Är det söndag så är det.

Skrivet den i Allmänt
Då blir det en kort tillbaka blick på dagen. Jag har spenderat natten med två underbara brudar. Det var mycket skratt och det behövde jag. Har också vart på skottek och ätit med mina mor och far föräldrar. Det var riktigt mysigt. Åkte hem snabbt och bytte om till träningskläder. Tog racket i min hand och spelade första gången på nästan 2 månader. Det var så sjukt roligt att äntligen få pröva och se hur mycket som hade försvunnit. Jag kan säga så mycket som att det känns inte som att jag har varit borta från tennisen för det är nästan lika bra nu som då. Så snart är jag tillbaka på courten igen. Ikväll blir det nog myskväll.
puss på er!<3


Det var inte fullt hus direkt...
Suddig bild men älskar dig Sis!
Hittade lite roliga tidningar
Var en snabbis på Tp-huset med för att kolla lite smycken. Aldrig fel!

Bästa kvällen ever!!<3

Skrivet den i Allmänt
Just nu sitter jag med vilmorna i soffan och cillar!!<3 Vi ska snart äta hamburgare och sen blir det väl lite chips  och nån bra film;) Typ: katten gustav eller någon sådan film:) Innan W
ilmorna kommer var Emilia här och vi snackade<33
// Vilma och Wilma:)<33

Sweet!

Skrivet den i Allmänt
Då har i stort sätt halva lördagen gått och vad har Molly samuelsson gjort? Jo, jag har varit och kollat på handboll. Det var mina kära vänner som spela och de var duktiga men förlorade tyvärr. Sen när jag kom hem drog jag och pappa ut på en sväng till stan lite. Jag fick ett par nya hörlurar från expert. Det var riktigt snällt av min lilla pappa. Nu har jag kollat på Grease. Den är så bra alltså. En gamal klassiker. Nu blir det chill och ikväll kommer goa människor.
puss<3



Busunge!

God morgon!

Skrivet den i Allmänt
Min lördag ser rätt tom ut. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Tar det som de kommer. Blir nog lite kompisar. Bloggar mer sen. Nu ska jag upp och äta frukost.
puss<3

Lov!!

Skrivet den i Allmänt
Nu är det äntligen lov. De timmarna i skolan idag började bra men slutade lite segt. Men när man väl hade gått från svenskan så kände man äntligen att det var över. Och att vi ska få slippa det i en hel vecka! Det var lycka. När vi då kommit från skolan gick jag och Ida hem. Vi gick till mig och käka lite och hängde. Sen drog hon och wille kom. Det var en riktigt mysig eftermiddag. Underbart som vanligt. Sen ikväll har det varit mys med mamma och systern och håller på att uppdatera min mobil och är så glad för det kommer nog bli jättebra. Så ja min fredag har varit grymt lyckad!
puss på er!


Älskar dig!



Torsdagar=ingen skola?

Skrivet den i Allmänt
Har ju bara två lektioner och jag vet inte om klassråd och data ens räknas. Det var i alla fall min skoldag. Har vart hos en go tjej på vårt 3 timmars hål. Där var det kamp i spel. Man kan inte ha både tur i spel och kärlek. Jag har det bara i kärlek men hällre det än i spel. Så ni fattar hur det gick. Sen bar det av mot Borås för min del. Skulle kolla knäna igen hos Greus. Han är verkligen skit bra. Har bara några få tal övningar nu. Snacka om skönt eller. Sen fick jag skynda mig till bussen så jag skulle komma tillbaka till U-hamn. När jag väl kom hit var det snabbt hem lite plugg sen åkte vi med min kära kusin Elin till Gällstad. Och shoppa lite. Inte helt fel. Så tack Elin!!! Jag var en snabbis i tennishallen med och checka läget där. Och nu blir det bedtime för min del!
puss<3




<3

Skor

Skrivet den i Allmänt

Måste bara säga att jag älskar dom här skorna. Sk jag köpa sånna? Kommentera gärna vad ni tycker.

Puss<3



7B

Skrivet den i Allmänt
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den här dagen. Känner mig glad och väldigt trött. Vi hade faktiskt ganska roligt idag. Inte så mycket hål men vi kämpade igenom dagen ändå så tack min klass. Nu sitter jag och pluggar lite har inte jättemycket men ändå. Snart ska jag dra mig mot mina kusiners place och vara där en liten stund. Det ska bli najjs!
puss<3


Lektioner om elekricetet kan bli farligt men jag vet inte riktigt om jag var vaken eller sov på den lektionen...:)
Everybody who cares make me happy!

Palla

Skrivet den i Allmänt
Just nu är jag skit trött. Jag vill ha lov nu direkt. Men får vänta några få dagar till. Idag var det rätt dryga lektioner för de kändes liksom dubbelt så långa än vad de egentligen är. Men det är bara att hänga i. Jag var med Wilma F idag också. Vi pluggade mest. Men det behövdes så aja. Sen har jag vart uppe i tennishallen och strechat för att träffa min tränare. Han har nämligen vart borta en vecka så det var roligt att träffa honom igen. Nu ska jag titta på tv en stund sen blir det till att hoppa i sängen för min del.
puss<3




Fantastiskt!

Skrivet den i Allmänt
Den här dagen har faktiskt inte varit lika dryg som alla andra måndagar. Det har rullat på i ändå hyfsat tempo och ja jag kan inte klaga. Eftermiddagen var den bästa på länge! Jag kan säga så mycket att jag älskar verkligen min pojkvän. Nu ser jag fram emot en skön dag i morgon också.
puss<3




God morgon

Skrivet den i Allmänt
Måndag morgon är här och jag ser fram emot en skön skolvecka. Hoppas jag i alla fall. Vi har inga prov i alla fall och inte så mycket läxor vilket är skönt. Så nu ska jag dra upp och äta lite frukost.
Ha en bra dag!



...

Skrivet den i Allmänt
Söndagen har vart helt okej måste jag säga. Börjde med att jag och min kära pappa var ute och gick i morses. Det var faktiskt lite mysigt. Vi gick "fårarrundan" Den var inte så långt så helt perfekt för mig. Sen när vi kom hem tränade jag lite sen kom Elin Wiberg så kolla vi på film. Den var la hyfsat men jag ryckte till några gånger...:) Hahaha! Skräck filmer är inte riktigt min grej kan jag säga. Sen var det fotbollsavslutning för min del. Vi bowlade. Det är inte min starkaste sida men jag är ändå nöjd med min 135 poäng på första omgången. Vi åt efter det men sen gick jag och Vilma. För vi skulle gå hem så vi orka inte sitta kvar där. Det var skönt att gå med henne hem behövde prata med henne lite och så. Nu har jag kommit hem och MÅSTE verkligen plugga. Har historia tills i morgon och har inte öppnat boken än. Lycka till Molly!
Kvällens outfit!

Saturday i am in love...

Skrivet den i Allmänt
OMG! Säger jag bara. Jag älskar mitt liv just nu asså. Det går upp och ner ibland men så är det och det får man vänja sig vid för det kommer och går lite då och då. Man får kommentarer om allting. Och folk bryr sig om typ allt man gör. Jag känner bara liksom att var dig själv och våga vara det. Strunta ibland vad alla andra tycker gör som du själv känner för. Så ja jag inser nu att det räcker att vara sig själv. Vissa gillar det vissa inte men jag säger bara att den som vågar vara sig själv det är den som är äkta. Nu fortsätter min lördag och jag lever livet.
ciao!


wooppss!







Lördagen är här!

Skrivet den i Allmänt
Lördagen är äntligen här och jag gör det jag är bäst på tar det lugnt och tar dagen som den kommer. I förmiddags var jag med lilla sötnosen Wilma. Hon fick hjälpa mig lite att städa i min garderob för fick typ ett ryck i morses och rev ut allting. Inte jättenödvändigt men jaja det blev bra i alla fall. Sen spela vi lite spel och käka nachos. Sen tog min pappa med oss i husbilen upp till lassalyckan. Det var nämligen A-lagsmatch så vi satt där och frös hela matchen. Det var inte bästa matchen dom spelat men dom vann :) Nu har jag kommit hem och väntar på att William ska komma så det är en toppen dag.
puss<3


Jag kan allt göra det bra om jag anstränger mig:) (Men då är det här bara halva garderoben då) HAHAHA!
Oyeea!!
CAMWOW!
Love!

My Friday!

Skrivet den i Allmänt
Sorry för ingen bloggning idag. Har haft fullt upp om man kan säga så. Skolan rullade på väldigt lätt kan man säga. idrott.....film....musik....flytta om i klassrummet. Aa, så ni förstår. I eftermiddags har jag varit med Elin och Ida. Riktigt sköna bruds måste jag säga! Älskar er tjejer!! Vi hade grymt roligt. Ikväll skulle jag, mamma och pappa gått och ätit på format men det var så mycket folk så vi kände inte riktigt för det. Istället blev det tacos. Så nu är det bara häng i soffan vid Idol. Så ska fredagkvällarna vara!
puss<3


Härlig klass man har!!
Chiiliiilldiilll det är fredag babe!

Ibland är skolan faktiskt bra.

Skrivet den i Allmänt
Vaknade i morses och var skit trött men ändå typ taggad. För min skoldag bestod ju bara av två lektioner. Så fick jag skjuts i morses också. Av William:) Det var roligt men kallt. Frös som fan men det var de värt. Under de tre timmar vi hade hål var vi hos Louise och kollade på någon konstig film... Ussch Säger jag bara!! När vi väl var tillbaka på skolan kanske jag gjorde bort mig lite, vet inte riktigt men skit samma. Vi hade data i alla fall och då typ fick vi göra vad vi ville så det var min skoldag. Haha! Tänk att ha det så här typ varje torsdag. Man ska inte klaga direkt. Nu har jag gjort streching programmet IGEN. Jag vet att jag måste så... Nu kommer nog Wille snart tror jag. Så min eftermiddag blir chill som vanligt.
puss<3




You make me Smile!


Sötnöt!
Mindre fin...

Chillidilli

Skrivet den i Allmänt
Då har denna dagen gått och det närmar sig helgen. Asså pallar inte skolan just nu men så jobbigt är det inte så jag överlever. I morgon kommer den dagen då det är 4 timmars hål mitt på dagen... Lite drygt fast ändå bättre än lektioner. Så ja det taggar vi för. Nu ska jag nog titta lite på tv sen blir det sleep time!
puss<3



I still smile!!:)

I am back as normal

Skrivet den i Allmänt
Skolan. Ja asså den här dagen har inte direkt varit så hemsk. Rätt lugna lektioner. Korta. Och två idrottslektioner på en dag tycker jag inte är så farligt. Så varför hitta problem när dom inte ens finns här? Det som gick lite siså där i går har ordnat upp sig och det är jag väldigt glad över för det var en jobbig dag i går alltså. Mentalt. Men det är inte alltid perfekt så det gäller att njuta när det väl är det. Och det gör jag verkligen! Eftermiddagen har bestått av skratt, flabb, wordfeud, tacos mm! Så det flyter på som det ska nu alltså! Nu ska jag dra mig mot gymet igen... Jag får inte trötna redan men känns jobbigt varje gång jag ska dit.
puss babes!<3


Ida hittade några intressanta böcker hos skolsköterskan....
Har man tråkigt så har man:)
Fysik oyeea??!!!

Dark and blää!

Skrivet den i Allmänt

Är mitt ute i skogen och har inte riktigt koll på vart jag är. Men den här sköningen hjälper mig nog...


Run baby run

Skrivet den i Allmänt

Löpning med fotbollen då. Jag får ju gå med ändå rätt chill. Det spöregnar men det är bara vatten som sagt så bara att kämpa på. I fix this oyeea!


Förvirrad!

Skrivet den i Allmänt

Den här dagen har gått upp och ner. Har känt mig förvirrad typ hela dagen. Så hade jag prov mitt upp i allt med... Kan inte säga att allt flöt på men jag är hemma och glad så allt har väl löst sig hoppas jag! Vi får se vart allt detta leder. Till något bra hoppas jag.

Pussss<3


School oyeea!

Skrivet den i Allmänt

Drar mot skolan i det här skit vädret...


Jag klarar det här!

Skrivet den i Allmänt
Då har första dagen gått. Det gick inte snabbt men så är det och nu ska jag bara vara hemma. Rätt skönt. Skoldagen finns inte så mycket att säga om mest att jag var trött och ville bara gå därifrån men nu är man i gång igen och måndagar är alltid värst så nu kan det ju bara bli bättre. Nu ska jag snart ta och gå upp till vårat gym och göra alla dess övnningar jag har fått... Inte roligt men måste göras! Sen blir det till att plugga hela kvällen för ska ha Kemi prov i morgon och kan säga att all tid kommer behövas!
puss<3


Lev här och nu!

Call my name!

Skrivet den i Allmänt
Då är det söndag kväll igen. Det känns som att hela veckan är jättekort. Det går så snabbt till att måndagen kommer. I alla fall dagen har varit en chill men go söndag. Var ju på hockey vid lunch ungefär. Och kan säga att det är inte alls min grej. Jag fattar inte mer än att pucken ska in i mål. Så nej inte något jag kommer göra fler gånger om jag inte blir tvingad:) Men att vara med Elin var roligt så man får se det poistivt! Sen i eftermiddags var vi och körde dunken i stadsparken. Det var jag, Wille, Evelina, Fannie, Joel och Moltas. Det var en grym avslutning på helgen. Så ja nu taggar man skolvecka IGEN!!
puss<3



Min nya "Winter outfit"

Ishallen nu kommer jag!

Skrivet den i Allmänt
Idag ska jag göra något jag absolut inte brukar göra. Jag ska gå på ishockey. haha jag ska hänga med Elin och jag vet inte alls hur det här kommer bil men man måste ju prova på allt. Så ja det blir la att titta på hela matchen sen ska jag nog till Wille:) Så det ska bli en rätt skön söndag.
puss<3



Kan inte blivit en bättre lördag

Skrivet den i Allmänt
Den här lördagen har levererat. Hela dagen har gått fort men liksom så är det ju när man har roligt. Det börja med att jag fick gå upp tidigt för att jag skulle tillbaka till den är sjukgymnasten Greus. Och det ligger ju i Borås så vi gjorde även Borås när vi var färdiga hos Greus. Så det blev lite shopping och god mat med mamma och syrran. Det var mysigt. Sen har jag spenderat min tid i en frisörstol. Det är nämligen så här att jag har blivit platt permanentad. Det tog tid och sved men det var verkligen värt det. Resultatet blev toppen! Så tack mamma för att du la ner den tiden på mig!!Älskar dig! Den här kvällen har vi vart hos grannarna och nu blir det chilll!
puss<3
Dagens köp:
Jacka- Intersport
Mössa-Jolina
Plattång- Mamma:)


Resultatet!
Ni får fler bilder i morgon!:)


Friday Baby!!

Skrivet den i Allmänt
Då är äntligen fredagen här och det är lika med HELG. Så skönt känner jag helt ärligt jag är trött på skolan just nu. Har mycket plugg och det bara ökar. Men jaja nu är det i alla fall helg och för min del är det en rätt chill helg. Ska till Borås i morgon och sen har jag inte jättemycket mer bestämt. Kompisar, Wille dator mm!!:) Perfekta helge tror jag. Nu taggar vi för IDOL!!
puss<3


Love you!

Someone like you!

Skrivet den i Allmänt
Då är det snart slut på denna torsdagen. Kan säga att jag är nöjd med dagen men ändå lite fundersam. Har vart det hela dagen men jag tror att jag bara inbillar mig saker. Vet inte riktigt. Få ta och kolla upp saker och ting. Men aja nu pluggar jag gärnet är liksom lite efter så good luck säger jag bara!
puss<3



Girl power!!

Chillidill!

Skrivet den i Allmänt
Då har hela den här dagen snart gått också. Men rätt skönt ändå för snart är det HELG!:) I eftermiddag har jag vart med Wilma och Ida:) Vi har mest chillat. Badat, pluggat tatt kort mm!! Skön eftermiddag. Nu ska jag strax dra mig mot tennishallen för att kolla på mina kära vänner.
puss<3




Torsdagar in my heart!

Skrivet den i Allmänt
Asså torsdagar är inte jobbiga. Gå till skolan i 10 minuter sen har man hål i typ 4 timmar. Så nu har vi varit några tjejer hemma hos mig och badat. Det var jättemysigt och nu ska vi dra oss mot skolan igen för en data lektion.Lite onödigt jag håller med men nu är det som det är. I eftermiddag kommer som sagt lilla Wilma och vi ska ha det mys.
Ciao!!



Blond bitches!

Walk and Walk...

Skrivet den i Allmänt
Känns som att gå är det enda jag gör. Jag vet inte men jag tror att det ger något i alla fall för jag känner ju mig ändå lika tränad som innnan. Men aa att få stå och titta på när både syrran och mitt egna lag spelar är inte kul. Jag ville bara gå in och spela fotboll. Har ju liksom inte gjort det på typ 10000 år!!:( Men snart är jag tillbaka och då får ni passa er. hahaha!! Morgondagen blir chill. Blir nog lite bad här hemma hos mig i morgon på hålet. Inte helt fel när alla andra är i skolan. Så det ser jag fram emot!
puss<3




I morgon kommer den här sköningen också!


I Want the summer back!!

Då var jag här igen!

Skrivet den i Allmänt
Yes då var det dags för bloggning. Jag tycker det är skönt för man kan liksom skriva av sig om allt som hänt och om man är orolig och ledsen är det bara att skriva. Men idag måste jag säga att humöret är på topp. Har haft rätt sköna lektioner idag och jag känner att jag kan faktiskt ha lite koll om jag tänker efter. Men det kommer de stunder som jag kan vara riktigt blond också. Men det blir ju bara roligt så ja okej jag är som jag är. Men det är en sak jag fortfarnade undrar och vet inte vad jag ska tro. Växer håret om man dricker mjölk? Haha jag vet en sjuk fundering och alla säger "Nej Molly, Det växer inte bara för att du dricker mjölk"!! Men jag vet inte. Tänk om det gör det.... :) Aja What ever egentligen. Nu Har jag också spenderat en timme ungefär med Wille. Han hade tyvärr mycket plugg så var tvungen att dra hem men det var en  mysigstund och gjorde min dag. Nu ska jag snart ha roligt på gymet igen och senare i dag blir det match att kolla på.
tjabba tjena hallå!



Tummen upp för denna dagen!!



Back at home!

Skrivet den i Allmänt
Då är jag tillbaka hemma i mitt fina hem. Har vart ute med fotbollen så jag gick och de andra sprang sen körde vi styrka i typ en halv timme. Det var kallt men ändå rätt skönt att komma ut och slippa strechingen. Den kommer jag få göra imorgon dock :) haha! Nu har jag precis ätit och nu ska jag strax vända mig mot tv och kolla på EM-Kval. KOMIGEN NU SVERIGE!!!
puss<3



Skolfotot har kommit... Vet inte rikigt vad jag ska säga om det!!:)

Det är bara att kämpa på!

Skrivet den i Allmänt
Denna dagen har också fått nu då. Skolan gick bra det flyter faktiskt på för min del. Går bra i typ alla ämnen så det är rätt najjs faktiskt. I det social livet på skolan är det mycket som händer och mycket jag funderar över just nu. Men det är inga problem så det är skönt det. Nu har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem bara tatt det lugnt och pluggat lite. Ska snart dra iväg på fys med fotbollen så jag får vara med på att jag kommer få slita:)
puss<3



Då drar vi..
När jag väl var i skolan skulle vi måla monster:)
On my way home!
När jag väl kommer hem tar jag på mys kläder och bara steker!

Skolan är ju alltid skolan...

Skrivet den i Allmänt
Då har första dagen på den här veckan gått och jag vet faktiskt inte riktigt hur den här veckan kommer vara. Hoppas bra i alla fall. Dagen har la rullat på hyfsat. Vart mycket skratt så det var skönt. Nu är jag mest sur för att det regnar och lite saker har blivit helt fel. Vilket jag just nu bara vill fixa men vi får se om jag lyckas...
Ska köra mitt roliga streching program idag igen och kanske gå upp och kolla lite tennis. Får se hur min dag slutar!
Puss babes!



Gammal bild... ser ut som ett monster nu så...

Stå ut MOLLY!

Skrivet den i Allmänt
Då har jag gått upp och gjort mig i orgning men jag kan säga såhär att det vara när att jag bara somna om in i drömmarnas land för jag orka egentligen inte gå upp. Haha! Men nu ska jag upp och käka lite frulle sen ska jag gå med Elin idag. Trevligt! Så ha en bra dag everybody. Gör det bästa av det!
puss<3



My outfit for today!

Monday morning is soon here!

Skrivet den i Allmänt
Då har den här dagen gått i ett den med. Men ändå så är det nu väntar ju som sagt en hel vecka igen med massa skola och läxförhör och prov och yadydyayydya. Så är det är bara till att stå ut. Var ju hos mormor en stund idag och åt sen direkt när vi kom hem börja jag med min roliga streching. Det är verkligen skit tråkigt men jag måste se vad det ger för resultat och att jag behöver det. Så jag gjorde det med ett leende på läpparna:) Nu ska jag sätta i gång med ännu mer plugg och försöka hålla koll på allting som ska hända denna veckan.
puss<3



Wake up baby!

Skrivet den i Allmänt
Igår kväll var ju en grymt skön kväll så jag somnade gott måste jag säga. Men i morses var det inte lika roligt att bli väckt halv tio för att gå på en tipspromenad. Jag var slö och ville bara sova men när jag väl kom ut var det inte alls så farligt. Vi gick med våra grannar så det var e mysig stund. Nu ska jag sätta mig med massor av plugg som måste göras. Sen ska vi äta hos mormor idag vilket också ska bli skönt för då slipper jag fixa massor hemma. Så det blir en chillidill söndag idag!
puss<3







Lördag kväll är alltid lördag kväll!

Skrivet den i Allmänt
Kvällen blev inte direkt som tänkt men det blev riktigt bra måste jag säga. Jag satt hemma själv i början av kvällen sen var jag med Fannie och hennes kompisar så gick vi till några andra och körde tjuv och polis. Inte helt fel. Så nu somnar jag snart, helt slut men riktigt glad. Har hunnit äta lite Ben & Jerry´s nu precis innan med.
sleep well!

oyeea lördag kväll nu kör vi!

Skrivet den i Allmänt
Då är det lördag kväll då och vad ska jag hitta på? nej jag ska bara chilla och ha det gött. Fannie har kompisar här så jag busar lite med dem kanske :) Så kan vi ju inte laga mat för vi har ingen fläkt hemma så det blir pizza på dagens meny! Men det gör mig inte så mycket det blir toppen.
Ha en bra lördag everybody!
PUSS!<3



black and white baby!

oopss!

Skrivet den i Allmänt
Förlåt för dålig bloggning nu är jag back on track så nu ska jag skärpa mig. Gårdagen var skön måste jag säga. Gick till skolan till 12 sen åkte jag till borås för att kolla mina knän. Det gick bra och nu har jag fått ett schema med uppgifter som jag ska göra för att det ska bli bättre. Så vi hoppas på det bästa. Sen på kvällen kom Evelina och William för dom skulle sova här. Det var den bästa kvällen på länge måste jag säga. Idag har vi chillat här på Gullrisvägen hela förmiddagen och bara gort sånt som är skönt. Så tack ni två för en grym fredag/ lördag! Ikväll får jag se vad som händer ska nog vara hemma med mamma och bara ta det lugnt för jag är rätt slö.
puss<3



Sister i love you!


I am myself!

Masquerade!

Skrivet den i Allmänt

Då sitter man här hemma efter att ha gått 5 km som boxare. Måste säga att det var grymt roligt asså. Boxning ska kanske bli min nya grej?:) vem vet...! Haha! Det här var ändå en rolig grej måste jag säga att se alla som vågar bjuda på sig själva! Så det var skoj. Nu ska jag och Wilma chilla här hemma och sen ska jag vara lite barnvakt. Skön dag asså!!! Ciao!!



Vad säger ni?


Jag klara det...

Skrivet den i Allmänt

Idag har det varit första matte provet. Kan säga att jag var rätt nervös när jag gick in i klassrummet. Men det gick nog faktiskt bra för det var inte alls så svårt som jag hade föreställt mig det så det känns bra nu. Har också haft idrott ute i kylan men jag överlevde det med! Skulle egentligen varit med min älskling, men det blev inget för han hade fått gå från skolan idag:( inte kul. Hoppas han blir bättre snabbt. Så nu är det lite plugg som gäller....


Och även lite glass!!


I feel good...

Skrivet den i Allmänt

Då sitter man i soffan och bara chillar. Har tränat lite. Var ute och gick och körde lite styrketräning. Det var skönt att röra på sig men knäna mår inte bra. Annars har jag rätt mycket plugg jag måste göra. Ska ha prov i morgon känslan för det är typ "hej,kom och hjälp mig" haha! Men jag klarar det. Nu kör vi!! Pusss<3


Back in school!

Skrivet den i Allmänt

Skolan är tillbaka och jag känner inte riktigt för det km jag ska vara ärlig! Jag tyckte det var skönt att ha tre dagar där
Man bara kunde gör vad man kände för. Det var svårt att gå upp i morses men that's life. Dagen annars var väl så att det hände inte så mycket. Nu är det bara stenhårt plugg inför provet i morgon. Matte är ju inte min grej så behöver all hjälp jag kan få. Haha!! Men vi får hålla tummarna! Ska ut och gå sen som vanligt så det är najjs. Ciao!


Goaste gänget i stan!!


Familj,släkt och vänner!!

Skrivet den i Allmänt

Vad skulle jag vara utan alla människor runt omkring mig som bryr sig? Ingenting! Så jag vill bara säga hur mycket jag tycker om er! Ni är guldvärda och ni är helt enkelt underbara!! Ni som läser detta och vet att ni betyder något för mig ta åt er detta!!! Pussssss<3


Studiedag

Skrivet den i Allmänt
En bra grej med att gå i skolan är att man har lite studiedagr då och då där man är ledig. Och det hade vi idag vilket var väldigt skönt. Så jag har spenderat min dag i Borås med kusinerna, systern och Wille. Vi tog buss in, åt lite titta lite i butiker sen körde vi Laserdome. Det är verkligen skit roligt och jag hördes nog mest av alla för jag gick runt och typ skratta hela tiden. Så det var verkligen en lyckad studiedag och det här måstes göras om. Nu ser jag då fram emot mycket plugg. Så Ciao!
I am not perfekt, but i am still good enough!

Söndag sweet söndag!

Skrivet den i Allmänt
Då är det söndag igen. Och det känns skönt att det inte är skola i morgon!!! Så idag har jag redan varit i gällstad och shoppat lite. Och senare idag är det kalasdags för Fannie och vi ska bowla! Bättre söndag blir det inte. Pusss

1 oktober!

Skrivet den i Allmänt

Gårdagen var grym. Jag var ju först säljare. Och det gick faktiskt bra.så jag är nöjd av min insatts. Sen var jag på fotboll. Det var syrran som spela och det gick bra för dom. Sen var jag med Wille!! Underbart, älskar honom verkligen. Så jag är glad över att jag har honom!

Hade sällskap av Evelina på fotbollen.


Höstmarknad!

Skrivet den i Allmänt
Då är det lite tillställningar på stan idag då. Och jag ska stå och sälja lite:) haha! Vi får se hur det går men det ska bli lite roligt i alla fall. Så nu är det bara till att ha självförtroende och bara köra. Sen blir det nog lite fotboll och lite Wille. Så det här blir en bra dag. Kan ju säga att det är 3 månader idag. Vissa kanske fattar men ja ni får lista ut det själva.
puss<3



Nu kör vi!