Lite jobb

Skrivet den i Family and friends
Ikväll blev det lite jobb på salongen. Allt skulle tömmas för golvet ska slipas nu i helgen. Det var mycket grejer men vi var många så det gick ganska snabbt ändå.





Min fredag

Skrivet den i Family and friends
Skolan var ju bara för mysig. Älskar mysdagar! Jag tyckte helt klart min fina lilla Smilla var mysigast i sina pyjamas byxor. Vi tog sen en sväng förbi gymmet jag och hon, jag var kvar ganska länge för skulle och hjälpa mamma vid 6 så tyckte det passa bra. Puss





Mysfredag

Skrivet den i Outfits
Mysdag på skolan igen, älskar det för man behöver inte bry sig överhuvudtaget över hur man ser ut. Vi har en lång dag men det kommer nog ändå gå bra. Sjukt glad över att det är fredag i alla fall.

Bättre bilder kommer senare. x



Natti natti

Skrivet den i Vardag
Min dag har flugit fram idag. En skoldag som var ganska intensiv tog sen vid med en tennisträning på elevensval. Sen var det snabbt ner till skolan igen för att ha utvecklingssamtal. Det gick bra tycker jag allt, jag sköter mig, haha! Sen hem och duscha och göra mig i ordning lite. Blev efter det bjuden på tacos av Simon. Vi kollade också lite GG och jag somna, skräll. Jag gick sen hem för att snabbt byta om till nästa träningspass som var fys i bogesundsskolan med fotbollen. Hårt, men givande! Kom hem och tog en Smoothie sen nu är det läggdags. Puuh, det var mycket på en gång kände jag nu, haha! Vissa dagar är det så. God natt lovley readers




Ovanifrån

Skrivet den i Outfits



Myskväll

Skrivet den i Family and friends
Efter hockeyn igår var jag riktigt frusen så det blev glass och Paradise i sängen under mitt varm täcke. Simon sov också hos mig så det var riktigt mysigt!




En kväll i ishallen

Skrivet den i Family and friends
Blev inte alls GG maraton utan blev ringd av Smilla och Molly för att komma upp och kolla hockey. Och så fick det bli. Några kalla timmar där uppe med gott folk skadade inte direkt. Så gosiga är dom båda två! 







Sunglasses

Skrivet den i Inspiration
Något jag aldrig kan få nog av är ju solglasägon. Vill ha dem i alla möjliga former och färger. Tycker att ett par solglasögon kan göra i stort sätt en hel look. Det är en touch som gör väldigt mycket! Här är lite inspiration till våren/sommaren.
 
 

@hemma

Skrivet den i Vardag
Vad skönt, nu är onsdagen gjord. Efter skolan var jag och Smilla en snabbis nere på stan sen tog jag mig till gymmet. Det blev inte ett långt pass för mamma kunde hämta mig just vid en tid och då tog jag hällre skjuts än att  behöva gå hem senare. Så jag har nu ätit kvällsmat och ska nog kolla lite gossip girl, plugga och sen kolla PH.
 
 

God morgon onsdag

Skrivet den i Vardag
Alla onsdagar är ganska långa och dryga men efter dom vet man att det närmar sig helg så då är det inte lika jobbigt längre. Vi har lite arbeten som ska göras idag men i eftermiddag blir det nog lite träning och sen bara ta det lugnt.




Preppy style

Skrivet den i Outfits
Tröja-Berkeley//Skjorta-Ralph Lauren//Jeans-Dr Denim//Skor-Primeboots//Jacka-Frontrow//Väska-Michael Kors

Gymnasievalet är gjort

Skrivet den i Vardag
Jag har nu såhär sista veckan sökt in till gymnasiet. Det har varit lite fram och tillbaka för min del men nu är jag säker på vad jag vill gå. Mitt första val är Ekonomi på Tingsholm som är gymnasieskolan här i stan. Jag ska också gå tennisgym vilket innebär att man tränar tennis en gång på skoltid sen har man ett pass med träningslära också. Så jag tror detta kommer bli toppen. Jag har nära till skolan och jag kommer ha tid med allting som jag vill göra. Jag hoppas och tror att detta kommer bli tre toppen år.
 
 

En snabblunch på stan

Skrivet den i Family and friends
En lunch på stan va inte planerat men så fick det bli. Vi hade en uppgift på hemkunskapen att man skulle gå till en matbutik och ta reda på fakta. Så jag och Smilla passade på att stanna på torgstallet påvägen hem. Sallad och te it is!




En timma

Skrivet den i Vardag
Hål i en timma har precis passerat och nu var det dags för lektioner igen. Denna dagen är däremot ganska go för vi slutar redan tio i två så jag ska nog stå ut.



Great combo

Skrivet den i Vardag
Tog en snabbsväng till gymmet efter skolan idag, men det blev tyvärr inte länge för skulle nämligen jobba några timmar hos pappa med och jag ville hinna med båda. Hos pappa fick jag idag sätta ihop en kollektion, han ska nämligen ut och resa i morgon och då ville han ha två brickor med de bästa godbitarna från Quoins på. Jag tror nog allt att jag fick ihop det riktigt bra.




Bilder från skolan

Skrivet den i Vardag
Det är inte så ofta jag har att berätta så mycket från skolan men nu håller vi på med ett ganska roligt projekt i bilden. Man ska göra ett skivomslag genom att använda alla de tekniker vi kan inom bild. Jag är la inte den mest konstnärliga så jag gör det lätt för mig men det är ändå kul att se att så pass många verkligen är duktiga på att måla. Så det är faktiskt roligt!




Monday fashion

Skrivet den i Inspiration



Snapshots från idag

Skrivet den i Vardag

Har aldrig varit förtjust i Aloe Vera dryckerna, tycker det känns konstigt att dricka något med små saker i. Men provade denna på kontoret idag och blev positivt förvånad. Skit gott!

Hela familjen va nere på kontoret några timmar idag och gjorde lite jobb. Jag och Fannie packade den första ordern med det nya märket Quoins. Jag tror på succé


Mamma gjorde riktigt god fisk till lunch idag, perfekt innan den kalla fotbollsträningen uppe på Lassalyckan


De senaste köpen

Skrivet den i Inköp
Lite grejer som har blivit inhandlade denna veckan. Riktiga kap prismässigt tycker jag allt och det var saker som alltid är bra att ha :) 
 
Tränings T-shirts från Stadium
Bh:ar från H&Ms Valentine kollektion
Tröja från rean på Gina
Spets Bh från Lindex som också var på rean
 

Tjejhockey

Skrivet den i Family and friends
Min kväll igår var väldigt speciell. Det var en tjejhockeymatch som stod på schemat. Haha vi hade full utrustning och skulle låtsas vara hockeyspelare. Riktigt roligt och många goa vurpor blev det, haha! Verkligen en spontangrej som jag vill göra om :)





En lördag med gose

Skrivet den i Family and friends
Var i Borås hela dagen idag. Först stan med Smilla. Vi shoppa lite, åt och fikade. Sen tog jag bussen till sjukhuset för att träffa min morfar och Simon. En lyckad resa till Borås blev det!





Puss 

Girls night

Skrivet den i Family and friends
En riktigt tjejmiddag var det som gällde igår. God mat, mycket roligt prat och skratt så det tjöt i hela huset. Vi alla kom nog i matkoma för shiit va mycket vi åt, haha! Men så ska det va en fredagkväll som igår:) jag somnade bredvid min älskade Smills så helgen kunde inte ha börjat bättre.







Bootcut

Skrivet den i Outfits




Jacka-Maison Scotch//Jeans-G-Star//Skor-Prime//Väska-Mischa Barton

Mat som lockar just nu

Skrivet den i Inspiration
Soppan i skolan är verkligen inte god. Man blir inte speciellt mätt heller, så jag drömmer mig bort till nyttig och smakrik mat istället...



The day of the week

Skrivet den i Family and friends
Ja, fredagen är alltid den dagen man längtar till trots att vårt schema är kasst på fredagar så är det ändå bästa dagen. Man vet att man har helg framför sig. Tror detta kommer bli en riktigt bra helg. Ganska lugn men kommer nog umgås mycket med folk! Puss




Somnar med Fannie vid min sida

Skrivet den i Family and friends
Ikväll så är jag och Fannie själva hemma så då blir det att vi sover tillsammans. Då känner man inte sig lika ensam. Jag är helt slut efter både tennis och fysträning idag, men nu vill jag igång med träningen igen så det är värt det! Men då blir man ganska trött såhär på kvällen. Så god natt underbara läsare 




Första träningen

Skrivet den i Sport
Åå va kul det var att vara på tennisbanan igen. Jag har inte spelat på evigheter och nu när jag kände mig piggare tänkte jag att jag lika väl kunde försöka. Jag och Stefan hade ett riktigt bra pass faktiskt! Dock va jag ganska trött efteråt men det är smällar man får ta. Sjukt skoj i alla fall :)




TBT

Skrivet den i Throwback of the week
En tillbaka blick till underbara San Diego Zoo. Jag är ingen djuärlskare men det här var faktiskt riktigt häftigt!









Ett ställe som verkligen är värt att besöka!


Några frågor såhär en torsdag...

Skrivet den i Q/A
hur lång/ hur mycket väger du? :)
 
Jag är hela 160 cm lång, haha om man nu kan säga lång.. Sen väger jag nog runt 50 kilo kanske. Muskler ni vet, haha
 
 Vad tycker du om glasögon? <3
 
Jag har verkligen inget emot glasögon, jag har självt haft det för några år sedan så jag tycker inte att det är fult eller något sånt. Det är såpass många som har det så det är inget som man tänker på så mycket.
 
Kan du sätta ihop ett inlägg med vårkläder överhuvudtaget men framförallt skor? 
 
Ja men självklart fixar jag detta, kommer inom kort!
 
 
 
 
 

22 Januari

Skrivet den i Outfits
Tröja-Hunkydory//Jeans-DonDup//Skärp-Tessie

Lite bra läsning

Skrivet den i Inspiration
För att få inspiration tycker jag det är jätteviktigt med bra modetidningar. Jag sitter nu och läser nya nummret av VR och dricker juice. Man får ju inte nog av sånt här!
 

Smygg titt

Skrivet den i Outfits
En smygtitt på dagens hår och klädval blev det på denna bilden.
 
 

Läget just nu

Skrivet den i Vardag
Skolan it is. Onsdagar är alltid väldigt långsamma av någon anledning. Många lektioner och inte dom roligaste heller. Har inga planer för dagen utan jag får se hur mycket jag orkar. Ska kanske försöka röra lite på mig för min hals känns mycket bättre. Men vi får se hur det blir.




Rena skönheter

Skrivet den i Inspiration



Bed is calling

Skrivet den i Vardag
Nu är det dags för Molly att sova. Efter ett ganska bra PH avsnitt är det verkligen på tiden nu. Sussa sött alla godingar! Puss




Bags i want

Skrivet den i Inspiration
Här är lite gobitar som jag gärna hade köpt om jag kunde. Tycker alla dessa har sin egen charm och de är på olika prisnivåer men ändå sjukt snygga. Me gusta!



 

A little bit of color

Skrivet den i Outfits





Jacka-Hollister//Mössa-Rabene Saloner//Väska-MK//Jeans-Dr Denim//Skor-Nike Air Max

English afternoon

Skrivet den i Family and friends
Jag och Smilla fick ett ryck idag efter skolan och bestämde oss för att ha lite brittisk inspirerat mellanmål. Vi gjorde scones och te. Så gott var det. Riktigt välbehövligt nu så här efter skolan! Love food






Health

Skrivet den i Inspiration
Jag vill bara upp och träna med den energin jag har i vanliga fall. Just nu känner jag mig så svag jämfört med hur min form brukar vara men jag ska jobba upp detta så fort jag känner mig bättre. Träning är något i mitt liv så det tänker jag inte tappa!




En måndagskväll

Skrivet den i Family and friends
Nu har jag vaknat till och fått i mig lite mat. Min kropp utan mat skulle inte fungera! Så nu känns det betydligt bättre. Vi sitter nu hela familjen och kollar på tv, jag är nog inte uppe länge ikväll känner jag. Pusss



@sängen

Skrivet den i Vardag
Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag gick till skolan och var bara allmänt trött men sen framåt slutet av dagen mådde jag inte bra. Ont i halsen och snorig. Så jag sjukanmälde mig och gick hen ungefär halv ett. När jag kom hem så gick jag och la mig i två och en halv timma. Det var väldigt behövligt. Tyvärr har inte huvudvärken gått över men jag hoppas det blir bättre tills i morgon.




Eos Lipsticks

Skrivet den i Mollys tips
Nu när det är vinter blir jag så oerhört lätt torr om mina läppar. Så mitt tips till alla er som har det problemet, köp ett av dessa läppsylen. Jag tycker dom är supersöta och jag har själv det ljusrosa och tycker både det är gott att ha på läpparna men också att det har en funktion. lovley!

Maten från igår

Skrivet den i Family and friends
Jag avslutade min helg med lite middag i Borås. Det var med Simon och hans familj för de skulle fira han och Adam eftersom att dom fyllde år i veckan. Vi åkte till Jensens och åt en riktigt god middag som hans farmor sen bjöd på. Så stort tack till henne!




All black from Saturday

Skrivet den i Outfits
Lite försenade outfitbilder från i lördags. 



Tröja-Zara//Jeans-Dr Denim//Klocka-MBMJ//Armband-Nialaya och Sif Jakobs

Bättre sent än aldrig

Skrivet den i Family and friends
Nu så är jag hemma igen och jag ska avslöja vad som låg i paketet. Det var inget mindre än.... Ett nattlinne! Ett riktigt fint svart med spets runt kanterna. Jag är jätteglad över det, passar perfekt! Stort tack Simon, för julklappen:)





Vinst för J18

Skrivet den i Family and friends
Det blev en snabbstädning på salongen för att sen kolla hockey. Det var faktiskt en bra match och dom vann tillslut. Träffa massa folk där uppe med så det blev perfekt häng där uppe. 




Är ute i vinterkylan

Skrivet den i Family and friends
Går just ner mot stan, ska göra en snabbstädning på salongen, lite pengar skadar aldrig! Men jag får ta och skynda mig lite för 13:40 börjar Simons match som jag, Ida och Smilla hade tänkt att kolla på så det är snabbapix som gäller:)




Good morning

Skrivet den i Vardag
Då var man uppe och söndagen är här. Jag ska ta det lugnt idag, vila ännu mer för att se om det hjälper. Vill inte va förkyld längre! Men senare så har jag lite planer faktiskt men det får ni reda på då, bild på min present ska också komma upp idag. Ha en riktigt bra söndag!




En kväll med föräldrarna

Skrivet den i Family and friends
Har spenderat min kväll tillsammans med mamma och pappa på kallbadhuset. Eftersom att vi kom på detta idag så fick vi ett special bord uppe i konferensrummet. Hur mysigt som helst var det och vi hade det riktigt bra. Efter det drog vi oss hemåt men tog svängen förbi Jägaregatan och gick in hos Johan, Kina och Olivia lite. Jag gick därifrån lite tidigare för att möta upp Simon. Ska sova hos honom i natt är tanken. Puss








A very soft day

Skrivet den i Vardag
Under hela denna lördag har jag varit hemma. Det har varit riktigt skönt, jag behöver vila upp mig och det har jag fått tillfälle att göra idag. Kollat gossip girl, målat naglarna, gått lite grann på bandet och sen kollat tv. Underbart!




ELLE Galan 2014

Skrivet den i Inspiration
Igår kväll var det den årliga ELLE galan uppe i Stockholm och här har ni lite röda mattan bilder på en del kändisar.

A spring outfit

Skrivet den i Inspiration
Har suttit och pysslat ihop detta nu på förmiddagen. En casual look med en lite touch av glam. Lätt en rekomendation för i vår.
 

Suprise

Skrivet den i Sweet Things
När jag kom hem låg detta väldigt fina paketet på min säng. Snacka om lycka! Vad som gömmer sig i paketet får ni se senare eller i morgon. So exited!
 
 

Vi tog en sväng på stan

Skrivet den i Family and friends
Vi alla tre fick ett riktigt sockersug och gick därför ner till stan för att köpa choklad och lite glass. Det satt fint ska ni veta, så himla gott var det! Jag njöt :)




Fredag!

Skrivet den i Family and friends
En ganska soft dag i skolan idag, det gick faktiskt ganska fort med. Jag och Hanna tog en lunch på torgstallet med, lätt värt istället för soppa. Nu är jag med Ida och Smilla och vi bara hänger hemma hos Smilla. Riktigt skön dag! Helg du är väldigt välkommen :)





Hello dear friday

Skrivet den i Vardag
En dag som denna kan man inte annat än att må bra. Det är helg, mamma och pappa kommer hem och jag mår allmänt riktigt bra. Trots att jag är lite lätt förkyld tänker jag inte låta det stoppa mig från att ha en rikitgt bra helg. Men först nu är det några timmar i skolan kvar, det får jag inte glömma!
 
 

Style with a big S

Skrivet den i Inspiration
Weheartit.com

Datorn är tillbaka!

Skrivet den i Vardag
Nu har jag min lilla vita bebis tillbaka och det känns riktigt bra, den har varit saknad! Nackdelen man får ta när man har haft inne en dator på lagning är att alla bilder är borta... Det är lite sad, älskar ju att bara sitta och kolla på dom. Men det får det va värt, man får helt enkelt ta massa nya bilder. Men då vet ni hur det ligger till i alla fall. Puss




16 Januari

Skrivet den i Outfits
Tröja-Ralph Lauren//Jeans-Dr Denim//Armband-Nialaya och Nomination//Halsband och klocka-MBMJ

Moving in the snow

Skrivet den i Vardag
En dag som har varit kall som tusan, usscha! Det blåser och är snö överallt känns det som, inte riktigt vad jag vill ha nu. Jag är inte redo för detta, haha! Tur att jag då ska hålla mig inne hela dagen, är halv sjuk så jag ska vara hemma och inte anstränga mig. Jag kommer få spel eftersom att jag vill träna men jag får hålla mig. 




Pink, Black and Gold

Skrivet den i Outfits
En liten sneak på dagens. 


Kämpar på som vanligt

Skrivet den i Vardag
Just dessa timmarna på morgonen är kämpiga. Det hela börjar med att man inte vill upp ur sängen och sen bara det fortsätter. Så ja ungefär där är jag nu, jag vill hem och sova igen. Känner mig bättre idag men får se hur jag gör med träning och liknande. Inte bra att träna om kroppen säger nej, men vi får se. En bra torsdag annars hoppas jag på :)




Somnar till detta

Skrivet den i Vardag
Hittade denna bilden på Twitter och föll direkt, för båda hunden och Leo, haha! Sjukt gullig bild verkligen. Sista PH avsnittet för denna veckan är nu färdigtittat men jag ska inte berätta något för jag vet att många inte har sett det. I alla fall så tyckte jag det var ett bra avsnitt, hände inte jättemycket tyvärr men det kan inte alltid vara roligt. Nu är jag helt slut som vanligt vid den här tiden så nu ska jag ta och sova. Sweetdreams!



 

Black and Grey

Skrivet den i Outfits
 
Sjal-Heléns Hus//Tröja-Lager 157//Jeans-Dr Denim

To my dear boy...

Skrivet den i Family and friends
Det blev två små presenter till Simon nu när han fyllde 18 det var han värd tycker jag allt. Han var här för en stundnoch fick sina paket och jag tror nog han blev nöjd faktiskt :) Nu ska jag ta och fixa lite här hemma sen blir det eventuellt lite träning uppe på hemma gymmet.




15 januari

Skrivet den i Family and friends
När jag vakna i morses kände jag mig faktiskt piggare, så det fick bli skolan för min del. Det blev dock en lång dag för jag var riktigt seg, men så kan det va ibland och jag kände ändå att det var bra att jag gick dit. Efter skolan var jag en snabbis hos Smilla sen tog jag mig hem för att äta lite och snart kommer Simon. Ska fira honom lite nu när han fyller år:) 

En bild från igår



Grattis på 18-årsdagen

Skrivet den i Family and friends
Vill ägna ett inlägg åt födelsedagsbarnet. Simon fyller som sagt idag 18 år. Ska bli vuxen och hålla koll på saker och ting själv. Kommer nog dock inte gå så bra för honom, haha! Skämt och sido, jag hoppas verkligen att han får en jättebra dag och blir firad ordentligt. Han är värd det bästa! Mycket kärlek till dig Handsome, puss




Ännu en kväll med paradise

Skrivet den i Family and friends
Jag kan inte slita mig. Häll mig vaken idag till dagens avsnitt med och det gjorde mig inte besviken. Simon var här en stund med för han skulle hämta lite grejer. Så kul han fyller 18 i morgon, svårt att tro faktiskt! Börjar bli stor pojke nu ju, på pappret i alla fall:) 
Själv känner jag mig lite sådär, ganska förkyld har jag blivit vilket gör att jag känner mig ganska svag. Inte bra... Hoppas lite sömn hjälper mig, god natt!




Några timmar i Borås

Skrivet den i Family and friends
Har nu kommit hem från Borås och värmer mig eftersom att det har varit riktigt kallt idag. Men jag har ändå haft en riktigt bra dag, jag och Ida satt flera timmar på Viskan och prata om allt möjligt+fika med så klart! Sen gick vi en sväng på stan och sist men inte minst va vi på teknis för att kolla lite öppet hus. Vi blev båda två mer osäkra på vad vi ska gå nu vilket är lite jobbigt men det löser sig i slutändan. En riktigt rolig dag var det med min goding!




På bussen

Skrivet den i Family and friends
Direkt efter skolan hoppas jag, Ida och Hanna på bussen. Hanna skulle möta upp sin kompis Maja medan jag och Ida har gått till viskan och satt oss. Här tänker vi nog va ett tag för det är svinkallt ute och vi är inte så stora beundrare av kyla, haha! det blir en mysig eftermiddag här:)




A new day

Skrivet den i Vardag
Ny dag, nya möjligheter, hehe! Så klyshigt jag vet. Men lite sanning ligger det ju i det. Tisdag igen och idag är det lite läxor som ska vara klara och några jobbiga lektioner som ligger framför mig. Som tur är slutar vi ganska tidigt idag och det kommer hjälpa till rejält tror jag. Riktigt gött!
 

Godnatt

Skrivet den i Vardag
Efter ett riktigt roligt PH avsnitt är det nu sängen som kallar. Ska upp tidigt i morgon och gå till skolan så not so fun. Men så får det bli. God natt kära läsare!




Snart är det PH

Skrivet den i Sweet Things
Ååå om någon timma är det äntligen dags för Paradise Hotel. Är helt fast i det programmet alltså. Många tycker säkert att det är löjligt men all drama och hur det beter sig tycker jag är mest lockande. Nästan alla är helt blåsta i huvudet vilket blir oerhört underhållande tv. Min personliga favorit är Aina. Tycker hon är stört skön och hon får en verkligen till några riktigt goa skratt ibland. Sen tycker jag Samir är riktigt underhållande med. Han är så nojjig och oroar sig heela tiden. Askul! Jag är lättroad och för mig är PH riktigt bra tv.
 
 

Three little gifts

Skrivet den i Sweet Things
Dessa tre söta saker var en del av min julklapp från Simon. Tydligen har den "stora" saken inte kommit än men detta gjorde mig extremt glad också. Älskar deras trosor för de är så bekväma så det tackar jag aldrig nej till. Stort tack Simon!

Mys med mig själv

Skrivet den i Sweet Things
Hemma efter en ganska lång dag. Jag har varit ganska trött och då vet vi alla att det känns som att tiden går i snigeltakt. Så var det idag ungefär! Men slutade tre och tog mig då direkt till gymmet. Varför vet jag egentligen inte för jag var helt slut och inte motiverad över huvudtaget men det kändes bra i alla fall. Jag tog mig sen hemåt och nu tar jag en god latte och lånar Fannies dator medans hon inte är hemma. Supersmidigt! Hoppas eran dag har varit bra allihopa :)
 

Måndagmorgon

Skrivet den i Inspiration
Bara lite sådär hemlängtan så här efter första lektionen. Men jag får drömma vidare för det kommer dröja ett bra tag innan jag kan krypa ner under täcket igen och mysa. Gilla läget Molly!




Pannkaksdejt

Skrivet den i Family and friends
Blev bjuden på goda pannkakor efter träningen och det var välbehövligt! Kände att jag var värd det efter ett sånt pass. Nu drar snart denna veckan igång och därför ska jag ta och sova riktigt mycket i natt. God natt sweethearts!




Kärlek

Skrivet den i Family and friends
Har varit med Simon i stort sätt hela dagen idag. Vi har knappt gjort någonting, en riktig chillar dag. Åt, spelade lite spel med fannie och sen gick vi och la oss i typ två timmar. Så mysig dag!
Jag har nu kommit hem från fotbollsträning med. Riktigt jobbigt var det men alla var så glada och peppade så det gjorde hela träningen lättare. 




Fashion á la Jeans

Skrivet den i Inspiration
Jag kan knappt bärga mig tills det är vår och sommar. Materialt jeans kommer absolut vara riktigt användbart. Kjolar, shorts, jackor, skjortor osv. Allt kan du mixa med det och jag tycker personligen att dessa bilder säger det mesta om hur  snyggt det verkligen kan vara!
 
 

God morgon kära söndag

Skrivet den i Vardag
En bild från när vi var på Fuerteventura
 
Då var det söndag igen och min ångest för att det snart är måndag har börjat smyga sig fram. Det kommer bli en vecka med mycket som  saker som händer. Skola, öppet hus i Borås, träning, Simons 18-årsdag och massa mer. Men är ändå ganska peppad inför detta. Det blir skoj! 

No computer

Skrivet den i Family and friends
Ville säga till er allihopa att min dator är inne på lagning just nu, den har varit lite knasig den senaste tiden och behövde fixas. Så nu blir det mobilblogg ett tag och någon gång kanske jag lånar Fannie dator med. Men då har ni koll:)




Maaaat

Skrivet den i Family and friends
Man lever för att äta, så enkelt är det. Jag och Smilla är båda två riktiga matvrak och unnar oss gärna god mat. Så blev det idag, Jamaica fick komma hit med en pizza... Den satt fint!
Annars idag så har vi bara hängt här hemma. Jag har tränat lite uppe på hemmagymmet och så har vi kollat film. Typ det vi hunnit med.




Lördags frukost

Skrivet den i Family and friends
Vaknade upp med tjejerna idag och vi har hunnit med girlstalk och frukost. Vi är ensamma hemma just nu och vem vet vad som händer, haha! Min dag är ganska oplanerad, känns riktigt skönt faktiskt måste komma i fas lite :)




Movienight

Skrivet den i Family and friends
Lite myspys hemma hos mig ikväll med tjejerna. Vi har kollat på den sorgligaste filmen ever, Allt för min syster. Alla satt och grät för den är verkligen himla stark. Dock väldigt bra! Vi åt sen lite mat och sitter nu och spelar lite sällskapsspel. Kvalitetstid är vad det är!






Lite mat skadar aldrig

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan idag gick jag, Fannie och Albin och åt på torgstallet. Det blev en snabblunch för jag skulle på ansiktsbehandling och efter det blev det ett träningspass på nordic. Riktigt bra att komma dit trots att jag var helt slut. Så lite stolt över mig själv faktiskt!




High Sneakers

Skrivet den i Outfits






Jacka-Maison Scotch//Blus-Zara//Jeans-Dr Denim//Skärp-Tessie//Skor-Marc Jacobs

Sneak

Skrivet den i Outfits



Två nya favoriter

Skrivet den i Inköp
Lite skoinköp skedde igår för min del. Skor kan man aldrig få för mycket av och dessa två par kommer bli perfekt nu till sommaren.
 
De första är ett par sneakers med klack från Marc Jacobs. Jag köpte dom på Linn Eklunds bloppis för har länge tittat på liknande och när jag såg dem där var lyckan stor. En bingo liksom! Sjukt sköna att gå i och jag har inga liknande innan vilket gör det ännu mer roligt och passande.
 
 
 
Sen har också mina älsklings skor kommit. Mina egen designade Nike Air Max. Det tog lite tid men nu är dom mina, tycker de blev riktigt bra verkligen. Den kombon med färger är verkligen min stil och dessa kommer klä mig bra under våren och sommaren. Så jag är fett nöjd nu och behöver inte köpa nya skor på ett tag tror jag nog.. hehe!
 

 

Öppet hus

Skrivet den i Vardag
Har hela kvällen varit på Tingsholm för att kolla lite program och fått ännu mer info. Kändes dock som att jag kunde allt dom sa eftersom att jag har varit där ett antal gånger. Men jag är nu nog ganska säker på vad jag vill gå och det lutar mot Ekonomi här i stan med tennis som eget val. Förhoppningsvis går det så smidigt som jag vill. Men det var en kul kväll med många goa människor.
 
 

My lovely America

Skrivet den i Resor
Dessa miljöer säger jag bara. Det är som mitt andra hem, jag trivs så otroligt mycket på denna platsen och just den Amerikanska touchen på varje gatuhörn du ser gör mig galen. LOVE!

9 Januari

Skrivet den i Vardag
Hej på er allihopa!
Nu är snart första veckan över och det känns riktigt bra. Man har kommit in i det mesta nu och det är liksom bara att köra. Vi fick idag träffa vår nya musiklärare och det blev en riktigt positiv mötning. Hon var riktigt bra faktiskt och jag tror det var vad vi behövde. Så min skoldag i helhet har varit superbra :)
 
 

Fighting for it

Skrivet den i Inspiration
Lite inspo inför mitt nya träningsår. Jag är ju en person som älskar att träna och det är ju inte direkt något nytt kanske. Men nu ska jag verkligen ge allt för att fortsätta jobba på min kropp. Hårt jobb är det som gäller för att lyckas med de mål man sätter och det tror jag svinstarkt på.
 
 

Fresh

Skrivet den i Vardag
Julklappen som mamma gav till pappa var en råsaftssentrefug, det är alltså som en mixer där du kan mixa juice med alla möjliga frukter och grönsaker. Riktigt goa blandningar kan man göra. Mamma fixade nu en mix till mig mesans jag softar framför Gossip Girl.




Just good stuffs

Skrivet den i Inspiration
En tjejs behov är lite av allt möjligt. Här är ett sätt på beauty tillbehör som är nödvändigt för min del i alla fall.




Foodlove

Skrivet den i Sport
Fitspo här ja, haha! Jag och Smilla ska snart ner till gymmet men först lite föda så att vi ska orka. 




En throwback

Skrivet den i Resor
Detta var en liten trip som var väldigt speciell. När jag åkte med pappa och Stefan upp till Karlstad för att träffa boxarinnan Frida Wallberg. Hon representerade EA och skulle ha en riktigt stor match i Karlstad för att försvara sitt VM-guld. Det var riktigt häftigt att se boxning live och hela tripen blev väldigt spontan och go. Sen dess har jag tyvärr inte varit i Karlstad men av det jag kommer ihåg var det en fin stad.
 
 

Dejt på torgis

Skrivet den i Family and friends
När Simon skriver till mig och säger att han vill bjuda på middag säger man ju inte nej. Vi gick till torgstallet och åt en riktigt god middag. Det var supermysigt och helt lagom med folk. Vi tog en promenad fram och tillbaka och avslutade med gossip girl i soffan. Tack goding!




Nordic

Skrivet den i Sport
Efter skolan idag drog jag och Smilla ner till gymmet igen. Idag var det inget pass utan vi var på gymmet i lite mer än en timma. Riktigt skönt faktiskt! 




Starten

Skrivet den i Vardag
Då har det dragit igång. Tyckte ändå att starten inte var jättejobbig. Vi hade inte många lektioner i dag utan det gick fort och det var bara en sån dag då man träffa massa folk. Men det känns ändå tungt nu i början att vi liksom har allt framför oss men det tror jag vi klarar

En liten sneak på dagens är allt ni får tyvärr, har inte tagit så bra bilder idag.




Back in business

Skrivet den i Vardag
Klockan ringde idag vid halv sju och nu är skolan igång igen. Mitt underbara lov har redan tagit slut och jag har nu sista terminen i högstadiet framför mig. Det kommer bli tufft men roligt denna terminen. Men just nu vill jag bara tillbaka till min säng...
 
 

Hårt pass blev det

Skrivet den i Sport
Jag och smilla drog idag igen ner till gymmet för lite träning men vi hade inte bokat något pass utan tänkte bara träna på gymmet. Men så mätte vi Moa Salo och hon drog med oss på Indoor Walking. Det var jobbigt men ganska kul ändå. Hon peppade som tusan vilket gjore passet lättare! Vi tog också en sväng på maskinerna efteråt. Puss





Minuten cupen 2014

Skrivet den i Family and friends
Har spenderat hela min dag i sim och sporthallen för att kolla inomhus turneringen i fotboll. Det är herrlag som spelar och det var många duktiga lag måste jag säga. Vi såg inte klart allt för både jag och Molly, som jag var där med, kände att det räckte för våran del. Det var i alla fall en skön dag att kolla lite fotboll på med underbara människor. Puss





Two cups of coffee

Skrivet den i Family and friends
Vaknade upp hos Simon idag. Jag drog upp honom ganska tidigt för att jag skulle hinna upp och kolla lite fotboll. Men vi började med att ta en god frukost tillsammans. Deras kaffemaskin gör oerhört gott kaffe med skummad mjölk. Bästa tänkbara starten!




På min lilla prinsessa och min pirat

Skrivet den i Family and friends
Texas och Olivia klädde ut sig igår och var så söta!



 

The evening outfit

Skrivet den i Outfits
Inomhus jacka-Sisters Point//Jeans-Dr Denim//Halsband och Klocka-Marc By Marc Jacobs//Armband-Nialaya
 

Sneaky

Skrivet den i Outfits
Hela familjen är på Jägaregatan ikväll för lite trevligheter. Här är en sneak på min outfit för kvällen.




Söndagslunch hos mormor

Skrivet den i Family and friends
Efter gymmet var det dags för en god lunch hos mormor. Familjen Andersson och farfar var där med tillsammans med oss. Riktigt god mat och en skön stund tillsammans med släktingarna. Much love!





En förmiddag på gymmet

Skrivet den i Family and friends
I morses var som sagt jag och Smilla på spinning. Något av det jobbigaste jag gjort men oerhört kul med och det kändes riktigt bra efteråt. Efter passet träffa jag på mina kusiner inne på gymmet så jag körde ett styrkepass med dom också. Riktigt kul att ta ut sig lite!




2 från igår

Skrivet den i Family and friends
Det blev en lång kväll med Svensson igår. Började med bad i tunnan, trångt men mysigt. Det serverades sen lammstek, bästa som finns! Älskar ju mat och det slår nästan allt. Vi fortsatte sen kvällen med spel, Med andra ord var det som gällde. Haha så många goa skratt och vi gillar verkligen att vara med varandra. En underbar släktträff.
 



Spinning

Skrivet den i Sport
Jag och Smilla ska nu utföra vårt första grupppass nere på Nordic. Det är Spinning som är tanken och vi tror att det kommer bli riktigt jäkla jobobigt men samtidigt skoj. Så nu ska vi svettas lite, hörs senare!
 
 

En kväll med mina goa kusiner

Skrivet den i Family and friends
Hela familjen Svensson är här och det är en riktigt mysig kväll!





Från början till slut

Skrivet den i Sweet Things
Nu kommer inlägget som jag har längtat efter att få lägga ut. Här är bilder från före, under tiden och efter med min tandställning. Det känns riktigt bra nu som sagt och jag är riktigt glad över att jag valde att ta räls. Bästa valet på länge, haha!
 
Före...
Precis när jag satte in den...
Från i höstas...
Nu...
 
 
Så nöjd ska ni veta, går runt och leeer :)))

Ströbilder från igår

Skrivet den i Sweet Things
Eftersom att jag hade en hel förmiddag i Borås i går med min pappi så hann jag med väldigt mycket. Frukost på Viskan, en sväng till Hedin bil, Jolina Rean och tandläkaren med såklart, haha!





Min fredagkväll

Skrivet den i Family and friends
Min kväll igår spenderades med Rasmus mannen. Vi badade, käka och spela Wii hela kvällen lång. Riktigt roligt var det att hänga som små barn igen :)




Sista dagen på jobbet

Skrivet den i Vardag
Igår var sista dagen på jobbet. Lite sad faktiskt men ändå skönt att ha det gjort. Jag jobbade bada halvdag eftersom att jag var i Borås på förmiddagen. Men det har varit kul att träffa alla goa tjejer och vi har haft kul tillsammans och jobbet har blivit roligare tack vare alla de andra.  Så både skönt och tråkigt, menmen så kan det va!




This feeling

Skrivet den i Sweet Things
Känslan av att ta av tandställningen var oslagbar. Är så jäkla glad och det känns så skönt att den är ute. Alla ni som har tandställning kämpa på för det är lätt värt det sen! Detta gjorde hela min dag:) Går runt och ler hela tiden, haha





Lite frågor och svar

Skrivet den i Q/A

Sandra

Hej! Kan du berätta lite om din hy? Dålig? Vad har i gjort åt de? Gör nu? Mår du dåligt över de? Hur täcker du de? Inte funkat, funkar? Finns nog många tjejer i liknande problem :)

 

Hej! Min hy är väl ett litet problem får man väl säga. Jag har infektioner som har kommit med hormonerna och trots att jag har provat massa olika typer av behandlingar och mediciner så har det inte funkat. Har gjort allt ifrån laserbehandling till syrbehandlingar, har varit hos olika typer av specialister men det hjälper tyvärr inte.

Men jag lägger inte jättemycket energi på det. Självklart hade jag viljat ha en bättre hy men jag kan täcka över det jättebra med smink och då får jag bara vänta tills det går över.

Jag håller nu på att äta piller med zink bland annat för att jag har en stor zinkbrist. Jag vet inte riktigt om det hjälper men jag kämpar på med dem i alla fall.

När det kommer till smink tar jag vanlig concealer och sen fondation över det. Super smidigt och jag själv tycker det funkar superbra!

Ett tips till er med liknande problem, stressa inte upp er över lite prickar i ansiktet. Alla mina vänner struntar fullständigt i dem för att det är en sån liten del av hela mig liksom. Men går jag runt och är sur över min acne klart att folk blir trötta på mig och tycker jag är negativ. Men ha humöret uppe och lägg inget fokus på det. Det kommer att gå över så småning om, var glad över att ni är tjejer och kan sminka er!

 

 

 


Nu ska den bort

Skrivet den i Vardag
Efter 1,5 år är det nu dags att ta ut tandställningen. Jag och pappa kommer tillbringa hela förmiddagen i Borås för jag ska dit två gånger och jag tror att det kommer gå superbra. Jag är jättepeppad för att få se resultatet. Från att ha haft gluggar mellan tänderna och tänder som har saknats till att få en rak linje med rätt antal tänder och inga gluggar känns så underbart. Fett värt ändå!
 
Resultatet får ni se senare.
 

Bye Thursday

Skrivet den i Vardag
Då börjar min torsdag gå mot sitt slut. Ska nämligen upp riktigt tidigt i morgon så jag känner att jag behöver ta igen lite sömn. Ikväll har jag kollat hockey med Vilma, Go Sverige säger jag bara! Så grymma var dom. Härligt avslut. god natt sweet hearts!
 

Hemma igen

Skrivet den i Vardag
Nu har jag kommit innanför dörrarna till mitt hus och ska nog hålla mig här resten av kvällen. Dagen på jobbet idag var faktiskt ganska bra. Alla var ganska slöa men ändå gick det snabbt tyckte jag. Direkt efter gick jag och Smilla till gymmet igen. Lite hårdare idag än i måndags men vi är fortfarande på nybörjar nivå. Men så är det, jag fick skjuts hem av Rasmus och jag ska nu ta mig en lång dusch. Puss





Ännu en dag med jobb

Skrivet den i Family and friends
Kör på med jobb idag, nu är det näsa sista dagen för denna gången. Ska bli skönt att få några dagar ledigt innan skolan börjar. 

Bjussar på en bild till på mig och min kära syster!



New Years Eve

Skrivet den i Family and friends
Vilken kväll det blev igår, riktigt lyckad. Vi var ett tjejgäng här hemma som hade middag sen kom det några killpolare som hängde med oss fram till elva. Då bärjade vi dra oss ner mot stan för att träffa folk och se på raketer. Jag fick min nyårskyss och var med Simon resten av kvällen. En riktigt rolig kväll som jag sent kommer glömma!
 
Bildbomb från Kameran
 

RSS 2.0