STUDENTEN 2013

Skrivet den i Family and friends
Hela dagen har bestått av studentfirande av mina två fina kusiner. Det har varit deras livs dag och jag kan inte annat än att vara avundsjuk på dem. De såg så lyckliga och glada ut och jag ser fram emot min student mer än någonting annat. Men som kusin är jag oerhört stolt över dom två och jag önskar dem stort lycka till i framtiden med allting. Hade bara med mig mobilen idag så ni får nöja er med halvbra studentbilder.
 

Pictures from prom

Skrivet den i Family and friends
Som jag lovade kommer det nu mer bilder i från balen. De här bilderna är ifrån min kamera så kvaliteten och mängden bilder är bättre. Så njut av att se alla de fina studenterna. 
 
Mingel hos Anderssons innan balen
 
Mina fina kusiner!
 
Tjejerna i sina fina klänningar
 
Riktigt stiliga pojkar
 
Tova tillsammans med sin fina kavaljer Kasper
 
Viktor tillsammans med fina Olivia
 
 
Jag tillsammans med mina älskade kusiner!
 
Ströbilder ifrån när studenterna gick igenom stan
 
Alla var riktigt fina och jag hoppas att de hade en superbra kväll!

Moppebrud

Skrivet den i Vardag

Körkortet är mitt och moppen har kommit! Nu kan sommarlovet komma också :) känns så skönt just nu, känslan är liksom obeskrivlig för man är så glad att man slipper allt pluggandet och att proven är klara! Jag kommer öka runt här i vår lilla stad och njuta. Första turen blev ut till klipporna med Evelina. Jättemysigt kväll och mycket skratt. Nu taggar jag inför två studentfiranden i morgon :)


Balen 2013

Skrivet den i Family and friends

Ikväll har det var det bal här i u-hamn för alla studenter. Jag fick äran att vara fotograf på en förfest där två av mina kusiner var plus massa annat folk. Men kameran blev kvar hos familjen Andersson som ska låna den på fredag med så fler bilder kommer senare. Jag tog bara några få bilder med mobilen för hade nästan ingen laddning kvar men jag tycker i alla fall att det var mycket fina studenter och dom flesta hade verkligen gjort det här bra! Jag är så glad för deras skull och hoppas att det fortsätter att ha en bra kväll. x


Skogen

Skrivet den i Vardag

Idag har det varit en dag som varit fullspäckad. Det började med att vi träffades vid skolan och tog bussen ut i skogen för att tillbringa hela skoldagen där. Det kanske inte var det bästa jag gjort men asså man får la se det positivt, hällre det än skolan. Nästan i alla fall! Direkt när vi kom hem hade vi konfaträff. Så då var det bara att dra sig neråt mot kyrkan. Där var jag till 5 och sen klockan 6 hade jag och Stefan tennisträning. Där gick det ofattbart bra och jag spelade som en kung! Så rolig träning måste jag säga.


Package

Skrivet den i Inköp
När jag kom hem idag från skolan låg det ett paket från DHL på min säng och i den låga mina två par TOMS som jag beställde för ungefär en vecka sedan.Det var dom jag fick när jag fyllde år men de var ju för små. Men denna gången var de i rätt storlek och satt som en smäck på mina fötter. Det här kommer bli två par riktigt bra skor att ha nu til sommarn.
 
 
 

Shoppingen från i Lördags

Skrivet den i Inköp
Nu har jag äntligen fått upp kameran och fotograferat mina nya inköp. Väskan köpte jag ifrån Heléns outlet och kofta är från orginalbutiken.
 
 En snygg kofta som är lite kortare i ryggen och där fram hänger den ner på ett schysst sätt. Koftan är ifrån Ilse Jacobsen det är ett danskt märke som kanske hörs på namnet. Den passar både till vardags och till festligheter!
Väskan hittade jag som sagt på rea för endast 100:-. Perfekt kap! Den är ifrån Mischa Barton. Lagom storlek och väldigt lättanvänd.

Roséguld och svart

Skrivet den i Mode

På armen idag bar jag min Michael Kors klocka och i handen hade jag den snygga clutchen ifrån Michele Negri. Snygg kombination!


Grillkväll hos Wilma!

Skrivet den i Family and friends

När Wilma tog konfirmation blev det så att vi kompisar inte kunde hänga med hem efteråt för hon hade redan så mycket folk som skulle komma så istället blev vi bjudna på grillkväll idag som ett tack för presenterna vid gav. Det var en jättemysig kväll och grillspetten vi gjorde blev suveräna! Efterrätten gick inte heller att klaga på direkt! En lyckad kväll med fina människor :) x

 


Glitter

Skrivet den i Inköp

Igår när jag var begrepp stan införskaffa jag mig ett nytt nagellack bland annat. Och eftersom att mina naglar såg ut som kaos i dag så var det ett bra tillfälle att prova det. Man kan aldrig bli missnöjd med glitter!


Mothersday

Skrivet den i Family and friends

Idag är det alla mammorsdag! Och vi passade på med en överraskningsmiddag för mamma och även en liten present. Det hoppas jag hon blev väldigt glad över och jag hoppas också hon förstår hur mycket jag älskar henne. x


Funny Sunny!

Skrivet den i Allmänt
Har haft en jätteskön lördagskväll idag. Det blev grillat och sittning ute. Taggar inför sommaren! I morgon ska jag upp tidigt för att ta mig till kyrkan och hjälpa till där. Det är med konfan som jag är tvungen att göra det. Det blir sen också lite annat kul som händer i morgon som ni får reda då. Sov gott nu allihopa!
 

Jag och min bror

Skrivet den i Family and friends
En bild på mig och Joel från i Onsdags. Bästa brodern man kan ha, från annan moder då såklart. Love to you Joel!

Down in the town

Skrivet den i Vardag

För att inte vara sitta hemma hela dagen bestämde jag och Evelina oss för att ta en sväng till stan. Jag hade lite presentkort till olika butiker och va lite shopping sugen. Hittade faktiskt lite grejer. En closeup på det får ni se senare! Vi var också hemma hos Evelina och dom en stund för att leka lite med mysiga Cornelia. Så söt! Har nu kört ett fyspass med. Nu ska jag ha en bra lördagskväll! x

 


Tung förlust

Skrivet den i Vardag

Det blev ingen rolig förlust för ving idag. De spelade riktigt bra och hade matchen men de andra laget lyckades få in två mål mer än ving och matchen slutade 2-4. Så jag, Elin och Fredde drog hem till oss och åt lite och sen hjälpte de mig att klara de två sista moppeproven! Lyckan som uppstod efter det var oslagbar!! Nu ska jag fira med ett avsnitt av gossip girl. x


Friday again!

Skrivet den i Vardag

Wihoo, nu är det inte ens en hel vanlig skolvecka kvar. Nästa vecka händer massa kul och sen är det nästan sommarlov. Så underbart! Idag har varit en bra fredag, inga läxor, inga prov utan bara glida runt. Till och med fått reda på en del betyg osv. Går bra nu måste jag säga! Så jag är nöjd med dagen. Har nu varit en snabbis med Elin och Fredrika i Borås och ska nu dra på Södra Vings match med dem. Jag är en trogen svifare som nu spenderar min andra kväll för att hejja fram dom. Idag blir det förhoppningsvis vinst!


Moppebeställning, check!

Skrivet den i Vardag

Efter att jag blev fixad i håret åkte jag och pappa till Borås för han skulle göra några ärenden på stan. Men då passade vi också på att åka ut för att kolla på moppe. Butiken eller vad man ska kalla det hette Lugnets Mc center och låg precis utanför Borås. Jag hade kollat på en Slider men den var slutsåld tyvärr så då fick jag titta på annat. Och hittade en perfekt Honda. Vit och fräsch att glida runt på. Så nu väntar jag på att han ska ringa i morgon och förhoppningsvis finns den kvar :) jag håller tummarna!


Woilá

Skrivet den i Vardag

Så där ja! Nu va mitt hår fräscht igen. Blev väldigt nöjd med slingorna, lite kallare än innan. Passar perfekt nu till sommarn! Tack mamma :)


Känner mig fin nu

Skrivet den i Vardag

Sitter just nu hos mamma nere på salongen. Får lite ljusa slingor i håret eftersom jag själv tyckte jag va lite mörk. Så det blir säkert väldigt bra! Jag sluta skolan tidigt idag för min elevens val blev inställd eftersom att Stefan är i Stockholm. Men han kommer hem i eftermiddag så ikväll är det tennis och fotboll som gäller. x


Owl

Skrivet den i Outfits

Slänger också in en liten outfitbild från kvällen. Körde idag på ljusrosa toner tillsammans med roségulds smycken och vita byxor. Toppar det sen tillsammans med ett par Ray Ban och mina söta ballerina skor. Underbar sommarkvälls outfit!


13-års kalas

Skrivet den i Family and friends
Idag var det Max dag. Det firade han genom att ha lite kalas nere på en ny festlokal här i stan. Det var en riktigt häftig lokal, lite retro med snygga graffiti målningar. Riktigt snyggt! Det var i alla fall en jätterolig kväll. Mycket folk, god mat och lite pingis. Det kändes dock som att det var fredag så det kommer vara drygt att gå upp till skolan i morgon, men man är ju illa tvungen. 
 

Practice

Skrivet den i Vardag

Idag har det varit en superbra dag. Börjar och slutar bra. Har tränat precis. Hur skönt som helst! Älskar det, nu taggar jag beach 2013! x


Tuesdays

Skrivet den i Outfits
Jacka-Twin Set// Sjal-Lo ika//Blus-Second by Female//Jeans-Zara//Skor-Prime//Klocka-MK
 

Att det inte är ett enda prov kvar för våran del är riktigt skönt. Sista vi hade var idag, i alla fall vad vi vet. Underbart! Skoldagen för övrigt har varit bra, vi har haft det lugnt. Efter skolan gick jag och mamma till skräddaren för att han skulle fixa min klänning/byxdress ni vet. Så nu hoppas jag att den blir perfekt tills vi ska på bröllopet till Stefan och Carro. Nu ska jag ta mig upp till tredje våningen och gymmet. Blev det istället för tennis med tanke på vädret. Jag ska sen göra ännu ett moppe test tänkte jag. Wish me goodluck! x
 
 
 

Sommar kom!

Skrivet den i Inspiration

Lite bilder som gör mig så pepp på sommaren. Jag har så mycket roligt jag ska göra och kan knappt bärga mig! Så för att få lite "smakprov" på min sommar bjuder jag på detta collage mina vänner. Enjoy! x


Chuck Bass lover

Skrivet den i Allmänt
Efter att jag sett tre säsonger av Gossip Girl är jag nu besatt av Chuck Bass. Såå snygg! I början tyckte jag inte han såg så speciellt bra ut men jag måste erkänna att jag hade helt fel. Nu klär han min bakrund på mobilen och bättre ögongodis får man leta länge efter! x
 

Då blev det ändrat

Skrivet den i Allmänt
Eftersom att alla kommentarerna jag fick var med att byta så gjorde jag det. Kände att det var dags för det nu med :) Så tack för hjälpen. x
 

Byta eller inte byta?

Skrivet den i Allmänt
Jag skulle behöva eran hjälp. Tycker ni att jag ska byta header till en ny header eller inte? Jag har ett förslag på ny header och jag skulle bli glad om ni kunde hjälpa mig.
 
Denna eller den jag har? Kommentera så jag vet vad ni tycker :)

Present bomb

Skrivet den i Family and friends
Nu kommer det bilder på i stort sätt allt jag fick när jag fyllde år som ni verkade intresserade av att se. Jag säger ännu en gång att jag är jätte tacksam för allt jag fått och jag är så glad över att ha så underbara människor runt mig.
 
Sen måste jag bara berätta om min farbrors underbara humor. Jag hade önskat mig en vit Gant klocka av honom och hans familj och när jag öppna paketet och ser boxen blir jag såhär "ååååå, jaa jag fick klockan" Men sen när jag väl tar av locket ligger den här klockan där i och jag börjar gapflabba. Då var det tydligen så att den klockan jag önskade mig inte fanns hemma så de fick beställa den men bara för att han ville att jag skulle bli lurad så la han i denna istället. Humor på låg nivå som ändå blir rolig! Jag visar er den "Riktiga" klockan när jag får den :)
 
 
Utöver detta har jag också fått två par Toms, alltså glitter skor men båda paren var i för liten storlek så de måste jag beställa från nätet men även de visar jag när jag får hem dem. Och på tredje bilden ser ni massa kuvert och presentkort och det är ju helt enkelt lite kort, pengar och presentkort som ni ser :)
 
Kärlek till alla er som gav mig alla dessa saker! x
 

Brännbollsdag

Skrivet den i Vardag

Hela dagen idag har jag och resten av skolans åttor och sjuor varit på lassalyckan för att tävla i brännboll. Det var regnigt och kallt men roligt. Min klass vann pris för bäst utklädda klass och vi hade bara fixat rosa band till alla men det är ju alltid kul att vinna, haha! Sen vann 8D brännbollen tyvärr men vi var tätt efter så det tycker jag var bra ändå. x


Där var det vårt!!

Skrivet den i Sport

Efter en superbra hockey match vann vi då VM-Guld!!! Hur nice är inte det?!? Stolt svensk just nu och jag är så glad för svenskarna som slitit så mycket för detta. Inget kan stoppa oss gula och blåa!


VM-final

Skrivet den i Sport

Nu är det inte långt kvar på matchen och det börjar lukta VM-guld för Sveriges del! Åå va roligt det hade varit om dom vann, jag som egentligen inte är ett dugg intresserad av hockey ligger nu i min nybäddade säng och håller tummarna för Sverige! Go Sweden!!


Grillkväll

Skrivet den i Family and friends
Igår hade jag som sagt mina 3 homies här på grillkväll. Det var så underbart väder ute så vi satt ute mestadels av kvällen och hade det hur roligt som helst. Vi hann också med att spela lite volleyboll innan det blev allt för kallt. Vi gick sen in och spela spel och kollade slutet på Eurovision. Kul för Danmark att dom vann, kommer inte ihåg hur låten gick för sov typ när dom sjöng men aja, grattis Danmark i alla fall! Tjejerna sov över så vi hade en rolig och lång kväll tillsammans. x
 
 

Mina nya favoriter

Skrivet den i Mode
Jag har fått massa frågor och önskemål på om jag kan lägga upp bilder på alla mina presenter och självklart kan jag det. Men det kommer ta lite tid med tanke på att jag ska fota allt osv. Men jag börjar med ett enskilt inlägg med mina nya glajjor. Jag fick nämligen dessa Ray Ban när jag fyllde år. Modellen heter Clubmaster och jag har då som ni ser de svarta. Jag blev superglad när jag fick dem. Det var något jag verkligen hade önskat mig så tack mamma och pappa. 
 
 

Grey Dress

Skrivet den i Outfits
 
Igår när jag hade mina fina vänner hemma bar jag denna klänningen ifrån Oasis. Enkelt fodral med snygga detaljer. x

Så här gött kan man ha det

Skrivet den i Vardag

Idag har det varit ute sitta väder hela dagen. Jag har solat och haft det skönt inprincip hela dagen. Jag får passa på idag med tanke på att jag har fotbollsmatch i morgon måste jag hålla mig inne i morgon förmiddag för att ha energi till matchen sen. Men idag har jag hållt mig där och nöjt mig med ett fyspass som träning. x


Frukost i solen

Skrivet den i Vardag

Idag var det så skönt att bara göra sig själv en god frukost och sen gå ut och sätta dig med gossip girl på datan och njuta. Det var nästan helt vindstilla och jag hade det riktigt skönt där! x


Skulls and Leo

Skrivet den i Mode

Detaljer från idag som gör en outfit roligare. Asscesoarer älskar jag och här har jag mina fina dödskallar till hjälp och mina Leo-byxor. Så enkelt det kan va!


Södra ving!

Skrivet den i Sport

Min kväll spenderades i Tranemo för att heja fram södra vings a-lag. Dom förlorade tyvärr efter en match som dom ägde egentligen men de fick inte in bollen. Så kan det vara ibland men jag tycker de kämpade på bra.


Lunch nere vid sjön

Skrivet den i Vardag

Nu är sista provet avklarat och jag är såå glad. Äntligen kanske det blir lite chill i skolan och nu är det ju inte långt kvar! Och med tanke på vädret så känns det som sommar också. Idag har det varit varmt som en bastu så jag och Evelina bestämde oss för att efter skolan ta en lunch nere vid sjön. Det var väldigt gott och med henne är det alltid roligt så det var en jättebra stund. x


I had a blast

Skrivet den i Family and friends
Gårdagen var helt perfekt. Jag väcktes av familjen med frukost på sängen och skön sång. Det blev sen skolan och då var det många grattis och många kramar. När jag sen kom hem var det folk här ifrån halv tre till elva och totalt var det nog med än 35 pers. Det var grillning som gällde och massa god efterrätt. Det var verkligen en toppen dag och jag är så glad över alla männsikor som är runt omkring mig, jag gillar er oerhört mycket! Mycket mer än så behöver jag inte säga utan jag bjussar på lite bilder istället. x
 
LOVLEY!

Byebye 14 and Hello 15

Skrivet den i Allmänt
Jag går nu och lägger mig för sista gången som 14-åring. Känns lite konstigt fast ändå helt normalt, haha! Lite svårt att förklara men jag tror alla ser fram emot sina födelsedagar och just dagen innan och framförallt kvällen innan är lite pirrig. I vilket fall tror jag att min dag i morgon kommer bli superbra. Det kommer vara en bra dag i skolan och på eftermiddagen/kvällen kommer det massa folk vilket alltid är roligt. Så uppdateringen kanske blir sådär för jag ska njuta av min 15-årsdag. Men jag vill önska alla en fin dag i morgon! x
Bilden är tagen för ungefär ett år sedan och då var det shorts väder. Det är därför jag nu önskar mig att det blir det snart nu med :)

From yesterday

Skrivet den i Resor
Jag låter bilderna tala för sig själva. Nu när man kollar tillbaka på bilderna så var det faktiskt en rolig dag. Vädret varierade lite men för det mesta var det sol och eftersom att min klass är helt underbar men samtidig helt galen så blev resan riktigt bra. Platserna vi var på var ganska häftiga med så jag tycker det blev en lyckad Busstrip till Skåne.x
 

Ännu en onsdag

Skrivet den i Outfits

Det har varit en bra dag i skolan idag, det märktes däremot att vi hade varit borta hela dagen igår för många var tröttare än i vanliga fall. Men vi kämpade oss igenom skoldagen och när jag kom hem satte jag mig för att klara det tredje moppe testet. Och jag blev godkänd som tur va så nu är det bara några som återstår. Snart ska jag gå ner mot tennisbanorna och köra ett pass där nere. Hörs senare!

Blus-Hunky Dory//Jeans-A&F


Studieresa

Skrivet den i Resor

Min dag började idag vid halv sju då bussen mot Skåne gick. Vi har nämligen varit på studieresa. Vi besökte bland annat hallandsåsen, Mölle, Kullaberg och Helsingborg. Det har varit en lång dag med mycket roliga saker och det var lätt bättre än skolan i alla fall. Men efter en lång bussresa är man ganska trött så ikväll blir det lätt att somna. Jag lägger upp en bild idag från början av dagen så får ni se fler bilder i morgon :)

 


VINST

Skrivet den i Sport

Idag var det äntligen våran tur att vinna! Så skönt och så behövligt för laget. Vi spelade riktigt bra och visade idag stor utveckling måste jag säga. Idag blev jag också glad för det syntes på alla att alla ville vinna och gav sig inte i första läget! För min egen insats är jag jättenöjd. Jag spelade hela matchen och sprang som en maraton löpare, haha! Det var orden från läktaren i alla fall:) nej men jag är jättenöjd och ser fram emot fler matcher!

Jag och Ida Börjesson som var en av Idorna som gjorde mål idag:) snygga var målen med!


Bra början på födelsedagsveckan!

Skrivet den i Vardag

Nu är det endast några få dagar kvar innan jag blir 15. Hur nice är inte det? Men fram till dess har jag andra roliga saker som väntar.
Dagen idag började med ett besök hos tandläkaren. De säger att det går framåt snabbt nu vilket är väldigt skönt och idag drog de också åt extra mycket vilket gör ont nu men det är för det bästa! Efter det var det en lugn dag. Nu ska jag packa väskan för att åka upp och spela fotbollsmatch. Det är mot Holmlund och matchen börjar 18:30. Kom gärna och kolla:)


Eftermiddagens workout

Skrivet den i Vardag

Det var fullspäckat schema med träning idag i alla fall. Först blev det en timme tennis med Rasmus och Stefan. Vi lirade på riktigt bra allihopa idag och det var superskoj. Det blev sen snabbt hem för att byta kläder och åka upp till lassalyckan. Där blev det 1,5 timmes fotbollsträning med hela truppen. Idag måste jag säga att det gick bra där med. Roligt var det och nu taggar vi för match i morgon. Så min söndags eftermiddag/kväll har varit toppen och jag behöver nu Beutysleep som det så fint heter. Godnatt! x

Bild från igår :)


Önskeinlägg

Skrivet den i Inköp

Ni ville se vad jag fick med mig hem från Stockholm och det var inte så mycket denna gången för jag är inte i behov av så mycket och med tanke på att jag fyller år på torsdag så får jag hålla mig lite. Men det blev dessa tre grejer plus lite kläder son köptes till photoshootet igår son sen hamnade i min garderob. Om ni vill se de kläderna också får nu kommentera :)

Bh:arna är ifrån Twinset och skorna kommer ifrån butiken Nilson Shoes.


Långhelgens slut

Skrivet den i Vardag

Min sista dag som ledig efter långhelgen är idag. Det har absolut varit bra dagar det här! Idag blev det en hemma dag! Åt frukost ute med familjen och har sedan dess pluggat, kollat Gossip Girl, städat garderoben osv. Ska snart iväg för att träna tennis och sen direkt efter det träna fotboll så det är fullt upp ikväll!

Här är en bild som togs i går på mig och min broder Rasmus :)


Min lördagsoutfit

Skrivet den i Outfits

Under i stort sätt hela dagen har jag burit dessa kläder! Skön och avslappnad outfit med en lite touch av glamor :)

Kofta-Hunky Dory//Jeans-Hollister//skor-Michele Negri//Väska-Odd Molly//Klocka-MK/Smycken-Nialaya,EA,Nomination,Bronzallure


6-års kalas

Skrivet den i Vardag

Kalas med släkten är alltid roligt och idag firade vi våran lilla 6-åring, Olivia. Hon fyller inte förrän den 20:onde men idag var en perfekt dag för kalas. Hon är nog en av planetens gulligaste ungar och med tanke på att jag är hennes gudmor så ska jag allt se till att hon har det bra! Så jag hoppas hon är nöjd med sitt födelsedagsfirande! x


Photoshoot

Skrivet den i Vardag

Hela dagen idag har gått ut på att jag har assisterat under ett photoshoot. Det var pappa som hade plåtning för de nya skorna han ska sälja och självklart ville jag hjälpa till! Dessutom var modellen Hanna-Clara som jag inte hade träffat på jättelänge så det var superkul att träffa henne! Hon var riktigt duktig och bilderna blev hur bra som helst! Resultatet får ni se senare men här är två backstage bilder :)


Borta bra men hemma bäst

Skrivet den i Vardag

Är nu hemma efter dagarna i storstaden. Kom hem igår kväll och åkte direkt till Max för att spendera natten där med Joel, Evelina och Max med såklart. Det var jäteemysigt att träffa mina bröder och systrar igen!


O'Learys

Skrivet den i Resor

Igår hade vi en väldigt bra kväll på sportsbaren O'Learys. Vi beställde in massa god mat och satt där också för att kolla hockeymatchen. Den gick ju tyvärr inte så bra men vi hade det trevligt ändå. Vi träffade också pappas gamla kollega från Tyskland vilket var roligt för honom har vi inte träffat på ett tag. Sen kom Fannies pojkvän Albin hit och ska spendera dagen med oss. De e niice!



Det går inte klaga på

Skrivet den i Resor

Efter en dag i huvudstaden med sol, värme, ABBA muséet, shopping osv kan man inte klaga. Det har varit en jättemysig dag med min familj och jag är så glad över att vi åkte hit allihopa. Tyvärr har mamma tagit tåget hem nu för att jobba i morgon men vi tre andra är kvar tills i morgon och ska snart ner och äta. Gottigottgott!


Inne i city

Skrivet den i Resor

Nu bär det av mot lite turistställen i Stockholm och även en liten runda på shoppinggatorna med. Idag är det perfekt väder för att strosa runt och ha det gött. Har hört att det regnar i andra delar av Sverige, det är ju synd för dem. Men nu ska vi njuta här uppe!


Huvudstaden kallar

Skrivet den i Resor

Vi är nu påväg mot Stockholm. Det ska bli två mysiga dagar där uppe med familjen. Det är vi och alla One Direction fans som är där uppe nu, haha! Men vi ska bara ha det gött och jag ska också till hudläkaren igen så det här kommer bli en skön resa. Jag ska blogga så mycket jag kan :)


Nu är det helg

Skrivet den i Vardag

Att gå tre dagar i skolan och sen få helg känns väldigt konstigt men gud så skönt. Vi har en halv dryg onsdag men den rullade ändå på snabbare än vad jag trodde. Direkt efter skolan gick jag ner och jobba så det var ingen vila där inte. Men så är det, var hemma snabbt och packade för att nu sitta i bilen för våran lilla trip. Sweet!


Underbarare kan det inte bli!

Skrivet den i Sport

Tennispasset idag var oslagbart. Förutsättningarna för en bra träning kunde inte blivit bättre. Och jag får ändå säga att det gick hyfsat bra med. Självklart blev man tröttare i slutet men jag är ändå supernöjd. Har nu ätit en tallrik med grillat kött och ska nu plugga teknik. x

 


Solhäng

Skrivet den i Vardag

När det är så här får man passa på!
Love it!


En dag kvar

Skrivet den i Outfits

Denna veckan är det kortvecka och vad passar bättre än sol då? Hur gött som helst. Idag är det en ganska seg dag fast ändå helt okej. Vi hade prov i morses som faktiskt gick väldigt bra. Sen resten av lektionerna har inte varit jobbiga alls. Ikväll blir det utomhus tennis när det är som goast och fram till dess ska jag hänga med lite kompisar. Hörs senare! x

Linne-Vero Moda//jeans-A&F//skor-converse


Daddys B-day!

Skrivet den i Vardag

Pappas dag är här, han fyller 46 år idag den gamle mannen. Haha, skämt och sido! Vi firade honom nu på morgonen med frukost på säng och jag ska nu iväg till skolan. I alla fall vill jag önska honom en superbra dag för det vet jag att han kommer få och jag vill också att han ska veta att jag älskar honom otroligt mycket! Puss på dig pappa




Njuter av värmen

Skrivet den i Vardag

Nu blir det första solningen i bikini. Hur skönt är inte det? Biologin blev så mycket lättare att plugga på nu. Tyvärr kan jag inte ligga här och lata mig så länge till utan ska senare upp mot lassalyckan för att träna fotboll. Men man får vara glad så länge det varar. x



Bohemisk

Skrivet den i Outfits

Då var det måndag igen och vad alla ungdomar över hela stan tänker är att det endast är några få veckor kvar till sommarlov, jag är en av dom! Det går inte beskriva hur efterlängtat det här sommarlovet är. Men man får inte glömma av att det fortfarande är hårt jobb som gäller för att man ska få dom betyg man vill ha. Och för min del rullar det väl på bra, idag var det inte mycket jobbigt arbete förrutom att jag blev supertrött dom sista lektionerna och då är allt jobbigt, haha! Men annars har det varit en helt okej måndag faktiskt. Lite spanska härförståelse och en liten fysikinlämmning ska la aldrig vara några problem. Hoppas eran dag har varit bra den med :)

Min outfit för dagen blev influerad av den bohemiska stilen, där av rubriken. Skön och avslappnad outfit som passade perfekt idag när det var lite varmare.

Stickad tröja-Zara//Virkat linne-Gina//Lång svart kjol-Gina//klocka-MK//armband-E&A och Bronzallure


Happy birthday!

Skrivet den i Sport

Vill också säga grattis till Elfsborgs högerback, Johan Larsson. Han gjorde en bra match idag och jag ska erkänna att jag är ett Larsson-fan. Så Grattis Johan! x


Trip till Borås

Skrivet den i Vardag

Vi åkte idag in till Borås för att fira pappa lite i förskott och sedan se Elfsborg möta Mjölby. Vi tog först en lunch på Viskan och begav oss sedan till arenan. Där var det en bra match som väntade och tillslut tog Elfsborg hem det med 2-1. Bättre avslut på helgen får man leta länge efter.


Kvällen med mina brudar

Skrivet den i Vardag

Gårdagskvällen var jättemysigt. Vi var hemma hos Ida och träffade också lite annat folk. Fler sånna här kvällar måste det bli! x

En oseriös bild på mig med hela mitt pickpack. Tyckte själv att jag såg oerhört dum ut med en stor Ikea påse på ryggen, men what ever :)


Veckokonfirmanderna

Skrivet den i Vardag

I eftermiddag hade veckokonfirmanderna deras avslutning. Så jag och några kompisar till var där och kollade. Vi gick sedan hem till Smilla med hela hennes släkt och åt och hade det mysigt där. Nu packar jag väskan för att gå upp till Ida och sova där i natt med girlsen. Hörs i morgon. x

 


Dagens

Skrivet den i Outfits

Idag var det rosa som gällde. Ville pigga upp stan lite :)

Jacka-H&M//Blus-Second by female//Jeans-Ralph Lauren//skor-Converse


Vårmarknad

Skrivet den i Vardag

I Ulricehamn idag var det vårmarknad. Så jag har stått ute och sålt massa olika hårvårdsprodukter hela förmiddagen. Det var roligt men lite kallt, vi stod i skugga hela tiden vilket bidrog till det lite för kalla vädret. Men mycket folk var det och det är alltid skoj :) nu ska jag förbereda mig inför konfirmation i eftermiddag.


Städa har tydligen blivit min grej

Skrivet den i Vardag

Varje fredagsmorgon brukar det var lätt att hoppa upp och leendet brukar vara på topp men idag var inte allt så lätt. Men jag kämpade mig upp och dagen gick ändå ganska bra. Slutade skolan vid halv tre och åkte sen ut för att jobba. Jag har nämligen fått ett till jobb via min farfar. Bredvid honom har Svevia sitt kontor och de behövde hjälp med städning så det kommer jag hjälpa till med där. Så idag städade jag och farfar en och en halv timme där ute och sen bar det av mot stan och då jobbade jag hos mamma i en och en halv timme där med. Skönt att pengarna börjar rulla in även om det går lite trögt. Ikväll avnjöt jag middag med mina föräldrar på altanen. Det blev mäster grillat kött! Underbart att man kan börja sitta ute nu.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering med bilder. Ska börja ta mer bilder!

Kolla vad jag hitta hos farfar, skolkortet från 7:an :)


Answer

Skrivet den i Q/A

Fick en fråga tidigare i veckan varifrån denna gröna jackan kommer ifrån. Den är ifrån G-Star och kollektionen tror jag hette RAW.


Manöverkörning, check!

Skrivet den i Allmänt
Idag hade jag som sagt min manöverkörning och det gick strålande. Jag ska erkänna att jag var riktigt nervös innan men när jag började köra kändes det som att jag gjort det tidigare. Roligt var det och jag ser fram emot körningen i stan. 
 

Högst upp på present listan just nu!

Skrivet den i Mode
Som ni såg för några veckor sedan la jag upp ett inlägg med ett collage på massor av snygga espandrillos. Och idag var jag inne på Heléns hus och provade de glittriga och ja som satt perfekt. Jag gick direkt till mamma och sa att jag önskade mig dom i födelsedagspresent för det är ju inte så långt kvar. Så dessa hoppas jag verkligen att jag kommer få! x
Dock var det inte exakt den här modellen för längst fram såg de lite annorlunda ut men liknande. I love them!
 
 

Sånt här är inte rättvist

Skrivet den i Sport

Att någon dör är alltid hemskt och just när det är någon känd person som man inte känner blir man ändå ledsen. Natten till idag dog AIKs målvakt och man hittade han död i hans lägenhet. De vet fortfarande inte vad som hänt men jag lider med dom. Jag är inte AIK:are men jag tycker att man ska ägna en tanke till dem ändå!


Det här gjorde min kväll!

Skrivet den i Vardag

I morgon efter skolan är det manöverkörning för min del och då kändes det så sjukt gött att jag nu ikväll klarade första provet för att få mitt moppe körkort! Äntligen är ett avklarat och bara några kvar. Det gillar vi. Nu kommer jag kunna sova gott i natt! x


Första träningen på grus

Skrivet den i Sport

Efter att inte ha tränat annat än fys nu de senaste dagarna var det gött att ha ett raket i händerna igen och spela lite tennis. Och inte bara det utan idag körde vi för första gången denna säsongen utomhus! Så himla skön känsla att gå ut och lira. Idag var det däremot ganska kallt och banorna är kanske inte i topp skick men roligt hade vi och det är roligt att stå på banan igen :)


Budget alternativ

Skrivet den i Mollys tips
Här är tre klänningar till som jag tycker man kan ha som konfirmationsklänning/avslutningsklänning. Det är tre budget alternativ som ändå är super fina. Den till vänster är ifrån H&M, den i mitten är ifrån H&M den med, och den sista är ifrån Gina Tricot. Enkla men användbara klänningar som inte behöver kosta mer än någon hundra lapp.

RSS 2.0