Frågestund

Skrivet den i 0

Eftersom att jag förmodligen inte kommer blogga på en vecka nu så tänkte jag att jag kan ha en "frågestund". fick önskemål om det och självklart gör jag det då. Så fråga på, ta reda på det ni vill veta! Have a nice week everybody!




Fuerteventura

Skrivet den i Resor

Åker iväg på semester i morgon bitti. Har börjat packa och nu är det inga tjocka tröjor som ska med. Me gusta!


Träning

Skrivet den i Allmänt

Tennis idag med Max. Gick ganska bra, var lite trött men vi gjorde det bästa av det.


Modevisningen

Skrivet den i Allmänt
Nu kommer äntligen bilderna från modevisningen. Har inte haft kameran hemma så har tagit lite tid men hoppas ni tycker om bilderna.
Enjoy!
 
Helén blir fixad inför eftermiddagen
 
Smycken från Thomas Sabo
 
Full fart bakstage
 
Dj Johan Karlsson
 
Konfrencier Johan Wessbo
 
Alla modeller
 

White+blue

Skrivet den i Allmänt

Tröja-Maison scotch/jeans-Zara


En dag kvar!

Skrivet den i Allmänt

Endast en skoldag kvar denna veckan för min del. Gillar semester. Ledigt+varmt+sol=UNDERBART
Ska bara klara av det sista vilket inte är så mycket så nu känner jag semester febern komma.


Lyckat

Skrivet den i Allmänt

Det blev en riktigt lyckad dag måste jag säga. Över 100 personer var där, mycket snygga kläder, snygga modeller, snygga frisyrer, bra musik, skön stämning och riktigt festligt! Sånt här borde det vara oftare! Man kan inte se hur mycket slit som ligger bakom det men vi som fick komma nära förstod. Lite stressigt blir det med många modeller och mycket kläder men vi skötta det riktigt bra tycker jag! Jag hann tyvärr inte se något av visning eftersom att det var fullt upp bakom men man hörde bara positiva ord efteråt. Det är kul när det blir så bra! Blev även en sväng till Heléns hus efter visning för lite shopping så här på söndagskvällen. Sitter aldrig fel! Nu blir det pluggning tills i morgon. Bilder från visning kommer upp i morgon eller på tisdag!


Heléns hus/Collage

Skrivet den i Allmänt

Idag är det visning. Kommer hålla mig där nere från 2. Kameran kommer vara med så bilder kommer! Ha en fin söndag.


A day home

Skrivet den i Allmänt

Dagen har varit lugn. Började med frukost/fika på torgis. Blev sen jobb, alltså mitt mindre roliga städjobb.men vill ju ha pengarna då får man slita lite. Efter det har jag varit hemma hela eftermiddagen och kväll. Det är spotify som underhåller mig.


Texts

Skrivet den i Inspiration


Bullbak

Skrivet den i

Eftermiddagen bestod av att baka bullar. Jag och Kim fick idén i går och kände att nu jävlar gör vi det här. Det blev ett riktigt lyckat bak. Godaste bullarna på länge!


Orientering

Skrivet den i

Idag var det orientering uppe på lassalyckan. Jag passar inte inne i skogen och det var kallt och regnigt! Jag gick med Kim och ingen av oss var speciellt bra så ja.. Det säger ju ganska mycket! Men vi hitta ut i alla fall.



Fuck school, it's friday!

Skrivet den i

Har varit en bad-update vecka men har haft mycket i skolan och träning så då får man ta det viktigaste först. Nu är det sista dagen för denna veckan! Äntligen!


kallt och regningt

Skrivet den i Allmänt
Har ju inte vart toppen väder idag. Så då håller man sig inne. Tog en lång sömn, god frukost och sen kom kusin Jacob. Vi hängde här lite. Gjorde mat och titta på film sen åkte jag och syrran iväg och träna fotboll. Det var riktigt roligt fast skit kallt. När man kom hem var det svårt att ta av sig kläderna asså för händerna var helt borta! Men nu blir det bio mys så här på kvällen. Det är med jacob och familjen. Skönt att bara sätta sig och kolla på en bra film förhoppningsvis. ha en fin kväll!
 

Modevisning/Hårvisning

Skrivet den i Allmänt
Att det händer något här i lilla U-hamn är ganksa ovanligt men nu så har Hélens Hus och Collage planerat en Modevisning/Hårvisining på hotellet. Jag kommer vara där och hjälpa till eftersom att mamma är delägare i salongen Collage. Så jag tycker absolut att ni som är modeintresserade och vill hitta på något roligt borde boka era biljetter nu! 

Humor på film

Skrivet den i Allmänt
En humoristisk film kan verkligen göra din dag. Har precis suttit och kollat på The Dictator med mamma och pappa. Den var super bra. Blev en del skratt och jag gillar att ha det så här på Lördagskvällen. Så jag rekomenderar den starkt!

Chill day

Skrivet den i Allmänt
Det är skönt att få vara ledig och bara vara hemma en dag. Det är ju inte ofta det händer så idag var det behövligt. Har städat lite, målat naglarna, lyssnat musik, tittat på film osv! så min dag har varit bra :)
 


Gårdagen

Skrivet den i Allmänt
Fredagen var efterlängtad. Skolan gick bra, till sista lektionen då vi hade idrott och någon idiot har varit inne i vårat omklädningsrum och kastat en mobil i golvet så hela den har spruckit, min jacka låg i soptunnan och olika väskor var igenom rotade. Jag blir så arg på sånna som vill förstöra! Men som tur var så tror vi att inget är taget och vi ska förhoppningsvis få reda på vilka de är. VI var hos rektorn en stund efter skolan för att prata med dom med så kom hem lite senare. Men på eftermiddagen var jag med Wilma. På kvällen kom också andra kompisar och var här. Det va riktigt roligt!
 
T-shirt-Abercrombie&Fitch/Jeans-GinaTricot/Skor-Uggs

fredag!

Skrivet den i Allmänt
Skönt med helg. Lite fritid äntligen! skriver mer i morgon, fullt upp idag:) sov gott!
 

work out gånger 3

Skrivet den i Allmänt
Körde inte ett eller två pass idag utan tre. Why not? Första var tennis elevensval. Var dock lite typ groggy då för hade ont i huvudet/nacken och mådde la sådär. Men tog mig igenom den timmen och åkte hem för att fylla på med energi. Hade sen egentligen ingen lust att spela fotboll när det var såhär kallt men gjorde det och det var en bra träning tycker jag. Åkte sen direkt till tennishallen för sista passet som blev ungefär en och en halv timme långt. Kändes bra. Man blir lite stolt över sig själv när man gjort det+ att man är helt slut så det blir inte sent för mig idag!
 

hemkunskap, nej tack

Skrivet den i Allmänt
Det är skönt att ha lite praktiska ämnen i skolan absolut, men jag förstår det bara inte riktigt. Träslöjd, det man behöver lära sig där är typ spika upp spikar om man vill hänga upp något. Om man då inte vill jobba med det då förstår jag meningen med det. Men för oss andra då som bara tycker det är svårt och skadar oss så fort vi kommer i närheten i salen. Då går man ju bara av tiden och vill bara där ifrån. så nej tack! Hemkunskap är inprincip samma sak. Ja det är bra att lära sig grunderna när det gäller mat men resten. Jag kanske inte har tänkt att göra massa broccoli soppa och vill jag göra det kan man ju bara läsa ett recept. Så med detta avslutar jag mitt lilla anfall av onödig tid i skolan. 
I vilket fall så hade vi hemkunskap idag och vi gjorde fiskgratäng. Det gick la sådär men jag prova och åt faktiskt upp med tanke på att det blev en snabb frukost. Så kan det med vara!
 
Bilden säger ju sitt...

kall och frostig onsdag

Skrivet den i Allmänt
Idag var nog första dagen för denna vintern som man var tvungen att skrapa rutan. Inte för att jag gjorde det men mamma fick. I vilket fall så har jag inte riktigt förstått än att det är riktigt kallt på morgonen så jag tar på mig helt fel kläder. Vi får la se när det har gått in i huvudet på mig. 
Annars har det la varit en bra dag. Ganska vanlig. Vad nu en vanlig dag är det vet jag inte men inget speciellt har hänt. 
 

Back to Hollywood

Skrivet den i Allmänt
Ikväll är det äntligen dags för veckans trip till LA till våra kära Hollywoodfruar.
 

weherartit

Skrivet den i Inspiration
Every girl is special on her own way
 
 
 

Sommar!

Skrivet den i Allmänt
Jag vill tillbaka till de ljusa dagarna. När man var ute sent på kvällen och det fortfarande inte var kallt, när man bara gjorde grejer som man tycker om och även om det inte hände så mycket så var det ändå skönt. Nu när man kommer tillbaka till allting tar det aldrig slut. Dagarna ser i stort sätt ut på samma sätt hela tiden och när helgen kommer är man helt slut och i mitt fall vill man bara sova. Det är så det är. Därför ser jag fram emot vecka 43, alltså om 2 veckor för då är det kanarieöarna som gäller. Bara att få komma bort och få lite sol och värme på sig känns toppen!
 
 
2012
 
2011(the best you can imagine)

Hola amigos

Skrivet den i Allmänt
Idag blev det kort dag i skolan. Snacka om skönt. Det var väldigt skönt! Skulle nämligen till tandläkaren igen. Jag är stammis där med tanke på att jag ska dit nästa vecka igen. Så är det när man vill bli fin i munnen. Hjälpte också pappa med att tvätta bilen idag. Det var typ första gången och hade ju ändå inget för mig så varför inte? Någon gång måste vara den första:) Träna har jag också hunnit med idag.
 

New in

Skrivet den i Allmänt
Jag var i Borås igår med pappa och vi var bland annat inne i stan och då hittade jag två nya godingar till garderoben. Båda är från HunkyDory och är köpta på Jolina.
Det är en grå stickad tröja med änglavingar på baksidan och en svart enkel långarmad.

En stor städning

Skrivet den i Allmänt
Att köpa nya kläder tycker många är väldigt roligt. Jag är en av dom! Men ibland måste man rensa ut gammlat som man inte använder längre osv. Då kan det bli att man tänker "jag kanske kommer använda den här t-shirten någon gång..." Det gjorde jag inte idag. Jag tog bort allt som jag var tveksam på. Mest för att få mer plats. För har du plats kan du  ju köpa mer roliga saker. Jag har ju en walk in closet vilket gör att det lätt blir smutsigt på golvet och man hittar ofta saker som man inte hade en aning om vart dom var typ bakom en galge eller något sånt. Så jag röjde ut hela rummet idag och börja om från början kan man säga. Vi ska snart göra om helt där inne med tanke på att det har sett ut så sen 1997 men nu tyckte jag att lite ordning skadar ju aldrig. Så dagen har gått åt till att fixa och resultatet blev väldigt bra.
 
Före...
 
Efter...

inställning

Skrivet den i Allmänt
Man ska aldrig ge upp på något som man verkligen vill. självklart ska man fundera på vad det är man vill men är man säker på vad som gäller är det bara att satsa 100%. Man ska inte gå runt och tänka för mycket. Det kommer ju inte till nytta då. Gör något av det du vill annars är det du själv som förlorar på det. Mina ord för denna kvällen. Good night!

Nya Vitamin Well Stevia

Skrivet den i Allmänt
Var som sagt i borås idag och var bland annat på onyx som ligger i knalleland. Energy Armor har nu börjat säljas där och idag var det lite tillställning. För vad det vet jag inte riktigt. I vilket fall så var Vitamin Well där och de presenterade sin nya smak med stevia. Den var toppen. Så när den kommer ut, köp den gått folk!

lördag!

Skrivet den i Allmänt
jobbat,varit i borås,kollat fotboll,tränat tennis,ätit,sovit,vaknat,tittat OC och nu är jag här. Det var min dag det. Kort men intensivt. Bra dag har det varit.
 

Stolt svensk!

Skrivet den i Inspiration
Har sagt det innan och säger det igen Swedish house mafia gör mig knäsvag. Dom är en av anledningarna till att man gärna är svensk. Skulle göra vad som helst för att få en biljett till deras konsert!
 



Studiedag/slödag

Skrivet den i Allmänt
Att det heter "studie"dag tycker jag inte riktigt stämmer på min dag men dom kan kalla det vad dom vill att vara ledig äger i alla fall. Tog en lång behövlig sovmorgon, drog och träna tennis med Rasse.Han är kungen som ställer upp på kort varsel. GIllar jag! Eftermiddagen började med en promenad till stan för att gå på ansiktsbehandling. Det är skönt att bli ompysslad lite. Blev också lite mörkare ögonbryn och fransar. 
Det är hemma sittar kväll idag så har dratt på mysbyxorna och håller mig inne.
 

morgondagen ser bra ut

Skrivet den i Allmänt
I morgon börjar det med spanskaprov. Men det tror jag allt att jag klarar. resten av dagen är go. Efter skolan drar jag in till borås med sköna människor och kollar basket. Great! 
 
Swedish girl, yes!

3 oktober

Skrivet den i Allmänt
Det känns som höst på riktigt nu. Kan lika väl bli vinter tycker jag. Man vill hålla sig inne så mycket som det bara går. Jag är verkligen inget fan av höst. Hate it! Så därför blir jag tröttare, latare och har ingen inspiration till något. Så det ska vara? nej verkligen inte. Jag måste hitta något att bli inspirerad av. Säger till när det kommer.  Så får det se ut. Men godis kan man aldrig säga nej till i alla fall :)
 
 

weheartit

Skrivet den i Inspiration
 

 

normal dag

Skrivet den i Allmänt
vanlig måndag. har inte hänt något speciellt. Skolan och träning är la det som gäller. Så det kommer vara. Plus plugg då vilket jag har en del att göra. så jag älskar verkligen mitt liv. alla dagar ser likadana ut. Kul...!
 

RSS 2.0