Köpa eller inte köpa?

Skrivet den i Mode
Jag har spanat in dessa skor ett tag och kan inte riktigt bestämma mig för att köpa dom eller inte, vad tycker ni? Kommentera gärna vad ni tycker :)
 
 

En måndags kväll

Skrivet den i Family and friends
Ojojoj, vilken kväll det har varit. Avsultade denna dagen med folk som är svårt att inte trivas med. Det var en liten del av släkten och sen lite blandat folk. Varje gång vi ses är det fullt ös. Åå, Fannie har blivit firad som bara den och eftersom att vi har varit uppe sen halv sju i morses känner jag mig ganska trött nu. Det här var en perfekt studiedag som inte kunde ha blivit bättre!
 
Strö bilder från kvällen
 

Nialaya armcandy

Skrivet den i Inspiration
Har varit nere på kontoret idag och hjälpt till en stund. Och kolla vad de hade fått in, Nialaya i mängder! Man blir kär i alla armband för de är unika på sina egna sätt. Åå, jag ville ha alla armbanden, haha! De får stå på önskelistan 




På shopping gatorna

Skrivet den i Mode
Just nu är jag såå shopping sugen så ni anar inte. Jag måste hålla i pengarna och spara bara för att sen shoppa loss, haha! Så nu får ni ett alternativ för när ni ska ut och shoppa hur ni kan gå klädda. Svart och vitt tröttnar man aldrig på!




Tårtfrukost

Skrivet den i Family and friends
Det blev inte direkt en sovmorgon idag trots att vi har studiedag. Jag, Simon och Albin fixade frukost till Fannie som en liten överraskningen. Hon fattade typ det när vi sa att hon inte fick komma upp men det är ju tanke som räknas, haha! Vi bakade en god tårta och gjorde lite ägg och bacon. En sockerbomb till frukost kan man ju säga! Bra start på dagen i alla fall.





Happy B-day too my sister

Skrivet den i Family and friends
För exakt 14 år sedan fick jag en lilla syster. Och nu har hon gått och blivit fjortis, det går snabbt asså! Idag ska hon firas som bara den, hon är verkligen värd det bästa. Älskar henne, hon är min andra halva! Puss på dig Fannie och njut av din födelsedag




I want summer

Skrivet den i Vardag
Nu är sommaren slut på riktigt idag har jag gått runt i vantar och mössa även fast solen har varit framme. Men så är det, man får gilla läget. I kväll ska jag försöka kolla en hel Wallander, vi får se hur det går!




Södra Ving mot 4:an

Skrivet den i Sport
Supportar Södra ving att komma till division 4. Dom hade match idag och det slutade 2-2. Det var en spännande match som dom först tappar 0-2 mot sig men sen vänder. Sjukt starkt får man ju säga! Nu handlar det om dom blir etta eller tvåa, det beror på matchen mot Dalsjöfors hemma på lördag! Då är det vinst som gäller :)


@Work

Skrivet den i Vardag

Började min söndag med att jobba lite. Har städat hela salongen tillsammans med Fannie. Vi tog en PW innan det för att röra lite på oss. Så nu har vi gjort dagens nytta.


Perfekt lördag

Skrivet den i Vardag
Har haft en riktigt skön dag idag. När vi kom hem från Gällstad kom kusin Jacob hit. Vi har löjlat oss hela eftermiddagen/kvällen. Alltid roligt att vara med honom! Vi gjorde god mat och har nu kollat på film. Han har cyklat hem nu och Evelina kände för att komma hit så hon sover här inatt. Var ett tag sedan. x




My house part 2

Skrivet den i Q/A
Bjuder på bilder från nedervåningen idag. Där är hall+mitt rum+min systers rum+min walk in closet+toalett. Jag trivs faktiskt väldigt bra med att bo där nere för det är som mitt och Fannies eget lilla place. Efter det att vi gjorde om blev det så mycket bättre här nere.
 
Första rummet är mitt
Andra min garderob
Tredje Fannies rum
Fjärde hallen
 
 
 

Fyndat

Skrivet den i Inköp
Jag, pappa och Fannie tog en sväng till Gällstad nu i eftermiddags. Blev lite fynd inne på lager 157. Basic grejer kan man aldrig få för mycket av.




Soft outfit

Skrivet den i Outfits
En lördag som denna kände jag för att köra på en skön outfit. Har lite småplaner för dagen men inget stort utan det blir lite lagom med aktiviteter. 
T-shirt-Cos//Långärmad-Rosemunde//Jeans-Hollister//Skor-By Dixie//
 

Morning PW

Skrivet den i Sport
Hej på er allihopa! Det blev en tidig kväll för mig igår så idag kände jag för att ta en PW på morgonen. Vår kusin kom också från Jönköping så hon och Fannie sprang men eftersom att jag är lite små sjuk blev det en promenix för min del istället. Så skönt att komma ut!




T.G.I.F

Skrivet den i Outfits
T-shirt-GIna//Kofta-Ilse jacobsen//Jeans-Marlene Birger//Jacka-H&M//Väska-MK//Skor-Prime
 

Two for the weekend

Skrivet den i Mode
Ett plagg kan skapa båda vardags stil men också party stil. Här har jag fokuserat på den Svarta kjolen. Ett plagg som jag själv väldigt gärna vill införskaffa mig och något som är väldigt lätt använt. Så mitt nästa köp hoppas jag starkt på att det blir en liknande dessa.
 
 

Referensgruppen

Skrivet den i Vardag
En bild från gårdagen med referensgruppen för Tingsholm. Axel var tyvärr sjuk så det var bara vi andra 4:à men skoj hade vi som vanligt och man hinner att prata mycket inom gymnasievalet vilket självklart är jätteviktigt!




What a thursday

Skrivet den i Vardag
Ojojoj, va glad jag är! Har haft en riktigt bra dag idag. Har hunnit med allt jag velat och dagen har gått i ett. Började självklart med skolan men sen hade jag träff med Jennifer från Tingsholm. Så vi i gruppen satt och prata i ungefär en timma och det gjorde att jag slutade direkt efter det för min elevens val blev framflyttad. Tog då mitt pick pack och gick ner till stan tillsammans med Elin Wiberg. Vi tog en lång fika på torgstallet, idag igen! Haha stammis:) vi blev sen upplockade av Stefan runt 4 och då körde jag och han ett pass tennis. Kan man aldrig klaga på. Sen snabbt hem och byta om inför tjejkvällen. Där nere träffa jag alla goa kompisar och pratade med så mycket blandat folk, så himla kul! Älskar när det är tjejkvällar. Nu är jag välförtjänt att sova! God natt my lovley readers




Gant blue

Skrivet den i Outfits
Fotokvaliteten är sådär men det är i alla fall något :) jag har jobbat på tjejkvällen fram till nu. Mycket folk var det som man hann prata med så det var jättetrevligt. Nu blir det gossip girl time.



Tröja-Gant//Byxor-Ralph Lauren//Skor-Prime//Jacka-Någon butik i Italien?//Väst-vet jag inte?


Sunshine

Skrivet den i Family and friends
Åå älskar torsdagar, ingen jobbig skoldag och nära till helgen! Vi har varit riktigt flummiga idag, fast på en lagom nivå. 

Love till min kära Elin



Frozen

Skrivet den i Vardag
Efter min tabbe i går att ha för lite kläder tog jag extra mycket idag, haha! Är ganska förkyld just nu så har vill verkligen inte bli sjukare. I alla fall så tror jag detta kommer bli en väldigt bra torsdag, har mycket jag ska göra som är skojsigt :)




Boyfriend jeans with high heels

Skrivet den i Mode
Något som jag har fastnat för är snygga boyfriend jeans med höga klackar. Något som jag tycker passar alla och du kan göra din helt egna stil med hjälp av dessa två. Just nu på hösten kan det bli kallt med tunna klackar, byt då ut demmot sneakers klackar. Lika snyggt det! Något som jag verkligen vill införskaffa mig. x
 
 

Star

Skrivet den i Allmänt
Hösten har kommit så nu är det mössa och vantar som gäller. Annars blir man som jag, lite små sjuk. Har just nu världens snuva, inte bra! Men jag piggar nog på mig snart. I alla fall så knäppte jag inga outfitsbilder idag på det jag hade i skolan men ni får se min outfit från min fika med Elin. x
 
Tröja-Cos//Jeans-Abercrombie & Fitch//Mössa-Hunkydory//Jacka-Motivi//Väska-Guess//Klocka-Thomas Sabo//Armband-Sif Jakobs och Energy Armor
 

Bästa sällskapet

Skrivet den i Family and friends
Har spenderat några timmar med min kusin Elin i eftermiddags. Vi bestämde oss för att ta en sväng till torgstallet. Vi åt och pratade i mängder båda två, haha! Riktigt skoj att träffa henne igen, det var ett tag sedan sist. Så det här blev en riktigt lyckad onsdag!




Lite tid nere på stan

Skrivet den i Family and friends
Är påväg för att ha en mysig fika med min kusin.


Pancakes

Skrivet den i Family and friends
Efter första lektionen idag åkte vi 6 tjejer hem till mig för att äta lite pannkakor. Det blev våran frukost/lunch och det var riktigt gott ska ni veta!





Nanny

Skrivet den i Family and friends
Efter en kort skoldag hade jag bestämt att jag skulle hämta min lilla kusin Olivia. Vi tog lite pizza och lekte sen hela eftermiddagen. Det är så mysigt att ta hand om dom små. Älskar henne, så himla charmig är hon! Love






Baby pink

Skrivet den i Outfits
Åå nu känns det att hösten är här, kallt och rått är vad det är på mornarna nu. Ussha, så idag valde jag att köra dubbelt med tröjor! Jätteskönt faktiskt, nu fryser jag verkligen inte :) 







Tröja och skjorta-Ralph Lauren//Jeans-Only//Sjal-Ester Elenora//Jacka-H&M//Skor-Prime Boots

Goldish

Skrivet den i Mode
Till en svart tröja och ett par jeans tyckte jag att det passade perfekt med guld detaljer. Det här var gårdagens outfit som ni får en liten kik på. Accessoarerna gör nästan allt i det här klädvalet.
 
Armbanden från vänster-1:Nialaya//2:Nomination//3:Energy Armor//4:Energy Armor
Klocka-Karl Lagerfeldt//Halsband-Golddigger
 

Kort om dagen

Skrivet den i Vardag
En intensiv dag idag. Har hunnit med både skolan, jobb och träning. Det var en ganska lugn dag i skolan, vi hade orientering på idrotten så det var det enda speciella. Jag hade sen inte så mycket för mig så då kände jag att jag kunde åka ner och hjälpa Stefan lite. Så det gjorde jag! Var där några timmar och sen blev det ett tennispass. Har däremot lite ont i knät och foten från igår men det gick hyfsat bra ändå. Eftersom att jag alltid tycker dte är kul så tänker man inte så mycket på om det gör ont. En riktigt bra måndag!
 
 

My home part 1

Skrivet den i Q/A
Jag tänkte att jag börjar idag lägga ut bilder från vår tredje våning så får ni fler bilder senare i veckan. För just nu har jag så stökigt på mitt rum så det får ni se när det är helt städat, haha! I alla fall så är detta då den våningen som vi byggde på. Så när mamma och pappa käpte huset (1997) fanns inte denna våningen utan den kom till 2008 tror jag det var. Så det är nyaste delen på huset och jag måste säga att det var mycket bättre såhär än att flytta. För många av mina kompisar bor här i närheten och läget där vi bor är riktigt bra för man har hyfsat nära till det mesta. Så här är första delen på mitt hus.
 
Om ni har några funderingar eller mer frågor om mitt hem så är det bara att kommentera :)
 

Matching

Skrivet den i Mode
För att matcha mitt nya skal så blev det svarta naglar och det nya EA-armbandet som accessoarer.




The breakfast club

Skrivet den i Vardag
Varje måndag har vi en liten sovmorgon så idag blev det frukost i skolan med Elin, Smilla och Ida. Den frukosten funkar faktiskt!





Ännu en match

Skrivet den i Sport
Har varit en väldigt lugn dag idag men det var dags för match ikväll. Det var u2 laget jag skulle spela med och det var match mot serieledarna. Men vi spelade så sjukt bra första halvlek så vi vinner med 2-0. Ska jag vara ärlig tyckte jag inte att motståndarna var speciellt bra, men dom kanske hade en dålig dag inte vet jag. I alla fall så är jag väldigt nöjd men min instas och det gick riktigt bra idag faktiskt.
 
 

Mina underbaringar

Skrivet den i Family and friends
Haft söndagsfilm med Elin och smilla. Mina tjejer är bara bäst! Puss



 

One from yesterday

Skrivet den i Family and friends
 

Sunday morning

Skrivet den i Inspiration
En söndagmorgon kan man inte börja bättre än med lite god frukost och sen en inspirations stund efter det. Sitter och bläddrar i Sofis mode just nu, lovely!




Tacosnight

Skrivet den i Family and friends
Är hos Mikaela och ska precis börja äta våra tacosar. Detta kommer bli en jättemysig kväll! 
Ni får också njuta av en fin kväll

Dålig kvalitet jag vet men så är det



Good game

Skrivet den i Sport
Nu blev det vinst för Södra Vings del! Tråkig första halvlek men desto roligare andra. 5-2 sluta matchen så det var en målfest! 




Saturday rush

Skrivet den i Family and friends
Har idag hunnit med att spela ett riktigt bra pass tennis och packat inför att i kväll sova hos Mikaela. Kommer vara en mysig tjejkväll som ni kommer få höra mer om i morgon. Men nu måste jag rusa, för ska kolla Södra ving när som spelar. ciao!
 
 

A little gift

Skrivet den i Inköp
Min mobil blev ju stulen och det blev också mitt skal jag precis köpt, besvikelse faktikst! Men nu när pappa kom hem från Hong Kong hade han med sig ett nytt. Ett som jag faktiskt har kollat på, så blev jätteglad! Tack älskade pappa, du har bra smak. puss
 
 
 

Vilken inspiration

Skrivet den i Inspiration
Vill bara skriva ett inlägg om en cool och ball tjej som ni säkert vet vem det är, Angelica Blick. Jag är helt såld på hennes stil och följer henne på hennes blogg varje dag. Jag blir så himla inspirerad av henne och hon har verkligen koll på mode och kombinationer som man själv aldrig skulle kommit på.
 
Så i denna veckan vann hon också pris för bästa modeblogg i Sverige. Hur stort som helst ju! Så ni som inte varit inne på hennes blogg, in och kika nu. Ni kommer inte bli besvikna!
 
http://angelicablick.se/
 

Semesterlirare

Skrivet den i Resor
Hade inte suttit helt fel med sommar nu alltså. Jag tycker om hösten när det är lite kallt och man kan sitta inne och mysa men sommarn slår allt. Jag blir så glad när jag kollar tillbaka på denna sommaren, får en sån energikick typ. Och det kan vara behövligt ibland! LOVE SUMMER
 
 

Kvällens match

Skrivet den i Sport
Ikväll har jag spelat match mot Bergdalen tillsammans med 98:a kompisarna. Vi gjorde en riktig krigarmatch och stod upp bra mot dem men det räckte tyvärr inte denna gången. Det är ett spelskickligt lag så det är inte så mycket att göra åt det. Exakt vad matchen sluta kommer jag inte ihåg men runt 1-3 i alla fall. Så är det, det var sista matchen u3 hade för säsongen så nnu laddar vi för matcher med de andra lagen också.
 
 

Finally friday

Skrivet den i Vardag
Freedom! Den känslan har jag just nu, helg och inget speciellt att tänka på. Hur efterlängtat är inte det?!? Däremot kommer min helg vara allt utom lugnt. Har fotbollsmatcher, häng med kompisar och mycket annat jag vill hinna med. Så jag ska göra mitt bästa med att hinna med allt. puss
 
 

Höstsolen visar sig

Skrivet den i Outfits
En riktigt fin höstdag är det ute idag. Kall men solig! Det ska vi njuta av. Bjuder på lite outfitbilder från idag.




Innejacka-Armani Exchange//Jeans-Gina Tricot//Skor-Vagabond//Jacka-G-Star Raw//Väska-Ralph Lauren//

Från Tingsholmsbesöket

Skrivet den i Vardag
Här är två bilder jag hittade på Tingsholms Facebook sida från igår. De hade med sig en fotovägg och eftersom jag känner Jennifer så kände jag att varför inte ta en bild liksom? Sen den sista på mig och min kompis Jacob var inte så välplanerad, vi kom i pelar och dom bara "vill ni vara med på bild eller?" Då svara jag "jag har redan vart med, men vill ni ha med mig på bild så visst" haha så kan det va. Riktigt roligt att de kom och informera igår så man har lite koll.





Marinblått

Skrivet den i Outfits
Nu bjuder jag på två outfitbilder från idag. Dåligt att jag inte har fått upp dem förrän nu men så är det när man knappt är hemma. puss
 
Skjorta-Cos//Jeans-Only//Jacka-Motivi//Väska-Michael Kors

Sepia picture

Skrivet den i Vardag
Hejsan igen! Nu är jag hemma och har krupit ner i sängen. Är helt slut efter denna dagen, men jag har verkligen haft en riktigt bra dag. Var i skolan där vi bland annat fick info om Tingsholm gymnasiet. Det var ambassadörer där och pratade om de olika programen och sånt. Riktigt skoj faktiskt. Bilder från det kommer imorgon.
Sen efter skolan blev jag som sagt bjuden på Tacos och det säger man ju aldrig nej till. Sen var det snabbt hem och byta om inför fys+tennis+fotboll. Så det blev några timmars träning där. Åkte hemifrån vid halv 6 och var hemma runt 9. Så nu kan man säga att mina ben är helt borta. Men det var riktigt roliga pass idag och när man får hålla på med saker man älskar klagar man inte. Det blev en god kvällsmat och lite plugg efter det och nu ska jag snart försöka sova. Där har ni min torsdag. x
 
Ännu en bild från gårdagen
 

Tacos eftermiddag

Skrivet den i Family and friends
Idag efter skolan blev jag bjuden på tacos hur underbart är inte det. Slapp till och med göra det, jag bara kom och åt! Gjorde min dag. 




Träna, träna, träna

Skrivet den i Sport
Nu är det träning hela kvällen som gäller. Hör av mig senare! 



Thursday

Skrivet den i Allmänt


När det är torsdag går dagen så himla snabbt vi är redan inne på näst sista lektionen som är musik. Så himla skönt. Och idag är det som med, det gör ju inte det hela sämre. x



IOS7

Skrivet den i Mollys tips
Åå har uppdaterat mobilen och det är ju som på julafton. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med den nya uppdateringen än så länge, tycker det är roligt med nya saker så jag hoppad detta kommer fortsätta fungera bra! 


En dag med massa skoj

Skrivet den i Family and friends
Hallå där allihopa! Har ni haft en bra dag? Det har jag verkligen haft. Skolan gick snabbt och vi hade inte så jobbiga lektioner idag. Efter skolan skulle jag bjuda Linnea på en lunch eftersom att hon fyllde år i fredags. Så vi gick till Format och tog en lång riktigt mysig lunch + fika. Vi satt där länge och pratade om allt möjligt och hade riktigt roligt. Älskar att vara med henne, man blir glad och får sån energi! Hon är en av mina bästa vänner helt klart. När det sen började hagla skulle vi åka hem på moppen, tro mig vi var dyngblöta, haha!






Black with jeans

Skrivet den i Outfits
Tröja-Hunkydory//Jeans-Hollister//Jacka-Motivi(Ny)//Stövlar-Hunters//Smycken-Sif Jakobs och Nialaya

At school right now

Skrivet den i Vardag
Precis som igår har vi en timmas hål precis efter första lektionen. Jag skulle försöka göra klart min fysikinlämmning men det gick sådär, man kan inte riktigt fokusera när folk typ gapar runt omkring. Menmen, jag löser det senare i stället. Vi tog en kopp te idag igen, lite vuxenpoäng. x
 
 

Mycket i skolan

Skrivet den i Vardag
Nu är det igång känner man på riktigt. Det är mycket läxor och snart kommer också proven. Igår satt jag och försökte få in saker i mitt huvud men det gick sådär. Men jag tror ändå jag klarar detta, så svårt kan det ju inte vara!




En träning i världsklass

Skrivet den i Sport
Ikväll var det dags att träna med bästa coach igen. Han har ju inte varit hemma så jag var riktigt peppad på att spela idag. Eftersom att kylan har börjat komma hade vi idag första träningen inhomhus. Och jag gillar verkligen att spela inomhus. Det är mycket mer lättspelat och jag gillar mer pang pang istället för bollandet som blir när man spelar ute. Så idag var det kötta som gällde, jag och Stefan satte på musiken på högsta volym eftersom att vi var själva i hallen och bara körde. Ett riktigt slitarpass som var riktigt roligt! Fler sånna hoppas jag på, förhoppningsvis redan på torsdag. x
 
 

På min arm idag

Skrivet den i Mode
Körde på rose smycken idag. Blandade Sif Jakobs med Nialaya och bronzallure. Gillar verkligen att göra olika roliga kombinationer när det gäller smycken. x 



Beige by Marlene Birger

Skrivet den i Outfits
 
Tröja-Marlene Birger//Jeans-Hollister//Jacka-H&M//Skor-Prime//Klocka-MK

Lunchtime

Skrivet den i Vardag
Att sluta skolan vid halv två är ju inte helt fel! Så jag gick ner till stan och hade en ansiktsbehandling och tog sen en lunch med mamma. Blev en grekisk kyckling från Format, riktigt god!



Te en kall dag som denna

Skrivet den i Vardag
Både idag och i morgon har vi en timmas ledigt efter första lektionen och idag var vi inte riktigt beredda på det men vi valde att bara gå till uppehåll och köpa oss lite gott. Jag tog te för att värma mig lite. Riktigt gott faktiskt!




Daddy is coming home

Skrivet den i Family and friends
Pappa kommer idag hem från Hong Kong efter att ha varit där ifrån i Lördags. Det är inte så länge men eftersom att han var borta nästan hela förra veckan med så saknar jag att ha honom hemma. Men idag när jag kommer från skolan är han förhoppningsvis hemma så då ska pussa och krama på honom! 


Barbour

Skrivet den i Q/A
Fick en fråga om vart en av jackorna från collaget kommer ifrån och det är inget mindre än en Barbour jacka. Själv har jag ju en så jag kan lova att kvaliteten är grym och jag trivs som fisken i vattnet i min, så vill du köpa en höstjacka som du kan använda länge är det verkligen ett bra kap!




I want to be tan

Skrivet den i Sweet Things
Åå, känslan av att vara brun saknar jag. Så fort sommaren är borta känner jag mig blek som en mumie och jag blir så sur att färgen försvinner så snabbt. Det får en att vilja ha sommar hela tiden. Men det kan vi inte utan nu är vintern påväg och då får man se det positivt också. Snart är det skidåkning och snöbollskrig som gäller. x
Bild från USA i sommras. Helt osminkad, all natural

Health

Skrivet den i Inspiration
Att äta och tänka hälsosamt sägs ju vara viktigt. Och det håller jag både med om och inte. För jag tycker självklart att man ska tänka på vad man trycker i sig men samtidigt ibland måste man få unna sig saker. Jag är en sån som verkligen gillar att äta. Känns ibland som jag äter hela tiden, haha! Så bara man äter någorlunda bra och tränar så tycker jag man klarar sig väldigt bra. Man behöver inte ha en kropp som det sägs att tjejer ska ha. Var er själva så kommer ni lågnt på det. Lite råd såhär på måndagskvällen tyckte jag passa bra.
Ett collage med nyttig mat ser faktiskt också riktigt lockande ut.


Details of the day

Skrivet den i Outfits
Har inte hunnit fixa några outfit pics för idag men det får bli i morgon. Idag har jag kört på en enkel och skön måndags outfit. Är man trött orkar man inte piffa sig så jättemycket och det blev ganska sent för min del igår så idag fick ja ta stryk för det, haha! I alla fall så får ni en sneak peak på vad jag bar idag. 
Klocka-MBMJ//Skor-Koah//Jeans-Dondup//Kofta-Cos//Linne-French Conection

Eftermiddags mys

Skrivet den i Family and friends
Åkte direkt hem till Elin efter skolan och vi har mest suttit och kollat på tv hela tiden. Båda var helt slut så det var skönt att bara ta det lugnt. Nu ska hon iväg och jag ska hem och börja ladda inför fotbollsträning. 


Mellis

Skrivet den i Mollys tips
Det perfekt mellanmålet efter skolan är en kall och god smoothie. Bara slänga i lite frusen frukt och mixtra med yoghurt sen är det klart. Idag valde jag och Elin att göra hallon smoothie, min favorit!




Outfit från i lördags

Skrivet den i Outfits
Under middagen och hela kvällen i lördags var det en skön "häng" outfit som gällde om ni förstår. Så jag valde självklart stickat, tyckte det passade utmärkt till en kväll som den. x
 
Tröja-Hollister//Jeans-Ralph Laruen//Klocka-Marc By Marc Jacobs//Armband-Nialaya

Skolan...igen

Skrivet den i Family and friends
Då var det måndag igen. Det känns som att det nyss var fredag.Menmen, ny vecka med många roliga saker framför mig!

Den här bilden togs i lördagskväll, jag och min lillasyster är det på bilden. Är sjukt glad över att ha henne! Hon är guldvärd.


 

Släkten är värst

Skrivet den i Family and friends
Bjuder på en till bild från helgen. Idag efter vi kom hem har jag jobbat, pluggat och tränat. Det är så en söndag ska vara! I morgon börjar vårt nya schema. Inte så pepp för det men det får funka. x




Mitt hem

Skrivet den i Q/A
Har fått många önskningar om att jag ska lägga ut bilder på mitt hus, så det kommer bli mitt mission denna veckan. Att få till bra bilder. Det borde la inte vara så svårt men jag ska se till så att det är städat med, haha! Så under veckan som kommer ska jag ta bilder så att ni får se hur jag bor.
 
Och fortsätt att kommentera det ni vill se här på bloggen. Det gör mig jätteglad :)
 
 
 

Släktträff i Skövde

Skrivet den i Family and friends
Att min släkt är underbar är det ingen tvekan om. Vi har alltid riktigt roligt när vi träffas och vi hittar alltid på mycket aktiviteter och sånt. Så denna gången vi skulle fira de tre höst barnen Fannie, Jacob och Oskar så valde vi att träffas i Skövde. Vi hyrde in oss på en typ av camping i stugor och vandrarhem och hade nu en aktivitetshelg där uppe. När alla hade kommit var det först det stora kramkalaset efter det tog vi en snabbfika och sen var det dags för 5-kamp. Det var kusin Ida som hade planerat detta och vi var indelade i olika lag och körde de olika lekarna. Det kom många sköna skratt och många lag hade en gren de verkligen var urkassa på. Men eftersom att allt bara är på skoj så gör det ju inget, då skrattar man åt varandra och bara kör. Efter lekarna var det dags att äta och sen åka till Skövdes badhus. Det var andledningen till att vi hamna just i Skövde. Där var vi hela eftermiddagen och jag måste säga att man kände sig som ett litet barn på nytt. Vi sprang runt och löjla oss och åkte alla rutschkaner om och om igen. Går inte att låta bli! När vi sen kom tillbaka till campingen hade vi hyrt konferrans rummet och dukade långbord. Vi åt, pratade, spela musik, paketutdelning till födelsedagsbarnen, musikquiz och sällskapsspel. En kväll som inte blev så sen men alldels perfekt ändå. 
 
Morgonen startade med en god frukost och sen drog några ut och cyklade, några var ute och sprang och några var ute och gick. Jag valde att ta en PW för det kändes lagom jobbigt, haha! När alla var tillbaka tog vi en fika tillsammans och sen lämnade vi campingen och åkte hemåt. En riktigt rolig helg och jag blir aldrig trött på att umgås med min släkt. Älskar er allihopa! x
 
 

Rebecca Stella Simonsson

Skrivet den i Mode
Här har ni en bild på Rebecca Stella Simonsson från Chic-Galan som var i torsdags kväll. Rebecca vann priset som Årets Chicaste Fashionista 2013. Det är lite roligt för jag har ju följt henne och Isabel Adrian på deras podcasts och då känns det som att man på något sätt känner dom, helt galet jag vet men så är det. Rebecca är en riktigt cool brud så jag tycker verkligen hon förtjänade detta priset. Hon har gjort mycket i sitt liv som man inte hade en aning om från början så har ni inte hört podcastsen med henne och Isabel gå in och gör det. Här är en länk till hennes blogg. 
 
http://bloggar.expressen.se/rebeccastella/ 
 

Snake

Skrivet den i Mode
 
Ååå, att köpa dessa hade varit kärlek för min del. Jag vet inte riktigt när jag skulle använda dem men det kvittar. Jag hitta dem på Angelica Blicks blogg och det var som med så mycket annat kärlek vid första ögonkastet. Designern för dessa är Steve Madden. LOVE IT!

Beautiful friends

Skrivet den i Family and friends
Vad skulle man vara utan sina kompisar? jag har sagt det många gånger förr och jag säger det igen, ni betyder såå mycket för mig. Jag har alltid er vid min sida och det går inte beskriva hur tacksam jag är över att ha alla dessa fina människor runt mig. Nu blev vi djupa här, jag vet men jag vill bara att alla ska veta hur omtyckta ni är!
 
 
 

Tenniscoach är hemma

Skrivet den i Family and friends
Min älskade Stefan är hemma igen! Åå vad jag har saknat honom, han har varit i Kanada i snart två veckor men nu kom han hem igår och jag fick träffa honom i morses. Så roligt att se honom igen för man blir alltid så glad och man får sån energi när man träffar honom. En sån coach borde alla ha! Så nu kommer jag inte låta honom åka på ett bra tag. x
 
 

Red, Red, RED!

Skrivet den i Mode
Åå vad man blir kär i färgen röd. Jag älskar den när den är knallig och stark för då syns den och sticker ut. Tyvärr tycker jag själv att jag inte passar jättebra i rött, ska jag ha det så ska jag vara brun ungefär så är det. Och med tanke på att man bara är brun på sommaren om man heter Molly Samuelsson så är det därför ganska svårt att bära. Men om man har pigmentet för att bära rött, gör det! x
 
 

Peppade

Skrivet den i Resor
Vi drar oss mot landet till Skövde, släkten är värst! Ha en riktigt bra lördag allihopa. x 




En helg i Skövde

Skrivet den i Family and friends
Denna helgen ska jag med hela familjen och släkten till Skövde. Vad vi ska göra där får ni reda på söndag när jag har kommit hem. Kommer nog bli riktigt skoj i alla fall. Men jag ska förberda lite inlägg så att bloggen fortfarande är igång. puss!
 
 

At the gym

Skrivet den i Sport
Fredagen den 13:onde är här och det har faktiskt inte hänt någon stor olycka, än! Det enda negativa med denna dagen är att de ändrade vårat bra schema till ett sämre men så är det. Jag har i eftermiddags varit på ansiktsbehandling, en snabbis hos Smilla och sen hem för att träna på gymmet. Riktigt skönt var det att ta ut sig! Springa lite och köra fys är en perfekt kombo. Och med bra musik går det enkelt!
 
 

Leather

Skrivet den i Outfits
Eftersom att jag trodde det skulle bli en halv kall dag körde jag på väst inomhus. När jag sen slutade var det strålande sol så då blev det lite varmt, haha! I alla fall så var det en riktigt skön outfit. x

Väst-Massimo Dutti//Långarmad-Gina Tricot//Jeans-Please Jeans//Skor-Koah//Smycken-Sif Jakobs








Precious Fair

Skrivet den i Resor
Då tänkte jag äntligen berätta lite om mässan som pappa var uppe och ställde ut på. Det är Sveriges största smyckesmässa och alla stora märken och företag är där och ställer ut. Det håller hus på Stockholmsmässan precis som alla andra stora mässor och den här mässan är det inte bara smycken utan också klockor. Inne på mässan möts du av en entre med stora discokulor, hur coolt är inte det?!? Sen när du kommer in och ska gå på mässan är det en rosa matta som är utrullad så det känns speciellt att gå där. Där minglar man sen runt och kan gå runt i olika montrar och kolla. Många som är där är ju inbjudna så då har dom några möten med försäljare för då är det dags att köpa nya smycken. Då sätter de sig i montern och får se hela kollektioner och säga om de vill köpa eller inte. Ungefär så funkar det. Har ni övriga frågot får ni bara kommentera. x
 
 
 

Happy B-day Linnea

Skrivet den i Family and friends
Åå idag fredagen den 13:onde är det Linneas femton årsdag! Jag önskar henne verkligen en jättebra dag och att hon firas ordentligt för det är hon så värd! Älskar dig Linnea, puss



 

TRUE

Skrivet den i Mollys tips
Avicii's nya album är här, wihoo! Han är musikskapare på hög nivå. Shittans va bra det är, har du inte lyssnat borde du verkligen gå in och göra det. Är man svensk ska man gilla Avicii så är det bara. x



God natt världen!

Skrivet den i Sweet Things
Då säger jag god natt nu. Efter en väldigt mysig kväll är det dags att sova för min del. Puss!



Vårt gym

Skrivet den i Sport
Fick en fråga om jag kunde visa bilder på vårt gym och självklart kan jag det. Det är i stort sätt bara jag som använder det så det är assmidigt. Hur skönt som helst att bara gå upp när man har tråkigt! x
 
 

Lunch sällskapet

Skrivet den i Family and friends
Efter skolan idag drog jag till stan för att först gå på en behandling hos Carro och sen passade jag också på att ta en lunch med Helen. Det fick bli Format för våran del och en självklarhet när jag går dit är, Caesarsallad. Tröttnar aldrig! Så det var en riktigt mysig lunch med min fina Helen!



The school day is over

Skrivet den i Allmänt
Hej på er alla fina! Jag har haft en sån där jättebra dag idag. Vi har ganska goa lektioner och eftersom att Stefan är i Kanada så blev ju min elevens val inställd så jag slutade redan vid 1. Inte helt fel och jag tror det var precis vad jag behövde. Var så trött i morses så jag orkade knappt gå upp. Det är något såhär på hösten som gör att man blir extra trött. Men nu ska jag se till och pigga på mig lite. x
 
 

Flanell

Skrivet den i Outfits
Rutigt blev dagens dresscode. x
 
 
Skjorta-A&F//Jeans-Dr Denim//Skor-Toms//Jacka-H&M//Väska-MK//Armband-Thomas Sabo
 

Sleep over nummer 2

Skrivet den i Family and friends
I natt sov min Evelina hemma hos mig. Vi hade en mysig kväll igår och nu är det ju skolan så idag var det en tidig morgon som vanligt. Det var jätteroligt att ha henne hemma igen för det var ett tag sedan. Puss! x




Remember!

Skrivet den i Family and friends
Vi kommer aldrig glömma det hemska som hände i USA den 11:e september 2001. Idag är det exakt 12 år sedan det hände och jag sörjer verkligen med alla som hade någon som gick bort under denna händelsen! Sånt ska inte få hända, så är det bara. 



Apple

Skrivet den i Wanties
Nu har apple presenterat den nya Iphone 5s. Tycker det ser riktigt lovande ut faktiskt! Läs mer om den nya telefonen på länken: http://www.apple.com/se/iphone-5s/
 
 
 

The lovley black jacket

Skrivet den i Mode
Svarta jackor kan man aldrig få för mycket av och just nu känner jag ett litet behov av en jacka. Jag vet inte riktigt vilken sorts jacka som kommer bli min nästa men snart ska den inhandlas i alla fall. Och då kan det  kanske vara en av dessa jag kommer gå runt i. Är lite småkär i alla, speciellt den skinnjacka med guldiga detaljer. Vem vill inte ha den?!? x
 
 
 

11 September

Skrivet den i Outfits
Tröja-Zara//Jeans-Hollister//Skärp-Tessie//Skor-Converse//Klocka-Thomas Sabo
 

Happy Wednesday

Skrivet den i Family and friends
Halva veckan har gott, så skönt! Hade som sagt sovmorgon idag så jag, Elin och Smilla tog god tid på oss att fixa i ordning oss och äta frukost. Skolan gick först väldigt snabbt och bra men sen där efter lunch blev det lite segt asså. Och när vi kolla på film på So:n höll mina ögon på att somna helt. Som tur var fick vi en "bensträckare" efter filmen så jag kunde pigga upp mig. Sen på idrotten var det dags för den årliga "stjärnvallsslingan". Alla som går eller har gått på stenbock vet vad jag menar. Man ska alltså springa en slinga på 1,5 km så snabbt man kan. Och det är inte det att det är långt men jag hatar verkligen att springa och just när det är på tid med. Men det gick bra och vi slutade direkt efter det så det var rikitgt skönt. Nu är det snart dags för tennisträning för min del men först måste jag fixa lite hemma. x
 
 
Mina fina tjejer!
 

Mina tjejer

Skrivet den i Allmänt
Så mycket kärlek till alla som är med på bilderna men också till alla som inte är det. Satt och gjorde detta igår och minns tillbaka lite från våren/sommaren. x




Girls night

Skrivet den i Allmänt
Har tjejerna hemma inatt eftersom att mamma och pappa är i Italien. Och sen har vi också sov morgon i morgon så det gör det hela väldigt mycket bättre. x




Go girl

Skrivet den i Allmänt
Åå träna blir man så pigg av. Körde ett pass uppe på gymmet idag och det kändes så bra. Att bara gå upp dit och sätta musiken på högsta volym är bland det bästa som finns! x




Ralph Lauren tisdag

Skrivet den i Outfits
Hej alla fina! Har eran dag varit bra? Min har faktiskt varit toppen. Skolan gick snabbt trots den långa dagen och vi hade riktigt roligt vissa stunder. Så det ska vara. Efter skolan gjorde jag några ärende på stan och sen åkte jag hem för att göra mig en fetaostsallad. Bästa som finns! Är inne i en period nu där jag har världens crush i fetaost. Älskar det! Så det blev en liten sallad och nu ska jag upp till gymmet och jobba lite tänkte jag. x
 
Utan att tänka på det så hade jag både tröja och jeans ifrån Ralph Lauren, haha! Så kan det bli.
 
Klocka-MK//Jacka-Mos Mosh//Örhängen-Sif Jakobs//Armband-Sif Jakobs och Bronzallure
 
 

Fitness

Skrivet den i Allmänt
Motivationen måste hålla kvar hela hösten för att ha viljan till att träna. Så att se inspirerande bilder kan man aldrig få för mycket av. x 


Good night my dears

Skrivet den i Allmänt
Äntligen ska jag få sova, haha! Min dag har ändå gått fort för att vara måndag. Nu senaste timmarna har jag gjort klart min hemkuskaps läxa och tränat fotboll med. En riktigt rolig träning var det idag som jag tyckte gav väldigt mycket! Alltid skönt att komma hem och vara nöjd med en träning. Men nu är det natti dags. Sov gott allihopa! x 

 

Hos frissan

Skrivet den i Vardag
 
Efter skolan idag hann jag först med ansiktsbehandling sen också en sväng till Collage för att fixa ögonbrynen och håret. Kände att jag behövde slinga det lite och idag hade som tid så det gäller att passa på. Jag ska nu fixa lite med mina läxor och sen upp till lassalyckan för en fotbollsträning. x
 
 

Elins Wille är tillbaka

Skrivet den i Family and friends
Min kära vän Elin har varit utan sin moppe nu i två veckor så idag var det första gången vi tog mopparna tillsammans till skolan. Hon ville nämligen inte åka själv, lite roligt! Så vi tog också frukost på skolan idag eftersom att vi hade sovmorgon också så mötte vi upp Ida där. Det är faktiskt mysigt att sitta där i matsalen helt själva och äta frukost när alla andra har börjat. Bra start på dagen! x
 
 

My new bag

Skrivet den i Inköp
I våras när hela familjen var i Gislaved på en shoppingkväll var det så att vi beställde en väska. Det var hela grejen med den här kvällen egnetligen, att han som har gjrort väskorna skulle visa upp dem för att hans första kollektion skulle komma ut i höst. Alltså nu, haha! Så under hela sommaren har vi väntat och nu har den kommit. Märket heter  Savas Milano. Och det är då en svensk snubbe som äger företaget. Riktigt fina väskor gör han och den här blev min favorit. Fler bilder kommer komma. x
 
 

The pink carpet

Skrivet den i Resor
Puhh, hemma igen och känner att jag har koll på läget. Igår hade jag ingen tid att blogga så det får bli nu istället. Det finns mycket att berätta om mässan och det ska ni få veta men jag tänkte att jag ska börja med lite ströbilder från hela helgen. Dessa är tagna med kameran så det kommer bilder enda från i fredags. x
 
 

Bilen rullar mot Ulricehamn!

Skrivet den i Resor

Nu är jag, mamma och Fannie påväg hem igen. Efter en helg som varit både intensiv och väldigt lugn så ska det bli skönt att komma hem. Mina fötter värker efter alla timmar som jag stått i montern men det är saker man får ta. Mer bilder kommer när jag är hemma! x


One day over, one left!

Skrivet den i Resor

Våran dag i montern idag har varit riktigt bra. Bra tryck och många köpsugna kunder, ordrarna kom in och en lyckad dag på mässan helt enkelt! Vi ska nu ut och äta inne i Stockholm. x


Nu är det igång!

Skrivet den i Resor

Hela dagen idag kommer jag stå på mässa så kommer inte ha någon tid för att blogga. Uppdatering kommer senare! Ha en fin lördag allesammans. x


Weekend fashion in Black & White!

Skrivet den i Inspiration

När man sitter i bilen upp får man lätt inspiration av att bara tänka "storstad". Så självklart kan man göra ett collage i tanke med Stockholm! x


City chic

Skrivet den i Outfits

Piffade upp mig från mjukiströja och löpartights till fräscha shorts och en t-shirt. Det var en lättnad! x

T-shirt-Armani Exchange//shorts-RL//Väska-Savas Milano//solglasögon-Ray Ban//hatt-Fynd i LA//klocka-Gant


Nu är det sälja som gäller!

Skrivet den i Resor

Direkt från skogen upp till huvudstaden. Jag ska nämligen upp och jobba på en smyckesmässa. Det är Precious Fair nu och det är Sveriges största smyckes och klock mässa. Så det här kommer bli sjukt skoj och jag är så peppad på att sälja. Temat på min packning är som ni ser svart, svart och ännu lite mer svart. Detta kommer bli en sån bra inspirations helg! x


Tacofredag!

Skrivet den i Vardag

Efter min lilla tupplur kände jag och Elin för tacos. Så lunchen idag blev tacos och tro mig det var det godaste på länge! x


En natt med mygg, nej tack!

Skrivet den i Vardag

Då var vandringen avklarad. Det var ett trött gäng som kom hem till Ulricehamn idag. Vi gick 1,2 mil igår och lagade mat på stormkök längs med vägen. Sen när vi kom fram slog vi upp vindtält och hade olika altiviteter. Kvällen var lång och jag var redan trött när vi kom fram. Men när vi väl skulle sova var man hur pigg som helst. Så natten blev ganska sömnlös och det var ganska jobbigt idag sen då. Men vi kom hem runt tio och då gick jag och la mig en timme så jag hann komma ikapp lite. Så vandringen kan man sammanfatta med: tunga väskor, massa mygg, kallt som tusan och ingen sömn. x

 


Vandring let's go!

Skrivet den i Vardag

I morgon bitti bär det av mot vandring. Jag är faktiskt sjukt peppad inför detta, kommer däremot inte kunna blogga som ni förstår men jag hoppas ni får en jättebra torsdag så kommer uppdatering när jag är tillbaka i city igen. x


Damlaget

Skrivet den i Sport

Nu sitter jag uppe på lassalyckan och kollar på damlaget. De möter Holmlund som leder serien och jag tycker uifk står upp sjukt bra. Just nu står det 1-3 men vi håller tummarna att det blir nåt mer mål åt rätt håll. x


In the gym!

Skrivet den i Sport

Har man ingen vanlig träning får man köra lite själv, så idag blir det ett pass hemma på gymmet. x


Just so you know

Skrivet den i Q/A
Bild från förra hösten.
 
Okej, det här med Albin börjar nästan bli löjligt. Tror ni seriöst att jag födde barn när jag var 1 år? nejnejnej, för att göra allt klart så är det såhär att jag är INTE Albins mamma och han är INTE 95:a. Han är Fannies pojkvän och jag är bara hans flickväns stora syster, that´s it! Bilden som jag lade ut senast på dem två är ifrån Halmstad när vi var där i sommras. Nu hoppas jag allt är klart och att ni har koll på läget. x
 
 

Tennispractice

Skrivet den i Sport

Ett tennispass blev det idag i det sköna vädret och det tackar man ju inte nej till. Gick precis som det skulle med, dock var både jag och Carro lite slöa så det var inget hårt pass idag. Jag ska nu också sova hemma hos henne eftersom att Stefan inte är hemma. Sleepover, i love it! Natti.x


Blue it is!

Skrivet den i Outfits
När jag skulle till skolan fick jag kommentaren av pappa "Ska du hylla Maria Montazami?" haha och lite så kändes det. Jag har nämligen clipshår och kände för att locka upp det och ha utsläppt. Så det hade jag och jag kan ju säga att han inte var den enda som sa det men alla menade positivt så då blev jag jätteglad. Sånna kommentarer kan man aldrig få för mycket av! Så kommentera gärna ni med vad ni tycker. x
 
Skjorta-Ralph Lauren//Jeans-Hollister//Skor-Prime//Solisar-Ray Ban//Klocka-MK//Armband-Nialaya, EA och Bronzallure//Ringar-Nialaya//Örhängen-Sif Jakobs
 

3 september

Skrivet den i Vardag
Efter varje dag är man helt slut men samtidigt så glad för att just denna dagen var över. haha! Så det mösntret fortsätter. Idag var det många lektioner men som tur är så var det några lektioner som var ganska praktiska. Som musik och hemkunskap, dom tröttnar man inte lika lätt på. Vi hade också vikarie två lektioner så det var skönt. Läxorna börjar dock komma så jag måste nog kanske börja plugga lite... Inte kul men sånt man får räkna med. Så tills i morgon är det historia som gäller så det ska jag nöta in i min hjärna. x
 
 

Svar på en fråga

Skrivet den i Q/A
På bilden med min syster och hennes pojkvän var det en som undra om han var 95:a och det är han inte. Han är som Fannie 99:a så de är alltså 14 båda två. x
 
 

Going to bed

Skrivet den i Vardag

Imorgon väntar nog en halvjobbig dag i skolan och vi har ingen sovmorgon så då är det till att lägga sig tidigt! Lyssna på musik kan vara det bästa på kvällen så nu är det jag och mina hörlurar! Natti. x


Mummy's B-day

Skrivet den i Family and friends

Idag är det min kära mammas födelsedag. Det firade vi med skönsång i morses dock var hon redan vaken, haha! Sen ikväll när jag kom hem från träningen var det lite folk här så då var det lite mingel med dom och sen hade vi familjen en middag tillsammans. Fantastiskt! Min mamma är värd den bästa dagen man kan få, älskar henne oerhört mycket! Så läser du detta mamma ska du ta åt dig! Puss


Schoolday

Skrivet den i Vardag
En vanlig måndag är ungefär vad man kan säga om denna dagen. Man ser aldrig fram emot dem men det brukar ändå gå ganska bra. Inget speciellt hände idag utan det rullade på som vanligt. Lektionerna på måndagar är inte de roligaste mend det är bara att stå ut. Jag kan ju säga att vi nu håller på att planerar inför vandringen på torsdag, den ser jag faktiskt fram emot. Ska bli skönt att komma bort från skolan lite. x
 
 

Autumn fashion

Skrivet den i Inspiration
När du vill vara snygg men ändå mysklädd tycker jag att Juicy Couture dressarna är ett riktigt bra val. Och till det kan du ju matcha med så mycket olika accessoarer. Du kan skapa din egna stil med hjälp av att matcha med det du tycker om. Här har du en outfit som jag själv starkt gillar och att gå runt såhär hade ju inte varit helt fel!x
 
 

Skolglada tjejer...

Skrivet den i Vardag

Måndagar är så tråkiga så man blir helt galen. Men idag har vi vikarie på mattelektionen vilket gjorde hela dagen mycket goare. Såhär sitter vi nu och arbetar hårt...x



Söndag=slödag

Skrivet den i Vardag

Söndagen är gjord för att man bara ska vara hemma och ta det lugnt. Riktigt så är det ju inte alltid men idag var det mestadels så i alla fall. Sov hyfsat länge och tog mig en god frukost. Sen vid två tiden var det samling upp på lassalyckan så var det match som gällde. Vi vann med 6-2 så det kändes riktigt gött! Vinst på hemmaplan är något man måste ha liksom. När jag kom hem sen var det tv:n som gällde och nu ikväll har det varit film mys. Älska söndagar!x


Who run the world? GIRLS

Skrivet den i Inspiration

Så sant som Beyoncé sjunger. Haha, nej nu ska vi inte vara taskiga mot männen här i världen men vi tjejer är ganska grymma asså. När man bläddrar runt inne på weheartit hittar man mycket inspo när man kollar på andra tjejer. Låter galet jag vet men jag tror vi alla är likadana. Så jag gjorde ett collage med bilder på tjejer som typ är perfektion! x


Hösten är här

Skrivet den i Vardag

Då var sommaren slut på riktigt för nu är september här. Jag kommer sakna de sena sommarkvällarna och värmen som varit men nu blir det tända ljus och filmmys istället. Funkar det med! x


Cuties

Skrivet den i Family and friends
Fick en fråga på om det var min mamma jag lade ut bild på tillsammans med igår innan kräftskivan. Och det var det inte, det är nämligen min fina syster. Hon är ett år yngre än mig så att hon kunde se ut som min mamma måste jag säga var lite roligt, haha! 
 
Men här är en bild från igår också på henne och hennes fina kille Albin.x
 
 

Details in rosegold

Skrivet den i Outfits
Igår var det dresscode: Inte för fin och inte för vardaglig. Den kan man ju tolka lite som man vill så jag körde på dessa kläder. Blev ett bra val får jag ändå säga.x
 
Jeans-Hollister//Blus-Chelsea//Klocka-Michael Kors//Armband-Bronzallure och Nialaya
 

Saftiga kräftor en kväll som denna

Skrivet den i Family and friends
Vilken kväll detta blev! I morses hade vi inte alls någon aning om vilka som skulle komma ikväll utan vi tänkte att vi tar det lite som det kommer. Och gänget som var här var helt lagom. Det var riktigt roligt och även om jag sen satt som själv ungdom så tycker jag att de vuxnas humor är rolig. Vi hade mingel ute och sen tog vi oss in för att hugga in på kräftorna. Det var såå goda och man ville inte sluta äta dom. Så mini kräftskivan som det ändå var blev väldigt lyckad. Efter middagen gick jag ner till kusin Jacob och där hade han lite kompisar så då var jag med dom. Vi spela spel, käka efterrätt och satt och prata. Riktigt bra var det faktiskt! Roligt att träffa dom alla igen för nu ser man dom inte så ofta eftersom att de inte går på skolan längre. Så jag var med dom fram till 12 ungefär sen gick jag hem och har nu krupit ner i sängen för att lyssna på go musik och fixa med lite bilder. x
 
LOVE
 

RSS 2.0