Natti

Skrivet den i Family and friends
En lång dag idag hörrni. Så även om det är ganska tidigt nu ska jag se till att sova faktiskt. Vi har nu ätit gott på en restaurang med lite brittisk anda. Super gott var det verkligen. Vi gick sen lite och kolla men med tanke på skitvädret så lockade hotellet mer faktiskt. Vi hörs i morgon alla fina läsare!




För en mysig stund

Skrivet den i Inspiration
Att ha en hemmakväll kan vara något av det mysigaste. Man kan gosa ner sig under täcket bland mängder av kuddar och kolla en bra serie eller lyssna på musik. Du kan fixa naglarna och smörja in dig så att du luktar riktigt gott. Ha tända ljus och mysiga kläder ska va på. Sen är det aldrig fel med något gott att äta eller dricka med, mumma. Det är seriöst något av det bästa man kan göra. Sånna kvällar behöver man verkligen och då ska man köra all in liksom. Så ni som vill göra extra mysigt hemma ska definitivt bli inspirerade av detta collaget. Det blir jag!




Neråt i landet

Skrivet den i Resor
En dag som först spenderades i bil, vi åkte hemifrån och stannade inte förrän vi va i Laholm, där lämnade vi en order till en smyckesbutik och träffade gulliga Jessica som var med och hjälpte till nere i Båstad för två år sedan. Så himla fin tjej verkligen! Vi åkte sen vidare till Helsingborg och när vi kom fram hit så var det lunch time. Blev det gamla hederliga O'Learys. Vi tog sen båten över till Danmark, Helsingör. Där gick vi runt och kolla lite och kände väl att det inte riktigt var våran grej där. Så vi åkte tillbaka igen och är nu på hotellet och tar det lite lugnt innan vi ska ut och äta.Myyys!




 

Så att ni vet

Skrivet den i Family and friends
Jag har ingen dator med mig till Helsingborg men kameran är med så bilder kommer i morgon kväll eller något sånt. Hoppas ni alla njuter lika mycket som jag av att ha lov och slösa ingen tid nu! Jag ska verkligen ta vara på de dagarna som är kvar.
 
 

Next up: Helsingborg

Skrivet den i Resor
En tidig morgon blev det idag, tennis klockan 7 var det som gällde. Haha, inte varje dag det händer. Men för att jag skulle hinna spela innan vi skulle åka så fick det bli så. För just nu är vi påväg mot Helsingborg. Två dagar tillsammans med familjen där nere tackar man inte nej till. Blir skönt att komma från stan lite även om det inte är så länge. Så ser planerna ut men mer uppdatering kommer senare!
 
 

En från modevisningen

Skrivet den i Mode
I söndags var det modevisning med Heléns Hus, Collage och Format. Först fick alla gästerna mat nere på Format och sen gick det upp en trappa och där hölls modevisningen. Jag hann inte vara med hela tiden eftersom att jag var på fotbollsmatch i Lilla Edet men jag hann till visningen och det var tur det. Tyvärr fick jag inte många bra bilder där inne så ni får bara se en som var när alla samlades uppe på scenen.
 
 

At the seaside

Skrivet den i Outfits
Tp-huset ligger ju så bra till så idag när jag och Fannie gick på lunch tog vi först lite bilder nere vid sjön. Solen låg framme och det var så fint. Det är sånna här höstdagar vi gillar!
 
 
Jacka-H&M//Poncho-Åhléns//Tröja-Maison Scotch//Jeans-Abercrombie & Fitch

Ingen sovmorgon här inte

Skrivet den i Vardag
Sova har jag inte tid med, haha! Vi kom hem runt 1-halv 2 igår så då sov Smilla och Elin hos mig men vi alla skulle upp och jobba så klockan ställdes på 8 och det var den sömnen vi fick. De gick härifrån till deras jobb och jag och Fannie gick ner till kontoret. Där var idag hela familjen, mamma hjälpte också till idag. Så det var fullrulle där nere, packningar som skulle iväg och smycken som ska levereras. Så kul!! Jag och Fannie tog en lunch på Format, helt klart mysigaste stället i stan. Vi gick sen tillbaka och fortsatte. Fannie gick hem vid tre men jag stannade lite längre för att allt skulle ner till posten och det tyckte jag inte att Johan skulle behöva göra själv. Det tog lite tid men vi blev klara vid halv fem och då åkte jag hem. Helt lagom jobbpass faktiskt!
 
 
 

Grå turtleneck

Skrivet den i Outfits
När vindarna är framme är det faktiskt riktigt kallt och igår när vi var i Borås var jag så glad över att jag hade min nya stickade tröja som har en krage. Det värmde skönt! Så tänk på det nu, ta på er så att ni inte blir sjuka.
 
 
Tröja och Jacka-Zara//Jeans-Don dup//Skor-Prime//Väska-Hong Kong
 

Beautiful nails

Skrivet den i Q/A
Nagelsalongen som jag var på heter Beautiful Nails och ligger i centrala Borås. Adressen är Hallbergsgatan 8 och det ligger väldigt nära Åhléns för er som vet vart det ligger. Det är Lisas mamma som äger nagelsalongen så vill ni kontakta henne så är det bara att söka på Eniro på Beautiful Nails men om ni vill ha just Lisa så står hennes nummer här under på Instagram bilden som också visar hur hennes profil ser ut. Om ni har fler funderingar är det bara att kommentera :)




En spontankväll

Skrivet den i Family and friends
Tanken igår var att vi bara skulle åka in till Borås och fixa naglarna och sen åka hem. Men vi stannade kvar och kollade på bio också. Även Linnea kom och tittade med oss. Vi såg faktiskt en riktigt bra film som hette Familjetrippen. Komedi, ingen action för det klarar jag inte av att se. Men filmen var faktiskt väldigt bra. Så det blev en väldigt lyckad kväll.
 
 

My nails

Skrivet den i Mode
Glömde lägga upp bild igår, sorry guys! Men här har ni då resultatet blev skit nöjd måste jag säga. Absolut värt 200 kronor och tjejen som gjorde det var riktigt duktig. Så ska ni göra era naglar ska ni definitivt gå till henne! Ni hittar henne på instagram som : @beautynailsbylee

 

Julsmak

Skrivet den i Sweet Things
Igår när vi var i Borås testade jag på Loka med pepparkaksmak. Det var tyvärr inte en favorit. Det kändes helt fel att dricka pepparkaksmak liksom, det ska man ju tugga. haha! Men det  var värt ett försök i alla fall.
 
 
 

Kaffepaus

Skrivet den i Family and friends
När man är i Borås är espresso house ett givet alternativ. Det blev två besök där idag och nu är det bio som gäller! Vilken dag :)




A day in Borås

Skrivet den i videor


En kväll i Borås

Skrivet den i Family and friends
Är just nu i Borås med mina två tjejer och vi hade idag bokat tid för att fixa våra naglar. Lite tjejmys så här på lovet. Så vi ska sen ta bussen hem till Elin och sova där. Resultatet får ni se senare!


En oseriös bild för att vi aldrig kan vara seriösa, haha! 



Office

Skrivet den i Vardag
Ännu en förmiddag på Office avklarat. Det vi började göra idag var att packa iväg allting som ska skickas. Det är smycken, skyltmaterial, kataloger, askar mm. Det är nu det börjar på riktigt :)




Cozy

Skrivet den i Inspiration
Kläder, väskor, skor, smink, solglasögon, hattar, sjalar osv är sånt som en tjej aldrig kan få för mycket av. Det är att köpa kärlek och tro mig det går! Igår kväll när regnet föll utanför fönstret insåg jag vad min absoluta favorit kommer vara i höst/vinter. Den varma gosiga tröjan. Att liva upp en vanlig vit eller svart tröja snyggt med hjälp av alla andra accessoarer kommer helt klart vara mitt starka kort. Du känner dig då bekväm men också stylelad på ett sätt som blir väldigt komfotabelt som det så fint heter. Gör de vanliga "gamla" tröjorna till dina egna. Kör din style på en helt vanlig tröja så kommer du långt!
 
Här har jag valt att ha lite kallare färger på tröjorna och sen köra mer åt det varma hållet på accessoarerna med brunt och guldigt. Absolut något jag själv skulle bära!

Elsas värld is back!

Skrivet den i Mollys tips
Kommer ni ihåg serie succén Elsas Värld? Jag satt som bänkad vid datorn varje gång det var ett nytt avsnitt så jag är så peppad för ännu en säsong. Hoppas det är lika bra som den andra, det tror jag. Sen tycker jag hon som spelar Elsa är så freaking sjukt jäklans snygg med så det gör typ halva serien, haha! I alla fall så på onsdag smäller det, kolla är mitt enda tips!
 
 

Kvällens inspo

Skrivet den i Inspiration
För att jag ska kunna känna mig inspirerad är det väldigt viktigt för mig att hitta inspirationen. Jag älskar att sitta och bläddra i modetidningar eller sitta och läsa bloggar, wehartit och instagram. Jag vill hela tiden se saker, mode, utomlandsbilder, kärleksbilder, snygga tjejer, vältränade killar, mat, fitness osv. Haha, för många är detta löjligt men jag tycker det är kul. Det gör att jag kan driva min blogg frammåt men också för att är jag inspirerad mår jag väldigt bra. Det hör ihop på något sätt. Jag kan inte riktigt förklara det men att jag är en sån som påverkas av vad jag ser, snappar upp idéer och är uppmärksam är det ingen tvekan om. Jag söker helt enkelt inspiration!
 
Weheartit

Stormen Simone

Skrivet den i Vardag
Efter en hel dags jobb var vi alla väldigt trötta. Det blev lite fotbollstittande men sen somnade jag i soffan, standard. haha! Men nu är jag pigg igen och sitter nu med datorn och hör hur stormen har böjrat komma. Det har varit lugnt ända fram till nu men vindarna hörs genom fönstrerna så nu är den här. Så farligt är det ändå inte som tur är! Men det blir i alla fall inte så mycket mer som händer ikväll, ska leta inspo tror jag. Sitta och kolla på bilder och lyssna på musik. Lovely!
 
 
En oldie

Just a sneak

Skrivet den i Outfits
Jobbade till halv fem, vi hann med riktigt mycket idag. Ska ner dit i morgon igen för att börja packa ordrar. Nu ska det skickad ut i butikerna och förhoppningsvis sälja super bra! Det tror vi att det absolut kommer göra. Hann tyvärr inte ta några outfitbilder som kanske är förståeligt men här har ni en lite sneak på vad klädvalet var idag. Comfortable är väl ordet!

Klocka-Gant//skor-Nike air max//sjal-Marlene Birger//chinos-Masion Scotch


working day

Skrivet den i Vardag
Jobba blev det som gällde idag. Vi kör på jag och fannie och är snart klara med att lägga i tags i alla påsar med smycken i. Så nästa steg blir att skicka i väg ordrar. Så det rullar på bra ska ni veta :)




1 mars 2014

Skrivet den i Resor
Åååå vad min dag har börjat bra! Har nu fixat biljetter till Aviciis konsert i Stockholm den  1 Mars. Såå taggad! Jag, Elin och Smilla ska åka upp och ha en sjukt rolig weekend. Nu är det pepp hela vintern för detta!




Good morning lovely monday

Skrivet den i Vardag
Första gången på länge man inte behöver sucka  över att det är måndag. Någon gång måste ju vara den första, right? I alla fall vad min bjuder på för kul får vi se lite, vad jag vill göra vet jag inte riktigt än! Det märker jag säkert snart. En rolig dag ska jag ha i alla fall.
 
 
 

Nu är det över

Skrivet den i Sport
Matchen resulterade i att Ving åkte på stryk. 2-3 blev det efter en ganska händelselös match fram till sista kvarten då målen rasade in. Tyvärr för sent för att det skulle bli vinst för Vings del. Men en rolig resa till Lilla Edet var det och supproterbussen rockade!
 
Lite bengalisk eld bjöd motståndarna på, dock blev effekten inte så bra när man knappt såg lagen... Inte så bra tänkt där kanske.
 

SVIF till fyran

Skrivet den i Sport
Supporterbussen rullar nu mot Lilla Edet för att vi ska iväg och hejja fram Södra Ving till fyran. Uppladdningen går inte att klaga på, musiken pumpas i bussen och alla är taggade till tusen. Go SVIF!

In my bag

Rödsvart!





At Smilla's

Skrivet den i Family and friends
Sov hos Smilla ikväll, så nu är det frukost mys framför Shrek tillsammans med tjejerna. 




Fotbollsavslutning

Skrivet den i Vardag
Hela min eftermiddag gick åt till att ha avslutning med fotbollslaget. Var en riktigt rolig eftermiddag och bowlingen gick superbra. Jag och min lagkompis Matilda Johansson vann hela alltet. Med hela 140 poäng, vi blev typ förvånad själva! Så då vann vi en 3 rätters middag på kallbadhuset, så vi och 4 tjejer till ska dit, sjukt skoj! Sen vann jag med pris för mest assists i U3 laget. Blev chockad när det gällde det med men riktigt skoj :)  Så var det tacos med, så jag klagar verkligen inte på min eftermiddag.




Mina plans

Skrivet den i Q/A
Okej, en veckas lov vad ska jag göra då tro? Nej men ska jag vara ärlig har jag inte mycket planerat, jag tänker att jag tar det lite som det kommer. Det jag vet att jag ska göra är att vara med mina kära vänner och familj och njuta va en vecka som är fri. Jag kommer nog också jobba lite, bli klar med allt på kontoret. Sen har mamma och pappa tagit ledigt lite i veckan med så det blir kanske en liten tur någonstans. Vi får se helt enkelt vad som händer, jag tror i vilket fall att jag kommer få ett jättebra lov och att det kommer gå så fruktansvärt fort så det gäller att passa på att göra massa grejer när man kan.
 
Om ni har några önskemål på vad ni vill att jag ska blogga om eller något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att kommentera! Passa på nu när det är lov för då har jag förhoppningsvis tid :)
 
Den här tjejen vill jag spendera mycket tid med, syskonkärlek!

26 oktober

Skrivet den i Vardag
Den här känslan av att få sova ut på morgonen är oslagbar! Nu är inte jag en sån som vill ligga i sängen och sova till två på dagen för då tycker jag att man inte hinner med något, men att få sova och kunna gå upp utan att vara trött, det gillar jag. Jag startade med en frukost med min kära fader och ska nu göra mig i ordning för ett gympass här hemma. Känner att jag vill röra lite på mig igen, ta ut mig riktigt mycket är det jag vill göra. Så det får bli min förmiddag tror jag, skönt att starta lovet på detta viset.
 
 

Nyöppnat

Skrivet den i Family and friends
Igår efter hockeyn passade vi på att prova på "nya" pizzeria Jamaica. De har bytt lokal så då ville vi seger det va där, pizzan var sjukt god och vi hade riktigt roligt! Det blev sen en väldigt blöt promenad hem för min del, fy tusan va blöt jag blev, haha! Gick sen till Simon och vi myste till det och kolla på Taken 2. Hade sett den innan men älskar dom filmerna, så se dom om ni inte gjort det!




Ishallen

Skrivet den i Sport
Har nu suttit uppe i ishallen sen typ kvart över sju, Simon spela och självklart åker jag upp och kollat snäll som jag är. Kallt var det men vann gjorde dom och det är det viktigaste. Nu ska jag och tjejorna ner och äta pizza, mumma!




Pink Leopard

Skrivet den i Outfits
Nu när mörkret kommer snabbt så får det bli lite darkness outfit bilder. Det hör till hösten!
 
Jacka-Zara//Sjal-Lo-ika//Mössa-Rabens Saloner//Jeans-Abercrobie & Fitch//Skor-Blundstone//Väska-LV kopia (köpt i Hong Kong)
 

NU är det lov!

Skrivet den i Vardag
Just nu efter mitt jobbpass kan jag gå på lov. Jag valde att jobba lite till idag bara för att jag kände att det var lika bra, så nu är det inte alls mycket kvar vilket är jätteskönt! Jag ska nu ta mig hemåt och sen är det hockey som gäller ikväll, skoj!

Tog med mig mat från Format idag och unnade mig en Chailatte:)




Wihoo

Skrivet den i Inspiration
Sitter här i skolan och vill just nu bara hem. Är trött och vill bara ha min ledighet nuuu! Vi slutar så sent som tre idag så det är ju ett tag kvar. Men efter det går jag nog en snabbis ner till mamma och sen också kanske en sväng till kontoret för att fortsätta jobbet, kan lika väl köra på. Fredag är alltid fredag, lika skönt varje gång!

Lite inspo såhär mitt på dagen

 

Our hot tub

Skrivet den i Q/A
Hade ett önskemål på att visa vår jacuzzi så här ska ni få se lite bilder på den. Den är då alltid uppvärmd och det är bara att hoppa in när man känner för det, helt lovley!
 
 

Inside

Skrivet den i Outfits
Nu när det är regn i luften så får det bli lite bilder inifrån, hope you like it!
 
Kofta-FAV(ny)//Linne-Rosemunde//Jeans-Dr Denim//Klocka-Thomas Sabo

Eftermiddagen

Skrivet den i Vardag
Elevens val med Stefan, hur gött är inte det?!? När han dessutom har fixat lite mat till mig för att jag ska orka träna är han ju mer än ängel! Vi körde ett riktigt bra pass och åkte sen ner till kontoret, där duschade jag snabbt av mig och sen satte jag igång med jobbet. Det börjar ta på det nu, men fortfarande en del kvar. I alla fall så var jag där till 5 och åkte sen hem. Helt okej ändå:)





The schoolday

Skrivet den i Vardag
Min skoldag började med att vi i referensgruppen för Tingsholm träffades påTingsholm. Vi skulle ha möte där idag och vi skulle få chansen att få se skolan. Vi gick på en rundvandring  på skolan och man kände sig ganska liten när man gick runt där asså. Sen satt vi i deras cafeteria och pratade. Vi bjöds också på fika vilket var riktigt smarrigt! Så detta mötet var väldigt givande som vanligt och det var riktigt skoj.
 Dagen fortsatte sen med matteprov direkt när jag kom tillbaka, svårt som attan men ska fortsätta med det i morgon. Sen hade vi en väldigt lugn eftermiddag när det gällde lektioner. Tur det annars hade jag inte pallat. Så det har varit en bra dag idag måste jag säga.




Hade inte suttit helt fel

Skrivet den i Throwback of the week
Nu när höstlovet börjar närma sig är jag riktigt sugen på att åka iväg på en resa. Det har ni säkert förstått vid det här laget. Jag hade nu inte heller klagat om vi hade åkt på en resa och varit riktiga turister, ungefär som vi var i Paris. En riktigt fin stad är vad det är och eftersom att vi var där på våren när kylan fortfarande låg i luften var det faktiskt riktigt mysigt. Det är en resa jag gärna skulle gjort om och nu känner jag att den hade suttit perfekt nu på lovet!
 
 

En vanlig dag

Skrivet den i Vardag
Mina dagar denna veckan har ju varit väldigt likadana måste jag säga. Skolan, jobba, träna, äta och sen sova. Jag ska inte säga att jag klagar på det för det har rullat på riktgt bra och jag jobbar ju hellre än pluggar. Nu däremot måste jag verkligen plugga. Matteprov i morgon och jag är lite nervi asså... I alla fall så har jag för omväxlings skull inte tränat tennis idag utan fotboll. Vi tränar fortfarande ute och detta ser dem som början på nästa säsong liksom. Idag var det en rolig träning faktiskt och det var mycket spel vilket alltid är utmanande och skoj! Så jag är riktigt nöjd nu :) Dyker ner i matteboken för ett tag och sen ska jag ta mig en lååång nattsömn.
 
 

Stonewall

Skrivet den i Outfits
Eftersom att jag har ganska fullt upp på dagen nu eftersom jag jobbar är det svårt att hinna med att ta outfitbilder med kameran. Så jag får ta dem med mobilen och det blir inte lika bra men det är i alla fall något, kommer bli bättre framöver med det!



Jacka-Marlene Birger//Sjal-Ester Elenora//Jeans-&Denim//Skor-Primeboots//påse-Fiorucci



Två dagar kvar, kämpa!

Skrivet den i Vardag
Nu är det inte långt kvar men ändå känns det som en evighet till lov. Jag har ett stort mission kvar och det är ett matteprov som jag ska göra i morgon. Fy tusan vad jag inte ser fram emot det, men jag får göra mitt bästa så får vi hoppas att det räcker. Idag hann jag plugga lite på det i skolan så det var bra! Men nu är det jobb igen som gäller hela eftermiddagen och sen kanske träning, beror på om jag känner att jag behöver plugga eller inte. 

Min dag i lite blandade bilder


Jämförde min hand med en kille i klassen, jag är ju inte så jäkla stor direkt :)



Minns tillbaka

Skrivet den i Throwback of the week
Kan inte låta bli att minnas tillbaka till Stefan och Carros bröllop. Vilken dag det var! Så mycket glädje och kärlek i luften att jag blev helt till mig. Vi alla var uppklädda från topp till tå och var så taggad för just denna dagen. När kvällen närmade sig blev håret sämre och sminket rann av för att man var så varm men sturnt samma var det liksom. Dansen sattes i fullgång och det hölls inte igen ska ni veta. Vilken sommardag det var!
 
 

Black Shadow

Skrivet den i Outfits
Min outfit för dagen var mysig. Gick runt med en poncho som var supergosig och höll mig till och med varm hela dagen. Inte ofta det händer på våran kalla skola.
 
Jacka-H&M//Blus-Marlene Birger//Jeans-Was//Skor-Dr Martens//Poncho-Åhléns//Väska-Ralph Lauren
 

Tennis krigare

Skrivet den i Sport
Ojojoj, vilket pass det blev idag. Vi har nog aldrig spelat så många bollar ska ni veta. Vi körde en övning som gick ut på att träffa två vanliga koner, det var alltså sikte och koncentration som sattes på prov. Och ska jag vara ärlig så lyckades jag skit bra, höll koncentrationen hela tiden men bollen ville bara inte träffa. Men jag malde på, och till slut satte jag den. Den känslan är oslagbar! Vi körde sen vanlig match och den tog jag hem med så ett lyckas pass blev detta med:) Svettas ännu lite mer på gymmet nu, practice for life, haha!




Autumn red

Skrivet den i Outfits
Röda naglar lyser upp mina händer idag. Klär mina handleder med roséguld och svarta detaljer. Livar upp min outfit helt idag :)




Inte vilket kontor som helst

Skrivet den i Vardag
Stämningen på kontoret är verkligen sjukt skön. Det märks att alla gillar de dom gör och deras humor är precis i min smak. Nu känner jag ju dom alla tre väldigt väl, pappa, Johan och Stefan är goa gubbar allihopa. Det gör det roligt att gå ner dit :) 


Stefans "nya" morgonrock, haha!

Gofika!

De tre musketörerna

Skrivet den i Family and friends
Här är vi, the three musketeers. Sista lektionen slutade extra tidigt, inte ska man klaga! Så nu sitter jag hemma hos Smilla tillsammans med henne och Elin och ska snart iväg för att jobba hos pappa. Kände bara för en liten stund med tjejerna.




Hello there sunshines

Skrivet den i Vardag
Tisdag=kortdag för min del, hur gött är inte det?!? Det ska man absolut se till att njuta av tycker jag. Fast för min del blir det direkt ner till jobbet efter skolan men det tycker jag ändå är roligt så jag klagar inte. Nu är det ju inte heller långt kvar till lov. Bara denna veckan kvar ju, exited!!
 
Bild tagen tidigt i somras
 

I work hard

Skrivet den i Sport
Som många av er vet är jag lite av ett träningsfreak, haha! Men det är för att jag mår så bra av det, älskar att ta ut mig riktigt mycket. Så jag tränar riktigt mycket men jag ser det som sagt bara som en rolig grej. Idag hade jag och Stefan ett riktigt bra tennispass. Det var precis vad jag behövde kan jag säga! Riktig träning är vad det var. Körde sen ett fyspass här hemma, lika bra att passa på alltså.
 
 
Bild från ett tag tillbaka
 
 

En från jobbet

Skrivet den i Vardag
Min och Fannies uppgift idag var att sätta på prislappar på tags och lägga i del i påsar. Det är pilligt och kommer ta tid men man märker ändå att man kommer någon vart. Det låter ju inte så mycket men idag hann vi med 14 av 180 artiklar. Haha, okej en hel del kvar men ändå något:)





Måndagens

Skrivet den i Outfits
Ytterkläderna blev det bild på idag, kände inte för att ställa mig i regnet och ta av mig jackan, skulle blitt ganska blött, haha!



Jacka-Zara//Sjal-Lager 157//Stövlar-Hunters//väska/påse-Fiorucci

Hard working sisters

Skrivet den i Vardag
Har precis tagit mig en god lunch tillsammans med fannie. Det blev torgstallet såklart och nu ska vi jobba lite hos pappa. Vad vi ska göra vet vi inte riktigt men det märker vi.





Längtar efter...

Skrivet den i Inspiration
...Semester! Åå vad jag skulle vilja åka utomlands nuu. Hade lätt kunnat boka en sista minuten någonstans just nu. Jag är ingen höst männsika som ni redan vet och vad går inte upp emot ett varmt ställe, sena kvällar, ledighet och shopping. Jag vet inte exakt vart exakt jag skulle vilja åka men det hade inte spelar så stor roll, bara jag hade fått sjukt skoj så hade jag blivit nöjd.
 
 

Sleepy

Skrivet den i Vardag
Då blir det ett litet godnatt från min sida nu. Har haft en riktigt bra helg måste jag säga, vila ut kanske jag inte har gjort men vem behöver vila när det finns kaffe, haha! Skämtosido, jag om någon behöver sova mycket. Somnar lätt med så jag känner på mig att idag blir det en tidig kväll för lilla Molly. Puss och sov gott kära läsare!
 
 
 

Solsidan

Skrivet den i Vardag
Avslutar denna helgen med solsidan. Åå vad jag är glad att det ska börja igen, har höga förväntningar men jag tror det  kommer bli bra :)
 
 

Nya tag

Skrivet den i Vardag
Det vanliga man tänker när det är söndag, ny vecka! Så är det och det kan vi inte göra så mycket åt. Nu är det i alla fall bara en vecka kvar till lov, hur pepp är man inte då?!? ska bli fett skönt med lov och jag hoppas att jag hittar på massa skoj. Men fram till dess kommer det bli en hård vecka och även lite jobb. Taggad ändå måste jag säga.
 
 

Kval dags

Skrivet den i Sport
Södra ving ha idag spelat sin första kvalmatch. Kallt och regnigt var det men de lyckades på hemmaplan att vinna med hela 4-1. Såå gött ju! Nu väntar match mot lilla Edet nästa vecka, lätt att man ska dit. Jag ska stötta dom hela vägen :)

Oseriösakusinerna




Lördag kväll à la Samuelsson

Skrivet den i Family and friends
När vi kom hem från Göteborg igår hade mamma och pappa gjort så fint hemma, städat hela dagen typ och rensat våra kläder osv. Det var nog behövligt, haha! Så stod det mat på bordet med och både Albin och Simon sov hemma hos oss så då var alla samlade runt bordet och vi hade en riktigt rolig middag. Vi skulle sen titta på film men redan efter 5 minuter somnade både jag och fannie.. Haha som vanligt! Jaja, en bra gårdag var det i alla fall:)


Sneakie

Skrivet den i Inköp
Här får ni en liten kik på vad jag köpte igår, det blev lite grejer som är bra att ha. När jag och Fannie handlar tänker vi att vi handlar det mesta tillsammans. Så det här är några grejer av det vi köpte :)
 
Svarta kjol-H&M//Stickad-Zara//Kofta/poncho-FAV
 

En lördag i Göteborg

Skrivet den i Resor
Klockan 9 i morses steg vi på bussen mot Göteborg. Så roligt att den här trippen äntligen blev av. Det var ju min present till Fannie att vi skulle åka hit och det fick bli idag. Vi har varit här ända till nu, så nu sitter vi på bussen igen. Simon och Albin har också varit med och det är så kul att vi kan ha roligt tillsammans allihopa. Hade inte varit samma sak annars. Så en dag med de goaste i Göteborg, jag klagar inte :)

Lite random bilder från dagen








En kväll i världsklass

Skrivet den i Family and friends
Ojojoj, vilken kväll jag hade igår. Mina fina tjejer var här hemma på lite middag. Det var framförallt för att fira Ida B eftersom att hon fyllde år för ett tag sedan. Vi gjorde tre rätters tillsammans och hade en kväll med dans, skratt och en himla massa flum. Så roligt att vi kan ha det såhär kul tillsammans och verkligen skratta i stort sätt en hel kväll. Sen senare kom också lite killkompisar och hängde här med oss så det var riktigt skoj. Vi tog sen en promenad i det kalla vintervädret och sen gick jag och la mig eftersom jag skulle upp tidigt idag.
 
Jag vill bara tacka er mina underbaringar för att ni gjorde min fredagskväll hur grym som helst och jag älskar verkligen er ska ni veta! Ni betyder oerhört mycket för mig.
 
Girls in black it is!
 
 

Yesterday FAV

Skrivet den i Outfits
Gårdagens outfit får ni se här :)
 
Tröja-FAV(ny)//Jeans-Ralph Lauren//Jacka-Marlene Birger//Solisar-Ray Ban//Skor-Prime
 

Skogspromenad

Skrivet den i Family and friends
Direkt efter skolan idag gick jag, Simon och Vilma ut på en PW. Vi tog oss igenom sträckåsrundan, applåd till oss, haha! Riktigt skönt var det i alla fall och solen lös så det va en riktigt fin promenad med. Mysigt!




Lunchdejt

Skrivet den i Family and friends
Vi kunde inte låta bli idag, det blev torgis för min och Smillas del. Tunnbrödsrulle var länge sedan jag åt men det var lika gott idag som det brukar. Vi hade en mysiglunch och självklart såå mycket att prata om. Love that girl!




Frestelser

Skrivet den i Wanties
En fredag om denna, grå och tråkig, bjuder jag på söta frestelser. Jag begriper mig inte på hur sötsaker kan vara så gott. Jag är så svag för sånt och det är ju så underbart att sitta och äta massor av godheter. Haha, tyvärr serveras det inte mycket sånt här i skolan så jag får nöja mig med deras mat.. Lär ju inte bli mätt men jag är van. Haha! I alla fall så hade jag hällre haft något av detta på mitt bord just nu.
 
 

Miss my brother

Skrivet den i Family and friends
 
Åå, nu var det länge sedan jag träffade denna godingen. Han har flyttat till Stockholm och har börjat plugga där och kommer bo där uppe i ett år. Det känns riktigt konstigt måste jag säga. Jag saknar honom så sjukt mycket. Efter att ha träffat han nästan varje dag till att inte se han överhuvudtaget gör mig så ledsen. Han gav mig alltid energi och är en av dem som står mig närmast. Han är helt enkelt som min storebror. Nu kommer han i alla fall snart hem så jag får träffa honom, tur det!
 
 
 

About my work

Skrivet den i Q/A
Fick lite frågor om jobbet innan så tänkte att jag kunde svara på dem direkt.

Vad jobbar du med?
Idag var jag och jobbade hos min pappa. Han äger ett smyckesföretag som heter Moderna Smycken och deras jobb är att sälja smycken till olika butiker runt om i Sverige. Kontoret ligger här i Ulricehamn så det är lätt att åka dit och hjälpa till när det behövs. Han har nu också startat sitt eget märke som jag kommer kunna hjälpa till mycket inom senare i höst/vinter.
Just idag satt jag bara och skrev priser i en pärm, man måste alltid börja någonstans:)


Hur många olika "jobb" har du?
Jag har tre jobb skulle man kunna säga. Jag jobbar ju då som sagt hos pappa och där får jag göra grejer som packa, skriva prislappar men också ibland hjälpa till att sälja. 
Sen jobbar jag hos mamma också. Hon äger en salong här i stan så där är jag städerska men hjälper också till att stå i kassan på helger och marknader och sånt liknande. 
Sista jobbet är ett jobb jag inte har jobbat så mycket med, det är att städa ute på ett kontor som ligger nära där min farfar bor. Jag ska egentligen vara där ofta men det har inte blivit av. Ska dock ta tag i detta nu tänkte jag. 

Har ni mer frågor är det bara att kommentera:)







Rain is in the air

Skrivet den i Outfits
Dagarna varierar väldigt mycket när det gäller vädret. Jag gillar verkligen hösten när det är sol och inte blåser men dagar som denna när det är regnigt och kallt är inte så gött faktiskt. Man får göra det bästa av det ändå. Gick i skolan till 2 och sen hade jag elevens val tennis. Då känns det typ som att man har tränat så kallar inte det lektion på samma sätt. Nu börjar jag hitta tillbaka till slagen igen. Hade en liten neråt träning i tisdags men är back on track igen. Skönt det! Vi körde ett pass jag och Stefan och sen åkte vi som sagt till kontoret och jobbade lite. Bättre att vara där nere och göra nytta än att bara sitta hemma.
 
Tischa-Contemporary Reflections//Jeans-Lager 157//Jacka-A&F//Skor-Blundstone//Smycken-Nialaya och Energy Armor

Working

Skrivet den i Vardag
Sitter och jobbar nu, har gjort det sen jag sluta skolan. Har någon timme kvar men bloggar mer när jag kommer hem. Love!




Brunett till syster

Skrivet den i Family and friends
Måste bara visa en bild på Fannie i hennes nya hårfärg. Tycker hon blev riktigt snygg u det! Det känns självklart lite konstigt i början när man ser det men nu har jag vant mig och tycker det är svinsnyggt. Jag blir lite såhär att jag vill också göra något kul med mitt hår men jag vet inte vad? Har ni några förslag kan ni gärna kommentera.
 
 
 

The typical summer

Skrivet den i Family and friends
Midsommar, svenskt och underbart! Tänker tillbaka på den och blir bara glad.Det är en sån dag som är till för familj, släkt och vänner och det får jag ju verkligen säga att jag lyckades riktigt bra med detta året. Så sjukt skoj hade jag och man saknar den sommardagen asså. Okej, regnet saknar jag inte men värmen som ändå va trots regnet och solen som faktiskt visade sig på dagen. En dag som jag kommer ha med mig länge!
 
 

Ute och går

Skrivet den i Sport
Har varit ute på en PW tillsammans med Evelina. Mycket prat blev det där med. Vi tjejer bara pratar hela tiden, haha! Det ingår. Puss




In the city

Skrivet den i Outfits
Lite outfitbilder från stan för en gångs skull. Idag har varit en så kallad "uschig" dag men så är det ibland och det är bara att gilla läget. Man får va glad ändå helt enkelt :)




Jacka-Motivi//Väst-Line of Oslo//Jeans-Morris//Skor-Primeboots//Påse/väska-Fiorucci// också fick min dator vara med:)



Onsdagslunch

Skrivet den i Family and friends
Efter en en halv lugn skoldag bestämde jag och Vilma att vi skulle gå ner och fika på stan. Typisk tjejgrej som ni alla säkert vet, haha! I alla fall så hade vi idrott sista lektionen och vi hade styrka så när vi väl ska fika var ju jag svinhungrig. Så det blev en grekisksallad för min del istället. Vi satt där ett bra tag och hade det riktigt mysigt. Gillar att sitta länge och prata ut med människorna runt en, så mycket hade vi att prata om med. Haha, älskar det! 




God morgon världen

Skrivet den i Vardag
Sitter nu i bilen påväg till Borås för att besöka min kära tandläkare, "host, host" lite ironi på det. Ska i allafall bli skönt att höra vad dom har och säga om mina tänder. Har inte lektion förrän om någon timme så vi får se vad jag och pappa hittar på efter tandläkarbesöket. Puss



 

Träning med Steven

Skrivet den i Sport
Nu för tiden är det oftast bara jag och Stefan som tränar tennis tillsammans. Självklart har vi sjukt skoj men man saknar ändå ibland då vi var typ ett gäng på 6 pers som spelade. Det är två helt olika saker men båda fungerar ju riktigt bra ändå:) idag var det däremot inte riktigt min dag, vet inte varför men gick sådär, var nog en slödag idag helt enkelt. Så är det! Tennis är kul i alla fall




15 oktober

Skrivet den i Outfits
Höstsolen visar sig idag igen, vilken höst det här är asså! Hel galet ju, man får passa på att vara ute nu folks, innnan rusket kommer.
 
 
Stickad-Vero Moda//Linne-Odd Molly//Jeans-Hollister//Skor-Dr Martens//Solglasögon-Köpta på en marknad utomlands, billigt och bra, haha
 

Hola amigos

Skrivet den i Family and friends
Ännu en tisdag avklarad, hur nice? Min dag har inte varit speciellt jobbigt som tur är och en del goa skratt har det blivit med. Perfekt ju! Passade också på att fotad tillsammans med två av mina hjärtan. Love!




En förändring

Skrivet den i Mollys tips
En sak som verkligen har förändrats sen några år tillbaka är mina kära små tänder. Jag satte in min tandställning i juni 2012. Mitt problem var att två av mina tänder inte ville komma ner av sig självt utan de behövde operera för att tänderna skulle kunna komma ner och med hjälp av tandställningen skulle då tänderna dras ner. Det låter ganska komplicerat och ska jag vara ärlig har jag inte heller riktigt fattat vad det är dom har gjort. Men självklart gör man som tandläkaren säger. Det som jag inte trodde var att jag skulle bli av med min "lilla" glugg. Haha, när jag börja märka att den skulle försvinna blev jag nästan lite ledsen först, gluggen var min grej liksom. Men nu när jag ser den stora skillnaden är jag så  sjukt glad över att jag faktiskt satte in tandställningen. Nu är det inte lång tid kvar med tandställning men jag kan lätt säga att det var värt det. Jag är så peppad på att se resultatet. 
 
November 2011
 
September 2013
 
 
 
 
 
 

Ett litet projekt

Skrivet den i Inspiration
Som många av er vet så har jag en helt vit vägg inne på mitt rum som jag inte riktigt har vetat vad jag vill göra med. Jag har velat sätt upp en tavla eller något liknandes jag har inte kunnat bestämma mig för vad. Men nu har jag fått en ide som jag tror kommer bli riktigt bra. Här har ni en liten sneakie på vad jag tänker göra. Detta är som en board som jag tänker täcka med massa inspirerande bilder. Det kommer se ut som en tavla eftersom att jag inte kommer klistra direkt på väggen. Tror det kommer bli skot coolt! Eller vad säger ni?

Om någon har någon bild som ni tycker skulle passa bra, skicka den gärna på mail: mollyssamuelsson.gmail.com




Höst på riktigt

Skrivet den i Inspiration
Såhär ska det va, många dagar inne med ljus, något gott att äta, gosiga kläder och filmer... I massor! Klagar inte på sånna här dagar. 




Friend

Skrivet den i Family and friends
En bild på mig och Vilma från i fredags. Åå va riktigt kul att träffa henne igen, har självklart sett henne i skolan men det var länge sedan jag va med henne på fritiden. Like you girl!




Dark leo

Skrivet den i Outfits
Idag får ni se en sneak på min outfit, hann inte knäppa några outfit bilder idag tyvärr men det kommer någon annan dag. Puss 


Tröja-Maison Scotch (ny)//jeans-A&F//skor-Prime//klocka-Michael Kors//plånbok-Armani Exchange



H&M together with Isabel Marant

Skrivet den i Mode
Den stora franska designern Isabel Marant ska nu i höst lansera en kollektion tillsammans med H&M. Här har ni lite smakprov på det.
 
 
 

Inspirations kväll

Skrivet den i Inspiration
Lägger mig nu i sängen med ett modemagasin, bra musik och min dator. Bra avslutning på helgen!




Us three

Skrivet den i Family and friends
Jag har fått lite önskemål om att lägga upp bilder på mig, Fannie och Albin. Tänkte då göra det men tyvärr har jag inte jättemånga bilder med dom två så ni får se några från April som vi tog tillsammans och sen från nu i September så ser ni lite skillnad. Vi alla tre tycker jag har förändrats lite, ser mognare ut eller någonting. haha, eller vad tycker ni?
 
 
 
 
 

At Lassalyckan

Skrivet den i Sport
Har i eftermiddags tränat lite fotboll. Det var alla blandade åldrar som vi nu ska köra med ett tag. Tycker träningarna är bra för det ger mycket och man hinner med många olika övningar på en träningen vilket jag tycker är super bra. Idag övade vi mycket på avslut, kändes att det är något vi behöver öva på men när man gör det i 40 minuter ger det riktigt mycket. Det blev bara bättre och bättre hela tiden. Vi körde sen intervaller, i 12 minuter för att vara exakt, haha! Jag känner mig stark när det gäller min kondition och sånt nu så de minutrerna gick snabbt tyckte jag allt. Direkt efter träningen badade jag och Fannie tunna, hur underbart va inte det då?!?
 
 
 

This week

Skrivet den i Vardag
Snart dags för ny vecka igen och denna helgen har jag faktiskt ingen söndagsångest. Vi har inte jättemycket plugg och jag har inte så mycket planerat vilket är ganska skönt faktiskt. Jag kommer förmodligen as always att träna mycket. Mår så bra av det så då ska man ju fortsätta med det. Sen får vi se vad som händer mer. 
 
 

En från i fredags

Skrivet den i Family and friends
Här är en bild från i fredags med tjejerna. Vi gjorde långbord på Palace och åt pizza. Det är ju så gott men sen känner man sig så flötig och äcklig efteråt, haha! Vi gick sen hem till Alma allihopa och hade bara en rolig kväll tillsammans.
 
 

Black and White sunday

Skrivet den i Inspiration
God morgon beauties! 
Hoppas ni alla har sovit gott i natt och att ni har sovit länge idag. Det är det söndagar är till för, haha! Jag har fått vila ut mig ritkigt rejält så det är superbra. Har nu tagit en god frukost tillsammans med mamma och pappa. Bra start på dagen kan man lugnt säga, färska frallor.. mumma! Hur min dag blir idag får vi se lite, jag ska träna på ngåot sätt sen om det är tennis, fotboll eller fys har jag inte riktigt bestämt. Jag ska nog fixa lite på mitt rum med, har fått en idé till min tomma vägg, vi får se hur det blir. puss
 
 

A place i would like to be on right now

Skrivet den i Sport
Hösten i all ära men shiiit vad jag vill åka utomlands. Jag vill kunna gå i shorts och linne, bada i havet och känna saltet på kroppen, ligga och känna hur solen steker mot huden och bara få njuta. Det känns som att sommaren var för länge sedan. Just nu skulle jag kunna tänka mig att åka nästan var som helst, så deperat är jag! haha
 
 

My night

Skrivet den i Family and friends
Kusinkväll! Idag hänger jag och fannie nere hos Anderssons. Matilda är här med så vi var nere på Ica innan och handlade upp oss på godsaker. Åå, älska chips och godis.




Om the top

Skrivet den i Vardag
Min lördag har gått åt till att jag har varit på sopplunch ute i bogastugan tillsammans med pappa, Fannie, farmor och Olivia. Vi var där med alla pensionärer, haha! Efter det så åkte pappa iväg och kolla hockey i Jönköping så vi andra tre i familjen bestämde oss för att åka ut till skidbacken och gå där ute. Sjukt jobbigt var det men skön träning.




Sunny Saturday

Skrivet den i Family and friends
Vilken höst dag det är idag hörrni! Hösten är ju ganska fin faktiskt när solen är framme. Jag hade en jättrolig kväll igår tillsammans med massa tjejer, bilder från de kommer senare. Sov sen hos Simon i natt så vi tog en god bull frukost och kollade på OTH igen, haha. Nu är jag på en PW påväg ner till kontoret. Puss




Torgis

Skrivet den i Family and friends
Åå äntligen var jag idag tillbaka på torgis. Var länge sedan sist så det satt riktigt fint med en lång lunch där. Det var jag och mina två godingar som gick ner och åt. Hade riktigt skoj när vi satt där och vi bjuder alltid på oss själva när vi är med varandra. Så skönt är det att ha dom!




Animal

Skrivet den i Outfits
En fredag som denna kände jag för att klä mig lite djurigt, haha! Skämtosido, leopard är något som alltid funkar tillsammans med basfärger. pusss
 
 
Tröja-Vila//Jeans-Lager 157//Skor-Blundstone//Jacka-Zara//Solisar-Ray Ban//Klocka-MBMJ//Armband-Nialaya och Sif Jakbos
 
 

Min kväll igår

Skrivet den i Family and friends
Tränade ett långt pass tennis igår. Vi var uppe tidigare och körde fys för att jag känner att jag vill stärka min kropp ännu mer så då är det perfekt att åka upp och köra lite fys innan vi börjar med tennisen. Lätta övningar som ändå ger väldigt mycket. Det är min grej det! När jag kom hem sen efter träningen var pappa hemma. Man saknar alltid honom när han är borta ett antal dagar. Så vi hade familjemiddag igår och så var Simon här med. En del riktigt goa skratt blev det runt matbordet, haha! Vi kolla sen på lite One Tree Hill och sen gick jag och la mig för att jag skulle orka med idag. En torsdagskväll som inte gick att klaga på helt enkelt.
 
 

Thursday´s

Skrivet den i Mode
Details of the day

Smarrigt värre

Skrivet den i Mollys tips
Denna veckans mellanmål helt klart. Kunde inte låta bli att ta detta igen. Skulle nämligen träna och då blir det så att man måste ha i sig något mer för att orka. Underhöll mig själv också med att bläddra i Chic. Något som kommer göras mycket i höst är ju att läsa modemagasin. Man kan aldrig tröttna på det. 
 
 

The little black

Skrivet den i Outfits
 
 
Tröja och kjol-Gina Tricot//Skor-Primeboots//Sockar-Falke//Klocka-Karl Lagerfeldt//Smycken-Nialaya
 

Pizza torsdag

Skrivet den i Vardag
Min nyttighetsvecka sprack, haha! Nej men idag kände jag såhär, hällre lite flötig mat än inget alls. Så jag och Smilla hängde med killarna ner till Palace och delade på en pizza. Det var riktigt gott ska ni veta och ibland måste man unna sig själv med. Så det valde jag att göra idag och det var det bästa valet på länge!




Music

Skrivet den i Q/A
Fick ett önskemål om jag kunde lägga ut min Spotifylista, så det tänkte jag göra nu. Denna listan är väldigt blandat, mest peppmusik som jag har när jag tränar framförallt. Om ni vill ha fler listor är det bara att kommentera.


http://open.spotify.com/user/smyckemannen/playlist/0uekP82KwWEi56163aBxMi

Älskar kommentarer

Skrivet den i Q/A
Jag måste bara säga att jag tycker det är superkul att folk har börjat kommentera mer. Kul att få frågor och jag blir då också mer peppad på att fortsätta blogga. Så fortsätt så och nu skulle jag vilja höra era åsikter. Vad vill ni läsa här på bloggen? Vad önskar ni att jag ska blogga om? Var med och tyck till. Blir ju toppen då ju :) 
 
 

Holiday pic

Skrivet den i Vardag
puuh, andas ut efter en halv jobbig dag. Den här dagen har kännts som en evighet, vet inte varför. Blir lätt så på onsdagar av någon anledning. Vi hade som tur va inga test eller något sånt idag vilket vi var värda tycker jag. Känns som att man bara har prov, läxor, redovisningar, inlämmningar hela tiden. usscha! Min eftermiddag har gått åt till att plugga spanska och träna lite lätt fys. Ska nu upp och träna ett pass fotboll och sen består nog resten av kvällen med plugg med, livet som en nia! Så är det ibland...
 
Tog inte så mycket bilder idag på grund av det tråkiga vädret :(
 
 
 

Sweet

Skrivet den i Mollys tips
Jag är alltid hungrig när jag kommer hem och då ska man äta, viktigt viktigt! Men man känner inte för att ställa sig och laga en hel middag så man får hitta på olika mellis. Idag valde jag att ta vanilj kesella med hallon, passionfrukt och lite chokladbitar. Så enkelt men såå gott. Det mättar riktigt bra och är perfekt när du ska träna sen med. Rekomenderar det starkt!
 
 

En från i Lördags

Skrivet den i Family and friends
Såhär på onsdags eftermiddagen bjussar jag på en bild på mig och Fannies kille Albin. Han är ju riktigt söt måste jag erkänna! Det är roligt för eftersom att han är här ganska ofta så har vi lärt känna varandra med, grymt ju! Han är en riktigt go kille som passar riktigt bra med min syster.
 
 

Mina nya gosisar

Skrivet den i Inköp
Titta vad som är nytt i garderoben, ett par riktigt goa byxor från Hollister. De är en ny modell som jag inte har innan, jag har ju de med vida ben såkallade yogabyxorna, dessa är tajta där nere vilket var precis det jag ville ha. Går runt i dom när jag är hemma och stortrivs!
 
 

Wings of the day

Skrivet den i Outfits
Tröja-Hunkydory//Jeans-Dr Denim//Skor-Primeboots//Sockar-Lager 157

Go Tennis

Skrivet den i Sport
Efter en veckas uppehåll från tennisen var det dags idag igen. Stefan har varit borta så jag har inte haft möjlighet att spela men det gör mig ännu mer peppad när man väl spelar då. Så idag var det ett riktigt dunder pass. Gick skit bra för mig, så roligt! Då blir man inspirerad och positiv :)




About my hair

Skrivet den i Q/A
Har fått lite frågor angående mitt löshår som jag nu tänkte svara på. Det är ju då clips som heter Hellen clip-it extensions och det är 100% äkta hår. Märket på håret är Mixhair och längden jag har är 40 cm vilket jag tycker är helt lagom för då ser det inte för onartuligt ut. Eftersom att min mamma är frisör är det via hennes salong som jag har fått det men ut i butik kostar det 1695:-. Jag är riktigt nöjd med att jag fick detta löshåret, för så fort du vill kan du sätta i det, enkelt och smidigt. Om ni har mer frågor är det bara att kommentera.
 
 

Min tisdag

Skrivet den i Vardag
Min tisdagar brukar vara riktigt lugna men idag kände jag lite smått panik med tanke på fysikprovet som vi skulle ha efter lunch. Men som tur var upplevde jag det inte som så svårt, jag tror ändå att det gick hyfsat bra faktiskt. Älskar den lättnaden man får efter ett prov när man äntligen känner att man kan glömma det. Så skön känsla! Resten av dagen var allmänt tråkig skulle man kunna säga, idag var en sån dag alla bara var trötta och hängiga. Så kan det vara ibland och det är ganska skönt  med. Så nu är jag hemma och ska kanske plugga lite om inte annat funderar jag på att kolla om One Tree Hill igen. hihi, kär i den serien!
 
 

Gott och blandat

Skrivet den i Allmänt
Är just nu så full på inspiration, vill bara hem och öka på mitt minne med mer snygga bilder och sånt som får en på gott humör. Man måste hitta det som inspirera just en själv. Just nu blir jag inspirerad av så mycket, vill köpa så mycket och hitta på så mycket. Men jag hinner inte med allt, så är det. Jag ska nog försöka sätta mig hemma efter skolan idag och läsa massa modemagasin, då mår man. x
 
 

Q/A

Skrivet den i Q/A
Har fått en del frågor angående Simon och tänkte att det är lika bra att svara på dem nu så slipper ni undra, haha. Simon är min pojkvän sen ett tag tillbaka, inte så länge men ett tag. Han är en riktigt go kille som jag blir väldigt glad av. Vi har riktigt skoj tillsammans och är nu då tillsammans. Vet inte om jag kan säga så mycket mer än så, har ni frågor eller undrar någonting mer om detta är det bara att kommentera. 
 
Avslutar med att säga att jag är riktigt lycklig just nu :)
 
 

En helt vanlig måndag

Skrivet den i Vardag
Som ni ser på rubriken är det en helt vanlig måndag. Extra grå är den däremot, hatar detta gråa tråkiga väder! Så typiskt för hösten och det är nog en av anledningarna till att jag inte är en höstmänniska. I alla fall så har vi ganksa mycket i skolan nu, det känns som att man behöver ta allting på allvar till slutbetygen men jag tror att lärarna bara förstorar upp det lite. Jag tycker att det flyter på bra än så länge. Det värsta med min dag var nog att jag fick sån huvudvärk efter lunch, usscha! Det bästa med dagen har varit att jag ändå har haft riktigt skoj med klassen. Där fick ni lite positivt och lite negativt, haha! Nu ska jag sätta mig och verkligen få in fysiken i huvudet tills i morgon. 
 
Tagen tidigare i höst när solen visade sig :)
 

7 oktober

Skrivet den i Outfits
 
Kofta-Odd Molly//Linne-Hollister//Jeans-Ralph Lauren//Skor-Primeboots

Healthy week

Skrivet den i Inspiration
Denna veckan känner jag för en riktigt hälsovecka, jag vet inte varför men har bara fått den känslan. Tycker det är så sjukt svårt att hålla mig borta från allt sött och gott man jag ska i alla fall försöka att minska på det denna veckan. Vad tror ni, tror ni jag klarar det? Haha. Träningen ska vara min inspiration denna veckan. 




My Hair

Skrivet den i Q/A
Fick en fårga angående mitt hår. Om jag har satt i löshår? Och svaret är ju både jag och nej, haha! Det är så att jag har köpt "clips" som det kallas. Det är som spännen nästan med vanligt hår på. Så det gör att jag kan sätta i det när jag känner för det och eneklt göra det själv med. Så då får man sätta i det och sen kan du använda alla sorters tänger på det, locka, platta, våga osv precis som med ett vanligt hår. Jag tycker detta är jättesmidigt för jag vill så gärna att mitt hår ska växa snabbare men det tar tid, så då får detta vara lösningen så länge. Om ni har mer frågor är det bara att fråga på.
 
 
 

Tebjudning

Skrivet den i Family and friends
Min lilla underbara kusin hade idag bestämt att hon skulle bjuda på tebjudning eftersom att hon hade sett det på en film så då ville hon med ha det, så söt! Så hon bjöd på fika och så var det lite frågesport och så med. Hon hade fixat allt själv och var så nöjd. Det var de äldre i släkten som var där+jag och Simon, haha! Vi hade riktigt skoj i alla fall och mätt på fika blev vi med så en lyckad tebjudning från Olivias del.




Söndagslunch

Skrivet den i Family and friends
Tog en lunch tillsammans med Simon på format idag, mättade mig själv med en Caesarsallad, känns som att jag lever på det nu. Haha! Vi hade riktigt mysigt och satt där ett bra tag:)




Cutest couple

Skrivet den i Family and friends
Man blir så glad när man ser de här två asså. Så fina tillsammans, är så glad för deras skull. Bjuder på en bild från gårdagen på dem två. Det är ju då min syster och hennes kille så alla har koll på det.
 
 

Söndag morgon är här

Skrivet den i Family and friends
God morgon på er allihopa! Slappdagen på veckan är här. Fast för min del så har jag lite olika planer för idag, så hemma kommer jag inte bara vara. I alla fall så har jag startat dagen med en god frukost och lite umgänge med min lilla syster. Man får passa på när båda är hemma, man träffas ju ofta självklart men man hinner inte prata om allt som händer hela tiden. Jag och min syster är väldigt tajta med så vi berättar mycket för varandra, så det är kul att vi har den relationen. Men nu ska jag nu upp på gymmet en stund för att röra lite på mig, puss!
 
 
Love!
 

Kval till 4:an

Skrivet den i Sport
Det blev storvinst idag för Ving. De vann med hela 8-0, hur grymt?!? De tog andraplatsen i serien och kommer nu att behöva kvala. Så säsongen är inte slut än utan nu är det 3 matcher till. Nu ska vi stötta dem hela vägen.




Grey Star

Skrivet den i Outfits
Skjorta-Ralph Lauren//Tröja-Tommy Hilfiger//Jeans-Lager 157//Skor-Prime//Jacka-H&M//Väst-Line of Oslo//Mössa och Halsduk-Hunkydory
 

Höstfoton

Skrivet den i Family and friends
Jag, Fannie och Albin har nu tagit lite höstkort innan matchen, mer av dem får ni se senare!




Höstmarknad

Skrivet den i Vardag
Har hela förmiddagen jobbat på höstmarknaden, det var ganska mycket folk men försäljningen gick sådär. Det var roligt att vara social i alla fall. Nu ska jag snart iväg och kolla fotboll men först ska jag hinna äta! 




Kusinkväll

Skrivet den i Family and friends
Kvällen igår var en riktigt myskväll. Vi hade bestämt med våra kusiner att du vi skulle fira fannie för de kunde inte komma i måndags på kalaset så då blev det lite firande för henne igår. Vi var och badade på kallbadhuset och senåkte vi alla hem till oss så hade mamma fixat riktigt god mat och tårta. Jag var svin hungrig så jag åt som bara den, haha! Vi  hade en riktigt trevlig kväll allihopa :)





Mina två små hjärtan

Skrivet den i Family and friends
Två stycken som verkligen gör min vardag är Smilla och Elin. Jag spenderar mycket tid med dom och de ger mig sån energi och gör mig så glad! Jag har många mer underbara kompisar som jag är så tacksam över och det vill jag att alla ni som läser som är mina vänner, ni ska ta åt er :)




Militär grönt

Skrivet den i Outfits
I skolan idag passade vi på att ta lite outfitbilder, det är dålig kvalitet men det är ändå något.                
Tröja-Gina Tricot//Jeans-Zara//Skor-By Koah
 

Happy smile on my face

Skrivet den i Vardag
Åå helg!! Jag mår så jäkla bra just nu, planerna för helgen är väldigt blandade. Lite jobb, träffa folk, träna osv. Så jag ska se till att ni har koll på mig, haha! Min dag idag har varit riktigt bra, skolan just nu är ganska lugn och det känns inte så tufft, förutom matteprovet igår då. Så nu ska njuta av att det är helg, puss!




Walking

Skrivet den i Vardag
Jag har inte gått till skolan på sjukt länge. Så idag gick jag hela vägen till skolan för jag, smilla och Elin hade bestämt att vi skulle äta frukost. Det var kallt som tusan men ändå skönt faktiskt. Bra början på dagen.




In the sunset

Skrivet den i Outfits
Somnade riktigt tidigt igår, haha! Var svintrött så får skylla på det. Som sagt här är outfitbilderna från igår, hope you like it!
 
Kofta-Hunkydory//Jeans-Abercrombie & Fitch//stickade strumpor-Falke//Skor-Primeboots//Jacka-Motivi//Väska-Maison Scotch//Halsduk-Rosie & Roses//Solisar-Ray Ban

PW och fotboll

Skrivet den i Sport
När vi kom hem från Borås gick jag en snabb power walk för att sen hinna upp och se Fannies sista seriematch. De vann och det betydde också att de vann serien. Så skoj för dem,guldhattar och medaljer hade deras tränare fixat så det var firande på hög volym. Så roligt ju! 





Some details from today's

Skrivet den i Mode
Liten sneak på vad jag har burit för kläder idag. Översta bilden visar också ett måste i min väska nu för tiden, ett lipgloss och en liten mini spegel! Idag matchade de varandra i rosa, inte ens tänkt på det egentligen. Haha!

Outfitbilder kommer senare:)




Jensens

Skrivet den i Vardag
Åå käk på Jensens sitter aldrig fel. Jag och pappa har varit på lite ärende här i Borås idag. Några besök han behövde göra så då hängde jag med. En riktigt trevlig eftermiddag med farsan har jag haft.





Sunny day

Skrivet den i Vardag
Har haft en riktigt bra dag i skolan faktiskt. Vi har en riktigt skön klass och just idag var alla så glada, det gillar jag! Hänger med pappa till Borås nu på eftermiddagen för lite jobb, inte helt fel :)

So much love to this girl


Curley

Skrivet den i Outfits
Matteprovet är nu avklarat! Det var det enda som man har behövt plugga till denna veckan och det är skönt att man kan glömma det nu. Provet var sjukt svårt men godkänd blir jag nog. Så nu är det inte många lektioner kvar, vilket är underbart




Mexikansk inspirerat

Skrivet den i Vardag
Pappas måltid var inget mindre än en gnutta mexikanskt. Det var som en gratäng med kyckling och paprika i någon typ av sås. Sen va det ost och bröd runt. Riktigt gott! Fräscha grönsaker till och god dip sås. Underbar middag, bra där pappa!




Morning picture

Skrivet den i Outfits
Knäppte några bilder i morses. Det negativa med att göra det då är att ljuset är sådär, det är ganska immigt nu på morgonen men det är i alla fall bättre än något. Jag fryser lätt så idag hade jag stickat för att slippa gå runt och hacka tänder.
 
Tröja-Moncler//Jeans-Lager 157//Skor-Prime//Jacka-Barbor//Sjal-Ester Elenora
 

Lunch på Format

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan hade jag och Mikaela bestämt att vi skulle träffas. Så vi tog en riktigt god lunch på Format. Caesarsallad i världsklass! En riktigt mysig eftermiddag med henne blev det. Nu är jag påväg hem och ikväll skulle pappa laga middag till hela familjen, vad det är för speciellt med det vet jag inte riktigt men han har förberett sig nu så då är det säkert något speciellt. Vi får la se! 




A view back

Skrivet den i Resor
Att jag vill utomlands right now är det ingen tvekan om. Jag vill komma ut i världen och bara resa runt. Nu är det inte någon speciell resa inbokad för vår del vad jag vet men man kan ju ändå hålla tummarna på att vi snart ger oss iväg. Jag tänkte dela med mig av lite bilder från vår resa till Barcelona förra året i April. Det var inte en bara solsemster utan då var vi tursiter så det skrek om det. Riktigt skoj var det, farfar var med för det var en julklapp till honom om jag inte minns helt fel. Vi åkte sightsing buss,gick på stan, var på fotboll, kollade in häftiga byggnader och vi kunde också ligga några timmar på beachen. En resa jag helt klart skulle kunna tänka mig att göra igen!
 
 

Breakfast

Skrivet den i Vardag
Frukost i skolan idag igen. Deras mackor som är precis nygjorda är så goda! Man känner lukten och kan inte låta bli att köpa dem, så det blev lunchen också idag med tanke på att det är blodpudding vilket är vidrigt! Två flugor i en smäll




Trött tjej

Skrivet den i Vardag
puuhh, efter en dag som denna är jag helt slut. Sa likadant igår jag vet men det är nu på hösten jag kommer in i min trött period. Som tur är har vi inte så mycket att plugga till nu så nu slipper man sitta uppe halva nätterna för att få in saker i skallen, det är bra! I morgon har jag massa roliga planer, mer om det får ni reda på då. Sov gott alla readers. puss
 
 

Höjdpunkten

Skrivet den i Vardag
Åå, tisdag=Svenska Hollywoodfruar. Ni vet att jag är helt galen i det, sån underhållning är det! Hoppas att programmet ikväll inte gör mig besviken.




Kör la på

Skrivet den i Sport
Efter en eftermiddag med mina sköna änglar blev det lite tennisträning för min del, as usual! Ett slitarpass var det som gällde, det mår man bra av asså

Något som jag starkt rekommenderar att dricka när ni tränar är Celsius. Finns i många olika goda smaker och du får en liten kick som håller dig igång hela träning!



1 oktober

Skrivet den i Outfits
Ny månad, nya outfitbilder. Haha! Så är det ju, jag är fett pepp på Oktober, det kommer nog bli en bra månad, känner det på mig. Startade ju med en solig dag så jag hoppas på fler sånna!
 
Tröja-Crocker//Klänning-H&M//Stövlar-Hunters//Sjal-Vet ej märke, från Helens hus.

Armcandy in black

Skrivet den i Mode
Dagens tema när det gäller smycken var framförallt svart. Lite glitter skadar heller aldrig i kombination med svart. Så helt nöjd med dessa armband faktiskt!

Inifrån: Energy Armor//Sif Jakobs//Sif Jakobs//Nialaya

              

Tuseday inspo

Skrivet den i Inspiration
Solen är uppe och det är så skönt att det är tisdag och inte måndag. Man brukar ha söndagsångest men denna veckan har vi sluppit det, hur skönt är inte det?!? Just nu har vi en timmas hål som vanligt, inget speciellt som händer under denna tiden.

Lite inspirationen en morgon som denna



RSS 2.0