Mitt 2013 del 2

Skrivet den i Sweet Things
MAJ
Maj är min månad och det firade vi ordentligt. Det var massa folk här på min födelsedag och vädret var helt underbart. Det var nu man började känna av sommaren.
Mina tre tjejer var här på en middag som bestod av grillat. När det är det vet man att det börjar bli sommar. En riktigt mysig kväll ute blev det.
Min träningsmotivation för beach 2013 fortsatte!
Tova och Viktor tog studenten och jag fick äran och vara med och fota lite. Stolt kusin var vad jag var!
Blev stolt ägare av mitt moppekörkort och det blev många utflykter till klipporna med den och Evelina :)
 
 
JUNI
Firade min älskade kusin Olivia när hon fyllde år. Då var det kalas hemma hos henne och det var massa gott folk där.
Sommarlovet var här och det firades in ordentligt, en utav de roligaste kvällarna i mitt liv. Mycket folk och en riktigt härlig sommarkväll.
Dagen efter var det Sveriges Nationaldag och det firar vi alltid och detta året var det en middag på Bryggan som gällde.
...
Juni slutade inte där utan jag firade också den hederliga svenska Midsommaren. Det gjorde jag först med familjen och sen med alla underbara vänner.
Sista Juni var det avslutning med Konfirmationen. Den hade hållt på under hela lovet hittills och det var en fantastisk tid. Man kom närmare med många människor och vi hade alla riktigt roligt tillsammans. Man upplevde saker man aldrig gjort innan.
 
JULI
Juli startades med mitt livs resa. Vi åkte till USA i två veckor och hann med så mycket. Vi bodde i San Diego och tog också en trip till Los Angeles. Vi gjorde allt i från Zoo till fin shopping i LA, vi var på fotboll, Sea World, jag surfade och vi spenderade massa timmar på stranden. En av de bästa resorna jag varit med om, så mycket kärlek till det landet!
 
...
Direkt när vi kom hem från USA åkte jag på Gothia cup. En hel vecka i Göteborg var det som gällde och jisses va skoj det va. Har helt klart det bästa laget!
Fortsatte sen min trip i Sverige till Varberg för att vara där några dagar med min goa Elin.
Efter det blev det sen Båstad och tennisveckorna som kallade. Hann bara se på slutet men det var det viktigaste för jag hann se Serena Williams spela. Det var mäktigt!
Den 27 Juli var det bröllop i stan. Stefan och Carro gifte sig och jag fick träffa så många tenniskompisar som jag inte hade träffat på riktigt länge. En dag jag sent kommer glömma.
Avslutade mitt Juli i Halmstad med familjen. Vi hängde lite på Tylösand och jag njöt i solen med en riktigt kladdig kladdkaka. Mmmmm...
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn Kom ihåg mig?
Epost
Blogg

RSS 2.0