My 2012

Skrivet den i Allmänt
Nu kommer en återblick på detta året. Det har hänt mycket och nu vill jag inte lyfta fram dåliga grejer utan det som har varit bra.
 
Januari

Började dom första timmarna på året med ett härligt gäng här hemma på tolvan.
 Det fortsatte sen med ett stort fokus på tennisen.
 
 
Februari:

I februari var det första gången som jag och syrran fick hänga med och träffa Thomas Sabo själv i Tyskland, så det var fest och sen vidare ner till Österrike för lite skidor. RIktigt lyckad tripp. Det var också kallt och snö när vi kom hem vilket vi utnytjade också :)
 
Mars:

Snön började töa bort och jag åkte till Stockholm med bästa gänget. Det var familjen+Tilde+William. Vi var och såg Avicii och det var riktigt roligt och mäktigt. Kommer jag aldrig glömma.
 
 
April:

Vi drog oss mot lite varmare breddgrader och besökte Barcelona.

 
Maj:
 
Maj började med en välbehövlig resa till Madrid. Det var jag och Carro som flög ner och hängde med Stefan och de svenska tennistjejerna där eftersom att dom tävla. Jag och Carro var självklart ute och shoppa lite med.
 
Den fortsatte sen med den bästa födelsedagsfesten en 14 åring kan tänka sig. Det var jag och pappa som hade Camoglam fest med alla vänner och nära och kära. Det är något oförglömligt. Dag 2 var ju dessutom Volleyboll vilket inte gjorde det sämre!
 
Juni:
 
Först var det Student för Rasmus och sen avslutning för våran del med. Äntligen var det sommar!!
 
Den månaden hann jag också med att åka till Båstad och fira midsommar+ gå på Jacobs Konfirmation.
 
 
 
Juli:

Det bar sen av mot Båstad igen för att jobba och hjälpa till lite och sen veckan där på spela Gothia cup.
Jag fick ju sen tyvärr åka från Gothia med hjärnaskakning vilket var ganska läskigt faktiskt. Jag blev då hämtad av pappa på sjukhuset och åkte med han ner till Båstad igen. Då fler här i från stan hunnit komma ner. Det var bland annat min galna kusin.
 
 
Det var sen skönt häng närmare  stan igen.
 
Augusti:

Då var vi mest hemma och njöt av sista delen av lovet. Innan skolan började igen och jag var inte längre minst på skolan.
 
September:
 

Modevisning,Liseberg,Parovecka,Maskeradloppet,två seriesegrar och ett stort släktkals är inte dåligt de!
 
 
Oktober:
 

Ännu en modevisning och en resa till Fuerteventura.
 
November:
 

Elfsborg lyckades ta hem det efterlängtade SM-GULDET! Jag var på matchen och fick uppleva den otroliga känslan. Fick också uppleva den bästa showen man kan tänka sig. Det var självklart SWEDISH HOUSE MAFIA som stog för den. Något som kommer finnas kvar länge!
 
December:
 

Första december bar det upp mot Stockholm med kusinerna och moster för en mysig helg.
Sen fylldes månaden med mycket julförberedelser och annat skoj.
Det var sen julavslutning och jul.
 
I stora delar var det såhär mitt år såg ut. Måste säga att det har varit ett ganska bra år och det har gått väldigt fort. För min del har det också varit ett väldigt jobbigt år på några sätt men det syns inte på bilderna och det är något som hålls inom mig. Så vi får la hoppas att 2013 blir bra! Det ska firas in i alla fall.
 

Michael Kors

Skrivet den i Mode
Eftersom att jag har varit en effektiv säljare på Blocket...haha! Så tänkte jag faktiskt köpa mig denna sköningen. Jag tycker rose guld är sjukt snyggt och med tanke på att pappa inte ska jobba med Thomas Sabo mer så vill jag prova nya smycken och klockor och detta blir det första. Sen är det riktigt bra att ha en farbror som har klockbutik och kontakter. Så om några veckor kommer jag förhoppningsvis bära denna :) 

Lördagskvällen

Skrivet den i Vardag
Under kvällen igår tog jag lite bilder från våran "kalkonmiddag" Riktigt mysigt var det :) skratt, flams och spel var det som gällde.
 

Fighter

Skrivet den i Sport

Idag när jag vakna var det både irritation och ilska som kretsade i huvudet, men också vinnarskallen trädde fram. Jag var glad men otroligt taggad och jag ville verkligen vinna. Som de flesta runt mig vet har mina nerver tagit över när jag har spelat match men idag visade jag att den sidan var borta. Jag tvekade inte utan visade vad jag faktiskt kan. Det kom några riktigt onödiga missar då och då men jag är nöjd. Att marginalerna sen inte var på min sida kan jag inte hjälpa men det var sjukt kul att spela. Jag vann första med 6-4 förlora andra med 4-6 och när sista setet skulle börja kände jag att jag aldrig skulle orka. Min hosta tog över och kroppen var helt slut. Men viljan gav sig inte. Jag räddade mer än 3 matchbollar och ledde sista setet med 6-5 då kom nerverna in och jag förlora sen tiebreaket till sist. Att jag överhuvudtaget orkade fortsätta är jag ganska förvånad över. Men efter 2 och en halv timmes match är man ganska sliten. Så eftermiddagen har varit lugn. Men jag kom ju trea och det är inte så dåligt det. Nästa gång blir det vinst.
Jag tackar nära och kära som har stöttat mig. Speciellt coach steevs. Kungen är han!


Semifinal

Skrivet den i Vardag

I morgon är det semifinal, ingen ska få hindra mitt fokus från det med dumma kommentarer. Så ni som inte har bättre för er än att klanka ner på folk... Var tysta istället.


Kalkon middag

Skrivet den i Vardag
Idag är det kalkon för våran del. Goa människor, god mat och inte allt för sent.
 
Tröja-Only/ Jeans-A&F/ Smycke-Ts och EA

gamedaysport

Skrivet den i Sport
I morses var det upp tidigt för att åka till skövde. Jag var nervös ska ni veta. Men på något sätt hade jag bestämt mig att jag skulle vinna. Henne jag skulle möta var andra seedad men jag tog henne. Det blev 6-1,6-1 och jag är sjukt stolt över mig själv. Det är första gången på såå länge jag spelar match och att det har gett resultat efter allt tränande är en lättnad. Nu laddar vi för match klockan nio i morgon :)

Movie night!

Skrivet den i Vardag

Ikväll har jag varit hos kusinen och myst. Det blev käk och film. Så det ska vara! Uppladdning för i morgon...

 


Två favoriter

Skrivet den i Mode

Rayban
Barbour


Försenad julklapp

Skrivet den i Inköp

En av julklapparna som inte hann hem i tid var mitt nya objekt till kameran. Har nu fått hem det och är jätteglad. Den har zoom från 55-200 vilket är mer än vad jag hade innan så nu kan det nog bli riktigt bra bilder.


Upp till hallen igen

Skrivet den i Sport
Jag tar aldrig lov från att träna så nu är det upp till hallen som gäller. Nu ska rytmen bara sitta och jag ska vara förberedd för morgondagen.
 

Varje killes dröm tjejer...

Skrivet den i Inspiration

Victoria's secret modellerna får nog alla killar på fall. Men andra tjejer däremot får ångest över att dom inte ser likadana ut. Själv tycker jag att man ska vara stolt över hur man ser ut. Sen självklart kan man ha önsketankar om kanske se ut så. Men för mig är dom inspirationskällor.



High heels

Skrivet den i Mode

En av mina fina julklappar var ett par skit snygga skor som jag fick av mamma och pappa, men är inte så van i att gå i höga klackar så när man har chansen får man gå in dom här hemma. Går faktiskt ganska bra. Har inte vurpat än...:)


Game and set

Skrivet den i Sport

På lördag kanske min så kallade "comeback" blir. Jag ska spela match för första gången på väldigt länge och mitt mål är att ha riktigt kul där ute på planen. Det är ju självklart ett plus om jag vinner med. Så nu dom här dagarna är det fullt fokus på träning. Träningen idag gick sjukt j*vla bra. Fult språk men det går inte förklara på något annat sätt. Spelet var stabilt och har jag med detta på lördag har mitt motstånd inte en chans. Men nerverna kommer vara inblandade i det hela så vi får la se. Jag ska i alla fall göra mitt bästa.


Första bilden: från tidigare träning
Andra bilden: min nya Nike tröja jag fick i julklapp av coach Stefan!


Ute i spåren...igen

Skrivet den i Sport

Det här är nog första gången på alla år som jag frivilligt åker längdskidor. Normalt sett hade jag åkt max en gång på en vinter men nu är det rekordet slaget för det har nämligen blivit två gånger redan nu. Har fått stolt stämplar av mig själv. Det är defenetivt inte sista gången ni ser mig där uppe.

 

 


Som ett litet barn

Skrivet den i Allmänt
När man får julklappar blir man som ett barn och bara sliter upp paketen. Och med tanke på vad som har varit i mina paket så har jag inte blivit det minsta besviken när jag har öppnat.
Tack tomten :))
 
Här kommer också bild på det jag fick av Stefan
Me gusta

Jul hos Welins

Skrivet den i Sport
Igår vid lunchtid så åkte vi som sagt mot nästa släktträff. Denna gången med lite annat stuk på det kan man ju säga. Det började med att vi allihopa samlades i Långareds idrottshall som vi hade hyrt och körde inomhusaktiviteter. Det blev först innebandymatch mellan Ulricehamn och Långared. Självklart tog vi starka Ulricehamnare hem segern. Efter det blev det snabb omladdning med go fika och en liten tipspromenad inomhus. När alla var nöjda och fulla på energi igen körde vi även en volleybollmatch. Denna vann dock Långaredarna så det blev väl lika i matcher kan man säga. Så alla blev nöjda och glada.
 
När alla hade duschat och gjort sig i ordning bar det av hem mot Welins lya. Där sysselsatte vi oss med spel. vi ungdomar körde det oförglömliga Ligretto medans dom äldre körde något annat där man behövde vara mer allmänbildad. Det blev sen god mat och tomten hittade till Långared också. Denna gången med en kamel också. Otroligt underhållande :) Vi fick paket och tog sen en snabb fika.
 
Vid nio tiden fick vi alla för oss att dra ut och åka pulka. Det var mörkt och man såg nästan ingenting men det var sjukt roligt. Tyvärr har inte jag några bilder från detta men jag ska be att få det från de som fota. Det var riktigt kaoss.
 
Efter det galna pulkaåkandet/snökriget var vi ganska trötta och eftersom att vi allihopa skulle sova kvar så börjades det med att alla blåste upp madrasser och bäddade. Det kändes nästan som att vara på kollo. Det tog sen självklart ett tag innan vi somna men sen sussa vi gott.
 
Det blev en tidig morgon och frukost för att sen kunna packa bilarna för att åka till Göteborg och spela Beachvolleyboll inomhus. Det var dels släkten men sen också lite andra kompisar till familjen Welin. Det blev en tajt kamp och det var riktigt bra spel. Alla gjorde sitt bästa och det var verkligen super skoj. Tyvärr stog inte mitt lag som vinnare men vi var helt klart bäst ändå. Efter två intesiva timmar i beach-hallen skilldes vi alla åt för att åka hem. Det här är ett äkta julfirande med min släkt. Helt klart dom bästa! Älskar er alla!
 
Detta var då vinnarlaget och jag måste säga att dom var ganska bra :)

Julaftons kväll

Skrivet den i Vardag
Nu kommer alla kamera bilder från julafton då vi var hos farfar.
 
Kalle Ankas jul med fika funka väldigt bra.
Tomten hann komma till oss också.
Vi alla hade nog varit väldigt snälla i år :)
Kusin-vitamin
Pappa hittade gamla mästerverk han gjort som ung...inte konstigt att jag inte är bra på att klipp och klistra
 

Långared next

Skrivet den i Vardag

Kyrkan kallade på mig igen. Det var dags för gudstjänst där vi konfirmander ska hjälpa till. Så jag var korsbärare. Men nu är vi påväg mot långared släkt träff. Det här kommer bli sjukt skoj. Släkten är som sagt värst. Blir nog ingen vidare uppdatering idag. Ni får helt enkelt kika in så får vi se hur det ligger till. Jag önskar er alla en bra juldag!


Julafton part 2

Skrivet den i Vardag

Dagen fortsatte med att åka ut till farfar. Där blev det först Kalle anka och fika. Att det saknades delar på tomtens verkstad gjorde mig faktiskt lite ledsen. Tycker hela grejen med det har varit ganska löjlig. Men man får la gilla läget. Jag, pappa och farfar åkte sen till södra vings kyrka för att gå på julbön. Eftersom att jag ska konfirmera mig så måste man gå tre tillfällen till kyrkan under julhelgen så det är ju bara att göra det. När vi kom hem dröjde det inte länge för en tomten kom och det var inte lite paket vi fick. Sen blev det gott älgkött och lutfisk som är tradition för våran familj att alltid äta på julafton. Det slår all julmat som finns. Det blev lite spel och busande och efter en riktigt mysig kväll åkte vi hem. Jag har tagit jättemycket bilder men hinner inte lägga in dom i datorn nu så det får ni se senare. I morgon är det full späckat program med massa roliga grejer!


Julafton part 1

Skrivet den i Vardag

Morgon har varit precis som den ska vara. Mysig! Först paket i julstrumpan vilket alltid gör en glad.Sen blev det frukost vid granen och sista avsnittet av julkalendern. Jag har varit helt fast i julkalendern och måste säga att den var riktigt bra. Vi har ju sett den första greveholm hur många gånger som helst så det va kul att den här blev bra med! Vi tog sedan ett dopp i sjön med familjen Svensson. Var inte så kallt som jag trodde. Nu är det lite lugnt häng här hemma innan vi ska ut till farfar. Älskar julen!
God jul allihopa!

 

 

 

 


Dan före dopparedagen

Skrivet den i Vardag
Det är sånna här dagar alla är stressade. Många måste hitta de där sista julklapparna som saknas och köpa mat som ska göras i ordning osv. Men det är en del av julen. Själv gick jag upp tidigt idag för att träna tennis. Sen har jag jobbat hos mamma hela dagen. Vi sålde faktiskt väldigt mycket och jag har äntligen lärt mig kassan. Hur den fungerar. Vilket är bra när man väl ska vara där. Ikväll blir det lugnt. Lite mys med familjen.
 

Ute i spåren

Skrivet den i Vardag

Idag blev det första åket på nya skidorna. Måste säga att det är riktigt roligt att åka skidor. Det är jobbigt men kul! Imorgon är det tennisträning vid halv tio, jobbar från 11-15 sen längdskidor igen.


Julpyntning

Skrivet den i Vardag

Hela förmiddagen har gått åt till att hjälpa farfar med att sätta upp julpynt. Vi ska nämligen vara där en sväng på julafton och jag lovade att hjälpa honom. Blev riktigt bra faktiskt.

 


Happytime

Skrivet den i Allmänt
Julen gör att man blir glad! Det kan behövas.

Avslutningsoutfit

Skrivet den i Outfits
Är det avslutning så är det och då får man klä upp sig lite.
 

Borås med coach

Skrivet den i Vardag
Har varit i Borås hela eftermiddagen. Det var jag och Stefan som tog en sväng dit. Han skulle klippa sig och jag skulle hämta min mobil så det var perfekt tajming. Oplanerat fick jag också fixa mina naglar. Dom blev jättefina och jag blev jätteglad för dom. Jag tog sen en sväng på stan för att köpa de sista julklapparna. Träffade då en riktigt go vän som det var längesedan jag såg. Så det var roligt att träffa henne igen. När vi väl kom hem sen var det tennis som gällde.
Hittade denna finingen får se om det blir ett köp framöver :)

Julavslutning

Skrivet den i Vardag

Nu är det äntligen jullov. Känns väldigt skönt att få ledigt. Idag började vi med lite lekar i klassrummet sen var det uppyträdande i aulan av drama gruppen i åttan. Till sist var det betygen. Jag är väldigt nöjd med mina så jag ska nog allt kunna hålla detta. Efter avslutningen blev det pizza med ett helt gäng goa människor. Perfekt förmiddag.


Julklappar

Skrivet den i Inköp
Eftersom att det snart är jul så hade vi julklappsutdelning med Stefan idag. Han vet vad en tjej gillar och har grymt bra smak på kläder. Jag fick bara snygga saker och det kommer jag bära upp snyggt hoppas jag.
En närmare titt får ni någon annan dag.

Going out with a bang

Skrivet den i Vardag
Idag var det sista chansen att köpa billiga Thomas Sabo Smycken på Tp-huset. Det kom riktigt mycket folk och det var ännu mer smycken. Folket var köpsugna och smyckena gick åt vilket gör oss glada. Så nu är det inte så mycket kvar vilket är väldigt skönt för min pappas del och det gör mig glad med :)
 
Vimmel Bilder Från Idag

Vollybolldagen

Skrivet den i Vardag

Idag var det niornas volleyboll dag. Man vill ju bara skita i lektioner egentligen och titta men så var inte läget för oss små. Men jag fick titta lite ändå. Måste säga att dom flesta var ganska bra. Fanns såklart sämre med men det var kul att titta på. Var speciellt stolt kusin när man såg Jacob spela. Kungen!


Gällstad

Skrivet den i Vardag

Drog en sväng till gällstad idag för att köpa lite julklappar. Har nog köpt allt jag behöver nu och det är skönt! Ingen mer stress.


Work it

Skrivet den i Sport

Idag har det varit full rulle sen i morses. Lite julmys och lite vanliga lektioner. Efter skolan var det direkt ner till kyrkan för lite konfa. Det var "julavslutning" kan man säga. Mysigt! Efter det blev till slut träning. Först tennis med Max och sen träning på gymmet hemma.


One weeek

Skrivet den i Vardag
Nu är det inte långt kvar till jul. Det gör mig riktigt glad. Jag gillar allt som har med julen att göra. Bara några få dagar kvar i skolan och sen smäller det. Två veckors ledigt. Det kanske inte är jättelänge egentligen men what ever. Kommer bort från vardagen lite i alla fall. Det gillar vi.
 

Victora´s Secret Fashion Show

Skrivet den i Inspiration
Jag vet att det är ganska sent att nämna det nu men VS fashion show 2012 var den 4 december i USA och man kunde gå upp sent på natten för att se den live. Just den dagen var jag sjukt trött och orkade verkligen inte gå upp. Men jag laddade ner hela showen så snabbt jag kunde och nerladdningen tog slut igår. Det tog sjukt lång tid av någon anledning om det var datorn eller just den filen som var seg det vet jag inte men skit samma. Jag har nu i alla fall sett världens mest spektakulära fashion show och blev inte ett dugg besviken. Det fanns nog inte en enda utgång som var ful och tjejerna är ju helt otroligt snygga. Alla underkläder var pimpade till max och man får bara "WOW" känslan i sig. Det blir bara bättre och bättre för varje år som går. Så ni som inte har sett den än gör det. Och till er som har sett den så antar jag att ni tycker likadant.
 

Träna är det som gäller!

Skrivet den i Sport
Just nu är det stort fokus på tennisen. Jag ska tävla i mellandagarna och det är första gången på ganska länge så nerverna måste kunna styras. Det är det jag jobbar på och jag gör mitt bästa för att detta ska funka. Det som gör mig irriterad är att allt annat påverkar så mycket men idag på träningen kändes allt bra och det var riktigt roligt. Så ska det vara när man tränar, ROLIGT!
Inte jättebra kvalitet på bilderna men ni ser ju i alla fall att det är jag :)

Ulricehamns skicenter

Skrivet den i Sport
Har varit i backen hela dagen. Måste säga att det är bra att dom har lyckats öppna alla nedfarter redan. 7/7 var alltså öppna och det var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Jag hade föreställt mig att det skulle vara hur mycket som helst men så var inte läget utan det var lagom. Åkningen va bra. Lite för mycket snö vilket gjorde att hade man inte bra vallade skidor fastna man. För mig gick det ganska bra ändå men det kändes ändå. Men en rolig dag med rolig tjej!
 

Gårdagens outfit

Skrivet den i Outfits
Tröja-Second by female/Jeans-Abercrombie & Fitch/Armband-EA

Klar för vintersporter

Skrivet den i Sport

I morgon öppnar backen så ikväll köpte vi säsongskort. Så skoj att det ska dra i gång. Passade även på att köpa ny längdskide-utrustning. Shiit vad jag ska åka skidor nu.


Utförsäljningen

Skrivet den i Vardag
Idag var det fullt med folk på Tp-huset för att köpa massa med Thomas Sabo smycken. Jag var där från fyra och hjälpte till. Det var folk fram till 8. Mellan 4-5 var det helt fullt med männsikor och man sprang och fixade grejer från höger till vänster. Men det är så det ska vara. Riktigt roligt att så mycket folk kom och handlade. Det gjorde oss glada. Men det var varmt och jag hade ätit lite dåligt så runt åtta var det bara "jag måste få mat nuuuu"! Men det fick jag ju med så då blev jag glad igen. Så det var en riktigt lyckad kväll.
 
Och till alla som inte var där har ni chansen nästa vecka också. På torsdagen mellan 4-8 har vi öppet på Tp-huset för alla! Det är bara och komma. Och det kommer ha kommit hem en hel del grejer till så även om mycket gick åt i dag så kommer det finnas fina grejer nästa vecka med. Kom gärna in då med :)
 
Vimmel bilder
Bästa Stefan!
 

Lucia firande

Skrivet den i Vardag
Glad Lucia allihopa. (om man nu kan säga så) haha! Idag har det varit en mysig dag. Jag gillar allt med julen och när det är lucia känner man verkligen att det inte är långt kvar. Idag var det som vanligt samling i aulan då kören sjunger. Mysigt! Även killkören är med vilket är jättekul att se. Efter aulan hade vi lite mer än en timme med klassen så vi körde 4 man i soffan. Lika skönt varje gång tjejerna vinner. Efter det började vanliga lektioner men våran dag var lugn.
 dåliga Iphone bilder men i alla fall något.
Stilig klasskompis man har.

Skrillor

Skrivet den i Vardag

Idag åkte vi skridskor på idrotten.jag kan inte påstå att jag är bra men det är roligt. Bambi på hal is är vad man kan kalla mig! Och att åka med skridskor som är storlek 40 när man har storlek 37 är inte att rekommendera.


Peace man!

Skrivet den i Outfits

Min kläder för dagen.

Tröja- dolce&gabbana/jeans-Lager 157


Thomas Sabo utförsäljning!

Skrivet den i Mollys tips

På torsdag och den 20/12 ska allt bort. Min pappa har ett stort lager och ni kommer ha chansen att hitta både vintage och nytt. Allt kommer säljas mycket billigare och passa på att köp julklappar. Det är mellan 16:00-20:00 och vi befinner oss i Tp-huset i ulricehamn.
Tips åk dit på torsdag då har du lättare att hitta det du vill ha!


Over

Skrivet den i Vardag

Skit dagen är över och det är bra. Eftermiddagen har varit väldigt mysig. Har drunknat i gamla bilder. Speciellt från resor och gamla julkort. Älskar det! Håller på med ett album just nu för att få in alla bilder som ligger här hemma. Har också tränat och bada. Det är gött!


Julafton och Nyår kan komma nu

Skrivet den i Mode
Har precis beställt hem klänningar till julafton och nyår. Tänker inte visa dem nu utan det blir en liten överraskning när dagarna väl är här. Så nu är det bara att vänta för jag är förberedd.

The sky is the limit!

Skrivet den i Inspiration
Låt inte någon avensjuk-typ styra dig. Det är det du själv som ska. Trycker någon annan ner dig, säg emot. Det är inte rätt av dem att göra så. Jag säger detta för det är något jag upplevt länge och går igenom nu. Det är inte lätt, men man mår bara dåligt av att hela tiden se dem göra patetiska grejer för att trycka ner en. Säg vad du tycker och få dem att sluta. Ingen annan ska stå i vägen för det du vill. Kloka ord så här på kvällskvisten!
 

Bilder

Skrivet den i Vardag
Lite blandade bilder från veckan som inte kommit upp!

The girl in black

Skrivet den i Outfits
Blus-Vero Moda/Jeans-Chep monday(hade andra i skolan men dom sprack)/smycken-TS och EA

Keep going

Skrivet den i Vardag
Idag var det ännu en dag som gått. Vilket är bra för det närmar sig jullovet snabbare då. Men dagen var inte så jobbigt. Det rullar på bra nu när det inte är några prov kvar. Då är det inte lika hemskt. Efter skolan skulle jag snabbt ner till Radio centralen för att köpa plast till min baksida av telefonen och då gör jag första vurpan för i år. Det var inte en dålig sån heller. Sjukt ont gör det med. Men det var bara att resa sig snabbt och hoppas på att ingen såg för det kan inte varit vackert! jaja, någon gång händer det ju. Har också tränat på gymmet idag och hunnit med att jobba. Perfekt! Nu blir det lite Oth.
 

Konfirmation

Skrivet den i Vardag
Hann inte blogga igår på grund av att jag hade konfa träff. Det var direkt efter skolan och höll på i två timmar, fikade på stan med Stefan efteråt och sen var det träning så hade ingen lugn stund. I vilket fall var konfan inte jättekul. Jag var trött och ville mest där ifrån. Så kan det vara. 

Feel the sport

Skrivet den i Sport
Hade efter alldeles för länge sedan (förra veckan) tennisträning idag. Känlsan av att spela är oslagbar. Älskar det verkligen. När man känner att allt sitter och man verkligen fattar är man stolt över sig själv. Eller i alla fall jag. Så träningen gick sjukt bra idag. Vill som sagt börja tävla så vi får la se hur det blir :)

Stockholms Weekend

Skrivet den i Resor
I  helgen var jag i Stockholm med mina kusiner, moster Monica och Fannie. Det var våran förtidiga julklapp att få åka dit och gå på Dirty Dancing musikal med dom. Hela helgen var super bra. Mycket skratt och roliga kommentarer som bara kommer när vi är med dom. Eftersom att vi inte träffas jätteofta uppskattar man verkligen när det väl händer. Så det var shopping och musikal men även att gå runt och kolla på alla fina juldekorationer och en liten sväng in i gamla stan blev det med. Vi gick en hel del och det var kallt men väldigt mysigt. Så jag har haft en riktigt lyckad helg!
 

Shine like Gold

Skrivet den i Mode
 
Dagens:
Stickade tröja-Hollister/Jeans(som inte syns men ändå)-Hollister

Monday is over!

Skrivet den i Allmänt
När det går från helg till måndag är det en känsla man inte gillar. Men när väl skoldagen är över är man skit glad. Min dag var inte så hemsk ändå. Skolan gick bra men det som gör hela dagarna roligare är Snapchat! Gör lätt hela vardagen rolig. Lägg till mig på mollysamuelsson. Hade sen utvecklingssamtal. Det gick galant. Inga större problem bara att det blivit fel i mina omdömen. Men ändringarna var positiva så jag sa inget om det. Fick sen fixa till ögonbrynen lite och nu pluggar jag inför prov i morgon. Sista på denna terminen och det råkar vara ett stort So-prov. Är inget stort fan av det men klarar det nog i alla fall. Senare ska jag också träna såklart. Lml!
 
Snögubben.

RSS 2.0