Beige coat

Skrivet den i Outfits
Jacka-Zara//Tröja-Marlene Birger//Jeans-Ralph Lauren//Väska-Guess//Sjal-Lo Ika

Fitness festival

Skrivet den i Family and friends
Efter lunch rullade bilen mot Göteborg. Det är nämligen fitness festival på svenska mässan denna helgen. Så det är massa olika utställare och folk går runt och blir inspirerade. Shiit va folk det va och i stort sätt alla var riktiga biffar verkligen. Så vi kände ju att vi inte riktigt passa in men kul var det. EA var där och ställde upp så vi hälsa även på honom. En lyckad eftermiddag!




Tacokväll hos Linnea

Skrivet den i Family and friends
Igår var vi ett gäng tjejer som väldigt spotant bestämde att vi skulle ha tacokväll. Linnea bor ju i Hössna och hennes föräldrar var inte hemma så hon kunde inte ta sig in till stan så då kom hon på iden att bjuda ut oss istället. Och det blev verkligen en jättemysig kväll. Kul att vi blev ett så blandat gäng och vi hade riktigt roligt tillsammans. Tacos och kladdkaka säger ju det mesta liksom. Vi åt och spelade mycket musik, dansade också självklart. Börjesson är ju våran danslärare, haha! Nemen verkligen en mysig kväll med tjejerna. Tack allihopa!
 
 

Hello there

Skrivet den i Vardag
Känslan av att vakna upp och att det bara är lördag är underbar. Vi har ju fått en extra dag och det är riktigt skönt. Jag ska nog strax ut och ta en power walk tänkte jag och sen senare ska vi iväg. Ni får höra mer då!
 
 

Inspo Saturday

Skrivet den i Inspiration
 

29 November

Skrivet den i Outfits
Tröja-FAV//Jacka-Zara//Jeans-Abercrombie//Skor-Koah//Sjal-Heléns Hus
 

Studiedag

Skrivet den i Family and friends
Så skönt att vi har studiedag idag. Jag vaknade upp hos Simon och vi gjorde en brakfrukost, vi tog oss sen hem till mig och mötte upp fannie och Albin. Sen gick vi alla fyra ner till stan och kolla lite sen tog vi en lunch på torgis. Vi kände att det var ganska mysigt just idag. Massa skratt och stoj blir det när vi alla träffas och jag och fannie pratar i munnen på varandra men så är det när vi vill berätta mycket. Bra start på denna lång helgen!






Julklappskväll

Skrivet den i Family and friends
Min farbror har en butik i Dalsjöfors som igår hade öppet länge. Det var mycket folk och det fanns massa att handla. Jag mingla runt och kolla men hade inte tänkt köpa något så jag skrev bara en liten önskelista i mitt huvud, haha! Köpte också en parfym till Simon för att vara lite snäll. En väldigt trevlig kväll i alla fall, träffa mycket folk och bland annat träffa jag en gammal kompis jag inte sett på typ flera år, skoj!






Masquerade mask

Skrivet den i Q/A
Har pyntat mitt rum med bland annat en mask. Och den är faktiskt ifrån Italien. Där finns det sånna här i mängder och när mamma och pappa var där i våras så köpte de ett antal olika. Mest för att ha till olika visningar och sånt men då ville jag gärna ha en nere hos mig med. Märket på denna vet jag inte men tycker den är väldigt fin i alla fall.
 
 

My wishes

Skrivet den i Q/A
 
 
Julen närmar sig och jag fick önskemål om att lägga upp förslag på vad man kan önska sig. Så jag tänkte att jag bjuder på några godbitar från min önskelista. Jag är en sån person som önskar mig massa saker. Jag älskar julklappar! Men detta året tror jag det framför allt kommer vara accessoarer för min del. Jag måste bara välja vad jag helst vill ha, svårt! Men här har ni lite smakprov. Fler kommer komma!
 

Fur

Skrivet den i Outfits
Då har jag från och med idag gått på helg. Så behövligt just nu! Är helt slut och ska ta vara på att jag är ledig nu. Min dag har varit bra som jag redan har sagt, studiebesöket gjorde helt klart dagen lättare.







Skjorta-Abercrombie//Tröja-Adorable Me//Jeans-Hollister//Skor-Nike Air Max//Jacka-Zara//Väst-Hollies

Besök på Sandbergs

Skrivet den i Vardag
Min förmiddag har gått åt till att vara uppe på industrin Sandbergs. De gör tapeter framför allt. Alla nior var ute på olika industrier idag och jag tror nog detta var en av dom intressantaste. Så det var skönt att slippa ha lektioner faktiskt. Men nu är vi tillbaka i skolan och börjar nästa lektion om en halvtimme. Skön dag!





Nya produkter

Skrivet den i Inköp
Jag vet inte om jag har berättat om mina ansiktsbehandlingar som jag går på men jag gör det nu i alla fall. Jag går en AHA-kur kallas det. Och vad som menas med det är att man lägger på en stark syra som heter AHA och den har man på i tio minuter och sen tar man bort den. Under den tiden ska den här syran öppna upp huden så att den lätt renas. Jag ska gå totalt 6 gånger och en av gångerna ska vara portömning med. Så det är en liten procedur det hela. I alla fall så har jag nu köpt nya produkter med från samma märke som kuren kommer ifrån, för att se om detta hjälper. Det återstår att se.

Det närmar sig

Skrivet den i Vardag
Snart är det jul månaden, åå vad jag längtar! Känns som att allting blir mycket mysigare under denna månaden och skolan blir alltid mycket goare. Jag kan säga att jag redan nu är skoltrött. Min hjärna har typ ställt in sig på att jag ska ha lov snart så den är på viloläge liksom, haha! Men jag tror att tack vare att jag har massa saker att se fram emot så kommer jag klara det här galant.
 
 

Myser till det

Skrivet den i Vardag
Har nu städat hela mitt rum för en gångs skull. Brukar se ut som kaos här inne under veckorna för jag har verkligen inte tid eller ork att ta tag i det. Men idag kände jag för det. Så nu är det fint här inne och jag har till och med börjat advent pynta. Mamma kom hem med ett stort hjärta till mitt fönster. Blev faktiskt riktigt mysigt, dock vill det bara vrida sig på sned hela tiden... Men det får vi ta och lösa. puss
 
 

Paljetter

Skrivet den i Outfits






T-Shirt-Just Female//Kofta-Ilse Jacobsen//Jeans-Lager 157//Skor-Prime

Herr smycken

Skrivet den i Mollys tips
Det jag jobbar med är ju som sagt att klistra prisettiketer till de nya smyckena. Ett jobb som kanske inte låter så kul men tro mig jag har riktigt roligt där nere. Gubbarna där nere är sjukt sköna! Deras humor är underbar. Så då vet ni lite mer vad jag gör där. 

Lite smakprov på nya artiklar




I'm running

Skrivet den i Vardag
Tack och lov att provet är avklarat säger jag bara. Äntligen kan jag släppa det! Nu är resten av veckan hur skön som helst så det är suveränt. Direkt efter skolan idag gick jag ner till kontoret för ännu några timmar. Lika bra att köra på.




Tuesday love

Skrivet den i Family and friends
Mitt lilla enrgiknippe till lilla syster får en alltid att le på morgonen. Hon drar sina halvdåliga skämt och gör det alltid med glimten i ögat, tur jag har henne! Min skoldag idag är kort men jag har en riktigt jobbig grej...fysikprov. Hooly Makaroony vad det är svårt. Jag pluggade i ungefär en timma igår men vet inte om jag fick in så mycket under den timman. Det återstår att se idag. Wish me luck!
 
 

Ja tack!

Skrivet den i Family and friends
T-shirt, kort kjol och Toms... Hade inte suttit helt fel nu! Jag är inte sån att jag avskyr vintern, absolut inte. Tycker den är mysig när det väl är snö och så men just nu vill jag till varmare breddgrader. Istället så är jag i lilla U-hamn och precis hemkommen från fotbollsträning. Idag var det riktigt skoj och fokuset var på topp! Framför mig har jag nu fysik böckerna för tyvärr kommer jag inte undan provet i morgon.. not good!
 
 

Pizza love

Skrivet den i Vardag
Min dag går i ett. Var i skolan och har nu jobbat klart precis. Så fotbollshallen kallar nu istället för läxböckerna... Haha man får ju prioritera efter intresse.

Pizzan räddade min dag



New week

Skrivet den i Vardag
Jaha, bara en vecka kvar till December nu ju. Världens mysigaste månad tycker jag nog och att det snart är jul har jag fortfarande svårt att fatta men det ska bli sjukt skoj! Mina planer för dagen är skola, jobb och förhoppningsvis träning. Beror på hur mycket plugg jag har. Så det så, men det blir nog en bra måndag. puss
 

Sunday night

Skrivet den i Family and friends
Vilken träningsverk jag har nu, haha klen! Jag har i alla fall tränat fotboll ikväll och vi hade löpskolning. Fett jobbigt men jag hoppas ändå att det gav något. Efter träningen åkte jag hem och bada, bästa känslan! Jag och Simon gick sen hem till honom och kolla solsidan+bron tillsammans med hans familj. Bra avslut på denna helgen.
 

Supporterdag

Skrivet den i Family and friends
Hela min dag har gått åt till att heja. Var först på Volleyboll och hejade på min kusin Oskar som spelade. Jag och hans flickvän Sofia satt och ropa som galningar och hade riktigt roligt! Hon är hur go som helst och jag är så glad att jag har lärt känna henne, bra kap Oskar! Vi köpte också massa fika till finalen men tyvärr hann jag inte se hela för jag skulle upp till ishallen och heja på Simon med. För dem gick det tyvärr inte så bra, blev stryk. Men jag fick reda på att Oskar och hans lag hade vunnit Volleyboll finalen sen så det var ju svin kul! Men hockeylaget får bättre lycka nästa gång.
 
Min dag á la iphone

Rutor

Skrivet den i Outfits
Skjorta-Abercrombie & Fitch//Jeans-Lager 157//Klocka-Wingman//Armband-Nialaya//Halsband-Sif Jakobs

God morgon söndag

Skrivet den i Inspiration
weheartit.com

Softish

Skrivet den i Family and friends
Denna veckans väderförändring har verkligen inte gett mig någon inspo på att ta outfitbilder. Har varit trött efter varje dag med så det har blivit lite sådär när det gäller det. Men det ska bli bättre, promise!
 
Kvällen hos Anderssons blev riktigt lyckad. Slutade med wii-spelande och trötta tjejer och killar redan klockan 11 en lördag. haha, blir så ibland. Men nu är vi hemma i alla fall och blir nog en stund med lite musik sen kallar sängen.
 
 
 

Pizzakväll

Skrivet den i Family and friends
Efter volleybollen blev det pizza hos Anderssons. Huuur gott som helst, har nu hamnat i världens matkoma. Lätt värt ändå! Kvällen blir lugn, vi är här en stund och sen ska kusinerna sova hos oss, myss!



 

23 november

Skrivet den i Vardag
Lördagar är ren kärlek, älskar det! Idag fick jag däremot inte sova så länge för jag hade tid hos Bettan´s hudvård vid 10 så det var bara att hoppa upp ur sängen. Det tog en halvtimma sen när jag kom hem hade Simon och Fannie fixat frukost, lyx. Vi hade en go stund där sen skulle Fannie iväg till Borås så jag och Simon tog en promenad istället. Var riktigt skönt att gå när solen lyste och det var lagom kallt. Vi har nu ätit och nu är det volleyboll i Stenbockshallen som gäller. ciao!

 

Gårdagen

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan igår gick jag hem och tog mig ett litet träningspass. När klockan sen närmade sig 18 så gick jag ner till kallbadhuset för bad och tre rätters med 5 fotbollstjejer. Det var riktigt mysigt verkligen! Vi hade mycket att prata om och det var helt klart en väldigt bra fredagskväll. Sen resten av kvällen spenderade jag med Simon. Pusss







Mysdagen

Skrivet den i Vardag
Denna fredag var set äntligen dags för mysdagen. Tro mig det var typ det skönaste på väldigt länge. Kändes så skönt att gå runt i min juicy dress hela dagen, perfekt denna fredagen med när jag kände mig som en levande zombie. Haha! Jag tycker det är kul att så många ändå gick in för det och ni andra är lite tråkiga ju, haha! Puss




Weheey

Skrivet den i Inspiration
Min lättnad just nu... helg!

Mysdag

Skrivet den i Vardag
Känslan av att hoppa i sina mysiskläder och åka till skolan var väldigt annorlunda ska ni veta. Men det var stört skönt ändå. Så nu ska vi gå runt och mysa allihopa hela dagen lång. Många kramar kommer det bli, vilken fredag!
 
 

White in the snow

Skrivet den i Outfits
En liten blandning av preppy och trash blev det idag. I morgon är det mysdag på skolan så kände att idag fick det bli lite uppklätt i alla fall. Go kombo tycker jag allt!

 
Skjorta-Ralph Lauren//Jeans-No-Lita//Skor-Koah//Skärp-Tessie//Klocka-Thomas Sabo//Armband-Nialaya och Sif Jakobs
 

Upp till tennishallen

Skrivet den i Vardag
Efter en ganska lång stund hemma är jag nu påväg upp till tennishallen. Lilla Liv har match och jag ska upp och stötta henne allt jag kan!




Sneakie peakie

Skrivet den i Outfits
Som alla i Ulricehamn vet så är snön här. Eller ja nu börjar det bli mer som slask, och det är det jag avskyr mest! Men vi får hoppas på att den riktiga kylan kommer snart.




Gold Power

Skrivet den i Mode
 

Angående Gymnasiet

Skrivet den i Q/A
När det gäller mitt gymnasieval är jag verkligen inte säker än. Har ofta svårt att bestämma mig och det har jag nu med kan jag säga. Jag fick en fråga på om vad det lutar åt? VIlken skola och vilken linje? Och just nu så är det antingen här hemma i stan Ekonomi som gäller eller så är det på Sven Erikson i Borås och då är det Entreprenörprogrammet i så fall. Där är det riksintag så det är ganska svårt att komma in men tror att det är ett sjukt roligt program. Men som sagt har inte bestämt mig så vi får se vad det blir helt enkelt. puss
 

Ännu ett besök i Borås

Skrivet den i Vardag
Allt detta åkande till Borås gör mig snart galen. Haha nej nu ska vi inte överdriva här. Jag hade idag tid hos tandläkaren för att kolla tandställningen och jag fick det glada beskedet att jag den 3 januari ska få ta ut tandställningen,hallelujah! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Hann ta en lunch med farfar och Henry med för dom var med mig. Goa gubbar det! Nu är jag påävg tillbaka till skolan och har lektioner till tre idag. Så nu orkar jag med eftermiddagen.



 

Onsdag, Torsdag, Fredag

Skrivet den i Vardag
Tillbaka i Stenbocksskolan och ska jag vara ärlig längtar jag nu till gymnasiet. Stenbockstiden som är kvar ska jag ta vara på men det ska bli skönt att komma bort där ifrån med. Vad det blir för skola eller program vet jag ju inte men något nytt är precis vad jag behöver. Min vecka nu är ganska hektisk. Mycket läxor och prov som jag ska klara av... Gillar vi inte! 
 
 

Träning och middag direkt efter

Skrivet den i Family and friends
En tennisträning tillsammans med Stefan och Max stod på schemat idag. Vi körde på i en timma som vanligt och det kändes riktigt bra idag för både mig och Max. Kul när det är så! Efter träningen så blev det en middag på Bar Prego. Marie var med och ville så gärna att vi skulle göra det och det var verkligen jättemysigt så det var en toppen ide av Eklunds verkligen. Blev panini för min del, suuuper gott! En riktigt bra kväll med sköna människor :)
 
 

In the Backyard

Skrivet den i Outfits
 
Jacka-Mos Mosh//Tröja-Zara//Jeans-A&F//Armband-Nialaya,Sif Jakobs
 

Gymnasiebesök

Skrivet den i Vardag
I morses rullade bussen mot Borås och vi skulle kolla på lite olika skolor. Jag var och besökte Bäckäng och Sven Erikson. Jag vet fortfarande inte vart jag vill gå och jag har nu lite fler alternativ än jag trodde jag hade men det löser sig alltid. Det var i alla fall rn kul dag med mycket folk! Träffade också några jag inte träffat på länge så det var riktigt skoj!

Lunch på Viskan var givet


 

God Morgon

Skrivet den i Inspiration
 

First day in this week

Skrivet den i Vardag
Puuuh är känsla denna måndag med. Jag fattar inte vad det är som gör att man alltid är trött på måndagar. Förmodligen känner alla såhär och då är det lungt för då är det inte bara fel på mig. Haha!  Våra lektioner idag var faktiskt förvånansvärt chilla. Det gick snabbt. Var också på möte med referensgruppen idag, alltid roligt att få säga vad man tycker. Nu i eftermiddag/kväll var jag först med Ida, Elin och Smilla hemma hos Elin. Flamsa var väl det vi gjorde, haha! Gick hem och ladda inför ännu ett crossfit pass med fotbollen. Trodde jag skulle dö i armarna idag asså, fy fasiken! Men det känns bra efteråt. Nu är lilla Vilma här och ska sova hos mig. Myssssss
 
 
 

Military

Skrivet den i Outfits
Spegelbilder kommer inte ofta längre men ibland så är det enda lösningen :)
 
 
Kofta-Cos//T-shirt-FAV//Jeans-Zara

Perfektion

Skrivet den i Inspiration
Vad ska man säga mer än att Chuck Bass är ungefär sådär en av jordens snyggaste män... Dör lite smått!




Go girl!

Skrivet den i Vardag
Det rullar nu som vanligt, i alla fall än så länge. Det som är det sköna med den här veckan är att jag har ganska mycket att se fram emot så det gör det lättare att vakna på morgonen. Tur det! Tyvärr kommer man inte bort från måndagsdeppen. Den finns alltid där och det kan man inte göra så mycket åt, så är det bara. Men jag ska nog allt klara av det här ändå.
 
 

Ready for the night

Skrivet den i Family and friends
Har lite smått sömnbrist känner jag nu. Behöver verkligen sova. Har haft energi från kaffe hela dagen så nu är det dags att vila ögonen för min del. På tiden faktiskt! Min vecka är ganska fullspäckad...Som vanligt :) god natt hearts
 
 

Fredag->måndag

Skrivet den i Vardag
Jag tycker helgerna går för snabbt. Känns som att det är fredag och sen måndag direkt igen. Men denna helgen har jag hunnit med mycket. Efter jobbet idag mötte jag upp Kim på torgstallet och vi tog en lång lunch+fika. Riktigt mysig stämning var det, jätteskoj att vara med henne. Var längesedan så det var verkligen på tiden! Sen var det snabbt hem och byta om inför fotbollsträning. Passet idag var kallt men givande. Så det ska va! En bra avslutning på helgen.
 
Sommaren 2012 precis när jag hade satt i tandställningen, minns hur ovan man va. Ussha!
 

Städa salongen, check!

Skrivet den i Vardag
Har nu gjort ett arbetspass på två timmar med städning. Städa hela salongen riktigt noggrant eftersom att det var ett tag sedan jag va där. Känns bra att göra lite nytta ibland. 




Sånt som får en glad

Skrivet den i Inspiration
Accessoarer gör mig galen. Vill klicka hem massa grejer just nu men jag ska spara mig till jul och ska jag köpa något ska det bara vara nödvändigt. Men sen ska jag unna mig massa kuliga saker. Här är lite vad jag tänker på idag. Guld, guld och ännu lite mer guld! Smink är något jag också känner att jag vill köpa mer. Specillet ögonskuggor och läppstift. Väskor och skor är bara ren kärlek! Och musiken gör mig oehört glad och en man jag lyssnar mycket på är Adrian Lux.
 

Hemma och snabbt iväg

Skrivet den i Family and friends
Hockeyn gick bra för Uif, de vann. Härligt att se! Efter det åkte jag snabbt hem och sen direkt ut på en PW med Smilla. Så skönt att komma ut, precis vad vi behövde. Prata av sig och träna samtidigt. Nu ska jag snart iväg till Simon, ska sova hos honom inatt så ni får ha en jättebra lördagskväll allihopa!
 
 

Vakna bredvid Persson

Skrivet den i Family and friends
Har haft en riktigt skön sovmorgon idag. Vakande i Hössna hos Linnea och vi gjorde en brakfrukost med american pancakes med hallon och glass och allting. Riktigt sött och gott! Vi gjorde oss sen i ordning för att åka in till stan och kolla på hockey men mamma och pappa hittade inte riktigt ut så vi fick vänta en himla tid. Men till slut kom dom och nu är det hockey som gäller! Så min helg har inte kunnat börjat bättre. Linneas energi gör mig så glad och hon är verkligen en av de snällaste personerna jag känner. Pussss


Love 

Sweden

Skrivet den i Sport
Jag har suttit bänkad framför matchen nu och Ååå vad synd att Sverige inte vann. Dom höll ju ändå länge måste man ju säga men fan att det inte höll hela vägen! Jaja nu är det vinst på friends som gäller :)




Sistertime

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan idag hade jag bokat tid för ansiktsbehandling igen. Kommer gå intensivt nu i två veckor för att se om behandlingarna hjälper. Jag mötte sen upp Fannie och vi tog oss till Bar Prego. Hon åt och jag unna mig en chailatte, kärlek! Vi satt där en bra stund och berätta mycket för varandra och hade såkallat deeptalk. Står nära min syster och det är sjukt skönt att alltid ha henne. Vi gick sen hem och nu är det fotbollstaggning som gäller!
 
Ännu ett mysigt café här i stan. Det finns gott om sånna och det ska man ta vara på.
 

Mönster

Skrivet den i Outfits
Jacka-A&F//Jeans-Dr Dennim//Blus-Tessie//Skor-Dr Martens//Väska-MK//Ring-Nialaya//Armband-EA,Sif Jakobs,Thomas Sabo,Nialaya//Halsband-Sif Jakobs//Klocka-Gant
 
Details...

Så vi tjejer gör

Skrivet den i Family and friends
God luncher är något i alla fall jag aldrig tröttnar på. Älskar mat och det gör att luncha är något jag tycker är jättemysigt. Jag och Smilla kände idag för att ta en lunch på Format. Vi hade lång lunch i skolan så då passade vi på och unna oss Ceasarsallad båda två. Den är verkligen bäst där! Varje gång jag är med denna tjejen blir jag glad och vi kan prata om allt mellan himmel och jord med varandra och det är så skönt att ha henne. Vi hittar ofta på roliga grejer och vi har exakt samma låga humor. haha! Älskar den tjejen och det menar jag verkligen! Mitt lyckopiller
 
 

For Nelly.com

Skrivet den i Mode
Den stora shoppingsajten Nelly.com har nu kommit ut med lite nytt. Igår släpptes Rebecca "Stella" Simonssons nya kollektion. Det är en kollektion med myckt glitter och glam. Hennes stil är så speciell och hon är verkligen en person som vågar sticka ut och hon överraskar alltid. Dessa plaggen är mest riktade till festliga tillställningar och jag tycker abolut att hon har en bra blandning på grejerna. En cool kollektion helt enkelt.
 
Gå in och kika vettja!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/märkeskläder/rebecca-stella-for-nelly-1407/?t=FL|S1|rebecca|knapp 
 

Girl fashion it is

Skrivet den i Inspiration
Weheartit
 
Kläder,skor,smink,hår,förebilder, you name it! 
Man kan sitta i timmar och bläddra bland dessa bilder och man hittar bara mer och mer inspiration. Bra sysselsättning får man ju ändå erkänna. 
 

Snart så

Skrivet den i Vardag
Tyngsta dagen denna veckan är nu avklarad. Torsdagar tycker jag brukar vara helt okej men idag var det mycket. Svenska förhör, spanska läxa och musikprov. Alldels för mycket på en dag för min del. Så när elevens val kom var det en riktig brefrielse att ha tennis. Åka upp och köra skiten ur sig passade riktigt bra faktiskt. Precis det jag behövde. När jag nu har varit hemma så är det datorn som har varit min kompis. Behövde en eftermiddag utan plugg och bara ha det gött hemma. Ingen träning ikväll eftersom jag redan har tränat så nu är det myskväll med familjen som gäller. Pappa kommer hem idag med, känns tomt utan honom hemma. Så du är välkommen hem pappa! pusss
 
Helg om några timmar, woopwoop!
 

Shadows

Skrivet den i Outfits
Jacka-Marlene Birger//Klänning-Sparkz//Skor-Prime//Sjal-Heléns Hus
 

Little bit of everything

Skrivet den i Wanties
 
 

New Lingerie

Skrivet den i Inköp
Mitt köp på stan igår blev lite nya underkläder. Har sett massa bilder på Kappahls nya kollektion Fifty Shades Of Grey. Tyckte det lät spännande och var nere och kolla igår och blev helt såld. Köpte denna lite mörkare för tänkte att den var mest lättanvänd. Fanns många fina där nere så passa på! Underkläder kan man aldrig få för mycket av, kysss.
 
 

Min eftermiddag

Skrivet den i Vardag
Efter skolan så hämta mamma upp mig och så åkte vi snabbt hem och åt sen körde vi ner till stan. Tog en snabbsväng där nere och sen hade jag tid vid 16 hos Bettans hudvård. Jag ska nu börja en kur som är med Aha-syra. Man ska då komma 6 gånger och göra detta. Så vi får se pm det hjälper mot min acne. Kändes bra i alla fall. 

Var ganska förkyld idag med så jag skippa träningen, var uppe och kolla lite hockey istället. Kände att jag behövde en dag off med.




Retro

Skrivet den i Outfits
Effekten retro på mobilen är den som jag tycker ger bäst bilder så det är den som gäller. Ni får nu en kik på outfiten för dagen.




Linne-Zara//Kofta-A&F//Jeans-A&F//Skor-Koah//Klocka-TS

Wednesday in school

Skrivet den i Family and friends
Nu är äntligen halva veckan gjord och jag kan checka av biologiprovet! Det var svårt men jag skrev som en galning och kommer nog i alla fall bli godkänd, vilket är det viktkgaste! De andra lektionerna har varit långa men det har ändå funkat bra tycker jag. En bra onsdag helt enkelt.

Satt och prata med Gustaf i pelar idag med, go kille de! 



A memory

Skrivet den i Family and friends
Tidigt denna sommaren var det ju studenten och den dagen är riktigt speciell här i lilla Ulricehamn. Balen är ju verkligen något av finaste med. Alla är ju uppklädda från topp till tå och man får en stor längtan själv till när man ska går där. Det är absolut en av dom största anledningarna till att välja Tingsholm. Men jag har ju inte bestämt mig än men vi får la se. Kanske slutar här uppe ändå. 
 
 
Mina fina kusiner från i sommras, så glad för deras skull!
 

12 november 2013

Skrivet den i Vardag
Efter en mysig eftermiddag var det dags för ett pass tennis igen. Det kändes som en evighet sen jag var där uppe men det var det ju inte. Men hallen känns lite lätt död tyvärr så det är lite kiligt faktiskt. Men träningspasset gick skit bra. Max var med en stund med riktigt skoj att träffa honom efter hans resa. Jag körde sen själv lite med en Stefan som hade ont i ryggen, så jag fick slita medans han bara stod. Så det ska va. Nu måste jag verkligen plugga, Bilogiprov i morgon och jag fattar nästan ingenting. Så håll tummarna.
 
 

Regnet faller ner

Skrivet den i Family and friends
En kortis dag i skolan som har rullat på sjukt snabbt. Den känslan är inte så vanlig men man klagar inte när det väl är så. Nu är jag hemma hos Smilla med tjejerna och vi hade tacotirre, how nice?!? Slutade med vattenkrig däremot så nu har vi legat på alla fyra och torkat vatten i hela smillas kök... Skyller allt på Elin, hennes fel! Haha, nu blir det försök till att plugga i alla fall och torka lite med kanske.

När regnet faller fick min sjal va paraply...



Söndagens

Skrivet den i Outfits
Lite bilder från i söndags :)
 
 

kvällsord

Skrivet den i Inspiration
 
 
 
 
 
 
 

Crossfit

Skrivet den i Sport
Ojojoj vilken träning det var idag. Det var längesedan jag svettades så mycket, haha! Vi körde pass på 15min+15min+10min där emellan var det 3 minuters vila. När det är crossfit så är det olika stationer som man går runt på och gör ett visst antal av varje aktivitet och sen går man vidare. Allt detta gör man i sitt eget tempo. Bra träning tycker jag faktiskt man pressar sig själv och kör stenhårt och det känns verkligen som att det ger något. Så nu är jag helt slut men också stolt över mig och mina lagkamrater.
 
 

Pinkie Monday

Skrivet den i Outfits
När man öppna dörren i morses var det ju sviiin kallt. Så på med mycket kläder gällde för min del, jag hatar att frysa så det var inte ett alternativ. Min måndag har faktiskt varit bra, har däremot varit trött hela dagen så det har gått lite långsamt men annars så ganska lugnt. Ska nu sätta mig in i plugget och sen träna. En vanlig eftermiddag i mitt liv kan man säga.
 
Skjorta-Ralph Lauren//Kofta-Odd Molly//Jeans-Ralph Lauren//Skor-Uggs//Jacka-Zara//Poncho-Åhléns

Good morning monday

Skrivet den i Inspiration
Helt slut och veckan har bara börjat... Inte bra det här. Just denna veckan har vi ganska mycket med så nu gäller det att hänga i. Jag tror det kommer gå bra men så här års orkar man egentligen inte. Aja man får göra det bästa av det! Puss



 

Farsdag

Skrivet den i Family and friends
Alla pappor där ute, grattis! Men mest glad är jag över min egen pappa. Han är absolut en av mina största förebilder och han är verkligen en klippa för mig. Så fort jag är runt honom mår jag bra och man känner liksom trygghet som man inte gör med någon annan. Han kommer alltid vara den man som betyder mest för mig och jag är så otroligt glad över att ha en pappa som han. Älskar dig daddy!




10 november

Skrivet den i Vardag
Helgen har som vanligt gått väldigt fort. Men jag har som tur är hunnit med mycket så det är bra. Idag var det först hockey som gällde. Jag, Fannie och pappa åkte upp och kolla för både Simon och Albin spelade. Vi hann tyvärr bara se en period för sen stod modevisning på schemat. Det var tingsholms årliga modevisning som ägde rum idag. Det var en riktigt bra show och mycket kläder att titta på. Så det var skoj att se! Nu ska jag iväg till smilla en stund, pusss





Yesterday in a text

Skrivet den i Family and friends
Hello there! Hemskt dålig bloggning igår jag vet men eftermiddagen igår gick i ett. Jag åkte som sagt till kurhotellt vid halv två, där blev vi bjudna på mat och hela laget var samlat. Efter lunchen skulle vi delas upp i två lag och spela internmatch mot varandra. Detta för att ledarna skulle kolla på några spelare som vi kanske ska värva och då var vi med mest för att de skulle kunna kolla på dem. Men det var riktigt skoj att spela och matchen slutade 2-2 så det blev en rättvis match. Efter det så skynda jag mig och byta om för då hade familjen bestämt att vi skulle åka på bio. Även Simon åkte med :) Filmen vi såg var en bra film men jag är ju en liten mes så den var kanske lite väl äcklig för min smak men handlingen var ändå bra. Vi käkade sen på Harry´s och drog sen hem till stan. En perfekt lördagstripp med bra sällskap. Jag hade sen bestämt med Rasmus att vi skulle träffas en sväng eftersom att han idag åker tillbaka till Stockholm... Denna veckan har gått för fort, jag ville att han skulle stanna längre! Men han kommer ha det sjukt bra uppe i Stockholm så jag ska inte oroa mig. Så det var min lördag gott folk. pusss
 
 

Grey Saturday

Skrivet den i Vardag
God morgon eller rättare sagt god förmiddag kanske, haha. Jag har varit vaken ett tag faktiskt för jag hade lite plugg att ta tag i och det fick bli nu. Det blev ganska sent igår var ju som sagt och kolla fotboll, det gick inte så bra för dem tyvärr men det var roligt att kolla. När jag kom hem kom Simon också. Vi åt och tittade på film. Jag somna som vanligt men vaknade sen efter en liten nap och myste med honom. Så det blev en lyckad fredagkväll! Har inte så mycket planer för dagen mer än att jag ska upp och spela testmatch vid halv två. Det är det enda jag vet för tillfället. puss
 
 

Fredagens

Skrivet den i Outfits
Hann ta lite outfitbilder innan jag åkte ut på fotbollen. Blev mysstämning med ljuset men tycker ändå det funka.
 
Tröja-American Vintage//Jeans-Dr Denim//Klocka-MBMJ
 

Happy friday guys

Skrivet den i Family and friends
HELG!! Wihoo, alltid lika glad när denna dagen kommer. Det tror jag inte jag är ensam om. Har precis kommit hem från Smilla och fixar mig snabbt för att snart bli upphämtad och åka till Dalsjöfors och kolla fotboll. Jacob ska lira lite så jag ska dit och supporta honom. Det blir en rolig fredagskväll. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se. Puss
 
En gosig sommarbild på mig och mitt älskade hjärta!
 

En eftermiddag med mina hjärtan

Skrivet den i Vardag
En hel dag på Tingsholm är det som har gällt idag. Var faktiskt riktigt roligt. Vi fick gå i grupper och fick information om olika program. Efter lunch var det lite tävlingar på de olika programmen och vinnarna fick bio biljetter. Jag vann dock inte men jag hade kul ändå. Nu ligger jag hemma hos smilla och myser med henne och Elin framför andra avenyn. Bästa kombon!
Vi fick dessert efter maten, helt okej faktiskt.
Vi blev fotade vid deras Green screen
Hårt arbetande...
Pusss





En bra tordagskväll helt enkelt

Skrivet den i Family and friends
Igår kväll var vi som sagt på middag hos Hallbergs. Rasmus är ju bara hemma denna veckan så då får man passa på. Så det var våran familj, Stefan och Carro, hela familjen Hallberg och även Rebeccas (Rasmus storasyster) kille. Så det var ett riktigt gött gäng där munnarna går i ett. Vi alla pratar i stort sätt hela tiden och skratten kommer titt som tätt. Vi blev bjudna på god mat och efterrätt som var helt underbar. Musiken spelades högt och så rullade kvällen på. En riktig sånhär mysmiddag med folk i alla åldrar som alla kan ha kul tillsammans. En skön mix helt enkelt. Mer sånt här måste det bli. puss
 
Lyckopiller!
 

My bed is calling

Skrivet den i Family and friends
Kom nu precis hem från en riktigt mysig kväll hos Hallbergs. Bilder från detta och vad det var vi gjorde får ni reda  på i morgon. Nu ska jag hoppa ner i sängen och vila upp mig inför morgondagen då vi alla 9:or ska till Tingsholm. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Good night!
 
Inte varje dag fransmännen få se två tjejer springa runt såhär i Paris, haha. Bästa joggingturen helt klart!
 

Jobbar på det

Skrivet den i Sport
Beach 2014 it is! haha, eller ja vi får se hur det går med den biten. Det var inte det jag skulle berätta utan det jag skulle säga var att jag har varit på Nordic wellness nu en timma med Rasmus. Han hade fixat ett magpass till mig som vi körde, kändes riktigt bra faktiskt. Jobbigt var det och jag har sån träningsverk i armarna som påverkade lite när man körde plankan och så men jag fightade på ändå. Så det kändes riktigt bra, mycket roligare när man är och gymmar med någon för den peppar en liksom. Skoj!
 
Nu ska vi iväg på middag. Hörs senare, pusss.
 
 

Bonjour

Skrivet den i Outfits
Grått och regnigt...Ovanligt för att vara Ulricehamn verkligen. Haha ironin i det är stor! Jag får i alla fall vara glad att jag slipper vara ute i detta vädret. Har nu kommit hem från skolan och ska om ungefär en timma ner och gymma. Det börjar växa med läxor och prov till nästa vecka men jag är en sån som alltid skjuter upp allt så förmodligen gör jag dedt nu med, haha. Men annars så är läget väldigt bra faktiskt.
 
Tröja-Zara//Kjol-H&M//Stövlar-Hunter//Väska-Savas Milano

2 frågor, 2 svar

Skrivet den i Q/A
Fråga 1: Jag var och skulle kolla det stället du fixade naglarna. Men det var mycket dyrare då, det stod 400 kronor? och den som jobbade där kunde knappt Svenska... Är det verkligen rätt ställe då? :) Dina blev så snygga så blev jätte sugen på att fixa mina :)
 
 
Svar 1: Oj det var ju lite konstigt. Tror priset kan bero lite på vem man gör det hos. Gör man hos hon som äger butik kan det säkert stämma med 400 kronor men vi gjorde hos hennes dotter, Lisa, och eftersom att hon förmodligen är som en elev så tar hon lite billigare. Så det kan nog vara anledningen. Sen vet jag också att det var en av de andra som jobba där som inte alls var bra på svenska, hon var nog nyanställd. Så du har nog ändå kommit rätt. Åå tack vad glad jag blir :) Men ringer du Lisa kan du säkert få mer svar. Kram
 
Här är hennes Instagram så prova ring på nummret där i förklaringen :)
 
 
 
Fråga 2:Vilken system kamera använder du dig utav?och isåfall skulle Lite fototips vara jättebra! :) 
 
Svar 2: Jag använder mig av en Nikon D3100. Jag fick den när jag fyllde 13 alltså för typ 2 och ett halvt år sedan. Det gör att det säkert har kommit massor av kameror men jag trivs ändå bra med den jag har. Jag är inte jättekunnig när det kommer till kameror utan jag använder mig oftast av auto. Så att kameran får avgöra det som är bäst liksom. Sen har jag provat på att ta lite mer manuellt och försökt lära mig lite hur det fungrerar. Det tycker jag var svårt att lära sig själv men jag vill gärna lära mig av någon som kan.
Så mina tips är:
Gör det inte svårare än vad det är, bilderna blir oftast bra ändå.
Be gärna någon annan ta bilderna för då blir de skarpare än om du tar med självutlösning.
Blir du inte helt nöjd med ljus osv, redigera dem när du har laddat upp bilderna på datorn, mycket lättare.
Våga ta olika vinklar på korten, variera så att det inte blir enformigt om du till exempel tar outfitbilder.
Sist men inte minst, prova dig fram. Det brukar ge resultat
 
 
 

Min onsdags eftermiddag

Skrivet den i Family and friends
Som jag ville blev det en riktig mys eftermiddag. Jag och Smilla gick hem hit efter skolan och var sjukt sugna på kladdkaka och bestämde oss för att baka det. Vi gjorde det snabbt och hade ett riktigt bra teamwork. För vi hade lite tidspress eftersom att Smilla skulle ner och jobba så då gäller det att vara effektiva. Vi gjorde den och sen kom Moa x2 och Fannie från Netto och då började vi göra lite mat med. Så vi gjorde maten tillsammans och åt allihopa. Hade en riktigt bra stund där med alla tjejerna. Smilla fick sen halv springa ner till jobbet och jag gick ner på mitt rum och tände ljus och lyssna på musik. Precis det jag kände för. Fick sen däremot skynda mig upp lite för fotbollsträningen började vid halv sju. Och den gick riktigt bra med så då var det värt att åka upp och träna. En dag som också har gått väldigt fort.
 
Ett litet collage visar eftermiddagen
 

Gästoutfit

Skrivet den i Outfits
Min kära vän Smilla fick idag agera modell. För jag ville bjuda er på en gästoutfit. Tänkte att det kan vara kul någon gång ibland eller vad tycker ni?
 
Smilla har en väldigt blandad stil. Hon gör alltid plaggen till sina egna och stylar ihop dem på ett riktigt snyggt. Hon gör det ibland med en touch som kan få helheten väldigt bra. Hon är helt klart en tjej med stil. Sen har hon ju en väldigt skön personlighet som gör att jag gillar henne väldigt mycket hihi. Love to you!
 
Ni hittar hennes blogg här: http://smillarosell.blogg.se/ 
 
Skjorta-Ralph Lauren//Jeans-Maison Scotch//Stövlar-Hunter

Vinrött

Skrivet den i Outfits
En färg som jag nästan aldrig har andvänt är just vinrött. Jag har nog uppfattningen om att det är en tantigfärg som verkligen inte passar om man är för blek. När det nu står i alla modetidningar att det är höstensfärg blir jag lite confused. Men jag tänkte såhör idag att why not? Så jag provade och tyckte att det var helt okej faktiskt. Så det fick det bli. pusss
 
Tröja-Cindstory//Jeans-Abercrombie & Fitch//Skor-Koah//Jacka-Stradivarius//Väst-Hollies

Myssugen

Skrivet den i Inspiration
Jag ska nu gå in och ha sista lektionen som är idrott och jag vill så mycket hällre gå hem och mysa. Äta något gott och ta på mig mina mysigaste kläder och bara göra ingenting. Hur underbart är inte det! Vi får se vad planerna blir efter skolan, kanske något i den stilen.




Wednesday

Skrivet den i Vardag
Skoldagen idag kommer nog inte va så jobbig. Vi har inte jobbiga lektioner men dom är ganska långa. Men det klarar vi nog av. Puss




Sleepy head

Skrivet den i Vardag
Någon är heelt slut just nu! Min energi tog slut på två sekunder, så nu är det drömmarnas värld som väntar. God natt readers! pusss
 
En lite halvsuddig bild på mig och Elin får avsluta denna dagen:)
 
 

Hektisk dag

Skrivet den i Vardag
Är nu hemma och kan andas ut lite. Dagen har gått fort men den har varit väldigt kul. Känns som allting jag gjort har gätt hyfsat bra provet, träningarna, jobbet och ja allting. Riktigt skönt. Kollar nu på The Montazamis, älska!




Red house

Skrivet den i Outfits
Hann ta lite bilder påväg ner till gymmet innan. Man får passa på när man ändå är ute och vädret håller upp.
 
Jacka-Zara//Tröja-Line of Oslo//Jeans-A&F//Skor-Nike Air Max

Snabb uppdatering

Skrivet den i Vardag
Min dag idag går i ett. Gick i skolan till 2 och åkte direkt ner till gymmet med Rasmus efter det. Där körde vi i ungefär en timma och jag fick sen snabbt duscha för att jag nu ska ner och jobba. Har hunnit med en snabb lunch på Format emellan med så att jag ska orka med hela dagen. För direkt efter jobbet ska jag upp och träna tennis så det är snabba pix här. 




The place you love

Skrivet den i Allmänt
Båstad, Svensk sommar i sitt esse. Tennis, mycket folk, Peppes, beach, musik, vänner, kändisar och en underbar atmosfär. Man kan inte annat än att trivas. Jag som gillar allt detta trivs som fisken i vattnet. Där nere kan man bara glida runt och leva livet. Cykla runt och inte behöva tänka på någonting. Det är riktigt semesterkänsla! LOVE
 
 

innebandy power

Skrivet den i Family and friends
Idag tittar jag tillbaka på när vi hade innebandy tävling uppe i Allingsås tillsammans med släkten. Det var så fasans skoj och alla gick in för det som bara den. Vi är alla vinnarskallar som aldrig ger oss och just i sånna här tillfällen är vi som värst, haha. Men det är på en nivå som alla hänger med på och då kan man inte annat än att ha kul. Min släkt är helt klart den bästa!
 
 

And your favorite is...

Skrivet den i Outfits
Nummer 4:a är den som har fått flest röster av er läsare. Va roligt att jag har fått så många kommentarer, det är jag väldigt tacksam över och det ger mig driv att fortsätta blogga. Så fortsätt med det :)  kyss
 
 

Hard work out

Skrivet den i Sport
Plugget gick som ni säkert förstår halvbra. Åkte sen iväg och skulle träna tennis tillsammans med Stefan och Rasmus. Men då hade de tagit bort våran tid (irriterande) så alla banor var upptagna vilket gjorde att vi fick träna tennis senare. Men då kände jag och Rasmus för ett pass på gymmet fram till dess. Så vi åkte ner till Nordic Wellness och gymmade i ungefär 1,5 h. Riktigt roligt faktiskt, jobbigt som tusan men Kbk är ju taktiken som alltid funkar. Vi åkte sen upp och körde tennispasset. Sjukt gött att stå på banan igen. Så det blev en riktigt bra träningskväll idag :)




 

Grey Leo

Skrivet den i Outfits
Tröja-Second Female//Jeans-Lager 157//Skor-Blundstone//Jacka-Barbour
 

Jag börjar veckan bra med outfitbilder med kameran. Idag hade jag så mycket tid på morgonen så jag tänkte att det var bästa att passa på och ta lite bider. Och det gjorde jag rätt i för nu är det redan mörkt ute och då blir bilderna inte lika bra. Så en klapp på axeln till mig själv, haha.
 
 

Back again

Skrivet den i Vardag
Första skoldagen efter lovet och jag har varit pigg typ hela dagen. Vad är detta? Tror att den piggheten är en blandning av övertrötthet och kaffe, haha. Det har varit en bra dag i alla fall. Det var roligt att träffa alla igen och när man tänker efter så är våra måndagar inte alls så jobbiga. Det rullar på bra måste jag ändå säga. Jag ska nu försöka plugga till hemkunskaps provet som vi har i morgon. Det är behövligt med lite pluggande för min del eftersom att jag inte är så stark på den punkten med att plugga. Men det kan nog inte vara så svårt tycker jag. puss
 
 
 

Let´s Go

Skrivet den i Vardag
Jaha, nu var lovet över. Det har gått alldels för fort, det gör det alltid men man vänjer sig aldrg vid det. Surt men sant. Men nu börjar det närma sig jul och det är ju något av det bästa som finns så nu gäller det att bara kämpa på. Ha roligt så går allt mycket snabbare. Så jag tänker och tro mig det hjälper. Så det är mitt tips för dagen till er. puss
 
Btw så ikväll kommer jag gå igenom era åsikter angående outfitarna från oktober och utse en favorit bland er läsare, så har du inte kommenterat gör det nu :)
 

Så en söndag ska vara

Skrivet den i Vardag
Vilken skön dag det har varit idag. Jag har gjort precis det man ska göra, ta det lugnt, äta god mat och träna. Vaknade upp hos Smilla mitt emellan mina favoriter. Vi käka frukost och hade en mysorgon tillsammans. Mycket deeptalks och skratt. Jag gick sen hem och hade lunch med alla de gamla i släkten. God mat och riktigt gott umgänge. Jag tog mig sen en power napp (ofrivilligt) och vaknade sen en kvart innan fotbollsträningen så det blev lite snabba pix där. Upp och träna ett riktigt bra pass och sen snabbt hem för att göra mig i ordning och åka till Rasmus som äntligen har kommit hem. Den lyckan är obeskrivlig! Var hos honom fram till nu och ska nu ta och ladda inför skolan i morgon. Perfekt avslutning på lovet.
 
 

Just so sweet

Skrivet den i Inspiration
Lite november inspo. Kommer bli många timmar tillsammans med vänner och familjen en ruggig månad som denna. Ljusen ska vara tända stup i kvarten och mysfaktorn ska vara på topp. Har också lite speciella köp som jag vill göra... Vi får se hur det blir med det. I övrigt ska jag bara gå runt och längta till jullovet, haha!
 
 

New in my closet

Skrivet den i Inköp
Önskemålet om att lägga upp bilder på vad jag köpte när vi var i Helsingborg kommer upp nu. Det blev lite bra att ha saker som kommer vara superbra nu i höst/vinter.
 
Från höger: Svart klänning-Sparkz//Bh:ar-Twilfit//Marinblå långärmad-American Vintage//Grå tröja- Zara//Mönstrad blus-Zara//Handskar-?//Tights-H&M

Lördagsmys

Skrivet den i Family and friends
Helt klart en sjukt bra avslutning på lovet. Tanken var först att vi skulle laga en stor middag men det blev istället pizza och godis kväll. Jag och brudarna va hemma hos Smilla och myste framför film. Man kan inte annat än att trivas tillsammans med dem, helt klart mina änglar!





October Outfits

Skrivet den i Outfits
Vilken/Vilka är era favoriter? Kommentera på det här inlägget så jag får veta vad ni tycker :)
 
 
 

Two in B&W

Skrivet den i Outfits
Hade några fler outfitbilder att bjuda på från Helsingborg. Då körde jag lite bohemik chic. Gillade det faktiskt. Jag är en sån som gillar att prova olika stilar. Det här är något jag inte brukar ha men man måste ju prova.
 
 

Keratin behandling

Skrivet den i Vardag
Hela min förmiddag spenderades nere på salongen. Mamma skulle testa en ny behandling för håret på mig. Det är en behandling som ska stärka håret, ta bort det frissiga. Den ger håret näring så att det ska se fräscht ut helt enkelt. Det är massa olika steg man ska göra så det tar nästan 3 timmar men resultatet blev väldigt bra faktiskt. Mitt hår är väldigt tjockt och därför upplever jag ibland att det ser stort och frissigt ut, så jag tror dett var något riktigt bra för min del.
 
Här är före och efter bilder, skillnaden är ju framförallt frissigheten.

In the dark streets

Skrivet den i Outfits
Passade på att knäppa lite outfitbilder när vi var över i Danmark. Är ju däremot inte alltid så smart så jag kom på det när det var helt mörkt ute men så kan det lätt bli. Tur det finns blixt, hehe.
 
 
Jacka-Motivi//Väst-Hollies//Jeans-Gina Tricot//Skor-Prime//Väska-Michael Kors//Sjal-Lo-ika
 

Ströbilder

Skrivet den i Resor
Hade ju med mig kameran och tog allt en del bilder. Här får ni se en del av dem:)
 
Flickorna i familjen utanför O´learys påväg mot Helsingör.
 
Väl över i Danmark blev jag och Fannie inte så imponerade. Vi gick runt och skratta åt alla vi såg och bara tänkte "vad gör vi här egentligen?" haha! Men mamma och pappa kände sig som hemma när de hittade kopior av sig själva i ett skyltfönster, hehe.
 
Bilder från gårdagen när vi strosade runt. Tyvärr var ju vädret sådär men jag tyckte det var mysigt ändå att  bara gå runt och kika.
 

På hemmaplan

Skrivet den i Family and friends
Eftersom att jag sov i bilen hem så var jag inte alls trött när vi väl var hemma. Så jag och fannie tog ett dopp i badtunnan. Deeptalk med henne kan vara det roligaste, det ballar alltid ut, haha! Gjorde mig sen i ordning och gick till Smilla och kollade film tillsammans med henne, Elin och Jenny. Men det blev inte så länge för nu ska jag hem till Simon en sväng. Vill ju hinna träffa alla:) bilder från kameran kommer i morgon. Puss



Skratt beskriver kvällen väldigt bra!

Slut destination: Ulricehamn

Skrivet den i Resor
Då var vi hemma igen. Vi avslutade våran tripp med ett besök på Väla centrum. Där hälsade vi på pappas kund och shoppade lite till, hehe. Vi tog sen en lunch på centret sen mätta och belåtna åkte vi hem mot U-port igen. Perfekt litet äventyr med familjen!





La familia i Helsingborg

Skrivet den i Resor
 Idag började vi med god frukost och sen en PW direkt efter utmed havet. Det blåste lite för mycket för min smak men det var ändå skönt att komma ut och gå lite. Vi gjorde oss sen i ordning för en liten shoppingrunda i Helsingborg. Ingen av oss var ute efter något speciellt men det blev allt lite små grejer.





Hello winter!

Skrivet den i Vardag
Första vintermånaden är här. Det kändes faktiskt i luften idag, kallt var det och man känner att snön börjar närma sig. I alla fall så har det varit en väldigt fin oktober tycker jag men nu ser jag fram emot nya tider. Haha lite klyschigt jag vet men får var så.
Tänkte också kolla med er vad ni tycker om en ide jag fick. Tänkte att jag kunde lagt upp några outfits från Oktober så får ni utse eran favorit. Kommentera vad ni tycker om det:)



Victoria's Secret

Skrivet den i Q/A
Igår när jag la upp collaget som jag själv tycker hörde under kategorin "mysstämning", så fick jag två frogor. Det var om jag själv hade underkläderna som var med på bilden och vart de kom i från? Svaret på dom frågorna är att jag själv har inte just dem två utan det var bara några jag valde ut men de båda är ifrån Victoria's Secret. Många av er vet säkert vilken butik det är och ni håller säkert med om att det är rena himmelriket att gå in där. Jag älskar deras umderkläder och har ganska mycket därifrån. Så något jag varmt rekommenderar när det gäller umderkläder! 




RSS 2.0