda somnade... Jaja, vi försökte i alla fall. Kul att träffa kusinen igen :)


Weekend is over

Skrivet den i Vardag
Då har denna helgen gått. Känns som att dom går snabbare och snabbare för varje helg som går. I eftermiddags så har jag tränat och försökt att plugga så mycket som jag orkar. Jag har en svenska inlämming som ska vara klar på onsdag så jag måste skriva. Men har också sysselsatt mig med lite One Tree Hill. Det kan man inte låta bli. Som tur är det bara en vecka kvar till sportlov!

Systertid

Skrivet den i Vardag

Powerwalk, bad och mat med Fannie blev dagens förmiddag. Mycket prat om sånt man bara kan prata med sin syster om. Tur jag har henne.


Solig lördag

Skrivet den i Vardag

Det är gött att äntligen få se att solen även kan visa sig i ulricehamn. Ovanligt men man får ta vara på när den väl gör det. Jag var iof inne hela förmiddagen men ändå. Gick sen ner till stan för att fika med Viktor och Matilda. Det var väldigt trevligt, sen tog jag svängen förbi Rasmus och hängde där ett tag. Lite pepptalk. Även lite guitar hero. Inte min starka sida men kul var det! Nu blir det melodifestivalen med gott folk.


Fredagskvällen

Skrivet den i Allmänt
Jag hade inga planer för denna kvällen men den blev väldigt bra ändå. Blev bjuden på mat hemma hos Lindquist Odd först. Riktigt god lax! Sen hängde Evelina med hem till mig och sover här inatt. Det blev lite acrobat konster och smothie med Fannie och Albin.

My white bed

Skrivet den i Allmänt
Mitt rum går i vita toner. Idag har jag också hunit bädda sängen, borde bli lite bonuspoäng för det...

1 Februari

Skrivet den i Outfits
Topp-Hollister/Jeans-Någon butik i Grekland?

Det var lite slapp fredag idag. I alla fall i mitt huvud. Jag blir så himla trött på dagarna så när det äntligen är fredag känner man "Yes jag har klarat en vecka till" ungefär. Det är en lugn helg som väntar vad jag vet. Inte så mycket planerat vilket är väldigt skönt.
 
 
 

Friday morning

Skrivet den i Inspiration


RSS 2.0