Äntligen är det helg!

Skrivet den i Family and friends
Ingen bra uppdatering idag, uscha på mig! Men har haft en dag som har sprungit iväg. Skolan går fort fast samtidigt inte, lite blandat helt enkelt. Vi avslutade i alla fall skoldagen med fysikprov, blää på den! Men tror ändå det gick hyfsat bra. Vi tog oss sen ner till gymmet och körde ett riktigt bra pass idag. Nu sitter jag med smilla och Ida och äter lite gott och kollar på LOL.




Practice

Skrivet den i Sport
Jag slutade vid två idag eftersom att Stefan inte är hemma blev det ingen tennis utan gymmet istället. Körde på riktigt bra idag faktiskt, nöjd:) det var inte så mycket folk heller så man kunde göra precis vad man ville vilket var toppen!




Torsdag morgon

Skrivet den i Outfits




Tröja-Maison Scotch//Skjorta-Hollister//Jeans-Dr Denim

God morgon!
Nu sitter jag i skolan och har precis gjort engelska nationella muntligt. Det gick nog riktigt bra tror jag. Känns som det i alla fall:) Nu har vi inget mer speciellt under dagen utan bara vanliga lektioner. Jag passade på innan i morses att ta lite outfitbilder, de blev mindre bra men bättre än inget! Och efter skolan idag ska jag till gymmet så då har jag inte tid med det. Allt går i ett. Puss



Skolans höjdpunkter

Skrivet den i Vardag
Vår dag blev inte riktigt som vi tänkt oss idag. Vi kom till skolan som vanligt 10 i åtta och då säger de att vi har inställt det var lite drygt för vi har en timma hål efter första lektionen så det blev ledigt en hel del. Det klagar man inte på men hade man vetat om det hade vi sovit. Men jag, Elin, Ida och Smilla tog oss en sväng hem till Smilla och hängde där. Oerhört bra morgon! Sen var det skolan och det bästa var helt klart semlan som alla fick idag. Jag vet inte varför skolan bjöd på det men jag blev glad i alla fall. Det blev min lunch, haha! 
Vår dag avslutades sen med simning på idrotten. Det var klädsim som gällde och fy tusan va jobbigt. 24 längder med kläder, usscha! Bra träning i alla fall. 






Min eftermiddag igår

Skrivet den i Family and friends
Jag kom hem ganska tidigt från skolan igår och då började jag med att jobba lite. Vi hade tagit med lite packningsjobb från kontoret så jag kunde sitta och göra det här hemma. Höll på med det en timma ungefär sen gick jag och Simon ut på en PW. Fast så snabbt gick vi inte men vi ville komma ut i det sköna vädret lite. Jag tog mig sen upp till lassalyckan för att lira lite boll. 





Sunglasses

Skrivet den i Outfits





solisar-Ray Ban//Poncho-Åhléns//Byxor-Ralph Lauren//Halsduk-Lager 157//Väska-MK//Skor-By Koah


Premiär för mina solglasögon idag. Äntligen är det lite sol och man börjar känna att våren är på väg. Tyvärr är det lite för kallt än men snart så är det vårkläder som gäller.


Bara allmänt snyggt

Skrivet den i Inspiration



Min måndag

Skrivet den i Vardag
Vilken start! Trots att man har varit seg idag har min vecka börjat jättebra. En rolig dag i skolan faktiskt, lite löptest hade vi dock, sånt är jobbigt... Men sen var det lugnt tycker jag allt. När jag kom hem kollade jag lite på Gossip girl, standard. Simon kom sen en stund med. Jag avslutade sen dagen med ett träningspass och lite middag med Fannie och mamma. Lovely!


Skulls

Skrivet den i Outfits





Tröja-Raer//Jeans-Lager 157//Skor-Primeboots

En snabb vecka

Skrivet den i Vardag
Nu har jag som tur är inte en jättejobbig vecka utan jag tror att den kommer rulla på ganska bra. Och det är extra bra för jag taggar som tusan till helgen då det är AVICII. Efter så lång väntan ska vi nu äntligen åka. Det känns så jäkla bra och vi ska få en toppen helg i huvudstaden. Så jag tror därför det kommer gå extra fort. 
 
 

Goodbye daddy

Skrivet den i Family and friends
I morses åkte min kära pappa iväg till Thailand med Johan och Stefan. De ska på mässa i Bangkok men har också lagt in lite semester. Kommer sakna min älskade pappa under de dagar han är borta som alltid, så när han kommer hem ska han få den största bamsekramen någon kan få.  Älskar dig pappa!




Off to practice

Skrivet den i Sport
Då känns det som att hela min söndag bara har gått. Den har sprungit iväg typ. Jag har tittat på hockey fram till nu. Simon spelade och jag vet faktiskt inte hur det slutade för jag var tvungen att åka eftersom att jag nu ska upp och träna fotboll. Men tror tyvärr dom får stryk, men man vet aldrig. Jag ska i alla fall nu då gå upp till träningen, hoppas det är en go träning idag. Jag är trött och känner mig sliten så därför hade det varit skönt med en chill träning. Det märker vi där uppe. Puss




Coffee

Skrivet den i Vardag
God morgon! Alla helger går alltid för fort och nu är söndagen redan här. Jag ska idag kolla lite hockey och sen träna, så ser planerna ut i alla fall. Ska njuta av att det är söndag med. Hoppas ni alla har en bra dag

Bästa starten

Firat kusinen

Skrivet den i Family and friends
Min fina kusin Tova fyller 20 i morgon så det var kalas hemma hos henne idag. Mycket god mat och fika sen var de tokså lite tipspromenad om henne. Jag var inte alls bra på det, haha! Men riktigt kul ide ändå och många sköna bilder på henne från när hon var liten. Så det var ett lyckat kalas :)





Leo

Skrivet den i Outfits
En outfit som jag hade uppe i fjällen när vi skulle ut och äta. 

Matteprovet är gjort, nu är det helg

Skrivet den i Family and friends
Okej matte har aldrig varit mitt stora intresse och provet idag visade det. Shittans vad svårt det var. Jag kommer klara det men mern så vet jag faktiskt inte. Oklart faktiskt, men så kan det gå ibland med! I alla fall så fira jag att det var helg med en lunch på Format med Albin och Fannie. Sen tog jag mig till kontoret och gjorde lite jobb. Alltid bra med cash.

Albin njöt av krutongerna, haha!



A Pink Gift

Skrivet den i Inköp
Stefan har kommit hem från USA som sagt och han hade med sig en liten rosa sak till mig...
 
..Ett par yogapants från Victoria´s Secret och ungdomslinjen PINK. I love them! Sitter perfekt och det var den perfekt gåvan. Tack bästa Stefan!
 
 

Gårdagens outfit

Skrivet den i Outfits
Två bilder från min outfit igår
 
Kofta-FAV//T-shirt-Contemporary Reflections//Jeans-No Lita

Thursday

Skrivet den i Vardag
Vi rullar mot helg och det är så skönt. Det har varit lite förhör idag men annars lugnt. As always! Dock har vi matteprov i morgon som kommer vara sviinsvårt och det är aldrig kul. Men jag hoppas ändå att jag klarar det bra. Jag hade tennis elevens val idag med, riktigt bra gick det och det var kul att se Stefan efter hans resa till USA :)




Weheartit

Skrivet den i Inspiration

@Mollyssamuelsson

Natti natti

Skrivet den i Vardag
Nu är det dags att sova för min del. Är svintrött och behöver vara pigg i morgon så sov gott allihopa!

Bild från ett tag tillbaka 

Middag

Skrivet den i Family and friends
Mamma lagade idag världens godaste fisk. Eftersom att jag har sovit borta nästan varje dag sen vi kom hem var det dags för en hemmakväll med mamma och Fannie. Mys! Jag ska nu plugga lite, eller i alla fall försöka.




En vanlig dag

Skrivet den i Sport
Vi har haft en helt vanlig dag idag, som det brukar vara helt enkelt. Vi slutade vid 3 och jag tog mig då till gymmet. Körde på bra där nere och tog mig sen en promenad hem. Köpte en god Proteinshake där nere. Den var med vanilj och hallon. Inget jag skulle dricka hela tiden men efter träning var den riktigt god. 




Ny dag

Skrivet den i Family and friends
En dimmig onsdag är det här i lilla Ulricehamn. Jag började som vanligt idag, tidigt! Men nu har vi håltimma vilket underlättar väldigt mycket. Vi har nog annars en ganska lugn dag idag. Jag funderar på att gå till gymmet efter skolan. Vi får se hur det blir. Pusss

Min goding



In school

Skrivet den i Outfits






Skjorta-A&F//Jeans-Please (nya)//Skor-Marc Jacobs//Klocka-MBMJ//Armband-Nialaya

18 februari

Skrivet den i Vardag
Tisdagen är gjord och det känns riktigt bra. Vi hade en bra dag idag, mycket skratt och stoj för våran del. Dock har alla nästan varit helt slut hela dagen så det var skämt på låg nivå. Jag ska nu i eftermiddag plugga lite och sen är det fotbollsträning ikväll. 





Two from yesterday

Skrivet den i Vardag
Eftermiddagen igår gick i ett. Jag och smilla var först med på spetsmatte efter skolan. Vi tog oss sen ner till gymmet och körde ett hårt pass där nere. Sen fick jag skjuts av mamma upp till emballator för där var det möte med fotbollen. De gick igenom 2014. Jag åkte sen till smilla och sov hos henne. Vi gjorde pizzabullar.. Såå gott! Hoppas ni alla hade en bra måndag.




Details from today

Skrivet den i Mode
Min måndag har gått ganska snabbt tycker jag ändå. Man har kommit in i skolan och trots att vi hade en lång dag så tycker jag det har gått bra. Det var kul att träffa alla igen!

Här får ni en kik på klädseln idag. 
Det är mitt fina armband från Simon och sen ett Hipanema armband som jag köpte i Åre. Älskar färgerna!


Hemma och tillbaka i skolan

Skrivet den i Resor
Efter underbara dagar i Åre så är jag nu i stan igen. Vi kom hem sent igår kväll och då kom min älskade Simon till mig direkt. Så nu är det ny vecka med skola och fullt ös. Bara att gilla läget! Ha en bra måndag godingar.



First stop: Stockholm

Skrivet den i Resor
Nu har vi klarat av den längsta resan från Åre till Stockholm. Där var det ett snabbt tågbyte och nu sitter vi på tåget som ska ta oss till Skövde. Vi hann som tur va köpa lite mackor på espresso house i Stockholm så vi ska klara hela vägen hem. Puss




Nu åker tåget hemåt

Skrivet den i Resor
Tåget rullar nu hemåt igen och det är en lång resa. Vi kommer vara framme i stan framåt 9 ikväll eller något sådant så det är pluggning och sova som gäller för min del idag. Så jag hoppas alla får en bra söndag och njuter av den! Puss




Sista dagen

Skrivet den i Resor
Nu börjar semestern gå mot sitt slut... Sad, but true! Det har gått snabbt här och vi har haft riktigt sköna dagar. Idag tog vi en lugn morgon, åt frukost och gjorde oss i ordning lagom fort. Vi åkte sen några timmar bara för den tyckte vi alla det blev för kallt och blåsigt. Så vi tog oss neråt mot byn och ställde av oss skidorna och tog lite shopping istället. När vi kände oss klara där drog vi till O'Learys för en god lunch. Som jag har längtat efter min Cesarsallad! När vi sen skulle gå ut va det nästan storm så vi tog taxi till hotellet och höll oss sen inne ett bra tag. När det lugna sig åkte vi upp till Fjällgården och bara hängde lite. Underbart!









Restaurang Ölbaren

Skrivet den i Resor
Igår kväll var vi på en restaurang som heter Ölbaren. Den är nyöppnad för denna säsongen och vilken middag det var. Upplägget var så att man fick 24 mindre rätter där det var allt möjligt. Vi åt saker vi aldri ätit förr såsom torskskinn, hästtartar, tupphjärta osv. Väldigt speciellt men så länge man inte tänkte på vad man åt så var det faktiskt gott. Det var en lång middag men vi hade väldigt kul ändå. 










Snapshots under dagen

Skrivet den i Resor

Det första vi gör varje morgon är att ta bergbanan upp till skidsystemet. Det tar lite tid men det är så det är.


Vi tog oss idag upp till toppen, Åre Skutan. Det blåste och var kallt men riktigt häftigt att se utsikten så det var värt färden upp!

Påväg ner för de sköna backarna.

Solen höll sig framme ett tag och då får man passa på att ta fina bilder.

Jag och Fannie tog en god lunch tillsammans med familjen Segerqvist på Buustamon.

Jag och Fannie var sen på spa och fil behandling. Riktigt behövligt efter några skiddagar.


Glad alla hjärtans dag

Skrivet den i Family and friends
Påväg upp i backarna med min goa familj. Det är så jag ska fira min alla hjärtans dag. Hoppas alla får mycket kärlek och är riktigt gulliga mot varandra. Pussss



Hotellet

Skrivet den i Resor
Fick en fråga om vart vi bodde och vi bor på Hotell Granen. Det ligger perfekt mellan byn och backarna. Vi känner nämligen en av dem som jobbar här så det var ett självklart val och vi stortrivs.




Uppe i backarna

Skrivet den i Resor
Vi var inte snabbast ut i morses men vi har ändå hunnit med mycket hittills. Vi var borta i barn området för att återuppleva lite minnen från när vi var små. Det var faktiskt där vi började lära oss åka slalom så det var en liten nostalgi tripp där. Vi har också åkt runt i större backar och just nu sitter vi inne och väntar på maten. Det är väldigt blåsigt idag så det blir lätt kallt men vi har klarat oss ganska bra ändå. 






Kvällen

Skrivet den i Resor
Vi tog några få timmar ute i backarna idag bara för att kolla läget lite. Vi hann inte med så mycket mer för då stängde det. Vi tog oss sen till hotellet igen och sen ringde Segerqvistarna och vi tog ett bad tillsammans med Molly och Nelly. En riktigt mysig stund. Jag och Fannie åkte sen ner till hotellet och gjorde oss i ordning för middag. Det blev här på hotellet och jisses va gott det var. Riktigt goa smaker och tillräckligt mycket. En kväll i brasiliansk anda var det och det märktes. En lyckad första dag får man ju säga!





Framme

Skrivet den i Resor
Nu är vi uppe i fjällvärlden och man bara njuter. Vi kom hit redan vid 8 i morses och då tog vi ek god frukost på hotellet och checkade in. Vi tog det sen lite lugnt och gjorde oss i ordning för att gå ner till byn. Där gick vi runt och tittade i butiker och hann med en fika tillsammans med goa Molly som också är här tillsammans med sin familj.
Så detta har startat riktigt bra, tror det kommer bli en ritktigt bra semester!









Vi är påväg

Skrivet den i Resor
Nu har vi en lång tågresa framför oss men i morgon bitti är vi framme i Åre. Jag längtar efter några härliga skiddagar tillsammans med familjen. Vi kommer vara där tills på söndag och min uppdatering kommer därför vara lite sådär. Jag lägger upp när jag har tid och annars önskar jag alla som har lov ett riktigt bra sådant och ni som inte har det får ha en bra vecka också!




Little bit of everything

Skrivet den i Inspiration



Valentine gift

Skrivet den i Sweet Things
Mitt hjärta gav mig detta fina armband igår och jag är superglad över det! Jag kommer bära det dygnet runt nästan, puss





Min gårdag

Skrivet den i Family and friends
Spenderade som sagt i stort sätt hela min dag med Simon igår eftersom vi firade lite. Han gjorde en jättegod lunch till mig på dagen och sen på kvällen va vi hos mig. Jag fixade mat och hade myst till det lite nere på rummet med ljusslingor och rosenblad, lite klyschigt men det var riktigt mysigt. En lyckad dag blev det :)

Kyckling inlindad i bacon tillsammans med pommes. Sen en god efterrätt med jordgubbar,marabou och glass.



Black VS

Skrivet den i Outfits
T-shirt-Victoria´s Secret//Jeans-Hollister//Halsband-Sif Jakobs

Första dagen på lovet

Skrivet den i Family and friends
Nu är det lov och det är så skönt att inte ha någon måndagsångest. Denna måndagen har startat riktigt bra. Jag vaknade upp hos Simon och vi ska idag fira våran Alla Hjärtans Dag eftersom att jag inte är hemma på fredag. Vi gjorde frukost och låg och kolla på tv i morses. Nu är jag påväg ner till stan för att fixa lite grejer och han förbereder mat... En man som står i köket, perfekt! Jag tror på en lyckad dag, puss




Snapshots från kvällen igår

Skrivet den i Family and friends
Nu kommer ett helt gäng med mobilbilder från igår. Emilia var vår flitiga fotograf, haha! 
Enjoy










En helt vanlig söndag

Skrivet den i Family and friends
En softar söndag kan man lugnt säga att jag har haft. Jag och Simon tog oss en rejäl sovmorgon vi tyckte att vi var värda det. Sen blev det fika nere hos Kina och Johan. Olivia busade runt som vanligt och var på riktigt glatt humör. Vi skulle sen åka och hälsa på morfar en stund tänkte vi men han låg och sov så det blev ingenting med det. Jag och smilla tog oss därför ner till gymmet och körde ett pass där istället. Det var skönt att i alla fall köra lite träning idag.




From yesterday

Skrivet den i Outfits
Tröja-Gina Tricot//Jeans-Dr Denim//Klocka-Gant//Halsband-Vero Moda

Söndagsinspon

Skrivet den i Inspiration



Middag med tjejerna

Skrivet den i Family and friends
Det var ett helt gäng tjejer hemma hos mig i går. Vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans med massa god mat, mello, dans och bara en allmänt rolig kväll. 
Fler bilder kommer senare!




Jeans shirt

Skrivet den i Outfits
Skjorta-Abercrombie & Fitch//Jeans-Dr Denim//Klocka-Gant//Halsband-Sif Jakobs

He is back

Skrivet den i Family and friends
Min älskade Rasmus är tillbaka i stan. Det var på tiden tycker jag allt, han är borta alldeles för länge. Det går inte att va med honom utan att ha skoj, han ger mig mycket energi och är en riktigt glädjespridare. Så himla mycket kärlek till honom!

I love you big brother



Tennislördag

Skrivet den i Sport
Har åkt in till Borås idag för att kolla lite damtennis. Det är Fed cup och vi vill självklart att Svergie tar hem vinsten. De möter Polen och det är tufft motstånd men vi håller tummarna.



Min eftermiddag och kväll igår

Skrivet den i Family and friends
Jag hann med mycket igår. Det började med en liten men god fika på torgstallet med fannie och smilla. Jag och smilla tog oss sen till gymmet för ett gött fredagspass. Vi var lite sega men ändå så kämpade vi riktigt bra tycker jag. Jag kom hem och myste lite med min pappa och sen kom Linnea. Hade en riktigt rolig kväll med henne. Film och godis satt fint, love! Hon gick sen till sin pojkvän och min lilla kille kom hit. En riktigt bra start på lovet!







LOV!

Skrivet den i Outfits
Nu släpper jag skolan för en vecka och lever livet. Det är nu jag ska va med mina vänner, åka skidor, vara med Simon och njuta verkligen! 




Timmar kvar till lov

Skrivet den i Vardag
Nu är det inte så långt kvar till lov. Jag är riktigt taggad för att få lite ledigt, det kommer bli hur skönt som helst! Vi har däremot några timmar kvar men efter en sovmorgon och mjukstart med syslöjd så tror jag det kommer gå bra. Ha en bra dag allesammans! 





A great practice

Skrivet den i Sport
Hade ett riktigt grymt tennispass med Stefan idag. Riktigt bra fart och roliga dueller, tennis i sitt esse skulle man kunna säga. Jag ska nu bort och äta lite hos Simon och det är cozymode on. Puss




En dag i backen

Skrivet den i Family and friends
Det blev en lyckad friluftsdag, mycket goa skratt tillsammans med sköna tjejer.  Härligt att få åka lite skidor med efter ett år ungefär. Underbart!




Friluftsdagen kallar

Skrivet den i Family and friends
Då är det ut i snön som gäller för min del idag. Jag ska åka slalom som alla andra år, man kan inte bryta den traditionen. Vi är nog ganska många som ska ut dit så det blir kul att träffa folk och hänga med alla möjliga olika goa människor. Jag ska vara där till 3 ungefär tror jag för sen måste jag hem och ladda för tennisträningen ikväll. Men det blir nog en rolig dag, puss!

Fråga och svar

Skrivet den i Q/A
Den mint gröna tröjan från Gina Tricot kostade inte mer än 199 kronor. Så passa på:)




Eftermiddags häng

Skrivet den i Family and friends
Min eftermiddag har varit toppen. En god caesarsallad på format och sen ett riktigt bra pass nere på gymmet. Det blev faktiskt till och med Zumba, superkul! Nu är jag hemma och unnar mig lite gossip girl.




Three snapshots

Skrivet den i Family and friends
Har nu slutat skolan för dagen och om två dagar är det lov, finally! Idag var det enda stora jag hade en redovisning på biologin annars har det varit väldigt lugnt. 




Kändispar

Skrivet den i Inspiration
Beyoncé och Jay Z är helt klart snyggaste kändisparet som existerar just nu. Såg en video ifrån Grammy Awards 2014 där de sjöng tillsammans och rös i hela kroppen. Mäktigt!




Valentine

Skrivet den i Inspiration
Det börjar närma sig Alla hjärtans dag, den mysigaste dagen på hela året om ni frågar mig. Sen är det lite surt för min del för jag är inte hemma då, men jag ska fira det med familjen och så får jag och Simon fira det någon dag innan. Men i alla fall så är detta lite gott och blandat som man kan önksa sig. Jag skulle kunna tänka mig allt, haha! A lot of love<3
 

Tisdagsträning

Skrivet den i Sport
Avklarat ett tennispass ikväll. Det var jag och Stefan som träna och det var ett riktigt bra pass. Vi spelade tennis på hög nivå kan man ju säga, sjukt skoj! Jag har nu ätit och pluggat en stund och längtar till PH, följare som jag är, haha!




Mellis

Skrivet den i Vardag
En trött Molly var det som kom hem från skolan idag, så det blev några sovtimmar direkt när jag kom hem. Underbart! Åt sen lite mellanmål tillsammans med Fannie. Yoghurt och müsli tillsammans med en kopp te. 



Mint green

Skrivet den i Outfits





Tröja-Gina Tricot//Jeans-Ralph Lauren//Skor-Uggs

Tuseday is here

Skrivet den i Vardag
Det känns skönt att det bara är denna veckan kvar innan lov. Vi har inte alls mycket läxor och på torsdag är det friluftsdag så det känns faktistk riktigt bra. Efter lovet sen gäller det att hänga i, då börjar det dra ihop sig inför fler nationella prov och det kommer bli tufft, mycket prov på en gång men jag tror att vi kommer ta oss igenom det. puss
 
 
 

Kvällsinspo

Skrivet den i Inspiration



En lugn måndagkväll

Skrivet den i Family and friends
Efter en liten stund på kontoret åkte jag och pappa till Ica för att inhandla fajitas. Det blev kvällens middag och jisses va gott det var. Var så otroligt hungrig så det satt riktigt fint. Somnade en timma efter maten och nu är det dags för PH. Wihoo, final!!
Jag älskar att jag får spendera så mycket tid med denna underbara tjejen!

After school practice

Skrivet den i Vardag
Direkt efter skolan idag gick jag och Smilla till gymmet. Var skönt att starta denna veckan med ett bra träningspass. Jag är nu påväg till kontoret där mamma och pappa är och ska nog vara där en stuns och hjälpa till.




God morgon

Skrivet den i Vardag
Fick starta min vecka med sovmorgon, har aldrig hänt innan. Vi har nämligen nationella både idag och i morgon så våran svenskalektion blev intsälld och det tackar vi för. Jag har mitt muntliga prov idag, känns faktiskt inte så nervöst. Bara man pratar så är det ju lugnt, haha. Nej men jag är faktiskt inte så orolig för detta. Hoppas att detta blir en skön dag trots att det är måndag, puss
 

A couple of years ago

Skrivet den i Inspiration
Kommer ni ihåg Max från disneyprogrammet waverly place, här är han några år senare. En riktigt snygg kille har han allt blivit. Tycker det är superkul att se kändisar som började som små söta barn och har nu blivit vuxna liksom. I mina ögon kommer dom alltid vara små typ, haha! 




En söndag med lite hockey

Skrivet den i Sport
Tog en powerwalk med fannie och smilla ute i det fina vintervädret. Vi tog oss till ishallen och kollade lite hockey också. Det var en riktigt intensiv match och tibro som dom mötte hade sjukt fult spel och man satt typ och var nervös hela matchen. Ussch! Men en match värd att se i alla fall. Nu kallar fotbollsplanen.




The Black Hat

Skrivet den i Outfits
Hatt-Marlene Birger//Tröja-Zara//Jeans-A&F//Poncho-Åhléns//Skor-Primeboots

Melodifestivalkväll

Skrivet den i Family and friends
Har varit hos hemma hos Ida Hallagård hela kvällen. Vi har kollat på melodifestivalen men det blev en besvikelse. Inte alls bra. Men en riktigt mysig tjejkväll har vi haft i alla fall. Puss




Just love it

Skrivet den i Inspiration



Working at the office

Skrivet den i Vardag
Har hunnit med några timmar nere på kontoret. Vi har fått upp lagersystemet och sorterade idag de flesta av alla Quoins. Det är riktigt roligt att vara med om det här faktiskt, att vara med när det börja liksom. Det kommer bli stort :)




Saturday breakfast

Skrivet den i Family and friends



RSS 2.0