Skolfoto is not funny

Skrivet den i

Att ta skolkort kan vara bland det värsta som finns. Man går och tänker på det under dagen och vill bara ha det överstökat. Idag hade vi det avklarat näst sista lektionen. Men det blev nog bra. Jag fick sitta längst ner till vänster. Kort och liten som man är! Så är det. Nu är det äntligen helg och jag har det gott. Have a nice time:)


Look at the past as a good time!

Skrivet den i Allmänt
fullrulle kan man kalla denna veckan. Känns som att det var måndag typ igår. Men det var det ju inte som tur va! Har varit träning varje dag och även match. Viktigt match igen mot Svenljunga denna gången. åå vad nöjd jag är med den matchen alltså.
1.jag var lagkapten
2.jag var så nervös, men tog mig samman och gjorde min livs bästa match
3.det var grym stämning i laget
4.jag gjorde mål
5. OCH VI VANN!
Men det har ju inte bara varit match. Lite skola ockå. Det har gått ganska bra men har varit otroligt trött. Hela dagarna. Men enrgin kommer la någon gång.
I morgon har vi i alla fall skolfoto. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.Det går nog bra tror jag. Men först är det lite vanliga lektioner... roligt! Sov gott allihopa!
 

school+workout

Skrivet den i Allmänt
Det är i stort sätt så mina vekcor ser ut. Har inte tid till så mycket annat. Känner att det är det jag vill lägga tid på. Skolan idag var som den brukar. Lång och tråkig. Att den känslan alltid ska komma suger. Men den går nog inte undvika. Hade fotboll och tennis träningar idag. Gick riktigt bra. Är i form nu så det känns bra. Har sov morgon i morgon så ska ta en extra lång skönhetssömn och i morgon är det fotbollsmatch med. Vi möter Svenljunga hemma. Så be there! 18:45 är det som gäller. god natt gott folk!
 

Ulricehamn vs Bergdalen

Skrivet den i Allmänt
Igår var det toppmöte. Vi mötte nämligen Bergdalen som faktiskt tog hem hela Gothia cup. Det är bra gjort. Men det gjorde bara att vi ville ta dom ännu mer. Hela dagen gick man runt och tänkte "vi ska vinna det här!" Det var det som gällde. Så när kvällen väl kom kan man säga att jag var ganska nervös. Jag hatar att misslyckas så hade vi gjort det hade det varit en sur Molly som hade åkt därifrån. Men det blev det inte. För vi vann med 3-1 och jag gjorde mitt första mål för säsongen så jag var skit nöjd. Så det var en fin fredag kväll!
 
 
Gamal bild, då allt var helt perfekt!

End of the week

Skrivet den i Allmänt
Då har den här veckan också gott. Oyeea! Gött att det snart är helg. Man blir ganska trött av skolan och träning. Har vart igång hela tiden känns det som. Men så är det. Det kommer bli såhär fram över att jag kommer blogga så mycket jag kan, har inte direkt så mycket vilja kvar till det men ska allt försöka. vi får se vad det blir av det. Är inte direkt den där typiska "bloggerskan" så har lite annat jag vill hinna göra istället. Men tiden som blir över får gå till bloggen. 

Back on track

Skrivet den i Allmänt
Nu så har jag tid och lust för att blogga lite. Man kan nästan tro att jag har varit helt off under några veckors tid. Men jag har verkligen inte känt för att blogga utan jag har haft sommarlov kan man enkelt säga. Här kommer massa bilder från hela sommaren.
 
 
 
 
Lite bilder från Gothia
Sjukt roliga dagar var det där nere som jag sent kommer glömma.
 
Back in Båstad
 
Resten av dagarna som jag varit hemma
Sommaren har inte varit den bästa men det har varit bra i allafall!
 
 

RSS 2.0