Lite frågor och svar

Skrivet den i Q/A

Sandra

Hej! Kan du berätta lite om din hy? Dålig? Vad har i gjort åt de? Gör nu? Mår du dåligt över de? Hur täcker du de? Inte funkat, funkar? Finns nog många tjejer i liknande problem :)

 

Hej! Min hy är väl ett litet problem får man väl säga. Jag har infektioner som har kommit med hormonerna och trots att jag har provat massa olika typer av behandlingar och mediciner så har det inte funkat. Har gjort allt ifrån laserbehandling till syrbehandlingar, har varit hos olika typer av specialister men det hjälper tyvärr inte.

Men jag lägger inte jättemycket energi på det. Självklart hade jag viljat ha en bättre hy men jag kan täcka över det jättebra med smink och då får jag bara vänta tills det går över.

Jag håller nu på att äta piller med zink bland annat för att jag har en stor zinkbrist. Jag vet inte riktigt om det hjälper men jag kämpar på med dem i alla fall.

När det kommer till smink tar jag vanlig concealer och sen fondation över det. Super smidigt och jag själv tycker det funkar superbra!

Ett tips till er med liknande problem, stressa inte upp er över lite prickar i ansiktet. Alla mina vänner struntar fullständigt i dem för att det är en sån liten del av hela mig liksom. Men går jag runt och är sur över min acne klart att folk blir trötta på mig och tycker jag är negativ. Men ha humöret uppe och lägg inget fokus på det. Det kommer att gå över så småning om, var glad över att ni är tjejer och kan sminka er!

 

 

 



Kommentera inlägget här:

Namn Kom ihåg mig?
Epost
Blogg

RSS 2.0