Jul hos Welins

Skrivet den i Sport
Igår vid lunchtid så åkte vi som sagt mot nästa släktträff. Denna gången med lite annat stuk på det kan man ju säga. Det började med att vi allihopa samlades i Långareds idrottshall som vi hade hyrt och körde inomhusaktiviteter. Det blev först innebandymatch mellan Ulricehamn och Långared. Självklart tog vi starka Ulricehamnare hem segern. Efter det blev det snabb omladdning med go fika och en liten tipspromenad inomhus. När alla var nöjda och fulla på energi igen körde vi även en volleybollmatch. Denna vann dock Långaredarna så det blev väl lika i matcher kan man säga. Så alla blev nöjda och glada.
 
När alla hade duschat och gjort sig i ordning bar det av hem mot Welins lya. Där sysselsatte vi oss med spel. vi ungdomar körde det oförglömliga Ligretto medans dom äldre körde något annat där man behövde vara mer allmänbildad. Det blev sen god mat och tomten hittade till Långared också. Denna gången med en kamel också. Otroligt underhållande :) Vi fick paket och tog sen en snabb fika.
 
Vid nio tiden fick vi alla för oss att dra ut och åka pulka. Det var mörkt och man såg nästan ingenting men det var sjukt roligt. Tyvärr har inte jag några bilder från detta men jag ska be att få det från de som fota. Det var riktigt kaoss.
 
Efter det galna pulkaåkandet/snökriget var vi ganska trötta och eftersom att vi allihopa skulle sova kvar så börjades det med att alla blåste upp madrasser och bäddade. Det kändes nästan som att vara på kollo. Det tog sen självklart ett tag innan vi somna men sen sussa vi gott.
 
Det blev en tidig morgon och frukost för att sen kunna packa bilarna för att åka till Göteborg och spela Beachvolleyboll inomhus. Det var dels släkten men sen också lite andra kompisar till familjen Welin. Det blev en tajt kamp och det var riktigt bra spel. Alla gjorde sitt bästa och det var verkligen super skoj. Tyvärr stog inte mitt lag som vinnare men vi var helt klart bäst ändå. Efter två intesiva timmar i beach-hallen skilldes vi alla åt för att åka hem. Det här är ett äkta julfirande med min släkt. Helt klart dom bästa! Älskar er alla!
 
Detta var då vinnarlaget och jag måste säga att dom var ganska bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn Kom ihåg mig?
Epost
Blogg

RSS 2.0