Mina underbara Gothia dagar

Skrivet den i Sport
Nu är jag hemma efter några riktigt sjuka dagar på Gothia Cup. Det var svårt att blogga från mobilen så jag tänkte att jag skulle spara och berätta om allt på en och samma gång. Jag tänkte skriva dag för dag och sen en liten sammanfattning.
 
Söndag:
Då kom vi till Åbyskolan där vi skulle bo och började förbereda oss. Fixa med luftmadrasser och Gothia card och komma i ordning helt enkelt. Vi tog sen ett litet träningspass på baksidan av huset bara för att få känna på bollen lite och komma in i fotboll liksom. Det var sen kvällsmat på skolan och sen lite fritid. Då gick bland annat jag och Ida Börjesson till Åby planerna för att se planen vi skulle spela på. Alla våra matcher hölls på den nya konstgräsplanen, Åby 1. Vi satt där en stund och gick sen tillbaka och då gick jag och några fler för att köpa glass på närmaste Statoil. Vi passade även på att prova lite glajjor, alltid kul! Det var sen dags att förbereda sig för första natten med fikmåsar precis utanför fönstret och en luftmadrass som var nästan halv på luft.
 
 
Måndag: Matchstart vid 12. Innan det var det bara taggning inför match som gällde. Vi gick ut och gav järnet och matchen slutade med en 5-0 vinst vilket var en väldigt skön start på tuneringen. Vi gick sen snabbt tillbaka och duscha och åt för att sen gå tillbaka till Åby för att se på f99. För deras del gick det inte lika bra, de förlora med 1-0 men kämpade på bra. Efter den matchen var det kortsamling och sen in mot stan som gällde. Några drog till Heden men vi var ett par stycken som bestämde oss för att köpa veckopass på Liseberg för att kunna gå dit så ofta som möjligt och så blev det. Vi var där ett par timmar och sen var det dags för invigning. Den var nog roligast för sånna som aldrig varit där. Själv har jag ju redan upplevt den och det är ju inte det att den är dålig men dom är ganska lika varandra. Men stämningen var ju på topp så man ska inte klaga. En rolig kväll var det i alla fall.
 
 
Tisdag:
Tidig match idag var det som gällde, 10:00. Det var mot Norrstrand och det var en riktigt tuff match som vi hade övertaget i. Men med hjälp av lite domarfel så lyckades Norrstrand vinna matchen med 1-0. Det var en riktigt tung förlust, den kändes så orättvis. Efter det var det dock glada miner sen när vi var på Liseberg hela eftermiddagen/kvällen. Skratt, små dampryck, glass, snygga killar och massa roliga karuseller var slutsatsen av den dagen. Bäst av allt var dock när vi träffade TOBIAS SANDSTRÖM! Han var med i ett program som hette Proffsdrömmen och lyckades vinna det. Han vann ett kontrakt med Elfsborg som är Sveriges bästa lag så det är ju ganska stort kan man ju säga. Så han är här nere och spelar Gothia och vi lyckades alltså träffa honom, så ballt! Han är också sjukt lik Justin Bieber.
 
 
Onsdag:
Vi började dagen med att gå upp extra tidigt för att gå och hejja på p99. Dom tog hem en go seger så det var lätt värt det. För våran del var det idag den matchen som vi alla hade trott skulle bli den roligaste, mot ett brassilianskt lag. Men våra förhoppningar om en tuff och rolig match försvann efter att vi hade gjort 2 mål på 2 minuter. Dom här tjejerna var inte som vi hade trott men en vinst är alltid lika skön och med 11-0 ska vi ju vara riktigt nöjda. Jag gjorde 1 mål och några assist så det var skoj. Vi tog sen en sväng på Liseberg men eftersom att det nu väntade A-slutspelsmatch klockan 08:00 på torsdagsmorgon och då var det tidig läggdags som gällde. Det cooolaste som hände på hela veckan var att Tobias Sandström la ut exakt samma bild på insta och twitter som jag la ut och skrev det här gulliga till oss. Det gjorde våran vecka fullbordad :))
 
 
 
Torsdag:
 
Viktigaste matchen hittills var kommen och det var inte direkt sovmorgon som gällde. Dom flesta i laget var ganska trötta men alla var sjukt taggade. Vi ville ta hem den här segern och komma i alla fall ett steg längre i tuneringen än förra året. Tyvärr fick vi möta ett riktigt spelskickligt lag från Stockholm och åkte på en 4-1 förlust. Så är det också ibland och vi kunde inte gjort så mycket mer. Jag tycker ändå att vi ska vara sjukt stolta allihopa över våran insats.
 
Efter matchen var det dusch och mat på skolan men sen fick man välja hur man ville göra. Om man ville stanna en natt till eller åka hem. Vi var ett gäng som valde att ta dagen i Göteborg och sen åka hem till Ulricehamn senare. Så vi tog oss in, några gick på Liseberg men idag kände jag och några till för Heden. Vi kolla lite fotboll, spana killar och njöt av Göteborgssolen. Vi gick lite till Liseberg också bara för att dagen kändes så himla lång med tanke på våran tidiga uppgång. Vid 7 var det en fullsatt Gothia Arena eftersom att IF Elfsborg mötte Everton. Då träffade jag också en del Ulricehamnskillar som var inne och kolla, kul att träffa dom igen. Vi stannade inte kvar och kolla hela matchen men jämn var den och det var kul att se Elfsborgs 17 års lag spela. Vi tog sen spårvagnen tillbaka till Mölndal och mötte upp mamma där som kom med bilen. Vi packade in våra grejer och drog oss sen hem till U-hamn.
 
 
Sammanfattningen på min vecka är att vi hade jäkligt skoj och det kändes som att vårat lag var riktigt starkt. Vi gjorde några riktigt bra matcher och vi gav oss aldrig. Sen allt runt i kring har sjävklart varit på topp och det är komination av seriösa fotbollsmatcher och roliga stunder vid sidan om som jag gillar. Så det var allt lite sad när  man satt i bilen hem. 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn Kom ihåg mig?
Epost
Blogg

RSS 2.0