Torsdagens

Skrivet den i Outfits
Skjorta-H&M/Tröja-Tommy Hifiger/Jacka-A&F/Jeans-Gina/Stövlar-Hunters

Blondie

Skrivet den i Vardag

Efter lunchen på Format sa mamma att hon kunde fixa i lite ljusa slingor i mitt hår. Det behövdes kan jag säga. Tack mamma! Älskar dig!
 
 

Lunch med Coach

Skrivet den i Allmänt
Stefan bjöd på mat idag direkt efter skolan, blev en sväng till Format.

Mina homies

Skrivet den i Sport

Även om det är prylar så är dom mina vänner för ikväll. Själv hemma=högsta volym+gymmet. Great combo!


Words

Skrivet den i Inspiration

Lite kvällsinspiration genom ord.
Sovgott!


Today's jewllery!

Skrivet den i Mode

Från vänster:
Sif Jakobs
Nomination
Marc O'Polo


Friluftsdag

Skrivet den i Vardag

Idag var det dags för den årliga firluftsdagen. I vanliga fall brukar man verkligen se fram emot den men idag när det bara var blött och slaskigt kände man verkligen inte för att åka till backen. Men det blev inte så farligt sen ändå! Några riktigt goa skratt blev det och vi gjorde det bästa av det!


Borås tennisveckor

Skrivet den i Vardag

Bilen rullar mot Borås igen men denna gången är det min tur att spela. Riktigt taggad! Laddar upp med hög musik och lite spel på ipaden:)


Thai-food

Skrivet den i Vardag

Möttes av ett gäng som skulle och käka Thai, så jag hängde på!


Tennismatcher

Skrivet den i Vardag

Denna helgen och även nästa är det tävling i Borås. Idag hängde jag med för att titta på Joel. Han förlorade tyvärr men galär alltid vinnare för mig. Elin och gänget kom förbi en sväng med så det var kul. Åkte sen med hem till Joel en stund för att sen gå på en obligatorisk grej i kyrkan. Det var inte så kul men måste man så måste man.


Jobba, jobba, jooobba!

Skrivet den i Vardag

Vi blev väckta vid halv åtta i morses för att idag är det ett litet evenemang nere i stan för barn. Vi har varit med och fixat detta. Det är nämligen pulkarace och skidrace. Så vi skulle hjälpa till med att lägga snö och fixa det här. Det var kallt och jag var väldigt trött men det gick ganska bra. Så precis när vi var klara med längdskidbanan kommer det en bil på Storgatan och kör i den så att det blir ett stort spår i hela banan. Och då blev jag riktigt irriterad för det betydde att vi var tvungna att göra om allting... Men det var ju bara att fixa det. Så till slut blev vi klara och då blev det frukost på torgis. Så ja en ganska annorlunda morgon. Nu ska jag iväg oh träna tennis :)


God natt, upp med tuppen

Skrivet den i Vardag

Imorgon ska man upp tidigt för att skotta snö... Mer info kommer i morgon! Sov gitt allihopa!


Ice-cream time!

Skrivet den i Vardag

Efter ett fyspass uppe på gymmet och bad efter det blev det lite B&J. Gilla!!


Blir bara goare och goare

Skrivet den i Allmänt
Varje helg blir bara mer och mer efterlängtad. Idag hade vi svåraste provet på länge och man ville bara dra därifrån. Fy!! Så att det just var fredag gjorde det lättare för man visste att denna veckan snart var slut. Nu har vi nästan tre dagar ledigt eftersom att det är studiedag på måndag vilket är riktigt skönt. Så nu är det äntligen helg!!

Game on!

Skrivet den i Sport

Nu är det full uppladdning för match på söndag. Dubbel träning idag (som vanligt iof) men det ska bli riktigt kul att spela igen!


Coach

Skrivet den i Sport

Min tränare vet att jag behöver en sockerkick när det är träning direkt efter skolan!


Smycken

Skrivet den i Mode

Armband: Marc O'Polo
Klocka: Jacques Lemans


Me gusta

Skrivet den i Inköp

Paketet låg hemma idag när jag kom hem. Mitt kära datafodral hade kommit. Gick oerhört snabbt måste jag säga. Jag är i alla fall jätteglad för det och nu har jag något att bära datorn i. Perfekt!



Schools out

Skrivet den i Vardag

Att sluta klockan två är inte helt fel en onsdag. Och eftersom Att vi gör det varje onsdag så är det ännu bättre. Har inte hänt speciellt mycket idag. Gick runt på skolan med mina hörlurar typ. Nu ska jag plugga och sen måste jag på konfa ikväll.


Saknad

Skrivet den i Allmänt
Det här var en av de roligaste resorna jag varit med om. Annorlunda och ganska hård också men riktigt rolig. Träningslägret i Spanien med bästa tennisgänget. Det är många goa minnen därifrån. Hoppas på att det blir en sån resa snart igen :)

Black vs Brown

Skrivet den i Inspiration
Eftersom att jag inte hade något intresse för mina läxor satt jag istället och gjorde detta collage med en snygg enkel outifit. Svart och brun tycker jag är en bra combo och matchar varandra väldigt bra. Detta tillsammans med lite smycken hade inte varit helt fel. Ett säkert kort!

Marc by Marc Jacobs

Skrivet den i Inköp
Detta datafodralet kommer snart sitta runt min älskade Macbook. Eftersom att jag inte äger ett datafodral just nu kände jag att detta kommer bli en perfekt början. Stilrent!

Hoodieday

Skrivet den i Vardag

Idag var det inte så jobbigt i skolan.bara långsamt! Men eftersom att jag var trött i morses valde jag på att köra den softa stilen. Vilket passade perfekt. Nu blir det plugg för att sen tagga tennisträning :)


En dag avklarad

Skrivet den i Allmänt
Värsta dagen var då fixad. Skönt! Det är måndagar som är trögast men nu borde det bli lättare. Skolan och träning har det varit som gällde idag. Ungefär som en dag brukar se ut i mitt liv.
 

Happy birthday Joel!

Skrivet den i Vardag

Idag fyller Joel 13. Han är som en lillebror för mig och jag älskar honom. Så jag hoppas att han har haft en riktigt bra dag! Vi har mycket fina minnen tillsammans och fler kommer det bli!
Om du läser detta Joel, glöm aldrig hur mycket du betyder för mig :)


Pulkaåkning

Skrivet den i Vardag

Ikväll höll vi till ute i backen. Vi åkte nämligen pulka med delar av familjen Svensson. Det var sjukt roligt. Kallt och snöigt men riktigt skoj. Snabbt gick det med. Blev också lite grillning.


Kaos

Skrivet den i Vardag

Mitt rum för tillfället är kaooos. Jag börjar inse att jag har alldeles för mycket saker!

Och det på bilden är bara en liten del av allting..


Winter whether

Skrivet den i Vardag

Idag när solen har legat på har det verkligen varit lockande att gå ut. Tyvärr har det inte blivit så för min del. Det var tennis på morgonen sen åkte jag och jobbade direkt efteråt. När jag väl kom hem började stor städningen. Vi håller på att renovera hemma så jag måste flytta in alla mina kläder osv in i mitt rum. Det blev en del grejer.. I vilket fall hade jag mycket hällre varit ute i snön!


Man kan bara göra sitt bästa

Skrivet den i Sport

Jag förlorade tyvärr matchen idag men jag är väldigt glad över hur bra jag spelade ändå. Det syns inte på siffrorna men jag gav henne inte en dans på rosor i alla fall. Jag hade bra stöd av Stefan, mamma och pappa + mina Goa kusiner och en av kusinernas tjej vilket var väldigt skönt! Blev donken efteråt med vilket var super. Nu blir det till att ladda om till träningen i morgon bitti.


Leopard+svart

Skrivet den i Outfits


Äntligen!

Skrivet den i Vardag

Nu på lunchen fick jag träffa min efterlängtade vän. Rasmus Hallberg is back in town! Han har varit borta en vecka men kändes som en evighet. Har verkligen saknat honom. Så det var ett kärt återseende! Perfekt taggning inför matchen. Han gör mig alltid så glad!


Game,set and match!

Skrivet den i Sport

Idag är det tennismatch som gäller. Ikväll klockan 18:00 smäller det. Jag mäter första seedade så vi får se hur det går, men kul ska det bli i alla fall. Nu blir det lunch på format med Eklunds och Stefan sen blir det till att bolla in. Härlig dag det här ska bli!


Kvällsåkning

Skrivet den i Sport

Linnea drog med mig ut i backen en kväll som denna och det kan man ju bara inte tacka nej till. Var riktigt roligt, mycket skratt och en del grova vurpor :)


Hotel Dorsia!

Skrivet den i Inspiration
Nu kommer alla kamera bilder från i onsdags.
 
Moderna smyckens crew
 
Första märket han ska jobba med är Nomination.Det är ett Italienskt märke som fanns i Sverige innan och nu vill min pappa göra det stort igen.
 
Andra märket är det tyska Marc O´Polo
 
Det tredje är det danska märket Sif Jakobs. I onsdags var också chefen på SIf Jakobs med och hon heter som märket Sif. Hon var otroligt trevlig och hon har verkligen koll på stil.
Här sitter hon och kompanjonen Peter.
 
Sist men inte minst ska han också börja sälja Nialaya. Det är ett amerikanskt märke som vissa kändisar här i Sveriger bär. Bland annat Danny.
 
Det här är delar av allt pappa ska sälja ut till butikerna och idag är det sista kundeventet för denna veckan. Och det är uppe i Stockholm. Tyvärr kunde jag inte vara med på det men jag är säker på att det har gått jättebra!
 
Här är övriga bilder från i Onsdags.
 
 
 

Helg=glad

Skrivet den i Vardag

Hur kan man ogilla helg liksom. Efter denna dagen är vi alla väl förtjänta ledigt.


Dagarna går

Skrivet den i Vardag

Dagen har varit lång och långsam. Inte hänt så mycket utan den har varit som vanligt. Försökt plugga till mitt biologi prov i morgon vilket har gått trögt. Tog en power nap istället och vaknade sen och kom på att jag skulle träna. Så kan det med bli! Väl på träningen vaknade jag till och spela riktigt bra. Nu blir det dock plugg tills jag somnar igen. Sweet dreams

Med brist på bilder bjuder jag på denna:)


Smyckesvisning på Dorsia

Skrivet den i Vardag

Direkt efter skolan idag åkte vi och alla brudar från Collage in till Göteborg och hotellet Dorsia för att kolla på pappas nya smyckeskollektioner. Vi har ju redan sett dem men självklart hänger vi med och ser hur det fungerar. Jag måste säga att det var hur läckert som helst. Det hotellet har en helt egen stil som är färgglad och man kan inte annat än bli glad. Och smyckena är bedårande. Tyvärr ligger alla bilder på kameran som pappa har kvar nu under middagen men dom kommer upp så snabbt som möjligt. En trevlig eftermiddag med gött käk på SOHO efteråt.

 

 


Swim

Skrivet den i Vardag

Simtest, check!


Natten kallar

Skrivet den i Allmänt
Efter en ganska lång dag är det äntligen dags att sova. Man vill bara att dagarna går så att veckorna går så att alla lov kommer. Idag har jag i alla fall varit barnvakt och tränat fotboll. Bra combo. Sov gott allihopa!
 

Spotifylistor

Skrivet den i Vardag

Här kommer två länkar till mina spotify listor. Fick en fråga om att lägga upp det så självklart fixar vi det:) det är absolut inte bara dessa listor jag lyssnar på men bra musik är det i alla fall. Min typ av musik, enjoy!

http://open.spotify.com/user/smyckemannen/playlist/7h9cYQm4lxtQLc6LAcfzSB

http://open.spotify.com/user/smyckemannen/playlist/7qECxr4UWtAg5zfQfNOOlo


Iväg till den känd byggnaden

Skrivet den i Vardag

Börjar faktiskt lära mig stenbocksskolan nu. Vet inte riktigt om jag behöver går där mer, men har inget val. Idag lär det bli jobbigt..


Kvälls drömmer

Skrivet den i Vardag

Sjunker ner i sätet efter min goda gärning för dagen. Det blir skön musik hela vägen hem från ett lantis ställe någonstans.


Träning i alla former

Skrivet den i Vardag

Är inne i en lång tränings period som ni säkert har fattat. Men det viktigaste är att ha kul och det har jag eftersom att jag älskar att träna så idag var det tennis+fys. Gick riktigt bra både och. Nu är jag och mamma påväg till hooks herrgård för att hjälpa pappa med att plocka ner smycken från hans första kunde event med de nya kollektionerna. Håller tummarna för att det har gått bra vilket jag absolut tror med tanke på att det är min pappa vi snackar om. Ha en bra måndagskväll gott folk!


Fjädrar

Skrivet den i Outfits
Vit topp-Gina/Väst-Hollies/Jeans-Gina

Stammis

Skrivet den i Vardag

När skolan serverat blodpudding kände jag verkligen inte för att äta där. Så istället blev det klämgrillsmacka på stället där jag brukar hänga. Torgis!


God morgon måndag

Skrivet den i Vardag

Otaggad,trött,energilös,ganska glad. Mina förutsättningar för en dag.. Hmm, det blir va man gör det till. Ryck upp dig nu Molly! Idag ska bli en bra dag:)


Vart kollar jag på OTH?

Skrivet den i Vardag

Fick en fråga om vart jag kollar på one tree hill. Och jag laddar ner de 7 första säsongerna. Jag laddar ner dom från Tankafetast. Sen har jag åttonde och nionde säsongen på dvd.



Juicy Couture

Skrivet den i Mode
Eftermiddagshäng med min favorit mjukisdress.

Önskeinlägg:Tidningsreportage

Skrivet den i Allmänt
Förra lördagen kom det med en bostadsbilaga när man fick Borås Tidning. I den var det ett reportage om vårat hus. Jag fick en fråga om jag kunde lägga upp hela repotaget så det ska jag göra nu. Ni kommer få läsa om våran  förändring och hur det var lite under tidens gång. Enjoy!
 

Gozy sunday

Skrivet den i Vardag

Det står ingenting planerat på schemat idag mer än gudstjänsten som jag redan har varit på. Blir kanske lite längdskidor med familjen eller liknande. Muy bien!


One Tree Hill kväll

Skrivet den i Vardag
Att en serie kan fånga en är ju ganska galet egentligen. Men inte så svårt heller. OTH är min nya bästa vän och har nu börjat se om serien igen. Man kan ju aldirg sluta. Tur det finns serier som underhåller en mitt i all annan skit. Ha en mysig kväll allihopa!

Find your inspiration people

Skrivet den i Inspiration

Kör bara kör

Skrivet den i Vardag

Att ha en fotbollsträning mellan 1-3 en lördag är inte en favorit. Ibland får man bara göra det ändå och idag var en sån dag. Kände verkligen inte för det men träning är alltid träning så det fick bli bra. Efteråt blev det häng på torgis med Jacob och hans Matilda. Lätt värt att träna då.


Details

Skrivet den i Mode

Guld+svart med nitar=good


Tennis night

Skrivet den i Sport

Ikväll är det tennis och cola som gäller.Max har precis gått in på banan så nu håller vi tummarna för honom.



Fine

Skrivet den i Outfits
Då har första skolveckan äntligen gott. På något sätt känns det som att man kastas in i vardagen igen men å andra sidan kändes det aldrig som man var borta från den. Jaja, det har la gott bra hittills så bara veckorna rullar på lite snabbare så blir nog detta bra. Nu är det helg i alla fall och den är efterlängtad.
 
 
Tröja-A&F/Jeans-A&F/Klocka-TS

Dinner at jägaregatan

Skrivet den i Vardag

Efter sista träningen idag blev vi bjudna på middag hos Johan, Kina och Olivia. Mycket god mat och väldigt bra sällskap. Spontant är roligast.


Cold

Skrivet den i Vardag

Snön är tillbaka och skidbacken ser lockande ut men att gå när det blåser och snöar är inte kul. Tur att man har varma kläder:)


Woopwoop

Skrivet den i Sport

Hemmagymmet gjorde min kväll. Just do it!


Mina områden

Skrivet den i Vardag

Livar upp vardagen.


Träning+spelarmöte

Skrivet den i Sport
Idag var det första fotbollsträningen för min del på ett bra tag. Vi körde i stort sätt hela tiden fotbollsfys. Jag som är tränings freak älskade det. Det är sånna träningar som är goast efteråt. Idag var det också spelarmöte om hur det kommer fungera nu denna säsongen. Vi är runt 70 tjejer som kommer börja att träna tillsammans men sen delas in i mindre grupper. Vi får hoppas att detta blir bra.
 

Tacotime

Skrivet den i Vardag

Idag blev det lunch hos mig. Tacos À Molly.


Kärlek till sporten

Skrivet den i Sport
Tennis är det som gäller just nu. Att spela gör mig för det mesta glad och det är där jag vill visa vad jag kan. Annat är inte jättelätt att styra här är det jag som bestämmer och jag styr spelet efter hur jag vill ha det. Det är en skön känsla att ha.
 

Music

Skrivet den i Vardag

Nu är det jag och min musik. Lovley!


Kläder för dagen.

Skrivet den i Mode
Tröja-Hunky Dory/Jeans-Ralph Lauren

Skolan kallar igen..

Skrivet den i Vardag

Idag är jag trött på att det gick så snabbt till denna dagen.


Detaljer

Skrivet den i Mode
Idag vaknade jag med sånt humör då jag verkligen inte visste vad jag varken ville ha på mig eller hur mitt hår skulle vara. Men då tog jag och slängde ihop håret i en uppsättning och tog min stickade tröja från Zara med urrigning i ryggen och woops så blev det såhär. Helt okej söndags outfit måste jag säga.
 

Minuten cupen

Skrivet den i Sport

Idag var det dags för södra ving att spela minuten cupen. Den var i sim och sporthallen och flera lag samlades för att spela. Även om jag är ulricehamnare så höll jag tummarna för Södra vings if. Tyvärr höll det bara till semifinal men dom var sjukt duktiga och jag har fått se bra fotboll.


In my mind

Skrivet den i Allmänt

Tummen upp!

Skrivet den i Sport

En sån här vinterdag är svår att slå!

 

 

 


Myskväll

Skrivet den i Vardag

Eftersom att jag nästan inte har gjort någonting på hela dagen förutom att tränat fys så så jag fram emot kvällen. Det blev middag hos Carro och Stefan. Mysigt och ganska lugnt. Perfekt!

 

 


Yesterday: backhäng

Skrivet den i Sport

Igår var det backen som som kallade. Kan man ju inte klaga på!


Födelsedagsmiddag

Skrivet den i Vardag

Lotta fyller idag 40 år så vi var med hela familjen Anderssons och firade henne. Det blev en fin middag och fullt ös på dansgolvet med just dance Wii. Lyckad kväll. Den avslutas med sista säsongen One Tree Hill.

 

 

 


Vad händer med Thomas Sabo?

Skrivet den i Inspiration
Jag fick en fråga om Thomas sabo ska sluta säljas. Och jag har varit ganska otydlig med detta men nu ska ni få veta hur det ligger till. Min pappa har haft agenturen för Thomas Sabo nu i ungefär 10 år. Och det betyder typ att han har  "ägt" det i Sverige och hans uppgift har varit att sälja ut till butiker och sprida märket. Så han har byggt upp märket från att ha funnits i ungefär 10 butiker från början och nu finns det i över 140 butiker. Det är en stor skillnad och ett mycket hårt arbete som han har gjort. Det senaste året har vissa tyskar i företaget viljat komma åt den svenska marknaden. Och för att dom ska komma åt den så ska det inte finnas en agent här. Och eftersom att såpass många nu vet vad Thomas Sabo är så ska nu Sverige försöka klara sig utan en Thomas Sabo agent. Hur det kommer gå kan man ju diskutera men istället för att lägga energi på det så vill jag lyfta fram vad det är min pappa ska göra. Han har sen innan han börja med Thomas Sabo haft sitt eget företag som heter Moderna Smycken. Han har nu fria händer till att välja vilka märken han vill sälja och ta in i Sverige. Så den senaste tiden har han varit runt och tittat och försökt hitta det han vill jobba med nu från och med 2013. Han har hittat nya kollektioner som han kommer börja sälja och jag har fått ta en titt på det och det här kommer bli sjukt bra. Han kan det han gör och han vet vad han letar efter och dessa grejer kommer passa perfekt nu. Han har koll på vad som gäller inom smycken och det här kommer fånga människors intresse. Så nu i början på Januari har han bjudit in sina kunder på events för att avslöja vad han kommer jobba med och dom får då visa intresse. Eftersom att pappa har stått ganska nära sina kunder är det många som kommer ha mer intresse för det nya han säljer. Så jag är inte ett dugg orolig för min pappa för han är en riktigt envis typ och han ger sig inte i första taget. Och tror han på något så är det så det kommer bli. Tyvärr kan jag inte avslöja nu vilka märken han kommer fortsätta med men det kommer senare under denna månaden. Jag är stolt över min pappa!
 
 
Men på frågan om Thomas Sabo kommer fortsätta säljas så är svaret, Ja.
 

Onsdagsoutfit

Skrivet den i Mode
Idag är det julklappströjan som är på.
 
Tröja-Tommy Hilfiger/Jeans-Zara

Årets nyårsklänning

Skrivet den i Outfits
 
Min nyårsklänning för 2012 var från Nelly.com. Öppen i ryggen och en V-rigning fram. Längst ner var det också spetskant som ni ser. Snygg och enkel med små snygga detaljer. Det gillar vi!

Nyårsafton

Skrivet den i Allmänt
Jag börjde nyårsafton med en timme tennis för att sen åka och kolla på nyårsracet i cross. Det var riktigt roligt att se och killarna var väldigt duktiga! Lerigt och kallt fick man räkna med :)
 
På kvällen sen började det med en god middag och spel hos Tp och Sandra. Jag åkte sen taxi in mer mot stan för att träffa ett kompisgäng och var med dom. Vi gick ner till torget vid tolvslaget och hängde där.
 
Hade tyvärr inte mer bilder från senare på kvällen men nu har ni fått lite i alla fall.

Lunch

Skrivet den i Vardag

Idag blev de lunch med farfar och kusin. Mysigt!


"God morgon"

Skrivet den i Vardag

Vet inte om man kan kalla det morgon nöje att bli väckt vid nio och bli tillsagd att man ska hjälpa till att röja ut hela förrådet. Men snäll som jag är går jag ut och gör det. Vad gör man inte för familjen?


Gott nytt år

Skrivet den i Allmänt
Ville nu lite så här sent på 1 januari 2013 hälsa alla gott nytt år. Hoppas ni får ett toppen år med nya utmaningar och möjligheter. Själv vet jag inte riktigt hur det här året kommer bli men det är la bara vänta och se. Bilder från nyårsafton kommer i morgon.
 
 

RSS 2.0