Torsdag...

Skrivet den i Allmänt
Jaha, då har torsdagen gått också. Jag tycker det går snabbt. Det är tur de. Jag har som vanligt tränat. Gick i skolan till ett hade tennis elevensval till två åkte ner till stan och fyllde på mina akrylnaglar. Gick hem och åt sen ner igen till banorna. Körde en och en halv timmes träning och sen hem och plugga lite. Ganska skön eftermiddag. Vi har spanska prov i morgon och jag hoppas att det är det sista provet överhuvudtaget på denna terminen. Man orkar verkligen inte lägga ner någon energi på skolarbetet men det är bara att göra det. Snart är det helg i alla fall!! Jag vet att det är ganska dålig uppdatering men känner att jag har det så just nu.
Här är min Pippi-tröja som min moster har stickat till mig. Blev jätteglad när jag fick den och bor i den hemma. Love it!

Träning gånger 2

Skrivet den i Allmänt
Det är fotboll och tennis som står på eftermiddagens schema. Det ska bli skönt att komma ut och bara köra. Träning får mig att må bra och det behöver jag så let´s go!

Sista rycket

Skrivet den i Allmänt

Nu är det bara att ta sig igenom alla läxor och prov innan sommarlovet. Jag har prov och redovisning i morgon och sitter nu på sängen i min nya pippitröja som min moster har stickat till mig och en burk Ben & Jerry's för att få in allt i skallen.


I´m feeling good!

Skrivet den i Allmänt
Känns riktigt bra allting just nu. jag har roligt och gör bara sånt jag tycker är roligt och umgås med sånna som är roliga och ger mig energi. Mycket med ordet "roligt" men det får en att bli glad. jag känner att sommaren börjar närma sig och det känns ändå som att detta kan bli en bra sommar. Jag kommer trivas som fisken i vattnet när vi väl får ledigt. Var hos tandläkarn idag och fick reda på att jag ska få tandställning den 25 juni. Jaja, inte så roligt tänker dom flesta men jag försöker se det positivt. Jag får det redan nu och inte när jag är 17 och det är jag glad över. Lite stål i munnen skadar väl inte :) Vi får se hur det ser ut. Blir en suprise :) Nu ska jag sova och räknar ner dagarna till skolavslutningen.
Bild från Stockholm i November.
Jag var riktigt glad då och är det nu med :)

Euphoria!

Skrivet den i Allmänt

Härligt! Loreen tog hem segern och jag har haft en riktigt bra lördagkväll. Sleep well!

 

 

 

 


Klädtema: mysis

Skrivet den i Allmänt


In my shopping bags

Skrivet den i Allmänt
Hade som sagt väldigt mycket presentkort som jag hade fått i födelsedagspresent så passade på att använda några av dem. Blev ganska mycket grejer men jag tycker att det blev jättebra. Nu ska vi i snart till några sköna människor. See you!
Orange linne- Gina tricot
Klänning- H&M
Keps-Inter sport



Har nu äntlign hittat min avslutningsklänning. Jag kommer bära en blå klänning från Fait men mer än så kommer jag inte säga utan ni får vänta och se hur det blir när den dagen kommer :)


Blev också en hel del trosor från Gina tricot.

Borås

Skrivet den i Allmänt

Åker mot Borås med Fannie och Tilde. Har lite grejer jag ska inhandla. Bra dag!

"jag blir brun om bena precis som det ska va..."


Fredag kväll

Skrivet den i Allmänt

Inget direkt planerat i helgen så tar det som det kommer. Ikväll är det mys på alltanen med syster och hennes kompis. Så kan det vara :)

 


Student!

Skrivet den i Resor

Idag har alla lyckliga studenter i Ulricehamn firats. Man vill ju bara hoppa på flaken och vara en av dom. Men dom här åren kommer gå snabbt hoppas jag. Har vart en underbar dag förövrigt. Solen är framme man slutar 11:00 och umgås med kompisar och kusiner. Perfekt!


Militär/check!

Skrivet den i Resor

Always like a boss :)


Tennis<3

Skrivet den i Resor

Att gå ner i solsken och sen få göra något som man älskar kan man inte klaga på! Jag har det bra.


Brännboll

Skrivet den i Allmänt
Har haft en riktigt rolig dag. Alla 7:or och 8:or spelade brännboll. 7:or mötte varandra och sen blev det en vinnande klass. Och den klassen var faktiskt min klass. 7B! Det var riktigt roligt. Så vi fick allihopa varsin mössa från team Sportia. Behöver man ju inte nu men någon gång kommer den väl till användning. Så skulle man helst också vara utklädd under hela dagen. Hur jag såg ut får ni se senare :)Åkte direkt därifrån ner till tennisbanorna för att spela lite med Stefan och Carro. Gick hur bra som helst. Bästa träningen på ett år så hur gött är inte det! Nu sitter jag med glass och cola ute i solen och bara steeker. Musiken pumpas ut och livet är bara bra! Ska senare träna tennis igen. Perfekt dag!

Go vinst!

Skrivet den i Resor

Blev vinst idag igen! Riktigt roligt att det går så bra för oss nu. Det blev 3-0 mot Nittorp och vi spelade verkligen bra. I morgon är det brännboll på lassalyckan med alla övriga 7:or och 8:or.


Gameday

Skrivet den i Resor

Match ikväll mot nittorp! Vi hoppas givetvis på vinst. Lassalyckan 18:45 be there! Laddar upp med go musik i lurarna


Njutning på hög nivå

Skrivet den i Resor

Det är såhär det ska vara. Varmt och skönt! Älskar detta!


Kalas

Skrivet den i Resor

Går nu ner till format för kalas:)


Sun is up!

Skrivet den i Allmänt
Solen är ju som sagt framme och passade på att ta lite bilder idag :) här kommer de!
Never stop smile! :)

Helllooo

Skrivet den i Resor

Glad tjej sitter hemma på alltanen och bara tar det lugnt i solen. Jag gjorde provet idag och hoppas att jag blir godkänd! Svårt var det men jag håller tummarna. Ikväll är det kalas på format för Max Eklund. Roligt!


Harder faster stronger

Skrivet den i Resor

Tisdag... Och idag är det prov. I kemi. Mitt lätt sämsta ämne. Har läst igenom allting en gång och kan i stort sätt ingenting. Det här kommer gå bra! Nu vill jag bara bli av med det. Ha en bra dag allihopa!


Klänning och solglasögon

Skrivet den i Resor

Idag strålar solen så varför inte gå runt i klänning hela dagen! Det känns verkligen inte som Sverige! Det är varmt för en gångs skull. Nu hoppas vi detta håller i sig. I eftermiddags har jag pluggat och tränat fotboll. Har nu tennis om en halvtimme. Fullt upp!



2 cool 4 school

Skrivet den i Resor

Åker nu mot skolan för en jätterolig dag. Skämt å sido!


Vinst!

Skrivet den i Resor

Hade match idag! Och vi vann med 1-0. Jag gjorde målet(sköt på motståndaren så det blev självmål) vi spela inte så jättebra men vinst är alltid vinst. Så det känna bra nu. Med allting i stort sätt. Ny vecka nya utmaningar:) puss


Presenter

Skrivet den i Allmänt
Har fått så mycket fina grejer och är jätteglad över det.
Två Odd Molly Blusar
En Maison Schott tröja
Bh och Doftljus
Odd Molly väska och Iphoneskal
Björn Borg trosor och Iphonecase
Massor av presentkort och pengar
Fint rimm från Södrvings elite!
Fina kuddar och lampskärm
Armband :)
TACKTACKTACK till alla som jag har fått något av! I love you!

Bästa helgen på länge!

Skrivet den i Allmänt
Nuså, har jag tid för att sätta mig vid datorn igen. Det har varit fullt upp sen i onsdags. Jag fyllde ju som sagt år och hade kalas för de yngsta och äldsta här hemma i onsdags. Torsdagen började med fotbollsmatch mot Brämhult. Vi vann med 3-0. En riktigt härlig seger och jag är jättenöjd med hur jag spelade. Dock så vricka jag till foten 10 min in i matchen men fortsatte ändå spela. Det fick jag sota för och hade ont resten av dagen.

Dag 1 på fetsen:Klockan tre skulle vi vara nere på netto för att gå på 2 bussar mot festlokalen som ingen av gästerna visste om vart det var. Alla var spända och det var riktigt roligt när dom försökte gissa och jag skulle sitta med ett poker face och inte säga något. Det var Camoglam tema och gästerna hade verkligen ansträngt sig. riktigt roligt att se! Lokalen vi var i låg i Alingsås och hetter lejonberget. Det var inne i ett berg som man nästan kan höra på namnet och det var riktigt häftigt! Festen kan man bara förklara med några ord som: Fantastiskt, amazing, awsome, otroligt, pampig mm!! Det här var det bästa på länge! Efter allt som har hänt för min del är det så himla skönt att umgås med sånna som bryr sig om en och verkligen är där för just din skull. Alla är glada och man bara har roligt tillsammans. Jag har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv och foten värkte men det var bara att köra :) På den här festen spelade ålder ingen roll. Man dansade med alla och hade riktigt kul med alla! De flesta tog bussen hem vid tolv och vi somnade ungefär vid halv två.
Dag 2: Klockan 11:00 var det samling på netto igen för den som ville hänga med och spela Bechvolleyboll. Då fyllde vi en buss och åkte mot Göteborg. Spelade hög musik och folk började dricka redan då. Vi tog godis som frukost :) När vi var framme var det bara till att byta om och göra upp lag sen körde vi. Vi hade 6 lag och alla skulle möta alla. Man kan säga att vi hade en liten tunering. Det var en innomhus hall men med sand så det är ett ställe vi lätt kommer åka tillbaka till. Sen var det lite buffe innan vi satte oss i bussarna hem igen. Då var det jag som var mest igång. Hade nämligen druckit typ 2 Redbull så energi var inte slut för min del. Jag sjöng och var riktigt igång. Hur roligt som helst! När vi kom tillbaka till Netto igen fick den som ville hänga med hem till vårat place för lite gött häng. Här var det mat, lek, paketöppning och musik. Med tanke på att vädret var såpass bra så var vi ungdomar ute och körde dunken, fotboll, tennis mm! Kändes som sommar. De sista gick härifrån vid ungefär vid 22:00.
Det här var min och pappas fest! Jag är så stolt över min pappa som har fixat allt det här och jag är väldigt tacksam över att jag fick vara med en liten del på det hela med.
Så är jag jättetacksam för alla presenter jag har fått.
Och till gästerna säger jag bara: YOU ALL ROCK!!!
Nu kommer en liten del av alla bilder som jag har tagit!
Dag 1:
Hela gänget!
Framme på lejonberget!
(en del bilder är väldigt suddiga men vill ändå ha med dom)
Bäst klädd o temat var ingen mindre än TP :)
Let´s party!
Dag 2:
På bussen
Framme
Tejpa lite skadad fot ;)
Vinnar laget!

Camoglam!

Skrivet den i Resor

Nu feeessstar vi!!


Feeeesssttt!

Skrivet den i Resor

Åker snart iväg på fest med drygt 80 pers till. Nu ska det bli en riktigt grymt party!!!


Birthday

Skrivet den i Resor

14 is the new shiit!


Sleeeeep

Skrivet den i Resor

Somnar för sista gången som 13 bast. Känns bra!


15/5

Skrivet den i Resor

En dag kvar. Sista dagen som 13-åring. Har vart en ganska bra dag. Ganska lång men det får man ju klara av. I eftermiddag har mina fingrar dansat över tangentbordet då jag behövde vara klara med en data skriven text tills i morgon som var skriven på 5 A4 sidor. Jag är klar och ska nu iväg för träning! Tummen upp!


Födelsedagsvecka!

Skrivet den i Resor

Två dagar kvar som 13-åring. Känns bra. Har idag fixat nya fotbollsskor som var nödvändigt och även tränat med dom. Kändes riktigt bra! Så det var roligt. Skolan är ju alltid skolan, men idag kändes det bra! Det går bra nu skulle man kunna säga! Sleep well


Suprise

Skrivet den i Resor

Ikväll har jag tillbringat tid med Vilma och Wilma. Dom hade nämligen en överraskning för mig så jag fick order om att komma till bryggan halv sju. Det gjorde jag och där bjöd som på mat. Riktigt gott! Så gick vi hem till Wilma där åt vi kladdkaka, popcorn och tittade på film. Jättemysig kväll! Tack så mycket tjejer!


Bilder från Madrid

Skrivet den i Resor
Om ni har frågor om någonting är det bara att fråga :)

Motivationen kommer sakta men säkert

Skrivet den i Resor

Så, inte så sura miner idag. Hade en dipp igår, men idag så känns allt bra. Solen skiner och nu är det ju faktiskt snart min födelsedag så nu får jag skärpa mig. Jag får se framåt nu! Minnena finns alltid kvar men jag måste bygga framåt nu. That's it!


No motivation

Skrivet den i Resor

Har ingen vilja till någonting i stort sätt. Jag vill vara glad!!! Jag kan verka glad och det kan se ut som det men så är det i själva verket inte:( jag klarar inte sånt här. Det tar för hårt! Det må vara sanningen men det tar lika hårt på ens känslor ändå. Jag försöker därför drömma mig bort till en plats där jag är omtyckt och inte har några problem at all!


Hemma själv

Skrivet den i Resor

Blev inget Göteborg för min del. Har väldigt ont i halsen och har nästan ingen röst så fick bli så här istället. Så nu ligger jag hemma i syrrans onepiece och bara tar det lugnt! Ska försöka göra lite nytta om jag orkar.


Blandat

Skrivet den i Allmänt
Pustar ut efter en lång vecka. Jag känner att jag bara har kastats in i verkligheten igen. Förvirrad och helt lost är jag egentligen men jag orkar inte klaga. Nu har jag bara några dagar kvar som 13-åring så det känns skönt! Veckan har varit fullspäckad så jag har varken hunnit packa upp eller komma i ordning med någonting här hemma. Så bilderna från Madrid har inte ens kommit in i datorn. Jag ska göra mitt bästa för att hinna med det i helgen men självklart ska det komma någon gång! Jag har nästan hela helgen planerad. I morgon är det Göteborgsvarvet som pappa ska vara med i. Då ska jag stå och ropa på han! På söndag ska jag få någon suprise av några kompisar. Har inte så mycket mer info om det. Så det blir nog bra! Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!

torsdag

Skrivet den i Allmänt
Första fotbollsmatchen för min del denna säsongen. Gick bra. det blev 1-1 och jag är nöjd med min prestation! så nu är det bedtime! god natt
Kan man inte spola tillbaka tiden så jag kan få uppleva de bästa månaderna i mitt liv igen? eller får det tillbaka?

Nails

Skrivet den i Resor

Fick en förtidig present idag. Det var nämligen att fixa mina naglar. Mamma har nog förstått det senaste veckorna att det är något jag velat så nu är det gjort:) jättenöjd blev jag! Älskar det! Tack mamma<3


Städa lite kanske?

Skrivet den i Resor

Ända sen jag har kom hem har allt gått i ett. Det har vart skola, prov, träningar osv... Ganska mycket som har hänt så har inte hunnit eller haft lust att ta tag i mitt rum+garderob. Alla grejer ligger överallt och jag har noll koll på vart allt är. Men jag orkar verkligen inte! Jag får se när jag tar tag i det. Jag går bara dag ut och dag in och längtar efter något som jag inte vet kommer hända. Lite jobbigt men jag slutar inte hoppas! Sov gott nu!


iMac

Skrivet den i Allmänt
På tredje våningen i vårat hus har det nu flyttat in en ny medlem. Det är en iMac! Perfekt dator! Så det här är första inlägget från den men absolut inte sista :)

God natt

Skrivet den i Resor

Liten flicka vill få allting som det var innan. Jag kommer aldrig sluta kämpa och hoppas på att få precis så jag hade det! So I still keep fighting to have the greatest time in my life back!

Sommar bild...


Mitt förnamn:svag

Skrivet den i Resor

Text ur "Without you"


Elfsborg

Skrivet den i Resor

Nu får vi fira pappsen! Gör vi genom att ta han på Elfsborg. Härligt!


Grattis pappa!

Skrivet den i Resor

Min pappa är idag 45. Han är världens bästa pappa! Älskar honom! Love to you daddy!


Home sweetest home!

Skrivet den i Resor

Går och lägger mig i min egen säng för första gången på ett bra tag. God natt!


Malmö-Ulricehamn

Skrivet den i Resor

Tar bilen från Malmö till Ulricehamn.


Vart ska jag?

Skrivet den i Resor

Fick fråga om vart jag ska och jag ska till Madrid.bra läge att komma bort lite


Nu drar jag!

Skrivet den i Resor

Bye bye Ulricehamn.


RSS 2.0