LA Weekend

Skrivet den i Resor
Förlåt för att uppdateringen inte är den bästa just nu men när man har semester är det så mycket annat man ska göra och då hamnar man lite efter med bloggandet men snart så är jag tillbaka som vanligt.
 
Våran helg bestod alltså av en roadtrip till LA. Den staden kan man aldrig bli besviken på, jisses!! Vi bodde på ett jättefint hotell som heter Luxe och låg på Sunset Boulevard. Vi tillbringade hela lördagen där med sol, pool och god ceasarsallad. På kvällen sen gjorde vi i ordning oss och åkte till ett litet shoppingställe som heter The Grove. Det är som ett shoppingcenter som ligger utomhus och är som en lite stad. Alltså ett shoppingcenter fast inte på höjden, om det är någorlunda lätt att förstå då. Där gick vi loss hela familjen och tog också en god middag. En väldigt bra kväll som var varm och skön med.
 
Söndagen sen fortsatte med soldyrkande. Vi låg som sillar allihopa och bara njöt av solen och värmen. Där var vi fram till 4 ungefär då tog jag och mamma ett pass på gymmet och sen åkte vi hela familjen in mot Melrose Av. Där ligger nämligen The Nialaya store som Jannik äger. Nialaya är ett av de märkena som pappa jobbar med och vi skulle då träffa han som äger märket och få se den fina butiken. När man kom in blev man nästan helt stum. Det var en av de häftigaste butikerna jag sett, så impad på inredning och hela deras sätt att tänka. VI fick gå in bakom butiken och se vart det är smyckena görs och se kommande kollektion. Super kul! Jag var som ett barn på julafton kan jag säga, man ville ha allt och blev helt kär i grejerna. Vi var där ett bra tag och pratade med Jannik och bara hängde. När klockan sen började närma sig 7 åkte vi därifrån och ställde in Gps mot LA galaxy hemma arena. Det var nämligen så att vi bestämde oss för att gå på en fotbollsmatch live. Why not liksom? Så vi valde denna matchen där de mötte FC Dallas som tydligen låg 2 i deras liga så det var en bra tippad match. Det var en riktigt rolig tillställning. Publiken var delaktiga till 100% och blev glada så fort det blev hörna och ställde sig upp och ropa och ville verkligen hejja fram sitt lag. Det var riktigt roligt att se. Sen vann LA Galaxy också med 2-0 så det var ju toppen. 
 
Måndagen sen började som vanligt, halva dagen låg vi vid poolen. När klockan började närma sig ett gick vi upp på rummet och packa ihop våra saker och drog oss mot Beverly center. Där hade vi ett speciellt ändamål som var VICTORIA´S SECRET. Där inne blev man nästan blind av underbarhet. Man kunde inte slita blicken från något och man kände sig som i himmelriket. Vi gick nog där i 1,5 h då pappa kände att är ni inte klara snart? haha, så är det när man är tjej. Vi gick sen och tog en lunch på centret och lämnade sen Beverly center med en ännu mer välpackad bil. Inte så förvånad för det, haha! Vi gjorde sen några ärende i LA city och åkte sen hem mot San Diego igen.
 
Det blev en väldigt lyckad trip det här och det kändes bra att vi hann med det nu när vi ändå var på kusten. Man kan inte annat än att gilla den staden, den gör en aldrig besviken. X
 
 
Lördagen
 
Söndagen
 
Sen på måndagen var kameran urladdad så det blev inte så många bilder den dagen :(
 
 
 
 
 
 
 

Postat av: Anonym

Åå så häftigt!!
Kan inte du visa alla dina saker som du köpte på fin resa?;)

2013-07-14 @ 19:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn Kom ihåg mig?
Epost
Blogg

RSS 2.0